MAAILMANKAIKKEUTEEN LÄHETETTY TOIVE  – palvelee jokaista parhaalla mahdollisella tavalla

Oletko tuntenut sisälläsi tulen voimistuvan ja liekkien kasvavan täyteen roihuun? Sisältäni nousi ihana aurinkoinen ajatuskuvio -kaikki uudistetaan ja perustus tehdään uuteen ja uudenlaiseen taikavuoden energiaan.

Sisälläni oli palava halu luoda uutta ja uudistaa kaikki – ajatukseni, toimintatapani ja ennen kaikkea webbisivuni! Tämä vuosi tulee olemaan erityinen taikavuosi ja taianomainen säteilevä energia on perustus aivan kaikelle. Halusin luoda sinulle sydämen kauniita asioita, jotka vaikuttavat solutasolle asti. Rentouduin, kuuntelin sydämeni rytmiä ja kuuntelin maailmankaikkeuden rytmiä. Kuulostelin, olivatko rytmit tasapainossa, samassa synkassa keskenään. Kun tunsin rytmien olevan yhdistyneenä, lähetin maailmankaikkeuteen toiveen. Pyysin, että ne ihanat ihmiset kuulevat pyyntöni, joiden sydän on samassa säteessä kanssani. Tunsin, miten luomisen säteet singahtelivat taivaalle kuin ilotulitusraketit. Ihanat läpikuultavat värit täyttivät ajatukseni ja samalla tunsin miten selkääni kasvoivat uudenlaiset Voimallinen Nainen -siivet. Tiesin, että tämä toiveeni kiiri kauaksi ja pitkälle saavuttaakseen juuri oikeat ihmiset. Kompromissien aika sai jäädä lopullisesti taakseni.

Eikö olekin mielenkiintoista, että joskus on vetäydyttävä taaksepäin, jotta on valmiina täyteen potentiaaliin, eteenpäin kimpoamiseen? Se, että oppii toimimaan sisäisestä rauhantilasta on kultainen avain kaikkeen toimintaan. Halusin kaiken uuden tapahtuvan onnellisuuden tasapainon tilasta, josta kumpuaa kaikkea hyvää ja voimistavaa maailmaan.

Meillä jokaisella on oma henkilökohtainen näkymätön informaatiosäde. Säde sisältää tietoa mm. intuitiosta, luonteenlaadusta ja energiataajuudesta. Saman säteen (taajuuden) omaavilla vuorovaikutus on helppoa ja luonnollista – sitä aito itseään. On ihana olla korkeampien taajuuksien ohjauksessa ja vuorovaikutuksessa.

Unelmilla ja toiveilla on totisesti siivet. Minun toiveeni lensi Espanjaan. Palmumaasta löytyi täydellinen mainosasiamies ja niin alkoi yhteistyö uusien webbisivujen rakentamiseen. Olemme tehneet erittäin huolella uuden perustan, sydämen tietoisuudella, jotta jokainen kävijä tuntee aidon rakkauden energian kaiken takana. Toivomme, että jokainen Ilonsäteen nettisivujen kävijä oppii ajattelemaan iloa tuottavia ajatuksia ja saa inspiraatiota löytää sisältään oman ainutlaatuisuuden taajuuden. Pohjan rakentaminen on se kaikkein tärkein asia kaikessa elämiseen liittyvissä asioissa, sillä siihen on helppo rakentaa ja luoda lisää ilon lähteestä tuotettuja asioita.

Kun sinä alat tehdä uudenlaista perustaa, muista tehdä se ilolla ja kiitollisuudella. Näiden kahden yhteinen virta tuo elämääsi aivan ihania asioita. Sinun elämäsi täyttyy kultahippusista ja muovaa elämäsi kokemukset eheäksi kokonaisuudeksi – silloin luot tulevaisuuttasi hyvän perustan pohjalta.

Tartu kaikkiin sydämestä lähteviin tilaisuuksiin ja toteuta oma taianomainen vuotesi.

Olisi ihana saada sinun kommenttisi miltä uudet sivuni tuntuvat? Voit laittaa meille myös ideoita ja toiveita mitä sinä toivoisit lisää. Haluamme antaa parhaalle parasta -jolloin kompromissiratkaisut jäävät historiaan.

Nähdään pian uudestaan.

Rakkauden lämmöllä, Tiina

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja