Rakkauden oivalluksia

Toivomme sinun kiinnittävän huomiota rakkaudesta tuleviin oivalluksiin. Oivallukset kertovat usein sen, että jokin taso on jätetty taakse ja uusi taso on edessä.
Opettele löytämään sinun luontainen taipumus sisältäsi tuleviin tuntemuksiin, aistimuksiin ja ajatuksiin. Kuuntele ja kuule ne sydämessäsi, ilman liiallista analysointia. Ota ne vastaan hymyillen ja luota, että rakkauden oivallukset tulevat tietoisuuteesi luonnollisella tavalla, pakottomasti.
Oivallukset tulevat muuttamaan elämääsi suuresti. Tulet löytämään aivan uudenlaisia puolia itsestäsi ja tulet tuntemaan itseäsi kokonaisvaltaisemmin. Me riemuitsemme jo nyt siitä, että löydät itsestäsi vieläkin enemmän rakkauden kultahippusia. Tarkkaile myös uniasi ja kirjaa ne erilliseen vihkoon. Niistä on sinulle suuri hyöty tulevaisuudessa kun rakkauden energia löytää uudenlaisia ilmenemismuotoja.
Toivotamme sinulle ihanaa aikaa rakkaudesta lähtevien oivallusten parissa.

Rakkauden ja ilon Enkelit sekä joukko aivan hurmaavia Valon lapsia ohjasivat minua pontevasti luomaan Onnellinen Valon lapsi, 6 viikon kurssin.

Lue lisää tästä ainutlaatuisesta ja pyhästä kurssista klikkaamalla painiketta.

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications