Sielunliitto

Haluamme kertoa uudenlaisesta sielunliitosta. Tämä uusi liitto merkitsee sitä, että energiat eivät enää sekoittuisi keskenään. Tarkoitus olisi, että molemmat sielut kokisivat itsessään olevan jumaluuden ja yhtyisivät jumalana ja jumalattarena siten, että tämä näkyisi aivan arkipäivässäkin.
Me annamme sinulle muutamia neuvoja miten ylläpitää tällaista liittoa. Kumartakaa hengessä toisillenne kunnioittamisen osoittamiseksi. Uudistakaa liittonne omaan itseenne päivittäin.
Tämä tulee olemaan tuleva suhde joka perustuu vapauteen. Tämä pitää pelon tunteet kokonaan poissa ja antaa mahdollisuuden elää maan päällä liitossa, jonka sisäisesti tietää kestävän. Tämä merkitsee myös sitä, että olette molemmat löytäneen itsestänne sekä feminiinisen että maskuliinisen puolen ja yhdistäneet nämä itsessänne.
Vaali tätä liittoa sydämessäsi rakkaudella. Korkeammassa henkisessä mielessä tämä merkitsee valokehon aktivoitumista valokehoon, joka toimii tietoisesti ja joka on puhdasta rakkautta. Tämä valokeho ottaa vastaan alempaa värähtelyä muuntaen sen itsessään korkeammaksi värähtelyksi. Tällä tavalla rakkaus saa enemmän tilaa itselleen maailmassa.

Pin It on Pinterest