Höyhenen kevyesti omaan voimaan!

Voimattomuudesta omaan upeaan voimaasi 21 päivässä 

Löydä turvallisuuden ja luottamuksen tunne sekä yhteys kauniiseen sydämeesi

 • Saatat tuntea epävarmuutta, turvattomuutta ja pelkoa
 • Ehkä olet koko elämäsi ajan halunnut tulla hyväksytyksi tai olet joutunut muokkaamaan itsesi sellaiseksi, jonka ympäristö hyväksyy
 • Olet saattanut elää kieltojen maailmassa ja siksi olet ehkä oppinut elämään toisten toivomaa ja ohjaamaa elämää
 • Saatat olla kasvattanut muurin ympärillesi, jotta herkkänä ihmisenä selviydyt elämästä
 • Mahdollisesti olet kokenut rankkoja ihmissuhteita ja niistä on jäänyt näkymättömiä haavoja sydämeesi, etkä enää uskalla antautua rakkauteen
 • Ehkä tahdot palavasti oppia tuntemaan enkelit lähelläsi ja kuulemaan heidän viestinsä sekä luottamaan itseesi vieläkin voimallisemmin

Tämän innostavan sekä inspiroivan valmennuksen avulla opit ajattelemaan ajatuksia, joista tulet iloiseksi. Teet asioita, joista sinulle tulee hyvä olo. Luotat itseesi. Tiedostat, että sydämesi tunteista muodostuu upea voimanlähteesi.

Tulet tietoiseksi keveyden energiasta – vapaudut stressistä ja suorittamisen paineista.

OPI HYVÄKSYMÄÄN ITSESI HYMYSSÄ SUIN

Kun opimme rakastamaan itseämme juuri sellaisena kuin olemme emme ole alttiita muiden vaikutuksille. Emme jää muiden ihmisten mielipiteiden ”otteeseen”. Meistä jokainen on erilainen ja juuri niin on tarkoitus ollakin.

⇒ Ellet luota itseesi, rakasta ja kunnioita itseäsi, muiden on helppo horjuttaa sinua arvostelullaan.

⇒ Epäusko itseesi, omiin kykyihisi voi joskus olla ainoa este kohti tavoitteidesi ja unelmiesi toteutumista.

21 päivän aikana:

 • Löydät inspiraatiota
 • Voimaannut
 • Tunnistat pelon ja rakkauden eroavaisuuden
 • Sinulla on paljon enemmän rohkeutta 
 • Olet avoin sinulle tarkoitettuihin mahdollisuuksiin
 • Kuljet eteenpäin elämässäsi hymyssä suin
 • Voit siirtyä turvallisesti ja iloisin mielin siihen tarkoitukseen, jota sinulla on tarkoitus tai tahto toteuttaa tässä elämässä

  Valmennuksen aikana opit luottamaan siihen, että korkein hyvä on sinua varten. Oivallat, että menneisyytesi ei ole yhtä kuin tulevaisuutesi. Tiedät, että olet kaiken hyvän arvoinen!

  Ripaus uteliaisuutta ja heittäytymistä

  Kuvittele itsesi oikein onnellisena ja iloisena sekä näe sielusi silmin kokevasi kaikenlaisia mieluisia asioita elämässäsi, kuten:

  • ihania ja rakastavia ihmissuhteita
  • upeita tilaisuuksia ja mahdollisuuksia
  • rakkautta
  • yhteyttä sydämeesi ja enkeleihin

  Tämän 21 päivän aikana tutustut siihen energiaan, josta kaikki elämä on lähtöisin ja opit löytämään ilon sekä keveyden taajuuden.

  Vahvistat uskoa itseesi, opit olemaan paremmin läsnä ja kuuntelemaan intuitiosi sekä Ilon, Valon ja Rakkauden Enkelten viestejä.

  HÖYHENEN KEVYTTÄ – 21 PÄIVÄÄ SISÄLTÄÄ:

  • Harjoituksia, joiden avulla nouset peloista vapauteen ja ilon energiaan
  • Meditaatioita, jotka vahvistavat turvallisuuden tunnettasi sekä sydämesi iloa
  • Päivittäisen Enkelten viestin – voimallista ja uudistavaa energiapuhdistusta sekä rakkaudellista ohjausta

  Löydät uudenlaiset, sinua itseäsi rakastavat ajatus- ja toimintamallit. Värähtelytaajuutesi kohoaa ja näet itsesi sekä sinulle tarkoitetut mahdollisuuden uudenlaisin silmin

  NÄIN HÖYHENEN KEVYTTÄ 21 PÄIVÄN VALMENNUS ETENEE

  Liityt mukaan

  Saat pääsyn sisältöön. Kurssin harjoitusten myötä vakiinnutat itseäsi voimistavat uudet rutiinit, joita noudattamalla saat aikaan uskomattoman muutoksen elämässäsi!

  Saat päivittäin, 21 päivää voimistavia, rakkaudellisia, uudistavia ja turvallisuuden tunnettasi vahvistavia Enkelin viestejä.

  Olet voimaantunut ja luottamuksesi itseäsi kohtaan on voimistunut. Tunnet yhteyden sydämeesi sekä ihaniin Enkeleihin

  HUIKEITA KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA

  Tämä 21 päivän valmennus maailman parhaan valmentajan Tiinan kanssa on ollut itselleni ihan päätä huimaava.

  Tämä ei ole ollut mikään käynti Veikkauspisteessä, jossa tullaan iloiseksi siitä kun veikataan oikein. Opin ihan luonnollisella tavalla kokemaan ja tuntemaan sisäistä iloa.

  Olo on sellainen, kuin olisin ollut kolmen viikon matkalla Paratiisissa. Tuntui tosi hyvältä olla Ilon, Valon ja Rakkauden Enkelten ja Paratiisin haltijatar Tiinan valmennuksessa.

  Kaikki harjoitukset tehtiin ilon kautta. Tiedän nyt hymyn merkityksen. Hymystäni tuli minulle paras ystävä, olemme nyt erottamattomat.

  Oman Persoonan suojan luomisesta ilolla on tullut päivittäin ihana rutiini. En ole enää altis toisten ihmisten negatiivisille energioille. Nautin suojan antamasta turvasta, vapaudesta ja ilosta. Tiedän, että kaikki hyvä kohottaa energioita.

  Ihana Tiina osasi lämmöllä, viisaudella, lempeydellä ja keveydellä avata ovia Ilon, Valon ja Rakkauden maailmaan.

  Ilon, Valon ja Rakkauden kylvyssä oleminen Paratiisin SPA-osastolla rakkaan Tiinan hoivissa on jättänyt minuun omat kauniit jälkeensä. Olen saanut tuntea miten rakkauden kukka on avautunut sydämessäni ja se on puhjennut kauniiseen loistoon.

  Kukka säteilee minulle, ympäristöön ja koko maailmalle. Uteliana ja avoimin mielin kuljen rakkauden tietä eteenpäin ja miten hienoa, jokaisella askeleella osaan ottaa vastaan aitoa rakkautta.
  Elän rakkaudesta käsin kuunnellen viisasta sydäntäni, olen vapaa, elän omassa voimassani ja uskossani. Minulla on Taivaan tukijoukot tukena.
  Olen niin, niin kiitollinen näistä 21 päivästä. – Liliana Puronen

  Maailmassa oleva kauneus, hyvyys, valo ja ilo on läsnä tässä kurssissa. Näiden materiaalien parissa olen saanut olla osa sitä ja vahvistuksen siitä, että se kaikki on osa minua jatkossakin. Tämä auttaa oman valon vaalimisessa. Todella tärkeää tässä ajassa! Kiitos!  Leena 

  Tiedän nyt kuka on maailman tärkein henkilö ja miten häntä täytyy kohdella. Rakkaus on muutosten ihme ja jumalaisen kauneuden peilikuva.
  Olen samaa mieltä Rakkauden Enkelten tuomasta viestistä. Rakastan itseäni ja otan vastaan vapaaksi tekevän rakkauden ja vapaudun itse. Olen vapaa.
  Rakkauden Enkelit oli luomassa kanssani lumoavaa voimapaikkaa, jossa voimaannun.
  Kiitos miljoonasti Rakkauden Enkelit ja rakas Tiina.

  Tämä on suorastaan tässä kohtaa elämääni Valon lahja, onneksi ilmoittauduin mukaan. Tiesin Tiinan voimallisen Valon jo entuudestaan, ja kaikki ajatukseni ovat vielä moninkertaistuneet. Tunnen olevani niin samalla taajuudella kaiken tämän kanssa. Joitakin vuosia sitten näkemiäni näkyjä on todentunut näinä päivinä ja nyt ymmärrän niitä paremmin.
  IloValo kiitollisuudella ja rakkaudella Tuula Laitinen 

  Ihana kurssi, ei voi muuta sanoa! Oivallus ja suuri ihmetys samalla. Muutamien päivien aikana oman elämän ongelmista huolimatta fiilis kuin olisin vaihtanut toiselle vaihteelle. Hetkelliset ”alemman tason” ajatukset, mutta sitten taas pulppuan kuin runsaudensarvi kaikkea positiivista. Jossain määrin hieman erikoinen olo, että onko tämä mahdollista. Huomaan myös, että iloisuuttani on aina rajoitettu ulkopuolelta. Nyt annan pursuta vaan, koska se olen minä. Arja Leena

  OPI LUOTTAMAAN INTUITIIVISEEN VOIMAASI.

  Tervetuloa mukaan!

  Tilaa tästä 21 päivän upea ja uudistava verkkovalmennus

  88€

  Hinta sisältää alv 24 %. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Paytrail.

  KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

  Milloin Höyhenen Kevyttä -valmennus alkaa?

  Pääset samantien opiskelualustalle, jossa sinua odottaa aivan ihana tervehdys Enkeleiltä.

  Voiko 21 päivän aikana tapahtua positiivinen muutos?

  Kyllä voi. Tämä valmennus antaa sinulle vain kolmessa viikossa uudet rutiinit, joita noudattamalla voit saada uskomattoman muutoksen elämässäsi.

  Saanko enkelten viestin jokaisena päivänä?

  Kyllä saat! Jokaisena päivänä kurssialustalla sinua odottaa hyvin merkityksellinen Enkelin viesti. Viestit värähtelevät hyvin korkeaa värähdettä, jotta muistat taas oman rakkauden itseäsi kohtaan.

  Missä muodossa materiaali on?

  Materiaali on kirjallisessa, video- ja äänite muodossa. Muistathan, että Höyhenen Kevyttä™ -sisältö on rakkaudella, ilolla ja valolla luotu Sinulle. Kaikki on hyvin luonnollista ja yksinkertaista ja siksi niin toimivaa.

  Kuinka kauan materiaali on käytössäni? 

  Höyhenen kevyttä, 21 päivän valmennus on käytössäsi kolme kuukautta. Sinulla on hyvin aikaa käydä valmennus läpi useampaan kertaan. Olet ilolla, valolla ja rakkaudella tervetullut mukaan!