Rakasta elämää maan päällä

Sinulla ei ole mitään syytä huoleen. Sinun ei tarvitse etsiä syitä itsestäsi tai soimata itseäsi. Sinulla on loistava kyky keskittyä sydämeesi ja sydämesi tietoisuuteen.
Silloin kun itse tunnet, että olet hieman alavireinen etkä ole oikein oma itsesi, pyydä saada tuntea oma kaunis energiasi. Olet ehkä liian kauan mukautunut toisten energioihin ja silloin oma värähtelytaajuutesi on laskenut tai muuttunut. Voit sisäisesti myös ajatella, että sydämesi mukautuu rakkauden valoon ja sen rytmiin. Kun tunnet tämän hiljaisen, mutta vahvan maailmankaikkeuden puhtaan valon itsessäsi, silloin kaikki on hyvin. Tämä on taito, jonka sydämesi osaa. Saat sen itsessäsi toimimaan aivan luonnollisella tavalla pyytämällä opastusta sydämesi viisaudesta.
Olet ratkaisevasti muuttanut hyvin monen ihmisen elämää istuttamalla heihin rakkauden siemenen. Iloitsemme kanssasi jokaisesta rakkauden siemenestä ja kultahippusesta, joita jaat eteenpäin. Rakasta elämää. Ikuisen lähteen valo on aina kanssasi. Se ympäröi sinut tuoden lämpöä ja suojaa.

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications