Ilonsäteen koulutukset

Tervetuloa näihin valmennuksiin, joissa sinuun tehdään ilolla energeettisiä muutoksia ja yhdistetään sinua yhä vahvemmin omien unelmiesi taajuudelle!

Ihanaa Olla Minä!

Ihanaa Olla Minä™

Haluatko oppia rakastamaan itseäsi ja löytämään taianomaisen luomisvoimasi? Ihanaa Olla Minä™ on 30 päivän taianomainen verkkovalmennus, jossa voimistetaan luomiskykyä ja keskitytään omaan itseen hauskalla tavalla. Opi vastaanottamaan kaikki hyvä elämääsi – pue huumorisaappaat jalkaasi, valokruunu päähäsi ja tule mukaan Jumalatar ja Kuningatar -matkalle!

Tee unelmistasi totta!

Tee unelmistasi totta!™

Oletko haaveillut unelmien toteuttamisesta, mutta et vain vielä tiedä, miten sen tekisit? Tämän valmennuksen avulla tulet ymmärtämään miksi unelmasi eivät ole aikaisemmin toteutuneet ja miten voit toteuttaa ne. Tule mukaan oppimaan, miten unelmasi voivat toteutua. Tiedäthän, että unelmien toteuttaminen kuuluu aivan kaikille, ei vain harvoille ja valituille!

Tietoisuusvalmentaja koulutus

Tietoisuusvalmentaja® -koulutus

Tietoisuusvalmentaja® -koulutuksessa tulet tietoisiksi kaikkialla vaikuttavista näkymättömistä energioista ja opit vaikuttamaan niihin. Koulutus soveltuu erinomaisesti valmentajille, sairaanhoitajille, terapeuteille, enkelihoitajille, yksityishenkilöille ja organisaatioiden työyhteisöille.

Tee itsestäsi rakkausmagneetti™ -workshop 8.12.2018

Tee itsestäsi rakkausmagneetti

Pienennätkö itseäsi ja siten myös unelmiesi toteutumista?

Kaipaatko ihania ihmissuhteita, jotka tukevat sinua eivätkä vie voimiasi? Etsitkö sinua aidosti rakastavaa sielunkumppania? Haaveiletko uudesta ihanasta työpaikasta ja rentouttavasta ulkomaan matkasta? Toivotko saavasi uuden alun, jossa menneet kokemuksesi eivät hallitse sinua? Haluatko oppia kuuntelemaan sisäistä viisauttasi ja kehosi viestejä? Tunnetko kutsun tehdä elämääsi muutoksen? Uneksitko vapaudesta olla säteilevä ainutlaatuinen RAKKAUSMAGNEETTI?

Kuinka löydät onnellisuuden flown -workshop 12.1.2019

Luo vuodesta 2019 Onnellisuuden Vuosi!

Pin It on Pinterest