Laskeutuminen alemmille energiatasoille

Haluamme muistuttaa sinua siitä, että laskeudut alemmille tasoille valona. Tuot valoa pimeyteen ja tämän tähden kaikki, jotka apuasi tarvitsevat, löytävät luoksesi. Tee iloiten työtäsi, sillä silloin loistat sekä sisäistä että ulkoista valoa muille jaettavaksi.
Hymyile itsellesi, katso kauniita tuikkivia tähtiä silmissäsi. Tähdet silmissäsi kertovat milloin sinun on tärkeää muistaa erityisesti itsesi. Silloin kun tunnet itsesi väsyneeksi, pyydä saada tuntea oma kaunis energiasi. Näin alimmat värähtelyt poistetaan ja saat tuntea ja kokea vain omat energiasi. On tärkeää kokea matalampi värähteinen energia ja oppia se muuttamaan korkeammaksi.
Meillä on fyysinen vaate päällä, ja niin on myös muilla tasoilla omat vaatteemme. Tämä merkitsee, että kykenet sekunnin murto-osan aikana hajottamaan ja rakentamaan uuden vaatteen itsellesi monen monta kertaa.
Sielusi on rajaton!
Voit harjoitella värähtelytaajuuden muuttamista. Sulje silmäsi hymyillen, tunne jalkapohjasi ja koko kehosi päästä varpaisiin. Ajattele olevasi energiahississä. Kellarikerroksessa on pimeää ja viileää, jopa kylmänkalseaa. Ensimmäisestä kerroksesta tullaan sisään ja se on aina kaikille avoin. Toisessa kerroksessa noustaan jo hieman ylemmäksi, jolloin näkymät ovat hiukan laajemmat. Mitä ylemmäksi nouset hissillä, sen kauniimmat ja laajemmat näkymät ovat. Näin voit harjoitella laskeutumaan alemmille tasoille ja sieltä ylös. Tulet oivaltamaan sinun tapasi löytää oma taajuutesi, jossa sinun on hyvä olla.

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications