Sydämet ovat aina samalla tasolla

Olet tullut vapauttamaan ihmisiä erilaisista kahleista, jotta he saisivat kokea oman sielunsa. Sielu on aina puhdas ja valoa tulvillaan. Kaikki sielut ovat samanarvoisia keskenään, valoa ja iloa tulvillaan, sillä sielut eivät tunne erillisyyttä.
Osa ihmisistä on kerännyt pienestä pitäen tietoa muiden hyväksi. Osa ihmisistä on saanut opiskella erilaisia kärsiviä sieluja. Ja sinä olet kerännyt omien kokemustesi kautta tietoa, jota tällä hetkellä sovellat ymmärrettävään muotoon, jotta läheisesi oivaltaisivat mistä sinä heille puhut.
Kun tapaat ihmisen, jonka sydän avautuu kauttasi virtaavasta rakkaudesta, silloin olet jo työsi tehnyt. Tämän jälkeen ihmiseltä kysytään, tahtooko hän rakastaa vai tahtooko hän pelätä? Hänen vastauksestaan riippuen hän joko lähtee poistamaan esteitä tai sitten hän valitsee pelon maailman. Tämän tähden toivomme, että tekisit iloisena työtäsi, sillä silloin ei tarvitse kantaa lopputuloksesta, hedelmästä, huolta. Joskus kuitenkin saattaa tulla eteen ihmisiä, jotka puhuvat sinua vastaan. He eivät välttämättä ymmärrä mistä he puhuvat. Heidän persoonansa ei suostu taipumaan tunnistaessaan rakkauden. Heidän aikansa ei ole vielä tullut. Kaikkialla maailmankaikkeudessa kunnioitetaan ihmisen vapaata tahtoa.
Kun katsomme sydämeesi, niin voimme kertoa, että sydänkeskuksesi laajenee laajenemistaan. Aivan lähitulevaisuudessa sinun sydänkeskuksesi käsittää koko maaplaneetan. Nauti olostasi, elämä on arvokas ja kaunis lahja.

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications