Ilonsäteen koulutukset

Tervetuloa näihin valmennuksiin, joissa sinuun tehdään ilolla energeettisiä muutoksia ja yhdistetään sinua yhä vahvemmin omien unelmiesi taajuudelle!

Ihanaa Olla Minä!

Ihanaa Olla Minä™

Haluatko oppia rakastamaan itseäsi ja löytämään taianomaisen luomisvoimasi? Ihanaa Olla Minä™ on 30 päivän taianomainen verkkovalmennus, jossa voimistetaan luomiskykyä ja keskitytään omaan itseen hauskalla tavalla. Opi vastaanottamaan kaikki hyvä elämääsi – pue huumorisaappaat jalkaasi, valokruunu päähäsi ja tule mukaan Jumalatar ja Kuningatar -matkalle!

Tee unelmistasi totta!

Tee unelmistasi totta!™

Oletko haaveillut unelmien toteuttamisesta, mutta et vain vielä tiedä, miten sen tekisit? Tämän valmennuksen avulla tulet ymmärtämään miksi unelmasi eivät ole aikaisemmin toteutuneet ja miten voit toteuttaa ne. Tule mukaan oppimaan, miten unelmasi voivat toteutua. Tiedäthän, että unelmien toteuttaminen kuuluu aivan kaikille, ei vain harvoille ja valituille!

Tietoisuusvalmentaja koulutus

Tietoisuusvalmentaja® -koulutus

Tietoisuusvalmentaja® -koulutuksessa tulet tietoisiksi kaikkialla vaikuttavista näkymättömistä energioista ja opit vaikuttamaan niihin. Koulutus soveltuu erinomaisesti valmentajille, sairaanhoitajille, terapeuteille, enkelihoitajille, yksityishenkilöille ja organisaatioiden työyhteisöille.

Kuinka löydät onnellisuuden flown -workshop 12.1.2019

Luo vuodesta 2019 Onnellisuuden Vuosi!

Pin It on Pinterest