Matkalla omaan voimaan on tärkeä uskaltaa kohdata kaksi tärkeää kysymystä: Kuuntelenko sydäntäni ja toiminko sydämeni viestien mukaisesti? Vai kuuntelenko ulkopuolisia ja toimin heidän toiveiden mukaisesti, muiden mieliksi? Nämä kysymykset eivät ole kovin tuttuja meille naisille. Eivät ne olleet minullekaan ennen kuin oivalsin energioiden lainalaisuuksia sekä tiedostin näkymättömän energian vaikutuksia elämässäni.

Meille naisille on tullut unelmista haaveita, joiden varassa elämme päivästä toiseen. Ja niin ei todellakaan kuuluisi olla. Unelmat on tehty toteutettaviksi. Meidän jokaisen kuuluu saada elää rikasta elämää, kaikilla elämän osa-alueilla.

Oman onnellisen elämän rakentaminen on jokaiselle meistä se tärkein asia. Sydämemme tarvitsevat läsnä oloa ja meiltä kuuntelemisen taitoa voidakseen hyvin. Emme tule miettineeksi mihin käytämme energiamme tai mitä voisimme tehdä toisin? Näiden kahden tärkeän kysymyksen pohjalta olisi hyvä kuulostella ja miettiä asioita syvemmin ja laajemmin. Näin elämä, jota sisimmässämme kaipaamme voi toteutua.

Omat kokemukseni naisena ja ihanien naisten kouluttajana on avartanut minut laajasti ja syvästi ymmärtämään meidän naisten asemaa. Miksi meillä on niin suuri halu palvella muita itsemme kustannuksella? Kun katsoin omaa toimintaani voimallisen naisen silmin, alkoi elämässäni askel askeleelta tapahtumaan perustavan laatuisia muutoksia. Mitä tietoisemmaksi tulin ympärilläni vaikuttavista energioista sen voimallisemmaksi muutuin.

Ihana sinä, jatka lukemista, niin kerron mitä kaikkea olen tehnyt ja miten löysin oman sisäisen onnellisuuden lähteeni ja Voimallinen Nainen olemukseni.

 

Uudistuminen tuo vapauden

Liian usein me upeat naiset kieltäydymme uudesta lupaavasta matkasta luovuuden ja uudistumisen lähteelle. Olemme juuttuneet paikallemme, emmekä löydä omaa fokustamme muiden joukosta. Meillä on oikeus määritellä itse oma elämämme: meidän on tärkeä löytää oma säteilevä identiteettimme takaisin.

Onnellisuudesta ja unelmista puhutaan paljon. Usein kuitenkin niiden toteuttaminen jää tekemättä tai se keskeytyy syystä tai toisesta. Oma tahtotila ja voima eivät ole riittävän voimakkaita toteuttamaan omaa hyvinvointia lisääviä asioita loppuun asti. Tiedän paljon ihmisiä, jotka kaipaavat elämäänsä muutosta, mutta heillä ei ole tarpeeksi voimaa tehdä sitä tai halua muuttua muutoksen mukana. Ymmärrän tuon hyvin, sillä totutusta tavasta toimia ja elää on tullut rutiininomaista ja turvallista.

Haluan kertoa sinulle omasta muutoksestani. Kuinka tein todellisen, sydämeeni perustuvan päätöksen vaihtaa kulunut ja vanhentunut näkökantani uudenlaiseen, minua itseäni voimistavaan. Katselin maailmaa tietoisuuden lasien läpi ja näin miten helposti vallitseva energia vie meitä mennessään. Näkymätön energiamaailma totisesti vaikuttaa ajatuksiimme, valintoihimme ja päätöksiimme. Huh sentään! Olen pienestä tytöstä asti ollut näkijä ja käytin kykyjäni katsoa asioita syvemmin sekä laajemmin. Vahvistin myös kaikkia lihaksiani, kuten määrätietoisuuslihaksia, jotta pääsin takaisin omaan alkulähteeseeni sekä -voimaani. Löysin onnellisuuden ja ilon lähteen sisältäni.

Sinäkin voit kehittää itseäsi erilaisilla tavoilla ja silloin sinulle avautuu uudenlainen maailma. Elämä on valintoja täynnä, mutta jos päätät mihin käytät kallisarvoisen aikasi tulet muuttamaan elämäsi. On tärkeää ottaa vastuu omasta onnellisuudesta. Se tuo eniten vapautta.

Olen valmentanut satoja ihania naisia omaan voimaansa. Auttanut heitä löytämään oman voimansa sekä merkityksen ja tarkoituksen elämässä. Mitä useampi meistä löytää onnellisuuden sen nopeammin maailma myös muuttuu ihanammaksi paikaksi olla ja elää.

Rakkaudella, Tiina

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja