Pyhä Voimallinen Nainen™

valmennuksen muoto:

Verkkokoulutus, kurssimateriaalit ja webinaarilähetykset Kurssiohjelman esikatselu ↓

valmennuksen kesto:

3 kuukautta ajanjaksona 29.4.–29.7.2018
Kurssi on nyt käynnissä, ilmoitan seuraavaksi alkavan kurssin avauspäivämäärästä lähiaikoina.

valmennuksen hinta:

3 kuukauden kurssi yhteensä 447,00 €  Ilonsäde verkkokaupasta ostettuna. Maksutapoina verkkopankit, luottokortit ja osamaksu.

valmentaja:

Tiina Nurmi Tiina Nurmi

Hei sinä ihana nainen!

Tunnetko olevasi tietoinen elämästäsi, ratkaisuistasi ja naiseudestasi? Tuhlaatko arvokasta aikaasi unohtamalla oman onnellisuutesi? Haluaisitko löytää naiseuden alkulähteen sekä omat, upeat vahvuutesi? Pyhä Voimallinen Nainen –valmennus on 3 kuukautta kestävä koulutus, jonka aikana käymme läpi eri elämän osa-alueita. Saat ammattitaitoista ja lämminhenkistä valmennusta ja tätä kautta löydät rohkeutta saavuttaa potentiaalisi, tulla esiin ja näkyväksi.

Pyhä Voimallinen Nainen –valmennus on juuri sinulle, joka pohdit seuraavia kysymyksiä/teemoja:

♥ Etsit uutta suuntaa elämässäsi, mutta et vielä tiedä mikä se on ja miten se löytyy

♥ Tarvitset rohkeutta ja tukea olemaan jumalatar omassa elämässäsi ja tarvitset oikeat työkalut unelmiesi toteuttamiseen

♥ Haluat konkreettisia, tosielämässä todistetusti toimivia malleja, joilla lumoava voimasi vahvistuu

♥ Haluat toteuttaa tämän vuoden aikana isoja muutoksia elämässäsi

♥ Kaipaat ympärillesi loistavan tiimin, jonka avulla pääset elämässä eteenpäin

♥ Haluat murtautua ulos nykyisten haasteidesi kierteestä ja saada tuloksia stressaamatta ja ilman suorittamista

♥ Haluat saada VIP-kohtelua elämääsi ja oppia tuntemaan oman naisellisen potentiaalisi

♥ Haluat omalla esimerkilläsi kannustaa ja olla valona muille naisille, joilla on elämässä haasteita

Ihana matka muutokseen

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Kolme kuukautta kestävä Pyhä voimallinen nainen –verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat pysyvän, todellisen muutoksen elämääsi. Valmennus ei ole laastari, vaan upea matka ydinolemukseesi, josta sitten pystyt ammentamaan voimaa ja energiaa toiveittesi elämään.

Onnellisen elämän salaisuuden löydät tutustumalla omiin sisäisiin voimavaroihisi, jotka tuodaan valmennuksen aikana näkyviin ja näkyviksi. On aika heittää riittämättömyyden, syyllisyyden ja arvottomuuden tunteet menneisyyteen. Nyt on aika uudistaa oman elämäsi ajatus- ja toimintamallit!

Selkeys on menestyksen ja onnellisuuden tärkein ainesosa, sillä se johtaa toiminnan voimaan. Ilman selkeää suuntaa ihminen kulkee samaa ympyrää, jolloin on vaikea löytää itsestään kaikki upea potentiaali ja uskallus ryhtyä toimeen.

On aika saada  sinut matkalle kohti täyttä potentiaaliasi!

Mitä konkreettista valmennus tarjoaa sinulle?

Tietoa ja oppia

♥ Saat runsaasti arvokasta tietoisuutta energioista, jotka vaikuttavat ajatuksiin, tunteisiin, valintoihin, päätöksiin, perhe-elämään, lapsiin, parisuhteeseen, ihmissuhteisiin, työilmapiiriin, johtamiseen ja elämään yleensä.

♥ Opit löytämään asioiden ytimen yksinkertaisella tavalla! Saat arvokasta tietoa, miten vahvistaa intuitiotasi sekä oppia luottamaan omiin aisteihisi sekä kehosi tuntemuksiin.

♥ Saat kattavasti tietoa siitä, miten yhteys jumalatar olemukseesi ja enkeleihin on hyvin luonnollista ja helppoa. Tarkoitus on, että sinun ainutlaatuisuutesi tulee näkyviin ja käyttöösi.

Valmennusta

♥ Opit löytämään iloa tuottavat asiat elämääsi ja elämästäsi, jolloin henkinen kehitys kasvaa, laajenee ja syvenee. Opit tunnistamaan sinun säteesi, jolloin elämääsi virtaa runsaus.

♥ Saat arvokasta tietoa, miten menestyt ja löydät runsauden taajuuden. Opit sydämen tietoisuuteen perustuvia lainalaisuuksia. Loistavia tuloksia syntyy silloin, kun uskaltaa sukeltaa syvälle sisimpäänsä, omaan upeaan luovuuden ja tiedon lähteeseen.

♥ Tiedät, mitä on pyhä naiseus ja seksuaalisuus, kauniilla ja lempeällä tavalla.

♥ Saat vaikuttavia fyysisiä harjoituksia, joiden avulla tulet tietoiseksi kehostasi.

Naisen voima

Mikä on naisen voima ja miten se syntyy?

Rakkaus on naisen alkuvoima ja se syntyy hyvästä yhteydestä omaan sisimpään. Rakkaus syntyy maskuliini- ja feminiinienergian tasapainosta, kunnioituksesta itseä ja omia rajoja kohtaan sekä siitä, että tekee niitä asioita, joista nauttii. Hyvä suhde luontoon, Äiti maahan, luo vahvat juuret, joiden voimalla voi toteuttaa itseään sydämen palolla. Inspiraatio, intohimo, yhdistyminen, sensuelli pehmeys, kauneus, ilo ja jumalatarenergia ovat naisen voiman pyhiä alkulähteitä. 

Haluan sinun löytävän tuon jumalaisen pyhän alkulähteen. On ilo auttaa sinua löytämään sisältäsi voima tulla naiseksi, joka uskaltaa hehkua rohkeana ja luoda elämäänsä niitä asioita, joita rakastaa.

Uskalla hehkua rohkeana
Aito ja vapaa naiseus

Uskalla ponnistaa uuteen taajuuteen

Useimmat ihmiset eivät tiedä, mitä todella haluavat ja vaikka tietäisivätkin, eivät osaa saavuttaa haluamaansa. Haasteita ovat on muun muassa mielen tasolla olevat uskomusjärjestelmät, ulkoapäin opitut pelot, eletyn elämän kokemukset ja erityisesti rakkaudettomuus. Nyt on aika uusiutua ja elää uudenlaista elämää, jotta pyhä ja aito naiseus saa kukoistaa ja säteillä vapaana ja vapaasti.

Valmennusohjelman rakenne

Voimallinen Nainen -valmennus takaa sinulle vankalla ammattitaidolla ja rakkaudella valmistetun kokonaisuuden. Koulutusmoduulit värähtelevät hyvin korkeaa energiaa. Sanojen, harjoitusten ja tehtävien takana on puhdas ilo ja rakkaus. Koulutus auttaa sinua näkemään, tuntemaan ja aistimaan ympärilläsi olevan näkyvän ja näkymättömän energiamaailman selkeämmin. Ymmärrät miten uskomusjärjestelmät, vallitsevat ajatusmallit ja tavat toimia ovat vaikuttaneet elämääsi.

Kolmen kuukauden mittaisen koulutuksen aikana käyt läpi seuraavat 7 päämoduulia:

MODUULI 1

Hyvinvointia tukeva toiminta.

Keskitymme luomaan sinun hyvinvointiasi tukevia toimintoja. Tarkoitus on löytää ydinvastaus siihen, kuka sinä olet ja miten sinä voit. On aika heittää turhautuneisuuden tunne romukoppaan ja oppia uudistamaan itsensä täyteen voimaan. Tähän pääsemme kartoittamalla sinun tämän hetkisen tilasi sekä luomaan sinulle uudenlainen perusta, josta sinun on hyvä ja turvallista ponnistaa eteenpäin. Minulla on kokemusta työskentelystä satojen naisten kanssa ja tulen hyödyntämään kaiken osaamiseni myös sinun kanssasi.

MODUULI 2

Uudenlainen ajatusenergia – kuinka opit tietämään mitä todella haluat, ilman pelkoa.

Uudistamme ajatusenergiasi ja toimintamallisi luonnollisella ja helpolla tavalla sinua voimistavaan suuntaan. Opit luottamaan omaan intuitioosi. Sinun ei enää tarvitse epäillä omia kykyjäsi! Teemme harjoituksia, joissa opit tunnistamaan omat aistisi. Tulet saamaan myös voimallisen energiahoidon, jolloin rakkaus itseäsi kohtaan lisääntyy. Hoito on tietenkin vapaaehtoinen.

MODUULI 3

Sydän- ja kehotietoisuus.

On tärkeä oivaltaa sisäiset voimavarasi ja oppia kuuntelemaan viestejä, joita saat intuitiolla. Sinussa on yllin kyllin voimaa ja nyt on aika saada upea potentiaalisi esiin. Sinun on aika astua omiin saappaisiisi ja olla ylpeä itsestäsi. Tulemme tekemään harjoituksia ja tehtäviä, jotka tukevat sinun omaa voimaasi. Myös turvallisuuden tunteesi tulee vahvistumaan ja opit luottamaan sekä itseesi että universumimme tukeen.

MODUULI 4

Voimaan tuleminen – oman elämäntarkoituksesi löytäminen ja sen merkitys elämässäsi.

Tämä antaa sinulle tärkeän suunnan elämäsi valintoja tehdessäsi. Harjoitusten avulla tulet luonnollisella tavalla tietämään, mitä valintoja teet ja miksi. Tämä on ydin täyteen voimaasi tulemisessa.

MODUULI 5

Luomiskyky ja intuitiivisuus.

Keskitymme erilaisin harjoituksin tuomaan luomiskykysi ja intuitiosi täyteen potentiaaliin. Saat vaikuttavimmat manifestointiin liittyvät opit, joiden avulla voit toteuttaa unelmasi. Upea, pyhä feminiinisyys on taianomainen ominaisuus, joka tuo elämääsi merkityksellisyyden ja onnellisuuden. Tämä moduuli voi todella muuttaa elämäsi! Tämän olen nähnyt lukemattomien asiakkaideni kanssa ja tulokset ovat olleet hämmästyttäviä.

MODUULI 6

Yksilö ja yritysmaailman energioiden tiedostaminen.

Tulet tietämään, miten kaikki vaikuttavat toisiinsa. Oivallat, kuinka vaikkapa työyhteisön ilmapiiriä voi parantaa. Saat runsaasti tietoa, miten oman perheesi lasten, teinien tai parisuhteen energiat voidaan muuttaa positiivisempaan suuntaan. Saat arvokasta tietoa, miten voit auttaa myös muita ihania naisia voimaantumaan.

MODUULI 7

Kristallinen tietoisuus – pyhä naiseus ja sensuellisuus 

Lämpimän läheiset webinaarit!

Valmennus sisältää kaikkiaan kolme tunnin mittaista webinaaria. Livetapaamisessa vastaan kysymyksiisi ja opastan henkilökohtaisesti, miten vapaudut olemaan aito ja upea, menestyvä nainen. 

Miten valmennusohjelma käytännössä tapahtuu?

Runsaasti materiaalia

♥ Pyhä voimallinen nainen -verkkovalmennuksen kesto on 3 kuukautta.

♥ 7 päämoduulia sisältävät muun muassa opetusvideoita, voimallisia meditaatioita, visualisointiharjoituksia, henkisiä työkaluja ja harjoituksia, jotka vahvistavat intuitiotasi ja luovaa naiseuden voimaasi sekä runsaan määrän energiatietoisuutta.

♥ Minä, muutosvalmentajasi Tiina Nurmi, olen tukenasi koko valmennuksen ajan. Voit kysyä verkkosivujen kautta kysymyksiä ja saada ohjausta. Voit myös esittää sinua askarruttavia kysymyksiä ja vastaan sinulle kuukausittain järjestettävässä suorassa videovalmennuksessa.

♥ Kurssipostit avautuvat koulutusalustalle kaksi kertaa kuukaudessa, kaikkiaan posteja on 7.

♥ Joka viikko avautuu uutta postia, josta säteilee feminiinistä muutosenergiaa. Silloin kun ei ole kurssipostin aika, on voimaviestin aika – minulta sinulle.

♥ Vuorovaikutus on onnistumisen edellytys. Haluan tukea sinua ja olla vuorovaikutuksessa kanssasi, jotta voin auttaa sinua kohti parhainta lopputulosta. 

 Materiaali on käytössäsi kurssin ajan ja voit kopioida sitä omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi tarpeen mukaan.

Ilmoittautuminen on nyt avattu!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan muutosprosessiin, jossa vain positiivinen ja taianomainen lopputulos on mahdollinen! Pyhä voimallinen nainen –valmennus tukee sinua elämäsi kaikilla osa-alueilla: niin ihmissuhteissa, perhe-elämässä, työyhteisön haasteissa kuin taloudellisessa tilanteessa. Saat arvokkaita työkaluja, joita voit viedä heti käytäntöön. Jaan tarpeellisia ja merkityksellisiä ydinasioita, jotka syventävät itsetuntemustasi ja mahdollistavat sinulle toiveidesi elämän sen kaikilla tasoilla.

Saat tukeni, vankan ammattitaitoni ja avaimet, joilla todellinen muutos tehdään. Tahdon, että sinä, rakas ihana nainen, elät aidommin ja vapaammin omaa itseäsi kunnioittaen. Tässä valmennuksessa suorittaminen ja stressaaminen on kielletty.

Odotan jo, että saan kohdata sinut ja viedä sinua kauniilla tavalla eteenpäin elämässäsi kohti upeinta ja lumoavinta potentiaaliasi!

palautteita asiakkailtani

Ihanat asiakkaani!

Sain Tiinan valmennuksesta apua ja tukea epävarmaan elämäntilanteeseeni. Kun elämäni oli risteyskohdassa en löytänyt oikeaa ratkaisua siihen ja silloin löysin Ilonsäteen ja Tiinan. Lähdin mukaan ja koin Tiinan koulutuksen ja siinä tehtävien harjoitusten selkeyttävän tilanteeni ja ikäänkuin avaavan tien ja suunnan jota kohti lähdin kulkemaan.

Harjoitukset ovat voimallisia ja ne todella muuttavat elämän. Mutta tietenkin vain mikäli itse sitoudut niihin ja tietenkin vain säännöllisesti tehtynä. Oma voimani kasvoi valtavasti ja tietenkin usko omaan tekemiseeni samalla. Olen todella kiitollinen Tiinan antamasta valmennuksesta ja tuesta matkan varrella. Hän on aivan loistava valmentaja joka omalla rakkaudellisella voimallaan tekee ihmeitä. Kannattaa lähteä mukaan matkalle – et taatusti kadu.

Milja Koivuniemi

Olen tuntenut Tiinan jo monta vuotta ja olemme työskennelleet yhdessä pitkään. Oman kokemukseni mukaan voin sanoa, että Tiina on todella loistava kouluttaja ja valmentaja. Hän on aina positiivinen ja työskentelee sydämestään ja ilolla muita ihmisiä auttaen. Hän on todella aito ja luotettava ihminen.

Valmentajana hänellä on ainutlaatuinen kyky nähdä pintaa syvemmälle ja löytää asioista se ydin. Koskipa se sitten työelämän solmukohtia, itsensä ylittämistä jossakin, pelkojen poistamista tai mitä tahansa asiaa.

Olen todella kiitollinen, kun olen saanut Tiinan kanssa työskennellä ja voin lämpimästi suositella Tiinaa niin yritysmaailmaan kuin yksityisten ihmisten valmentamiseen. Itse olen saanut todella paljon Tiinalta, kaikilla tasoilla, erityisesti olen löytänyt naisena olemisen ilon!

Emili Osara

Luontaistuoteneuvoja, Lootuskauppa

Pin It on Pinterest