Oletko valmis uudenlaiseen vapauteen?

Sinä olet ainutkertainen ihana yksilö ja sinulla on annettavaa sekä itsellesi että maailmalle. Meille ihmisille menestyksen ydinolemus on usein tunne siitä, että arvostaa, kunnioittaa ja rakastaa itseään. Pyydän sinua hetken miettimään, onko sinulla tämän kaltaista tunnetta itsestäsi? Tunnetko olevasi erityinen, itseäsi arvostava ja kaiken hyvän ansaitseva?

Olet ehkä kuullut tai sisäisesti tuntenut, että sinulla on oma tarkoituksesi. Jokin erityistehtävä, joka sytyttää sisälläsi inspiraation ja ihmeiden kipinän. Tunnet iloa ja sinuun virtaa voimaa, energiaa, ideoita ja rakkautta.

Kun rakastat sitä mitä teet, tunnet onnellisuutta, vapautta ja kaikkea sitä, mikä tukee sinun hyvinvointiasi, sillä säteilet hyvää oloa eteenpäin ja tuo hyvä olo tuo sinulle lisää samankaltaista energiaa.

Jos taas teet jotain, mistä et pidä vie se voimiasi eikä sinulla ole enää energiaa tehdä muuta. Saatat olla usein energiavajeessa. Tuo olotila ehkä ärsyttää, vihastuttaa tai suoraan sanoen vain turruttaa sinut paikallesi. Ymmärrän sen todella hyvin, sillä energiaa kuluu hukkaan, eikä silloin pääse eteenpäin siihen olotilaan tai elämään, jota oikeasti haluaisi.

MAHDOLLISUUKSIEN YMMÄRTÄMINEN

Kuvittele hetken aikaa jotakin aivan ihanaa, mitä sinä haluaisit saada ja mitä sinulla ei ole, VIELÄ? Miltä se sinusta näyttäisi ja tuntuisi? Olisiko olosi onnellinen ja täynnä rauhaa? Yksi haasteellisimmista asioista muutoksen tiellä on irtipäästö, luopuminen niistä asioista, jotka eivät meitä oikeasti palvele. Kun ymmärrämme, että elämä on luopumista, liikettä ja uuden syntymistä, voimme antautua upeaan muutoksen virtaan. Miksi siis pitäisimme kiinni sellaisesta, joka tukahduttaa elämän virran?

Omia valintoja täytyy tehdä, jotta voi hyvin. On uskallettava luottaa itseensä, eikä antaa ulkopuolisten vaikuttaa oman elämän päätöksiin tai vain antaa sattuman kuljettaa. Jos antaa muiden päättää omasta elämästään niin ei enää elä omaa upeiden mahdollisuuksien elämää, vaan elämän ohjenuorat ovat muiden käsissä.

Anna itsellesi lupa toteuttaa itseäsi vapaana ja tehdä sitä, mitä sinä rakastat ja haluat tehdä. Jos luovut unelmistasi ja elämänilostasi, elämä vain lipuu ohitsesi… Vuodet kuluvat, mutta mitään ei tapahdu.

PALVELEN. Haluan antaa sinulle yhden tärkeän lauseen, jota sinun olisi hyvä toistaa mielessäsi ja se on tämä: ”Palvelen omaa sieluani, ilolla ja rakkaudella.”
Pyri tuntemaan lauseen energia sekä sen viesti ajatuksissa, kehossa, sydämessä ja toiminnassa. Luota saamiisi oivalluksiin ja ideoihin. Ne ovat vastauksia sisältäsi.

Päätä tarttua toimeen, itsesi hyväksi! Älä anna vuosien kulua… vaan tartu tähän hetkeen ja opettele luomaan elämääsi upeita, ihania ja rakastettavia asioita, ilolla.

AVATAR AKATEMIA™ on avattu kaikille ihanille naisille, jotka haluavat löytää tarkoituksensa ja merkityksen elämäänsä. Haluatko sinä matkustaa aallon huipulla sekä oppia tuntemaan uuden ajan energioita sekä niiden vaikutuksia elämässä? Käy lukemassa AVATAR AKATEMIASTA tästä. Pyri myös tuntemaan energia sanojen takaa.

Iloa, valoa ja inspiraatiota elämääsi,

Tiina

Onnellisen elämän perustaja

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja