Meillä naisilla on suuri tarve jakaa ja olla lähellä toista. Olemme usein sosiaalisia auttajia ja nautimme vuorovaikutuksesta toisen kanssa. Haluamme aidosti kehittää itseämme ja olemme valmiita laittamaan itsemme likoon. Joskus lopputulos on se, että samalla raadamme itsemme puhki, poikki ja pinoon.

Toisaalta olemme aristokraattisia, harkittuja ja sensuellimaisia gaselleja, mutta vanhat rakenteet vaikuttavat meissäkin yhä. Mielemme on saattanut aikojen saatossa luoda tietyn rajallisen kaavan itsestämme.

Olemme monipuolisia hauskanpitäjiä. Huumori ja idearikkaus ovat voimavaramme, emmekä enää suostu toteuttamaan naiseuden perinteistä roolia. Kapinahenki nostaa päätään, jos joku yrittää alistaa meitä pyykinpesijöiksi tai kahvinkeittäjiksi. Arjen vastuiden ja velvollisuuksien sekä omien luovien energioiden ja inspiraatioiden toteuttamisten tasapainottelu vaatii lujuutta ja ennen kaikkea kärsivällisyyttä. Hyvä ME!

Joskus järkeistämme asioita liikaa ja olemme turhan varovaisia, vaikka sisäinen lapsemme haluaisi olla spontaani, leikkimielinen, hassutella ja hullutella. Puemme jalkaamme betonisaappaat tai kätkeydymme harmaisiin kaapuihin, vaikka haluaisimme näyttää rock-tähdiltä ja heittäytyä hankeen tekemään lumienkeleitä. Pelkäämme – mutta mitä? Vanhasta tunne-energiasta nousee ankaruus ja syyllisyys itseämme kohtaan. Olemme päättäneet elää illuusiokuplassa. vaikka sisäinen lapsemme haluaa puhkaista tuon typerän kuplan rikki. Haluamme pois omalta mukavuusalueeltamme samalla kun kuitenkin pysymme paikallamme.

Toisaalta meillä on vahva sisäinen maailma. Aistimme ympäröivää maailmaa jopa niin herkästi, että usein luulemme toisten olotiloja omiksemme. Meissä virtaa jumalainen herkkyys, ihanuus ja taianomaisuus. Haluamme tulla nähdyiksi ja kuulluiksi, antaa vanhoille peloille kyytiä ja tehdä tilaa aidolle rakkaudelle. Olemme haavoittuvaisia ja tiedostamme elävämme upeaa transformaation aikaa. Elämänkokemuksemme on tuonut lisää rohkeutta ja tiilimuurit ympärillämme murtuvat ja auringon lämpimät valonsäteet pääsevät paistamaan meille kaikille uutta aikaa. Ihanaa Olla Minä -lause kaikuu sisällämme. Oman kauneutemme ja jumalallisuutemme uudelleen sisäistäminen on ajankohtaista, sillä jokainen solumme haluaa hioutua kauniisti säteileväksi tietoisuuden timantiksi.

Meissä on auktoriteettienergiaa, olemme luonnostaan opettajia, kouluttajia ja johtajia. Meillä on vilpitön halu kasvaa ja kehittyä naisina. Nyt ei ole aika jarruttaa vaan polkea kaasua!

Olemme loistavia kanssakulkijoita. Yhdessä olemme ihmeellinen tiimi, jolla on voima luoda uudenlainen, inhimillinen maailman. Tuomme maailmaan feminiinisen lempeän kauneuden ja tietäjäenergian. Olemme myös suoria, syvällisiä, avoimia ja vaativia.

Olemme jumalaisia pyhiä valo-olentoja aina kun valitsemme elää sydämen energiassa pelkoenergian sijaan. Joka hetki valitsemme, kuinka paljon käytämme maskuliinienergiaa ja kuinka paljon feminiinienergiaa. Etsiikö meissä tasapainoa maskuliinienergia: analysointi, aktiivinen toiminta, älyllisyys vai feminiininen energia: oman herkkyytemme arvostaminen, hidastaminen, lempeys ja rakkaus myös itseämme kohtaan.

Innovatiivisuus suorastaan kumpuaa meistä! Luovuuden tilassa meistä tulee ihania pieniä lapsia, jotka saavat sotkea kätensä erivärisiin maaleihin. Sisimmässämme tuikkii ihana valo, joka loistaa kauniimmin kuin mikään ulkoapäin hankittu.

Voimme oppia tunnistamaan sisäistä lujuutta ja selkeyttämään toimintaamme luoden näin upeat puitteet ihmissuhteille, jotka voimistavat meitä. Jokainen meistä tarvitsee glamouria, positiivisia ihmissuhteita, hyväksyntää, iloa ja onnellisuutta.

Olemmeko perhosia kotelossamme vai vapautammeko tiiviit ja tiukat rakenteet, joiden välistä pilkahtelee ihania valonsäteitä kutsuen meitä jokaista uuteen ja uudenlaiseen maailmaan? Olemmeko vielä hiljaisia helmiä vai uskallammeko jo olla välittämättä muiden mielipiteistä ja ajatuksista? Haluammeko hullutella ja uskallammeko toimia toisinaan jopa täysin epärationaaliseti, jos siltä tuntuu?

Meidän kaikkien ihanien naisten tulisi oppia rakastamaan itseämme, jotta voimme elää merkityksellistä ja tarkoituksenmukaista elämää. Tarvitsemme rakastavan asenteen itseämme kohtaan, jotta löydämme säteilevän taianomaisuutemme.

Meillä jokaisella on ihana lahja sisällämme, niin miehillä kuin naisilla. Maailma tarvitsee feminiini- ja maskuliinienergian tasapainotilan, jotta jokaisella olisi hyvä olla ja eläisimme inspiroituneina ja onnellisina, ihanina pyhinä olentoina maan päällä nauttien olemassaolostamme. Hyvä ME!