Avaa ovet feminiiniseen olemukseesi ja löydät sisäisen äänesi ohjaukseen sekä löydät toiveidesi elämä sen kaikilla tasoilla!

HEI SINÄ IHANA NAINEN,

Haluatko löytää sisäisen elinvoimaisen supernaisen voimasi, FEMINIINISEN alkulähteesi?

Liity mukaan VOIMALLINEN NAINEN -verkkovalmennukseen! Uusi voimallisten naisten aikakausi on alkamassa!

Monet meistä ovat koko ikämme olleet yhteydessä herkkään puoleemme hyvin luonnollisella tavalla. ”Vahvuus” ja ”voima” eivät ole sanoja joita me naiset usein käytämme itsestämme, mutta ne ovat todella hyvä kumppani herkkyydelle. Voimallinen Nainen -valmennus antaa sinulle voimaa ja vahvuutta olla juuri sellainen kuin sinä itse olet.

Sinun sisälläsi on vahva nainen jonka sinä sydämessäsi tunnet ja tunnistat. Valmennuksen aikana olet yhteydessä tähän sisäiseen voimaasi uudella tavalla, vahvistaen omaa upeaa feminiinistä olemustasi joka on aina ollut osa sinua, mutta joka ei ole vielä päässyt esille ja näkyviin. 

Voimallinen nainen, 12 viikon verkkovalmennuksessa nostamme upean naiseutemme esiin ja luomme uudelleen nahkamme. Heräämme vahvoina, koko potentiaalimme käyttöön ottaneina naisina tähän aikaan!

Voimallinen nainen -koulutuksessa opiskelet mm. inhimillistä herkkyyttä ja avaudut intuitiiviseksi, onnelliseksi ja rohkeaksi naiseksi, joka tietää menestyksen ja runsauden salaisuudet. Matka alkulähteelle kulkee oman itsesi kautta: rohkeana ja sisäisesti voimallisena naisena osaat löytää asioiden ytimet ja muuttaa niiden energioita haluamaasi suuntaan.

HALUATKO LISÄTÄ HYVINVOINTIASI KOKONAISVALTAISESTI?

Etsit oikeaa suuntaa elämässäsi, mutta et vielä tiedä mikä se on ja miten se löytyy

Tarvitset rohkeutta ja tukea olemaan jumalatar omassa elämässäsi ja tarvitset oikeat työkalut unelmiesi toteuttamiseen

Haluat konkreettisia, tosielämässä todistetusti toimivia malleja, joilla voimallinen ja lumoava voimasi vahvistuu

Haluat toteuttaa vuoden aikana isoja muutoksia elämässäsi

Haluat olla yhteydessä korkeampaan voimaan, jolloin yhdistyt syvempään luomisenprosessiin – sekä yhdistyt voimalliseen intuitioosi

Kaipaat ympärillesi loistavan tiimin, jonka avulla pääset elämässä eteenpäin

Haluat murtautua ulos nykyisten haasteidesi kierteestä ja saada tuloksia stressaamatta ja ilman suorittamista

Haluat saada VIP-kohtelua elämääsi ja oppia tuntemaan oman naisellisen potentiaalisi

Haluat omalla esimerkilläsi kannustaa ja olla valona muille naisille, joilla on elämässään haasteita

Olet valmis astumaan esiin ja tekemään menestyksesi eteen töitä, vaikka vähän pelottaisikin

Et halua antaa enää omaa voimaasi toisten haltuun ja haluat ottaa rakkaudellisen vastuun elämästäsi

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, olet oikeassa paikassa!

Kenelle?

KENELLE TÄMÄ VOIMALLINEN NAINEN VALMENNUS SOPII?

Valmennus sopii kaikille naisille, jotka haluavat kukoistaa, laajentaa tietämystään omasta itsestään ja sisäisestä voimastaan.

Tärkeintä on motivaatio ja halu oppia.

On aika heittää riittämättömyyden, syyllisyyden ja arvottomuuden tunteet menneisyyteen. Meidän naisten on aika uudistaa elämämme ajatus- ja toimintamallit.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita (paikkoja on tosin rajoitettu määrä).

MITÄ HYÖTYÄ SINULLE ON VALMENNUKSESTA?

 Valmennus on antoisa ja positiivinen matka itsetutkiskelun sekä omien ainutlaatuisten vahvuuksiesi löytämiseen.

Saat runsaasti arvokasta tietoisuutta energioista, jotka vaikuttavat ajatuksiin, tunteisiin, päätöksiin ja valintoihin, perhe-elämään, lapsiin, ihmissuhteisiin, työilmapiiriin, johtamiseen ja elämään yleensä.

Opit löytämään asioiden ytimen yksinkertaisella tavalla. Saat uudenlaista tietoa siitä, miten vahvistaa intuitiotasi sekä oppia luottamaan omiin aisteihisi sekä kehosi tuntemuksiin.

Opit löytämään iloa tuottavat asiat elämääsi ja elämästäsi, jolloin henkinen kehitys kasvaa, laajenee ja syvenee. Sielusi saa mahdollisuuden vetää sinua tutkimaan sinulle merkityksellisiä asioita.

Saat arvokasta tietoa, miten menestyt ja löydät runsauden taajuuden. Opit sydämen tietoisuuteen perustuvia lainalaisuuksia. Loistavia tuloksia syntyy silloin, kun uskaltaa sukeltaa syvälle sisimpäänsä, omaan upeaan luovuuden ja tiedon lähteeseen.

Tiedät, mitä on pyhä naiseus ja seksuaalisuus, kauniilla ja lempeällä tavalla.

Saat vaikuttavia fyysisiä harjoituksia, joiden avulla tulet tietoiseksi kehostasi.

Mikä on naisen voima ja kuinka se syntyy?

MIKÄ ON NAISEN VOIMA JA KUINKA SE SYNTYY? 

Rakkaus on naisen alkuvoima ja se syntyy hyvästä yhteydestä omaan sisimpään. ⇒ Löydät todellisen tarkoituksen elämällesi ja ”oikean kohtalosi”.

Rakkaus syntyy maskuliini- ja feminiinienergian tasapainosta, kunnioituksesta itseä ja omia rajoja kohtaan sekä siitä, että tekee niitä asioita, joista nauttii.

Hyvä suhde luontoon, Äiti maahan, luo vahvat juuret, joiden voimalla voi toteuttaa itseään sydämen palolla.

Inspiraatio, intohimo, luominen, yhdistyminen, sensuelli pehmeys, kauneus, ilo ja jumalatarenergia ovat naisen voiman pyhiä alkulähteitä.

Haluan sinun löytävän tuon jumalaisen pyhän alkulähteen.

On ilo auttaa sinua löytämään sisältäsi voima tulla naiseksi, joka uskaltaa hehkua rohkeana ja luoda elämäänsä niitä asioita, joita rakastaa.

MITEN TÄMÄ UPEA MUUTOS TOTEUTETAAN? 

Voimallinen Nainen -verkkovalmennus takaa sinulle vankalla ammattitaidolla ja rakkaudella valmistetun kokonaisuuden. Koulutusmoduulit värähtelevät hyvin korkeaa energiaa. Sanojen, harjoitusten ja tehtävien takana on puhdas ilo ja rakkaus.

Koulutus auttaa sinua näkemään, tuntemaan ja aistimaan ympärilläsi olevan näkyvän ja näkymättömän energiamaailman selkeämmin.

Ymmärrät, miten eletyn elämän kokemukset, rakkaudettomuus, uskomusjärjestelmät, vallitsevat ajatusmallit, ulkoapäin opitut pelot ja tavat toimia ovat vaikuttaneet elämääsi.

Sisältö

Tässä on Voimallinen Nainen™ -verkkovalmennuksen sisältö, tärkeät askeleet oman pyhän voimasi löytämiseksi:

Valmennuksessa on 7 päämoduulia, joista kullakin on oma teemansa.

Moduuli 1: Hyvinvointiasti tukevat toiminnat. Kuka sinä olet ja miten voit? Miten saat täyden voimasi käyttöösi? Feminiini- ja maskuliinienergian tasapainotilan oivaltaminen omassa elämässä ja maailmassa.

Moduuli 2: Miten löydät rakkauden sisältäsi? Opimme poistamaan ulkoiset ja sisäiset häiriötekijät elämästä ja keskitymme muuttamaan omat kokemuksemme voimaksemme.

Moduuli 3: Mitä todella haluat? Uudistamme ajatusenergiaa ja toimintamalleja voimistavaan suuntaan ja opimme luottamaan intuitioon.

Moduuli 4: Sydän- ja kehotietoisuus. Teemme harjoituksia, jotka tukevat omaa voimaasi, vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja opettavat luottamaan niin omaan kuin Universuminkin tukeen.

Moduuli 5: Henkiset ja fyysiset työkalut arjessa. Tutustumme manifestointikykyymme ja opimme vetämään ihania asioita puoleemme.

Moduuli 6: Ydinolemuksen löytäminen. Löydämme yksilölliset lahjamme ja opimme oivaltamaan, kuinka helppoa on löytää asioiden ja tapahtumien ytimet.

Moduuli 7: Oman elämäntarkoituksen löytäminen ja sen merkitys elämässä. Opit tekemään valintoja itsesi parhaaksi ja ymmärtämään, miksi näin toimit.

Voimallisen naisen syntymä. On aika tulla esiin koko potentiaalissa ja avata runsauden hanat ja aarrearkut! Pyhä feminiinisyys tuo elämään merkityksellisyyden ja onnellisuuden.

VOIMALLINEN NAINEN -valmennuksessa upeana oppikirjana olet sinä itse. Sinä olet kaikkein kallisarvoisin ja ainutlaatuisin oppikirja, jonka menestystarinaan voit aina luottaa.  Kun sinä löydät valmennuksen avulla oman feminiini voimasi, muuttuu elämäsi kauneimmaksi tarinaksi josta olet vain uneksinut!

Katsotaan tarkemmin, mitä opit valmennuksen seitsemässä päämoduulissa

1

Moduuli 1:

OMAN PYHÄN NAISEUDEN VOIMAN AKTIVOINTI

Keskitymme luomaan sinun hyvinvointiasi tukevia toimintoja ja siksi aloitamme maskuliini- ja feminiinienergian tasapainotilasta. Sinun on tärkeä ymmärtää, miten nämä kaksi polariteettia toimivat yksin ja yhdessä, jotta voit murtaa kaikki esteet ihanalla matkallasi kohti upeaa naiseuden voimaasi.

Tulet:

 • Ymmärtämään, miksi sinun on erittäin tärkeä herätä tiedostamaan syvempi tarkoitus elämässäsi
 • Luomaan tulevaisuuttasi uudenlaisesta lähteestä
 • Heräämään syvemmälle tarkoitukselle ja merkitykselle elämässäsi
 • Löytämään uskomattomat voimavarasi, kun opit arvostamaan itse itseäsi
 • Kokemaan aitoa rakkautta, ihmissuhteita, läheisyyttä
 • Opit aktivoimaan naiseuden voiman energiakeskukset – opit tunnistamaan selkeämmin kuka todellisuudessa olet 

Tarkoitus on luoda sinulle uudenlainen perusta, josta sinun on hyvä ja turvallista ponnistaa eteenpäin. 

2

Moduuli 2:

VAPAUTUMINEN VANHOISTA KAAVOISTA JA PELOISTA

Uudenlainen ajatusenergia – kuinka opit tietämään mitä todella haluat, ilman pelkoa ja kontrolointia. Kuvittele, mikä kaikkia on mahdollista, kun toimit ilman pelkoa.

Tämän moduulin aikana saat selville, miten avataan naiseuden voiman ensimmäinen ja tärkein keskus: suhde omaan itseesi (mieleesi ja kehoosi) siten, että voit murtautua elämässäsi toistuvan kaavan läpi, joka on estänyt sinua manifestoimasta unelmasi.

Tässä osiossa tulet oppimaan, miten:

 • Pääset menneiden kaavojen ja ydinuskomusten yli
 • Tunnistat kuka sinä olet ja mikä on todellinen ja aito tarkoituksesi maailmassa
 • Mielesi ja kehosi yhteistyö alkaa uusin tavoin, jotta sisäinen ja ulkoinen maailmasi yhdistyy samaan suuntaan

3

         Moduuli 3:

OMAN SISÄISEN KOMPASSIN AKTIVOINTI JA INTUITIIVISUUDEN HERÄTTÄMINEN

On tärkeä oivaltaa mitkä ovat sisäiset voimavarasi.  Oppia kuuntelemaan viestejä, joita saat kuuntelemalla intuitiotasi. Sinussa on yllin kyllin voimaa ja nyt on aika saada upea potentiaalisi esiin. Sinun on aika astua omiin saappaisiisi ja olla ylpeä itsestäsi. Tulemme tekemään harjoituksia ja tehtäviä, jotka tukevat sinun omaa voimaasi. Myös turvallisuuden tunteesi tulee vahvistumaan ja opit luottamaan sekä itseesi että universumimme tukeen. Kuvittele, että yhteytesi korkeampaan voimaan on järkkymätön, jolloin intuitiosi ja tietoisuutesi on aina mukanasi.

Tämän moduulin aikana tulen saamaan selville, miten avataan naiseuden voiman lähde numero kaksi: sinun suhteesi Universumiin, jotta voit manifestoida unelmasi todeksi ja toteuttaa tarkoitustasi. Opit, kuinka:

 • Yhteys Universumimme rakkauteen luodaan, jolloin saat ääretöntä tukea matkalla kohti naiseuden voimaasi ja tarkoitustasi.
 • Vedät puoleesi aitoa rakkautta, jolloin opit yhä enemmän arvostamaan itseäsi.
 • Opit aktivoimaan sisäisiä ideoitasi
 • Ymmärrät, että menneet kokemukset voidaan hyödyntää moottorina uuteen elämään

4

Moduuli 4:

VASTAANOTTOKYVYN AKTIVOINTI JA OMAAN VOIMAAN TULEMINEN

Tämä askel antaa sinulle tärkeän suunnan elämäsi valintoja tehdessäsi. Harjoitusten avulla tulet luonnollisella tavalla tietämään, mitä valintoja teet ja miksi. Tämä kolmannen naiseuden ytimen avautuminen on ydin suhteessasi muihin. Suurin osa meistä naisista on yrittänyt toteuttaa itseään ja unelmiaan yksin ja eristäytyneenä, mutta mihin se on johtanut?

Erillisyyden aika on ohi, vain liittymällä niiden ihmisten kanssa yhteen, joilla on yhteinen päämäärä ja taianomainen kenttä, voimme astua suurimpaan tarkoitukseemme.

Tässä osiossa opit, kuinka:

 • Löydät magneettisen rakkaudenkentän, jolloin manifestoit todelliset ideasi ja unelmasi nopeasti ja vaivattomasti
 • Vedän puoleesi niitä yhteistyökumppaneita joiden takkana ei ole enää egosta lähtevä toimintamalli. Näin kehityt ja löydät korkeamman tietoisuuden taajuuden
 • Saat vuorovaikutuksellista energiaa ja opit vastaanottamaan tukea

5

Moduuli 5:

OMAN SISÄISEN VALON AKTIVOINTI JA NAISELLISUUTEEN YHDISTYMINEN

Upea, pyhä feminiinisyys on taianomainen ominaisuus, joka tuo elämääsi merkityksellisyyden ja onnellisuuden. Tämä moduuli voi todella muuttaa elämäsi! Kuvittele tuntevasi olosi turvalliseksi, aidosti itsevarmaksi, jolloin säteilet kaunista valoasi maailmaan. Tämä kaikki on mahdollista, kun avaudut naiseuteesi!

Tässä moduulissa tulet saamaan selville, oman arvosi ja kunnioituksen itseäsi kohtaan. Vapaudut tulemaan näkyväksi kaikkein aidoimpana itsenäsi. Erilaiset pelot poistuvat ja siten sinulle avautuu kyky nähdä oma upea voimasi.

Tässä osiossa tulet oppimaan, miten:

 • Avaudut rakastamaan aidosti itseäsi
 • Tunnet arvosi
 • Tiedät olevasi turvassa ja koet vahvaa turvallisuuden tunnetta
 • Tunnistat aidon sisäisen säteilyn ja opit herättämään kehosi säteilemään tuota naiseuden kauneinta säteilyä
 • Osaat tarttua nykyhetkeen nauttien elämästäsi
 • Opit, kuinka juhlistaa kaikkien naisten ainutlaatuista voimaa ja säteilyä, rohkaisten siskojasi kaikkialla nousemaan omaan potentiaaliinsa ja kokemaan samantasoista tukea myös itseäsi kohtaan

6

Moduuli 6:

LUOMISVOIMAN AKTIVOINTI JA OMAAN LUOJATTAREEN YHDISTYMINEN

 Tulet tietämään ja kokemaan miten sinä voit LUODA feminiinienergiallasi unelmiasi todeksi! Alat voimallisesti luomaan omaa tulevaisuuttasi ja manifestoimaan visiotasi. Tulet saamaan opastusta tämän voiman lähteeseen yhdistymisessä sekä menneiden kokemusten totaalisessa vapautumisessa, niin uusia parempia asioita voi virrata luoksesi.

Opit myös energioista lisää. Oivallat, kuinka vaikkapa työyhteisön ilmapiiriä voi parantaa. Saat runsaasti tietoa, miten oman perheesi lasten, teinien tai parisuhteen energiat voidaan muuttaa positiivisempaan suuntaan. Saat arvokasta tietoa, miten voit auttaa myös muita ihania naisia voimaantumaan.

Tässä osiossa tulet oppimaan, miten:

 • Voit luoda omalla feminiinienergiallasi vapaan ja villin Luojattaren tavoin sydämesi tärkeät unelmat todeksi
 • Voit elää tilassa, jossa vastaanotat luoksesi jatkuvasti ihmeitä ja kauniita, iloisia kokemuksia sekä rakkaudellisia ihmisiä, ketkä haluavat ANTAA sinulle ihania kokemuksia
 • Sytytät sisäisen Valottaren – Valtiattaren – Papittaren – oman naiseutesi syvimmän ja voimallimman rakkaudellisen voiman
 • Maailmassa vaikuttavat energiat vaikuttavat jokaisen elämään ja miten riippumatta muista, pysyt aina omassa valossasi

7

Moduuli 7:

OMASSA VOIMASSA PYSYMINEN JA VAHVISTAMINEN

Kuinka voimme olla ja pysyä omassa voimassamme, jos ympärillämme on voimattomuutta? Löydät vastauksen kysymykseen tässä osiossa – meidän on myös herätettävä voima voimaannuttaa muita. Olet upea suunnannäyttäjä. Tässä osiossa otat viimeisen askeleen herättääksesi naiseuden voimasi – saavuttaaksesi voiman voimauttaa, kohottaa ja käynnistää potentiaalia perheenjäsenissäsi, kollegoissasi, asiakkaissasi ja yhteiskunnassa.

Tässä osiossa tulet oppimaan, kuinka:

 • Taianomaista voimallisen naisen voima on
 • Ihmissuhteesi ovat aina sinua tukevia ja arvostavia
 • Elämäenergia lisääntyy ja osaat keskittyä voimauttaviin asioihin, jolloin elät korkeampaa tietoisuuden tasoa, arjessa
 • Feminiini- ja maskuliinienergia toimivat yhdessä kaikkien parhaaksi, jolloin esteet inhimillisen maailman tieltä poistuu
 • Manifestoit suurempia visioita kuin olisit koskaan uneksinutkaan!
 • Rakastat itseäsi ja maailmaa – yhteistyö Universumimme kanssa on helppoa

8

Lopputulos:

Sinä olet omassa voimassasi!

 • Sinulla on suora yhteys sielun viisauteen ja luomislähteeseen, jotta ne voivat virrata esteettömästi kehossasi.
 • Sinulla on rohkeutta elää sielun viisaudesta käsin
 • Sinulla on rohkeutta puhua omaa totuuttasi
 • Sinulla on rohkeutta luoda maailmaan uudenlaista energiaa!
 • Löydät elämääsi ihania ihmissuhteita

⇒ ELÄMÄSI ON LINJASSA OMIEN KORKEIMPIEN VISIOIDEN KANSSA

 

9

Ilmainen sinulle:

Mitä valmennusohjelmassa käytännössä tapahtuu?

Voimallinen nainen -verkkovalmennuksen kesto on 12 viikkoa.

7 päämoduulia sisältävät muun muassa opetusvideoita, voimallisia meditaatioita, visualisointiharjoituksia, henkisiä työkaluja ja harjoituksia, jotka vahvistavat intuitiotasi ja luovaa naiseuden voimaasi sekä runsaan määrän energiatietoisuutta.

Minä, muutosvalmentajasi Tiina Nurmi, olen tukenasi koko valmennuksen ajan. Voit kysyä verkkosivujen kautta kysymyksiä ja saada ohjausta. Voit myös esittää sinua askarruttavia kysymyksiä ja vastaan sinulle kuukausittain järjestettävässä suorassa videovalmennuksessa.

Valmennusmoduulit avautuvat koulutusalustalle kaksi – kolme kertaa kuukaudessa, kaikkiaan moduuleja on 7

Joka viikko saat myös voimaviestin, josta säteilee feminiinistä muutosenergiaa. Silloin kun ei ole kurssipostin aika, on voimaviestin aika – minulta sinulle.

Haluan tukea sinua ja olla vuorovaikutuksessa kanssasi, jotta voin auttaa sinua kohti parhainta lopputulosta. Sinulla on apunasi myös muiden Voimallinen nainen -valmennuksen jäsenten vertaistuki.

Materiaali on sinulla minimissään vuoden käytössäsi ja voit vapaasti palata siihen milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Käyttäjätunnuksesi on henkilökohtainen.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan muutosprosessiin, jossa vain positiivinen lopputulos on mahdollinen! Saat itsevarmuutta ja rohkeutta sekä elämääsi taianomaisen muutoksen.

Voimallinen nainen –verkkovalmennus tukee sinua elämäsi kaikilla osa-alueilla: niin ihmissuhteissa, perhe-elämässä, työyhteisön haasteissa kuin taloudellisessa tilanteessa. Saat arvokkaita työkaluja, joita voit viedä heti käytäntöön. Jaan tarpeellisia ja merkityksellisiä ydinasioita, jotka syventävät itsetuntemustasi ja mahdollistavat sinulle toiveidesi elämän sen kaikilla tasoilla.

Saat tukeni, vankan ammattitaitoni sekä avaimet, joilla todellinen muutos tehdään. Tahdon, että sinä, rakas ihana nainen, elät aidommin ja vapaammin omaa itseäsi kunnioittaen.

Saat täyden tukeni -ilolla ja rakkaudella. Tässä valmennuksessa suorittaminen ja stressaaminen on kielletty.

Odotan jo, että saan kohdata sinut ja viedä sinua kauniilla tavalla eteenpäin elämässäsi kohti upeinta ja lumoavinta potentiaaliasi!

Kyllä, haluan mukaan!

MUIDEN NAISTEN KOKEMUKSIA

Ennen kurssia koin, että unelmani olivat kovin kaukaisia ja lähinnä pelko epäonnistumisesta esti tarttumasta oikein mihinkään uuteen. Sain Tiinan valmennuksesta apua ja tukea epävarmaan elämäntilanteeseeni. Kun elämäni oli risteyskohdassa en löytänyt oikeaa ratkaisua siihen ja silloin löysin Ilonsäteen ja Tiinan. Lähdin mukaan ja koin Tiinan koulutuksen ja siinä tehtävien harjoitusten selkeyttävän tilanteeni ja ikäänkuin avaavan tien ja suunnan jota kohti lähdin kulkemaan. Valmennus avasi silmäni ja pääsin sen avulla lähemmäksi sydäntäni

Vähän välillä jännittikin, mutta mitä pidemmälle valmennus eteni sen paremmaksi se muuttui. Oma voimani kasvoi valtavasti ja tietenkin usko omaan tekemiseeni samalla. Olen huomannut olevani enemmän tasapainossa ja luottavani omiin tuntemuksiini. Muut ihmiset eivät enää pysty negatiivisesti vaikuttamaan minuun sillä oma voimani on kasvanut valtavasti! Olen kiinnittänyt myös huomioni naisellisuuteeni, joka oli vuosia hukassa. Tämä tietenkin vaikuttaa erittäin positiivisesti koko elämääni. Olen todella kiitollinen Tiinan antamasta valmennuksesta ja tuesta matkan varrella. Hän on aivan loistava valmentaja, joka omalla rakkaudellisella voimallaan tekee ihmeitä. Kannattaa lähteä mukaan matkalle – et taatusti kadu.

- Milja Koivuniemi

Kiitos ihana Tiina koko voimallisen naisen kurssista. En tiennyt kurssia aloitellessani millaiseen ”muodonmuutokseen” pääsen itseni kanssa. Kurssin ansioista olen vahvemmin ja vankemmin oma naisellinen oma itseni – tunnen feminiinisyyden voiman itsessäni. Huomaan ajatusten yhteyden kaikkeen mitä ympärilläni ilmenee. Olet luonut upean ja voimallisen kurssin. Jokainen harjoitus ja tehtävä avasivat minua kerros kerrokselta syvemmin ja syvemmin. Ei ole sanoja kuvaamaan kiitollisuuttani kurssin annista. Kiitos.
- Elina L

Oman kokemukseni mukaan voin sanoa, että Tiina on todella loistava kouluttaja ja valmentaja. Hän on aina positiivinen ja työskentelee sydämestään ja ilolla muita ihmisiä auttaen. Hän on todella aito ja luotettava ihminen.

Valmentajana hänellä on ainutlaatuinen kyky nähdä pintaa syvemmälle ja löytää asioista se ydin. Koskipa se sitten työelämän solmukohtia, itsensä ylittämistä jossakin, pelkojen poistamista tai mitä tahansa asiaa.

Itse olen saanut todella paljon Tiinalta, kaikilla tasoilla, erityisesti olen löytänyt feminiinisen voimani ja sitä kautta rohkeuden pitää puoliani.

- Emili Osara

Mahtava kurssi! Se tunne, kun löysin itsestäni Valtiattaren – omat rajani, oli räjäyttävä! Tuo tunne aloitti elämässäni oivallusten sarjan, jonka aikana synnyin uudestaan. Uskalsin kuoriutua kotelostani, jonka olin rakentanut itselleni ja uskalsin rohkeasti muuttaa elämäni suunnan, kuunnellen sydäntäni. Kiitos upeasta kurssista, jonka olet valmistanut aidolla rakkaudella.
- Leena

Täydellinen kurssi! Sain itsevarmuutta, rohkeutta ja elämäniloa löytää oman naiseuteni. Olin vuosia pienentänyt itseäni ja piilottanut omat kykyni sekä taitoni, jotta minut ”hyväksyttäisiin”. Voimallinen Nainen valmennuksen aikana sain hyväksyvää rakkauden energiaa ja rohkeutta luottaa omiin aisteihini ja tuntemuksiini. Olen kiitollinen, että uskallan olla se nainen, joka todellisuudessa olen. Tiina, olet uskomaton rakkauden lähettiläs ja läsnäoleva valmentaja, joka aidosti välittää ja rakastaa.
- Hanna

Voimallinen Nainen -kurssi vei monien tärkeiden teemojen pariin; johdatti uusiin ajatuksiin ja muistutti niiden tuttujenkin asioiden tärkeydestä. Kurssi opasti kuuntelemaan omia toiveita, haaveita ja unelmia. Teoriassa se kuulostaa aina kovin helpolta, mutta tämän kurssin käytännönharjoitukset todella antoivat välineitä oman sisäisen äänen kuulemiseen. Voimallinen Nainen auttoi keskittymään juuri tähän hetkeen, vaikka elämässäni oli monenlaisia päätöksiä tehtävänä ja suuntia mietittävänä. Koin, että oma läsnäoloni arjessa perheeni ja ystävieni seurassa lisääntyi. Minulle kurssi toi arkeen keveyttä, opetti luomaan positiivisia ajatusmalleja ja rohkaisi  uudistamaan myös omaa ajatusmaailmaa erilaisten harjoitusten avulla. Voimallinen Nainen™ -kurssi opetti pysymään tyynenä ja löytämään omaa vahvuutta myös muuttuvan arjen keskellä – sekä samalla näkemään kauneutta ihan siinä jokapäiväisessä elämässä.

- Anne

Voin koko sydämestäni suositella tätä Pyhää koulutusta kaikille naisille. Tämä koulutus valmisteli minut yhteen elämäni suurimmista muutoksista jonka ytimessä oli oman todellisen supervoiman käyttöönottaminen. Aina kiitollinen Sinulle rakas Tiina.
- Nina Holmström

OPI OTTAMAAN OMA VOIMA JA VAHVUUTESI KÄYTTÖÖSI 

Miksi oman voiman löytäminen on tärkeää? Oma voimasi on sisimmässäsi oleva ääretön energialähde, joka on yhteydessä rakkauteen. Oma voimasi on myös sielusi voima ja silloin sinulla on tietoisuus myös siitä kuka sinä todella olet.

Voin luvata sinulle, ettet tule katumaan päätöstäsi tulla mukaan Voimallinen nainen valmennukseen. Uskon koko sydämestäni, että se ON elämäsi PARAS PÄÄTÖS.

Voimallinen Nainen™ -valmennuspaketin todellinen hinta on 747 euroa.

Tiedän mitä on olla voimaton nainen ja KUINKA siitä tilasta tullaan voimalliseksi naiseksi, siksi minulla on vilpitön halu auttaa naisia omaan voimaansa. Tämän tähden tarjoan sinulle valmennuksen edullisemmin.

Mitä valmennus maksaa? 

Valmennus EI maksa sinulle 747 euroa.

Se maksaa nyt vain 333€!

Kahvikupin verran, 3,96€/pv

 

Olet vain yhden askeleen päässä siitä, että sinun elämäsi voisi muuttua. Sulje siis ovi voimattomuuteen sekä menneeseen ja avaa uusi ovi tulevaisuuteen. Astu askel kohti uutta ja aloita uusi upea luku elämässäsi.

Voit maksaa valmennuksen Checkout Finlandin turvallisen maksujärjestelmän kautta. Maksutapoina käyvät kaikki suomalaiset verkkopankit ja maksukortit (Visa, Mastercard), voit maksaa sekä debit- että credit kortilla tai valita osamaksun. Osamaksuja tarjoavat mm. Collector

Huom! Jos toivot jotain muuta maksutapaa tai maksun suorittamisessa on ongelmia, niin otathan yhteyttä tiina(at)ilonsade.com

HEI SINÄ IHANA NAINEN, OLEN VALMENTAJASI TIINA NURMI!

On ilo valmentaa sinua löytämään sisältäsi voima tulla naiseksi, joka uskaltaa hehkua rohkeana ja luoda elämäänsä niitä asioita, joita rakastaa.

Omassa elämässäni olen kulkenut polun, jossa olen saanut kokea rankkoja haasteita tullakseni siksi, joka nyt olen. Matkallani opin tunnistamaan mm. näkymättömän energiamaailman, josta olen kiitollinen. Ainoastaan tunnistamalla sinuun vaikuttavat energiat, voit tehdä todellisen muutoksen ja oppia tunnistamaan kuka sinä olet.

Valmennuksessani saat ymmärryksen energioista, jotka ovat vaikuttaneet ja vaikuttavat sinuun joka hetki.  Tulet tiedostamaan, teetkö elämäsi valinnat itse vai teetkö ne jonkun muun ohjaamana. Tulet myös tunnistamaan oman ainutlaatuisen olotilasi, jolloin tulet tietoiseksi ajatuksistasi, tunteistasi, aisteistasi ja sydämesi äänestä.

Haluan auttaa sinut helpolla ja kauniilla tavalla uuteen korkeampaan taajuuteen, jossa tunnet olevasi rakastettu Jumalatar, Kuningatar ja Valtiatar. Osaat pitää omat rakkaudelliset rajasi ja kuuntelet aistejasi, kehosi viestejä, intuitiotasi ja sydämesi ääntä.

Oman kasvumatkani aikana olen saanut vahvan ymmärryksen ja koulutuksen siihen, miten sinä löydät kauniilla ja positiivisella tavalla upean säteilysi ja naiseuden voimasi.  Juuri siksi, valmennuksen ensimmäisenä päivä heitämme suorittamisen ja stressienergian menneisyyteen.

Sinun on aika saada tuntea aitoa rakkautta, arvostusta ja kunnioitusta.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Kuinka pitkään verkkovalmennus kestää?

Valmennus kestää yhteensä 12 viikkoa. Kun ostat valmennuksen, saat heti pääsyn ennakkomateriaaliin. 

ONKO VALMENNUKSESSA JOUSTOA ALOITUSAJASSA JA LIVEVALMENNUKSISSA?

Valmennuksen aloituspäivä on päivä, jolloin avaan koulutusalustan ja ensimmäiset aineistot ovat saatavillasi. Ensimmäinen livevalmennus kaikille on yleensä noin kaksi viikkoa myöhemmin. Ei siis haittaa, jos et pääse aloittamaan aloituspäivänä. Ja, saat aina tallenteen livevalmennuksesta.

Tarvitseeko sisältöä katsoa tiettyyn aikaan?

Ei tarvitse. Julkaisen yhden osa-alueen, moduulin viikon – kahden viikon välein ja saat siitä muistutuksen sähköpostiisi. Valmennuksen sisältöä voit vapaasti tutkia oman aikatauluusi sovittaen. Sisältö on saatavilla sinulle ympäri vuorokauden eri laitteilla.

PALJONKO OLISI HYVÄ VARATA AIKAA VALMENNUKSEEN?

Valmennuksen läpikäyminen on aina henkilökohtainen prosessi. Jotkut käyvät materiaalin läpi nopeasti vieden opit samantien arkeensa, joillakin asioiden sisäistäminen voi viedä hieman enemmän aikaa. Jos minun tarvitsisi sanoa aikamäärä, niin voisin arvioida että materiaali vie sinulta viikossa noin tunnin verran aikaasi.

PYSTYNKÖ SOVITTAMAAN VALMENNUKSEN OMAAN RYTMIINI?

Tehtävät ja harjoitukset sekä lyhyet videot antavat sinulle energiaa ja voimaa. Saat arkeesi uudenlaisia, helposti toteuttavia tapoja, jolloin elämäntilanteesi selkeytyy ja oma merkityksesi vahvistuu.

Mistä voin tietää, että kurssi toimii kohdallani?

Olen työskennellyt jo monien satojen ihmisten parissa ja auttanut heitä siirtymään eteenpäin elämässään. Työni on siis hyvin ainutlaatuista ja tehokasta oman osaamiseni ja kokemukseni vuoksi.

Tiedän, että valmennus toimii, koska olen siitä myös itse elävä esimerkki. Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, Voimallinen Nainen -metodilla pääset eteenpäin elämässäsi ja irrottaudut sinulle sopimattomasta energiasta. 

Valmennuksen avulla sinäkin voit rakentaa itsesi vahvemmaksi ja kokonaisemmaksi kuin olet koskaan ollut.

Uskon vahvasti, että saat valmennuksesta hyötyä ja tukea omaan voimaasi yhdistymisessä. Tässä asiassa onnistuminen edellyttää tietenkin ohjeiden ja harjoitusten tekemistä positiivisin ajatuksin ja tahtoa siirtyä eteenpäin omassa elämässä. Jos kurssille osallistuminen mietityttää, niin ota minuun yhteyttä, voin auttaa sinua tekemään juuri sinulle oikean päätöksen.

Miten voin maksaa valmennuksen?

Maksutapoina ovat Checkout Finlandin maksutavat. Saatavilla on osamaksu, verkkopankkimaksu sekä maksukorttimaksut. Checkout Finland on luotettava ja turvallinen maksutapa ja voit valita heidän maksutavoistaan sinulle sopivan maksutavan.

© Ilonsäde 2020   |    Ota yhteyttä   |    Rekisteriseloste

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications