Intensiivinen voimakas vaikuttava

KAIKKI ALKAA SINUSTA

Kun sinä voit hyvin, teet valintoja, joita rakastat.

Jumalainen olemuksesi herää luonnollisella tavalla, kun kuuntelet kaunista sydäntäsi ja tahdot itsellesi hyvää ja parasta.

Sinun ei tarvitse muuttaa mitään itsessäsi. Tärkeintä on löytää se hyvä, mikä on jo sinussa.

TIESITKÖ ETTÄ OMA SISÄINEN VOIMASI VAIKUTTAA OLEELLISESTI SIIHEN, ONNISTUTKO UNELMISSASI, IHMISSUHTEISSASI, TYÖELÄMÄSSÄSI, PERHESUHTEISSA, KAIKESSA.

Onko sinulla kokemuksia esimerkiksi ihmissuhteista, joissa olet haavoittunut, kokenut pettymyksiä etkä ole päässyt niistä vieläkään yli?

Lähes kaikki elämän haasteet, ongelmat, epävarmuudet ja vaikeudet syntyvät siksi, että emme ole olleet omassa voimassamme. Toimimme HAAVOISTAMME käsin. Teemme elämämme valinnat haavoitetusta energiasta, jolloin muutosta ei voi syntyä.

Elämme vahvaa luopumisen ja uudelleen syntymisen aikakautta. Säteilläksesi sisäistä voimaasi tarvitset rohkeutta, itsevarmuutta, luottamusta ja Universaali naiseuden olemuspuolesi herättämisen.

Löydätkö sinä itsesi näistä?

 • Ihmisuhteesi eivät tyydytä sinua, sisäisesti kaipaat arvostusta, kunnioitusta ja aitoa rakkautta sekä lempeää kosketusta
 • Etsit rakkautta koska tiedät, että aito rakkaus ravitsee sielusi
 • Tunnet epävarmuutta, häpeää, syyllisyyttä ja pelkoa, alistut muiden tahtoon
 • Olet henkisesti väsynyt ja se heijastuu fyysiseen kehoosi 
 • Rauhoittuminen, rentoutuminen ja läsnäolo on sinulle vaikeaa
 • Elämäsi ei tunnu omalta, siitä puuttuu iloa, intohimoa, sensuellisuutta, sisäistä tarkoitusta, rohkeutta ja voimaa
 • Et jaksa etkä tiedä kuinka kuunnella sisäistä ääntäsi, kehosi viestejä tai tuntemuksiasi
 • Olet tyytynyt ja sopeutunut tämän hetkiseen elämääsi
 • Luomisvoimasi on hukassa etkä tiedä kuinka jatkat elämääsi eteenpäin
 • Elämästäsi on tullut suorittamista ja toisten ihmisten pyyntöjen ja odotusten täyttämistä
 • Eläydyt muiden energioihin etkä tiedä kuinka vapaudut niistä
 • Elät haavoitetusta feminiinisestä energiasta käsin
 • Oman hyvinvointisi prioristointi tuntuu jopa vuoren kokoiselta haasteelta

Jos tunnistat yhdenkin yllä olevasta listasta omaksesi, voimallisen naisen jumalainen alkulähde on sinulle vielä toteutumaton haave.

Hei sinä ihana nainen!

Miltä sinusta tuntuisi löytää sisäisen äänesi ohjaukseen, elinvoimaasi ja tuntea naiseuden koko upea olemuksesi?

Olen Tiina, sinun valmentajasi tällä upealla Voimallinen Nainen™ verkkovalmennus matkalla.

Sydämeni palo, missioni, on auttaa sinua eheytymään haavoitetusta feminiini- sekä maskuliinienergiasta eheäksi omassa voimassasi olevaksi, säteileväksi, rohkeaksi ja upeaksi naiseksi.

Sisäisen eheän feminiinisen ja maskuliinisen energian tutkiminen itsessään on innostavaa, antoisaa ja se avaa ovet sekä ikkunat todellisiin elämänmakuisiin seikkailuihin. Seikkailuihin, joista et ole osannut vielä haaveillakkaan!

Valmennuksen aikana opit tietämään KUINKA kukoistat ilman pelkoja ja opittuja käytösmalleja. Vapaudut ulkoisten odotusten paineista.

Opit arvostamaan itseäsi täydellisenä ja voimallisena naisena.

Omassa voimassa oleminen on ihanaa, sitä ei tarvitse pelätä!

Tiedätkö mikä on sinun transformoiva voimasi?

OMA VOIMASI VAIKUTTAA OLEELLISESTI SIIHEN KUINKA ONNISTUT ELÄMÄSI ERI OSA-ALUEISSA.

Omalla voimallasi on valtava merkitys esimerkiksi elämäsi ihmissuhteisiin, luottamuksen tasoon, Universumin tukeen, itsevarmuuteen, kiitollisuuden, ihmeiden ja rakkauden määrään, kykyysi sitoutua omaan itseesi ja hyvinvointiisi. Itse asiassa koko elämääsi.

Valmennuksen aikana tulet löytämään oman henkilökohtaisen transformoivan voimasi.

Hei Ihana Tiina!
Olen nyt käynyt loppuun ihana Voimallinen Nainen-kurssisi.
Olen huomannut muutoksen ajatustavassani ja suhtautumisessani itseeni ja ympärilläni oleviin/tapahtuviin asioihin. Olen itsevarmempi ja iloisempi.
Nautin enemmän elämästäni ja itsestäni. Olen tutustunut syvällisesti itseeni. Olen opetellut miettimään mitä MINÄ haluan, mitä MINÄ tunnen.
Matka on ollut antoisa ja yllättäväkin.  Olen nauttinut suunnattomasti. Olen tehnyt harjoituksia ja opetellut meditoimaan. Olen viettänyt aikaa luonnossa huomattavasti enemmän, kuin aikaisemmin.
Energioiden tunnistaminen ja tunteminen on ollut mieluisinta ja erittäin antoisaa. Tunnen itseni tasapainoiseksi ja onnelliseksi naiseksi.
Olet mahtava opettaja. Innostava ja välitön. Sinusta välittyy ihmeellinen rauha ja rakkaus jopa tekstiesi kautta. Olen erittäin tyytyväinen Voimallinen nainen koulutukseen.
Se on muuttanut elämäni suunnan.
Rakkaudella, Anu-Riikka

Heippa Tiina!

Kiitos Tiina Voimallisen naisen koulutuksesta, jonka olet rakkaudella meille tehnyt! ?
Kiitos upeista harjoituksista! Tehtävät on pistäneet mut töihin itseni kanssa ja kaikki ovat tuntuneet hyviltä. Toki näitä vielä lueskelen ja aina saan jotain uutta ja mieleen painavaa. Harjoituksia oli mukava tehdä. Toiset vaativat enemmän pohdintaa ja ponnistelua. Mukava oli tehdä mm. – unelmakarttaa, peilistä itsensä katsominen, rakkaudellista hyväilyt alastomalle keholle, eetterikehon puhdistus, oman sisäisen lapsen huomiointi ja oman voiman käyttöön otto. Ihanasti kerroit myös suojauksesta.
Hiljentymishetket ja meditaatiosi oli tosi kauniita ja koskettavia. Eetterikehon puhdistuksen eka kertaa tehdessäni tunsin pientä ”muurahaisten pistelyä”. Energian nousun äiti maasta tuntui pyörivänä liikkeenä alhaalta ylös ja ylhäältä alas vastapäivään.

Mitä muutoksia on tullut? Arvostan itseäni ja rakastan itseäni enemmän (sitähän mulla oli puute). Edelleen elän yksin ja kesäaika on mennyt hyvin nopeasti puuhaten ja nauttien siirtolapuutarhallani ja Kalevalaista jäsenkorjausta opiskellessa.
Hiukseni on kasvaneet ja tykkään kovin tästä muuttuneesta kampauksestani. Koen että olen naisellisempi. Vanhaa jää taakse.
Omaan ryhtiini olen myös kiinnittänyt paljon huomiota. Helposti lysähdän ja yläselkä menee kumaraan ja pää työntyy eteen. Muistan siivet, ihanat siivet ja juuret ja tehdä harjoitukset hymyssä suin. Ihanaa!

Olen kiitollinen että lähdin tähän matkaasi mukaan. Olet ihanalla persoonallasi luonut voimaannuttavan koulutuksen ja saanut sädehtivän kukan aukeamaan. Koen että nuppu on auennut ja tästä on hyvä jatkaa puhkeamista täyteen loistoon. ?KIITOS!

Mervi

Jokaisen naisen on aika saada tuntea sekä kokea aitoa rakkautta, arvostusta ja kunnioitusta sekä löytää Universaalin jumalaisen lähteensä, naiseuden voimansa!

Kiitos ihana Tiina koko voimallisen naisen kurssista. En tiennyt kurssia aloitellessani millaiseen ”muodonmuutokseen” pääsen itseni kanssa. Kurssin ansioista olen vahvemmin ja vankemmin oma naisellinen oma itseni – tunnen feminiinisyyden voiman itsessäni. Huomaan ajatusten yhteyden kaikkeen mitä ympärilläni ilmenee. Olet luonut upean ja voimallisen kurssin. Jokainen harjoitus ja tehtävä avasivat minua kerros kerrokselta syvemmin ja syvemmin. Ei ole sanoja kuvaamaan kiitollisuuttani kurssin annista. Kiitos.

Elina L

TIEDÄTKÖ MITEN KULKEA KOHTI TUOTA NAISEUDEN IHMEELLISTÄ TAIKAVOIMAA?

En ihmettele vaikka et tietäisi, meillä on ollut hyvin vähän malleja voimallisista, omaa energiaansa säteilevistä naisista. Tunnetko sinä samoin?

Olen luonut tähän tarpeeseen Voimallinen Nainen™ – valmennuksen. Valmennus kestää 8 viikkoa. Saat valmennuksessa uudenlaisia taianomaisia työkaluja, joiden avulla varmasti herätät upean naiseuden voimasi.

Valmennuksen aikana kuljet askel askeleelta omaan upeaan ja ainutlaatuiseen naiseuden voimaasi. Vapaudut arvottomuuden, häpeän, pelon, epävarmuuden, riittämättömyyden, rakkaudettomuuden ja menneisyyden kahleista

Sinun on tärkeä ymmärtää kohtalosi, merkityksesi maailmassa ja astua elämään, joka sisäisesti kutsuu sinua.

Oman voimasi avulla luot elämääsi juuri niitä asioita joita rakastat ja joista olet haaveillut. Tämä on totta!

Kenelle?

KENELLE TÄMÄ VOIMALLINEN NAINEN™ VALMENNUS SOPII

Valmennus sopii kaikille naisille, jotka haluavat kukoistaa, hehkua, säteillä, laajentaa tietämystään omasta itsestään, taianomaisesta naiseudestaan, sensuellisuudestaan ja sisäisestä voimastaan.

Naisille, jotka ovat kyllästyneet jahkaamiseen, epävarmuuteen ja itsensä pienentämiseen – janoavat muutosta elämäänsä.

Jos me naiset emme rakasta itseämme, kuinka voimme odottaa sitä muilta. Jos teemme edelleen päätöksiä ja valintoja haavoitetusta olemuksestamme emme elä nykyhetkessä.

Meidän naisten on aika rakastaa itseämme ja uskaltaa säteillä omaa kaunista voimaamme.

MIKSI SINUN KANNATTAA TULLA JUURI TÄHÄN VALMENNUKSEEN?

Etsimme rakkautta syntymästämme asti koska aito rakkaus ravitsee sieluamme.

Kun olemme löytäneet sen, elämämme muuttuu lopullisesti, säteilemme sisäistä universaalia EHYTTÄ naiseuden voimaamme, elämme unelmaamme ja hehkumme sisäistä valoamme. 

Avain onnistumiseen on uskominen omiin kykyihisi, anna minun näyttää sinulle tie omaan naiseuden voimaasi, VOIMALLISEKSI NAISEKSI.

Tiedät, mitä on pyhä naiseus ja sensuellisuus, kauniilla ja lempeällä tavalla.

Miksi oman voimasi löytäminen on arvokkainta mitä omistat?

Oma voimasi on sisimmässäsi oleva ääretön energialähde, joka on yhteydessä rakkauteen. Oma voimasi on myös sielusi voima ja silloin sinulla on tietoisuus myös siitä kuka sinä todella olet.

Voin luvata sinulle, ettet tule katumaan päätöstäsi tulla mukaan Voimallinen Nainen™ valmennukseen.

Tiedän mitä on olla voimaton nainen ja KUINKA siitä tilasta tullaan voimalliseksi naiseksi, siksi minulla on vilpitön halu auttaa naisia omaan voimaansa.

Hei Tiina!

Valmennuksen vaikutukset:
– aloin käyttämään shortseja ja erilaisia t-paitoja mitkä itseäni miellytti (aikaisemmin häpesin suonikohju jalkojani)
– olin energisempi kuin aikaisemmin
sain voimallisen naisen valmennuksesta kiinnostuksen uusiin asioihin
– ennen käytin paljon reppua ja nyt on käsipuoleeni ilmestynyt naisellisen kaunis käsilaukku johon työkaverini ovat kiinnittäneet huomiota
– ajatuksenikin ovat vaihtuneet positiivisempaan suuntaan ja ensimmäinen ajatus on se, mitä itse haluan
Koin valmennuksen hyvänä. Merkittävin kokemus oli katsella itseäni alasti peilin edessä  ja kosketella. Se oli itselleni tärkein asia insestin kokeneena etten hävennytkään itseäni. Katselu oli niin luonnolista ja koin itseni kauniiksi. Samalla tuntien olevani vapaa kaikesta entisestä seksuaalisuuteen liittyvistä  ikävistä  asioista. Tämän kesän aikana vaatetukseen tuli pieniä muutoksia.
Vapauduin todella jostakin suuresta taakasta. Naisellisuuteni alkoi herätä. Olen niin paljon kontrolloidut itseäni  ja nykyään pienin askelin otan rennommin.”
Helena

Sisältö

Askeleet Voimallisen naisen lähteelle

Valmennuksessa on 7 päämoduulia, joista kullakin on oma teemansa.

Askel 1: VAPAUTUMINEN VANHOISTA KAAVOISTA JA PELOISTA

Tämän moduulin aikana saat selville, miten avataan naiseuden voiman ensimmäinen ja tärkein keskus.

Askel 2OMAN PYHÄN UNIVERSAALIN NAISEUDEN VOIMAN AKTIVOINTI

Askel 3: HENKILÖKOHTAINEN TRANSFORMOIVA VOIMA 

Askel 4: OMAN SISÄISEN VALON AKTIVOINTI JA NAISELLISUUTEEN YHDISTYMINEN

Askel 5: UUDEN SUUNNAN LUOMINEN, AKTIVOINTI JA ASTUMINEN UUDELLE POLULLE

Askel 6: PUHKEAMINEN SENSUELLISUUTEEN

Askel 7: OMASSA JUMALAISESSA NAISEUDEN VOIMASSA PYSYMINEN JA SIITÄ NAUTTIMINEN

VALMENNUS SISÄLTÄÄ KOLME SPECIAALI LIVE-VALMENNUSTA, JOISTA SINULLE JÄÄ TALLENNE.

Mitä valmennusohjelmassa käytännössä tapahtuu?

Voimallinen Nainen™ -verkkovalmennuksen kesto on 8 viikkoa.

7 päämoduulia sisältävät muun muassa opetusvideoita, voimallisia meditaatioita, visualisointiharjoituksia, henkisiä työkaluja ja harjoituksia, jotka vahvistavat intuitiotasi ja luovaa naiseuden voimaasi sekä runsaan määrän energiatietoisuutta.

 Olen tukenasi koko valmennuksen ajan. Voit kysyä verkkosivujen kautta kysymyksiä ja saada ohjausta. Voit myös esittää sinua askarruttavia kysymyksiä ja vastaan sinulle kuukausittain järjestettävässä suorassa videovalmennuksessa.

Joka viikko saat myös voimaviestin, josta säteilee feminiinistä muutosenergiaa.

♥ Viikottain aukeaa uusi moduuli.

Materiaali on 6 kuukautta käytössäsi ja voit vapaasti palata siihen milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Käyttäjätunnuksesi on henkilökohtainen.

MUIDEN NAISTEN KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA

Ennen kurssia koin, että unelmani olivat kovin kaukaisia ja lähinnä pelko epäonnistumisesta esti tarttumasta oikein mihinkään uuteen. Sain Tiinan valmennuksesta apua ja tukea epävarmaan elämäntilanteeseeni. Valmennus avasi silmäni ja pääsin sen avulla lähemmäksi sydäntäni

Oma voimani kasvoi valtavasti ja tietenkin usko omaan tekemiseeni samalla. Olen huomannut olevani enemmän tasapainossa ja luottavani omiin tuntemuksiini. Muut ihmiset eivät enää pysty negatiivisesti vaikuttamaan minuun sillä oma voimani on kasvanut valtavasti! Olen kiinnittänyt myös huomioni naisellisuuteeni, joka oli vuosia hukassa. Tämä tietenkin vaikuttaa erittäin positiivisesti koko elämääni. Olen todella kiitollinen Tiinan antamasta valmennuksesta ja tuesta matkan varrella. Hän on aivan loistava valmentaja, joka omalla rakkaudellisella voimallaan tekee ihmeitä. Kannattaa lähteä mukaan matkalle – et taatusti kadu.

- Milja Koivuniemi

Oman kokemukseni mukaan voin sanoa, että Tiina on todella loistava kouluttaja ja valmentaja. Hän on aina positiivinen ja työskentelee sydämestään ja ilolla muita ihmisiä auttaen. Hän on todella aito ja luotettava ihminen.

Valmentajana hänellä on ainutlaatuinen kyky nähdä pintaa syvemmälle ja löytää asioista se ydin. Koskipa se sitten työelämän solmukohtia, itsensä ylittämistä jossakin, pelkojen poistamista tai mitä tahansa asiaa.

Itse olen saanut todella paljon Tiinalta, kaikilla tasoilla, erityisesti olen löytänyt feminiinisen voimani ja sitä kautta rohkeuden pitää puoliani.

- Emili Osara

Mahtava kurssi! Se tunne, kun löysin itsestäni Valtiattaren – omat rajani, oli räjäyttävä! Tuo tunne aloitti elämässäni oivallusten sarjan, jonka aikana synnyin uudestaan. Uskalsin kuoriutua kotelostani, jonka olin rakentanut itselleni ja uskalsin rohkeasti muuttaa elämäni suunnan, kuunnellen sydäntäni. Kiitos upeasta kurssista, jonka olet valmistanut aidolla rakkaudella.

- Leena

Täydellinen kurssi! Sain itsevarmuutta, rohkeutta ja elämäniloa löytää oman naiseuteni. Olin vuosia pienentänyt itseäni ja piilottanut omat kykyni sekä taitoni, jotta minut ”hyväksyttäisiin”. Voimallinen Nainen valmennuksen aikana sain hyväksyvää rakkauden energiaa ja rohkeutta luottaa omiin aisteihini ja tuntemuksiini. Olen kiitollinen, että uskallan olla se nainen, joka todellisuudessa olen. Tiina, olet uskomaton rakkauden lähettiläs ja läsnäoleva valmentaja, joka aidosti välittää ja rakastaa.

- Hanna

Voimallinen Nainen -kurssi opasti kuuntelemaan omia toiveita, haaveita ja unelmia. Teoriassa se kuulostaa aina kovin helpolta, mutta tämän kurssin käytännönharjoitukset todella antoivat välineitä oman sisäisen äänen kuulemiseen. Koin, että oma läsnäoloni arjessa perheeni ja ystävieni seurassa lisääntyi. Minulle kurssi toi arkeen keveyttä, opetti luomaan positiivisia ajatusmalleja ja rohkaisi  uudistamaan myös omaa ajatusmaailmaa erilaisten harjoitusten avulla. Voimallinen Nainen -kurssi opetti pysymään tyynenä ja löytämään omaa vahvuutta myös muuttuvan arjen keskellä – sekä samalla näkemään kauneutta ihan siinä jokapäiväisessä elämässä.

- Anne

USKALLA HEHKUA JA LÖYDÄ OMA UPEA NAISEUDEN VOIMASI!

Olet vain yhden valinnan päässä omasta voimastasi. Sulje ovi voimattomuuteen sekä menneeseen ja avaa uusi ovi tulevaisuuteen ja omaan voimaan

ENERGIANVAIHTO

VARAA OMA PAIKKASI TÄSTÄ – AINUTLAATUISEN VALMENNUKSEN HINTA NYT

444€

Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Checkout. Hinta sisältää alv 24 %.

Jos toivot jotain muuta maksutapaa tai maksun suorittamisessa on ongelmia, otathan yhteyttä ilonsade@ilonsade.com

IHMEET OVAT JATKUVASTI LÄSNÄ ARJESSAMME

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Onko valmennuksessa joustoa aloituksessa?

Valmennuksen aloituspäivä on päivä, jolloin avaan koulutusalustan ja ensimmäiset aineistot ovat saatavillasi. Ensimmäinen live-valmennus kaikille on yleensä noin kaksi viikkoa myöhemmin. Ei siis haittaa, jos et pääse aloittamaan aloituspäivänä. Saat aina tallenteen live-valmennuksesta.

Entä jos jään jälkeen opiskelussa? Haittaako se?

Ei haittaa. Valmennuksen sisältöä voit vapaasti tutkia omaan aikatauluusi sovittaen. Sisältö on saatavilla sinulle ympäri vuorokauden eri laitteilla. 

MISSÄ MUODOSSA VALMENNUSMATERIAALI ON?

Koulutusmateriaali on kirjallisessa, video- ja äänite muodossa. Tehtävät ja harjoitukset sekä lyhyet videot antavat sinulle energiaa ja voimaa. Saat arkeesi uudenlaisia, helposti toteuttavia tapoja, jolloin elämäntilanteesi selkeytyy ja oma merkityksesi vahvistuu.

KUINKA PITKÄ VALMENNUS ON?

Valmennuksen kesto on 8 viikkoa. Sinulla on käyttöoikeus valmennusmateriaaliin 6 kuukautta.

MITEN VOIN MAKSAA VALMENNUKSEN?

Pääset mukaan valitsemalla sinulle sopivan maksujärjestelyn. 

 

VARAA OMA PAIKKASI TÄSTÄ – AINUTLAATUISEN VALMENNUKSEN HINTA NYT

444€

IHMEET OVAT JATKUVASTI LÄSNÄ ARJESSAMME

© Ilonsäde 2022   |    Ota yhteyttä   |    Rekisteriseloste