Nouse mestaritasolle, jotta tietoisuutesi itsestäsi ja maailmasta laajenee.

Opi luomaan elämä, johon rakastut jokaisena päivänä uudestaan!

Ihanaa kun tulit!

Uskalla levittää siipesi! Paljasta sielusi rajaton voima. Luo elämä, joka on sopusoinnussa sielusi kanssa!

12 kuukauden henkilökohtainen mestaritason valmennusohjelma. Mukaan otetaan ainoastaan 10 upeaa valmennettavaa. Tahdotko SINÄ olla yksi heistä?

Tule tietoiseksi energiastasi, ainutlaatuisuudestasi ja siitä kuka sinä olet

Tule näkyvän ja näkymättömän energian mestariksi

Opi tuntemaan maailmaamme ”kätketyt” viestit. Anna sielusi muiston herätä omasta tarkoituksestasi sekä merkityksestäsi.

Opi tunnistamaan aito identiteettisi

Kaikki lähtee identiteetistä ja sen tiedostamisesta. Tulet tiedostamaan oman aidon identiteettisi, minkä ympärille rakennat kaiken mitä toivot elämääsi. Sinulla on rohkeutta kokeilla uutta sekä ilmentää ainutlaatuisuuttasi sekä elää arvojesi mukaan.

Omaksut uudenlaisen toimintamallin

Saat työkalut, joiden avulla nouset ennennäkemättömän nopeasti omaan korkeampaan tietoisuutesi tasoon.

Rohkeutesi olla sinä kasvaa ja voimistuu

Rohkeutesi avautua syvempään sekä laajempaan rakkauteen itseäsi kohtaan voimistuu. Seisot vankalla perustalla. Olet sisäisesti sekä ulkoisesti itsesi kanssa linjassa. Sisäinen valosi säteilee kirkkaana ulos.

Opit elämää muuttavan valohengityksen perusteet

Opit ainutlaatuisen, syvästi elämää muuttavan valohengityksen perusteet. Ymmärrät sen vaikutukset mielen, kehon sekä tunnetason energiakentissäsi. Valohengitys on tietynlainen tekniikka, jossa yhdistyy kehosi viisaus sekä taito.

Tiedät kuinka siirryt kehityksessäsi eteenpäin

Opit puhdistamaan ja uudistamaan energiakeskukset, jotta pystyt siirtymään kehityksessäsi seuraavalle askeleelle. Ilon energia saa tilaa sinussa ja elämän voima vahvistuu luonnollisella tavalla.

Tietoisuutesi kasvaa, laajenee sekä syvenee

Valmennuksen aikana sinulla on mahdollisuus päästä yhteyteen oman sieluperheesi kanssa. Verho näkyvän ja näkymättömän väliltä aukeaa.

Ymmärrät läsnäolon syvemmän merkityksen

Valmennuksessa opit maadoittumisen todellisen merkityksen sekä sen vaikutukset. Kun olet kehossasi ja maadoittuneena, olet tietoinen itsestäsi, omista valinnoistasi sekä ympäröivästä maailmasta. Olet läsnä.

Värähdetaajuuden kohotessa, ymmärrät mestaritason tietoisuutta

Opit ymmärtämään itseäsi sekä muita uudenlaisesta tietoisuuden tasosta. Et luovuta enää voimaasi muille etkä eläydy muiden tunteisiin tai toiveisiin.

Opit arvostamaan sekä kunnioittamaan itseäsi, luot pohjan todelliseen menestykseen.

Tietäjä sinun sisältäsi avautuu

Saat mestaritason valmennusta myös luonnon merkityksestä ja sen yhteydestä sinuun. Ymmärrät, miten avara maailma todellisuudessa on ja tiedostat, kuinka upeasti näkymätön sekä näkyvä maailma ovat yhtä.

Matkamme aikana saat runsaasti esimerkkejä kuinka voit viedä ainutlaatuisuuttasi eteenpäin

Saat opetusta kuinka autat muita kanssakulkijoita nousemaan omaan voimaansa. Autat myös muita voimaantumaan ja löytämään heidän erityistarkoituksensa.

Valomaailman tuki on aina kanssasi

Valmennuksessa opit saamaan yhteyden enkeleihin sekä toimimaan yhdessä heidän kanssaan.

Kohtaan ihania vierailijaluennoitsijoita

Tulet saamaan mielenkiintoisia vierailijaluennoitsijoita elämän eri osa-alueisiin liittyvistä aiheista.

Kuulut Universaali Mestaritaso™ yhteisöön

Pääset jäseneksi Universaali Mestaritaso™ yhteisöön. Löydät samanhenkisiä upeita kanssakulkijoita. Tuemme sydämen avoimuudella toisiamme. Voit ilmentää itseäsi sekä osaamistasi vapaasti ja turvallisessa yhteisössä.

LAAJENNA TIETOISUUTTASI ILON KAUTTA.

On aika elää ja tulla siksi, joka todellisuudessa olet.

Katso alta Leena Kianderin oma kokemus tästä uniikista valmennusohjelmasta.

Etsitkö sisäistä vahvuutta ja itseluottamusta?

Kun olet sisäisti vahva, oma ainutlaatuinen voimasi on käytössäsi jokaisena päivänä.

Kun opit tunnistamaan sinua vahvistavat energiat; teet valintoja, päätöksiä ja ratkaisuja elämässäsi itse, ilman ulkoapäin tulevaa ohjausta tai muiden negatiivisia vaikutuksia.

Pääset eroon itseäsi sitovista ja rajoittavista ajatuksista, tunnetiloista ja kokemuksista samalla, kun vapaudut rakastamaan ja arvostamaan itseäsi ja sisäisiä kykyjäsi.

Sinusta tulee mestari siinä kuka sinä olet. Olemalla aidoin versio itsestäsi, olet myös suunnannäyttäjä muille. 

Tutustu tähän uniikkiin valmennusohjelmaan ja tunne valmennuksen energia sydämessäsi.

Tule valovoimaiseksi ja vapaaksi tekijäksi toteuttamaan tarkoitustasi.

Opi valaisemaan rajattomien mahdollisuuksien polku itsellesi ja monille  muille.

Koe energeettinen aktivointi laajempaan tietoisuuden tasoon.

AINUTLAATUISUUTESI on sinun syntymäoikeutesi

Sinua ei asetettu tänne kamppailemaan tai elämään kuin lintu häkissä. Nyt on aika herätä näkemään oma upea ainutlaatuisuutesi ja tuoda se rohkeasti maailmaan.

Kun sukellat valmennuksen aikana kanssani syvälle tietoisuuden kvanttikenttään ja aloitat näiden koodien aktivoinnin, luot elämän, johon rakastut jokaisena päivänä uudestaan.

Tunnistat sen mikä on totta sisimmässäsi. Se on kompassisi, ainutlaatuinen voimanlähteesi, hetkenä, kun et enää tiedä minne suunnata.

Sinun on aika levittää kauniit siipesi, olla onnellinen, nauttia omasta menestyksestäsi ja runsaudesta!

Universaali Mestaritaso™ valmennus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen alustan kasvaa ja kehittyä siksi, joka sinut on luotu olemaan.

 

 • Vapaudut sidotuista energioista (lukuisista uskomuksista, muiden odotuksista, arvostelusta, menneiden haasteiden vaikutuksista, käyttäytymismalleista), jotka vaikuttavat energiatasolla edelleen elämässäsi
 • Vapaudut tuntemaan sekä kokemaan aidon itsesi, kuka SINÄ aidosti olet
 • Sinua ohjaa sydämesi tietoisuus eikä mielesi rajallisuus
 • Siirryt elämässäsi aivan uudelle tasolle, jossa koet sekä tunnet merkityksellisyyttä ja toteutat omaa kaunista tarkoitustasi, ilolla
 • Ymmärrät ainutlaatuisuutesi merkityksen ja ilmennät sitä rohkeasti maailmassa

LUE TÄSTÄ VIRVAN VAIKUTTAVA MUUTOS!

Virva Laherto

Kun aloitin valmennuksen, takanani olivat vaikeat vuodet vakavan sairauden ja avioeron myötä. Kun työstin niitä kokemuksia, tajusin, että olin koko ikäni noudattanut sellaista ajattelu- ja toimintamallia, joka ei enää palvellut minua. Olin kadottanut yhteyden itseeni jo aikoja sitten, mutta en omin avuin osannut tehdä muutosta. 

Valmennuksen aloittava alkukartoitus oli monella tasolla mullistava kokemus. Se osoitti minulle erittäin konkreettisella tavalla sen, miten olin elänyt siihen asti, sekä miksi. Sen yhteydessä sain Tiinan välityksellä yksinkertaisia ohjeita ajatteluni ja toimintani muuttamiseen. Olen palannut lukuisia kertoja alkukartoituksen äänitteeseen ja aina löytänyt jonkun uuden näkökulman muutosmatkani tueksi. 

Olen lapsesta saakka ollut hyvin suorituskeskeinen, ilman muiden apua pärjäävä ja muiden tarpeet omieni edelle laittava. Olen aina uskonut, että näin syvät ja pitkälliset käyttäytymismallit muuttuvat hitaasti, jos ollenkaan. Tiinan valmennuksen aikana olen päässyt hautaamaan lukuisat uskomukset, joiden mukaan olen elänyt. Näen elämän täysin uudella tavalla ja olen oppinut, että muutos voi tapahtua todella helposti. Ja se tapahtuu ilon ja valon kautta, hymyssä suin. Suurin oppini, mitä olen soveltanut niin ihmissuhteisiini kuin omaan toimintaani, on asian kääntäminen toisin päin. Jos olen ollut huolissani jonkun puolesta, niin olen päättänyt luottaa hänen pärjäämiseensä. Ja näin on myös käynyt. Oma elämäni on muuttunut läsnä olevaksi ja sen myötä olen saanut takaisin yhteyden itseeni sekä elämän iloa ja riemua. 

Tiinan lisäksi tärkeää on ollut se huima energia, joka on aina läsnä, kun olemme muiden valmennettavien kanssa tavanneet, täysin riippumatta siitä olemmeko fyysisesti samassa tilassa vai virtuaalisesti. Tiina huomioi ja arvostaa aidosti jokaisen ainutlaatuisuuden ja kaikki muutos tapahtuu jokaisen oman tahdon ja valinnan mukaan. Voin sydämestäni suositella niin Tiinaa valmentajana kuin Universaalia Mestaritason – valmennusta kaikille, joka haluavat muuttaa elämäänsä ja sitä kautta levittää hyvää energiaa myös ympärilleen. 

Nyt sinulla on upea mahdollisuus viedä elämäsi ja unelmasi uudelle tasolle!

KATSO VIDEOKLIPIT SIRJAN SEKÄ NINAN UPEISTA KOKEMUKSISTA

Sirja Arajuuri

Nina Holmström

NOUSEMME YHDESSÄ JA ERIKSEEN KORKEAMPAAN TIETOISUUDEN TASOON

Universaali Mestaritaso -valmennus tapahtuu yhdessä ja erikseen. Kaikki 10 valmennettavaa käyvät oman henkilökohtaisen muutosprosessin läpi, vaikka he kulkevatkin rintarinnan. Jokainen osallistuja tuo oman ainutlaatuisuutensa ryhmään. Ryhmän tuki tukee kaikkien oman ainutlaatuisuuden esiin tulemista. Tie oman ainutlaatuisuuden löytämiseksi tarkoittaa myös erottumista muista, asia jossa ryhmällä on merkittävä vaikutus. Kun yksilö löytää oman ainutlaatuisuuden energian, tukee se koko ryhmän kasvua.  Kun samankaltainen energia kohtaa, leviää se ennenäkemättömällä tavalla maailmaan ja maailmassa. Valo lisääntyy valossa. 

Miksi sinä viettäisit aikaasi samassa tilanteessa vuodesta toiseen?

Tarjoan sinulle käytännönläheiset työkalut kokonaisvaltaiseen elämäsi muutokseen.

Uusilla toimintamalleilla pääset korkeampaan energiaan, jossa oma voimasi on käytössäsi jokaisena päivänä, niin mielen, kehon, sydämen kuin sielunkin tasolla.

 

Miksi tulisit Universaali Mestaritaso -valmennukseen?

 • Kokemaan energeettinen aktivointi laajempaan tietoisuuden tasoon
 • Opit valaisemaan rajattomien mahdollisuuksien polun itsellesi ja monille muille
 • Valmennus poistaa verhon näkyvän ja näkymättömän energian väliltä
 • Sielusi tulee näkyväksi sinulle 
 • Sinusta tulee se ihminen joka ytimeltäsi olet; valmentaja, opettaja, auttaja, mestari, joka olet aina tahtonut olla 
 • Aidoin versio sinusta tulee esiin ja sinulla on rohekutta ilmentää itseäsi maailmassa 
 • Sinusta tulee mestari siinä kuka sinä olet
 • Opit olemaan aurinko joka säteilee itsellesi ja muille

 

Mitä Universaali Mestaritaso -valmennus muuttaa?

Yhdellä sanalla sanottuna: TIETOISUUTTASI

Tämä muuttaa konkreettisesti suhdettasi: 

 • muihin ihmisiin
 • itseen
 • uskomuksiin ja niiden muuttamisen vaikeuteen vs. helppouteen
 • aikaan ja ajattomuuteen
 • monimutkaisuuteen vs. yksinkertaisuuteen
 • omiin selviytymisstrategioihin
 • suorittamiseen vs. antautumiseen
 • tulevaisuuteen ja menneisyyteen sekä niiden tulkintojen merkitykseen ja muuttamiseen
 • maskuliinisiin ja feminiinisiin energioihin
 • energioiden rajattomiin mahdollisuuksiin
 • ihmisen ja universumin holistisuuteen
 • ilon ja keveyden merkitykseen

Valmennus tuo aivan uudenlaisen merkityksen kaikkeen mitä elämässäsi teet. Elämäsi eri osa-alueet ovat sopusoinnussa keskenään ja linjassa sielusi kanssa. Sydämesi upea ja kaunis tietoisuus tulee näkyväksi ja tahdot elää sydäntietoista elämää. On aika loistaa omaa ainutlaatuista valoasi ja tietoisuuttasi!

Tiedätkö, mikä on sinun tarkoituksesi tässä elämässä?

Tiedät sisimmässäsi, että elämälläsi on tarkoitus, et muuten olisi täällä. Saatat silti viettää koko elämäsi yrittäen selvittää mikä se on?

Universaali Mestaritaso™ -valmennus nostaa salaisuuden verhon. 

Valmennuksen aikana sinulle selkeytyy kuka olet ja mikä on sinun tarkoituksesi tässä elämässä. Osaat viedä ainutlaatuisuuttasi eteenpäin sinulle ja asiakkaillesi parhaimmalla tavalla.

Kaikki lähtee siitä, että tietoisuutesi taso nousee. Tulet tiedostamaan oman aidon identiteettisi, minkä ympärille rakennat kaiken mitä toivot elämääsi. Sinulla on rohkeutta tanssia elämä läpi.

Tiedätkö mikä sinua jumittaa, miksi et osaa iloita elämästäsi?

Valmennuksen ensimmäisellä viikolla teemme sinulle henkilökohtaisen alkukartoituksen. Tämä on noin 2 tunnin valmennusistunto, joka käydään kasvotusten tai videopuheluna. Valmennus on hoitava ja todella vaikuttava, laaja sekä syvällinen.

Katsomme sinun menneen elämäsi, tämänhetkiset kokemuksesi sekä nykyisen tilanteesi, jotta tiedämme missä pisteessä olet juuri nyt.

Henkilökohtaisen alkukartoituksen jälkeen tiedostamme esteet, jotka ovat pitäneet sinua paikallasi. Puhdistamme esteet tieltäsi, jotta pääset nousemaan tiedonportaita eteenpäin.

Matkalla sinä opit ymmärtämään kuinka näkymätön energia tulee näkyväksi, tietoisuutesi sekä rakkautesi itseäsi kohtaan kasvaa ja sinulla on rohkeutta paljastaa sielusi rajaton voima. Edessäsi avautuvat mahdollisuuksien ovet ja ikkunat, jotka ovat aikaisemmin olleet näkymättömänä mielesi rajallisuuden verhossa.

Rohkeutesi olla sinä voimistuu. Uskallat levittää kauniit siipesi ja ilmentää universaalia mestaritason tietoisuuttasi maailmaan. Luot unelmiasi todeksi.

Universaali Mestaritaso™ -valmennus avaa silmäsi aivan uudelle elämäntavalle ja tulevaisuuden näkymälle. Sydämessäsi jo tiedät, että olemme siirtymässä uudenlaiseen värähtelyn taajuuteen, inhimillisyyden ja rakkauden aikakauteen.

Tästä kehityksestä sinäkään et varmasti tahdo jäädä pois.

Haluatko kokea runsautta kaikilla elämäsi alueilla ja palvella itseäsi sekä maailmaa ilolla ja rakkaudella?

Nyt on aika sytyttää elämäsi liekki ja siirtyä elämässäsi uudelle tasolle!

Jos aikaisemmin sinusta on tuntunut kuin kulkisit raskailla saappailla, tulet jo ensimmäisen valmennusviikon aikana hämmästymään, kuinka askeleesi kevenevät. Vaihdamme jalkaasi kevyet ilon ja rakkauden saappaat. Tunnet muutoksen virtaavana energiana kehossasi.

Ajatusmaailmasi muuttuu valoisammaksi ja uskallat kulkea hymyillen kadun aurinkoista puolta. Säteilet upeaa feminiinistä naiseuttasi, ihaninta itseäsi.

Arvostat ja kunnioitat itseäsi, teet ihania valintoja elämässäsi itseäsi kunnioittaen. Vedät puoleesi aitoja ihmissuhteita, jotka kunnioittavat sinua ja sinun arvojasi.

TULE LÖYTÄMÄÄN KANAVA SYDÄMESI VALOLLE JA LAHJOILLE

UNIVERSAALI MESTARITASO™ VALMENNUS

SAAT KAIKEN TÄMÄN 

Henkilökohtainen alkukartoitus

 • Henkilökohtaisen alkukartoituksen. Kartoituksen pohjalta räätälöimme sinulle tulevaisuuden askeleet, tavoitteet joita lähdemme yhdessä toteuttamaan. Alkukartoitus tallennetaan, jotta pääset aina tarvittaessa kuuntelemaan sen

10 kpl henkilökohtaisia valmennuspuheluita

 • Henkilökohtaisia valmennuspuheluita 10 kpl. Käymme yhdessä läpi edistymisesi, haasteesi, vahvuuteesi ja esiintulleet asiat. Puhelut on mahdollista tallentaa

11 valmennuspäivää!

 • 11 huikeaa, energisoivaa, tietoisuuttasi lisäävää voimallista sekä vaikuttavaa valmennuspäivää ryhmän kanssa

11 valmennusta Zoom palvelun kautta 

 • 11 Zoom palvelun kautta tapahtuvaa iltaa ryhmän kanssa. Koet ryhmän huikean tuen sekä uudistumisen ihanan keveyden, ilon ja vapauden olla sinä

Upeat moduulit

 • Tehtäviä ja harjoituksia, jotka herättävät sinussa tahtotilan oppia sekä omaksua uudenlaisia asioita

Valopotkuja ja voimaviestejä

 • Tsemppaavia valopotkuja ja voimaviestejä

Energeettisiä rakkaudellisia hoitoja

 • Uudistavaa energeettistä hoitoa valmennuksen ajan

Tämä mestaritason valmennusmuoto on uniikki, energeettinen, uudistava ja muutosvoimainen. 

Lue tästä Universaali Mestaritason sisältöä

1

HENKILÖKOHTAINEN ALKUKARTOITUS:

mennyt – nykyisyys ja tulevaisuus

Onko sinulle tehty aikaisemmin energeettinen henkilökohtainen tilannekatsaus?

Teemme henkilökohtaisen alkukartoituksen sinun menneestä elämästäsi, kokemuksistasi sekä tämän hetkisestä tilanteestasi. Kartoituksen pohjalta räätälöimme sinulle tulevaisuuden askeleet, tavoitteet joita lähdet valmennuksessa toteuttamaan.

Valmennuksen aikana saat useampia tilannekartoituksia, jotta näet edistymisesi.

Muuttamalla todellisuuttasi missä elät nyt, tulet muuttamaan valintojasi ja tulet saavuttamaan tavoitteesi. Yksinkertaista vai mitä?

Mitä toiveita haluatkaan asettaa itsellesi, kerro niistä minulle niin tehdään niistä yhdessä totta.

2

Oman identiteetin kirkastaminen

Kun sinä löydät valmennuksen avulla oman identiteettisi, sinusta tulee rohkeampi, uskallat elää omannäköistäsi elämää, et suotu enää miellyttämään muita, uskallat laittaa rajoja, et vertaile itseäsi muihin, et suorita elämää, opit rakastamaan, arvostamaan sekä kunnioittamaan itseäsi omana itsenäsi.

Avaudut uudelle elämäntavalle! 

Osaat suhtautua elämääsi kevyemmin ja  löydät itsestäsi uusia piirteitä. Piirteitä  jotka ovat olleet sinulle tähän asti näkymättömissä.

Opit katsomaan ihmissuhteitasi uusin tavoin, niihin tulee lisää syvyyttä,  rentoutta, huumoria, iloa ja vapautta.

Saat rohkeutta olla oma itsesi niin vapaa-ajalla kuin työelämässäsi. Uskallat ottaa käyttöösi uusia oppimiasi työkaluja, joilla voit vaikuttaa esimerkiksi työyhteisösi ilmapiiriin ja sitä kautta yrityksen tuloksiin. 

3

Luottamus & omat voimavarat 

Sydämeesi on kätketty siunaus. Mitä voimallisemmin tulet siitä tietoiseksi, sen helpompaa on elämäsi valintojen tekeminen.

Opit luottamaan omiin tuntemuksiisi ja tiedostamaan sydämessäsi piilevän voiman.

Tässä osiossa sinä muodostat kauniin kullanhohtoisen kolmion itsesi, sinun sisäisen valon lapsesi ja korkeimman sinäsi kanssa.

4

Näkymätön energia

Meitä kaikkia ympäröi näkymätön energia. Se vaikuttaa meihin jokaiseen joka hetki. Tässä osiossa keskitymme erityisesti näkymättömän energian opiskeluun.

Käymme myös läpi Kristallista värähdettä; mitä se on, miten se lisääntyy maailmassa ja minkälaista muutosvoimaa se tuo meille kaikille. Kristallinen värähde läpäisee luonnollisella tavalla lempeän pehmeästi matalat energiat.

5

SINUN TARKOITUKSESI JA LUOMISVOIMAN AKTIVOINTI

Sielun säteiden avulla sinä saat uudenlaisen yhteyden korkeimpaan tietoisuuteen.

Jokaisella säteellä on oma erityismerkityksensä ja tarkoituksensa.

Tässä osiossa sinun aistisi sekä luomisen lahjasi aktivoidaan.

Opit elämään kaikilla aisteillasi, jolloin elämäsi mustavalkoiset sävyt muuttuvat laajaan värienkirjoon. Luomisen lahjasi avautuvat sinulle ja toteutat korkeinta tarkoitustasi.

Elämäsi tarkoitus on hyvin keskeinen ja arvokas motivaatio, inspiraation lähde, joka ohjaa sinua eteenpäin elämässäsi.

6

ANTAMINEN JA VASTAANOTTAMINEN

Jos ajattelemme antamista ja vastaanottamista hengityksenä, niin sisään- ja ulosvirtauksen tulee olla tasapainossa.

Opit ainutlaatuisen, syvästi elämää muuttavan valohengityksen perusteet. Ymmärrät sen vaikutukset mielen, kehon, tunnetason sekä naiseuden energiakentissäsi.

Valmennuksen aikana tunnistat inhimillisen herkkyytesi, avaudut intuitiiviseksi, onnelliseksi ja rohkeaksi naiseksi, joka tietää menestyksen ja runsauden salaisuudet.

Uskallat levittää siipesi ja luoda elämän, joka on sopusoinnussa sielusi kanssa.

7

SISÄISEN VOIMASI KÄYTTÖÖNOTTO

Tiesitkö, että voima kaiken hyvän täyttymiseen elämässäsi piilee sinun sisimmässäsi?

Sisäinen voimasi on täynnä jumalaista energiaa. Ilman voimaa ja rakkautta et olisi syntynyt.

Valmennuksen aikana voit turvallisesti sekä ohjatusti avautua sisäiseen voimaasi.

Poistut mukaavuusalueeltasi taianomaisuuteen, jossa ihmeet voivat tapahtua.

Sinun yksilöllisyytesi tulee esiin ja näkyväksi.

8

SIELUNCHAKRAT JA KOTISI ENERGIAT

Olemme matkalla uusiin korkeampiin ulottuvuuksiin ja värähtelyn taajuuksiin. Energiakeskuksemme eli chakrat muuttuvat myös ja ne tulee päivittää samoin tavoin kuin kotisi energiat.

Opit vastaanottamaan korkeampien värähtelyjen tietoisuutta.

Kiitollisuutesi kaikesta voimistuu ja tiedostat kiitollisuuden taivaallisen merkityksen elämässäsi.

9

Enkelitietoisuus maan päällä

Avaudumme enkeleiden, oppaiden ja mestareiden rakkaudelliselle läsnäololle, heidän parantavalle valolleen sekä ohjaukselle yhä voimallisemmin.

Enkelitietoisuutesi avautuu ja opit tuomaan sen konkreettisesti arkeesi. Opit käyttämään sitä omaksi ja muiden parhaaksi.

Ymmärrät elämän kokonaisuuksia ja yhteyksiä uudenlaisesta värähtelevästä energiasta käsin.

Avaat mahdollisuuksien ovet ja astut niistä sisään, ilolla.

10

SIELUSI LAHJAT JA AINUTLAATUISUUTESI

Tässä vaiheessa valmennusta sinulla on mahdollisuus keskittyä erityisesti niihin lahjoihin ja taitoihin elämässäsi, joita haluat ilmentää maailmassa.

Tämän osion aikana tulet keskittymään erityisesti käytännön harjoituksiin.

11

Erikoistumisen työpaja BRÄNDÄYS!

Kaikki on mahdollista!

Opit ymmärtämään sekä ilmentämään korkeamman itsesi identiteettiä ja tuomaan sen arjen elämääsi.

Tiedostat oman ainutlaatuisuutesi.

Opit olemaan linjassa tulevaisuuden visiosi ja liiketoimintasi kanssa.

Luotat itseesi! 

12

PALJASTAT SIELUSI RAJATTOMAN VOIMAN!

Koet massiivisia muutoksia, parantumisia ja läpimurtoja kaikilla elämäsi eri osa-alueilla.

Olet yhteydessä aitoon itseesi mahdollisimman syvällisellä tasolla. Olet sopusoinnussa sielusi kanssa.

Ilmennät terveellisiä, hyvinvointiasi edistäviä tapoja, osaat ideoida ja johdat itse itseäsi. Olet Minä OY:n toimitusjohtaja ja osaat toimia sopusoinnussa sielusi kanssa.

Diplomi

KRISTIINAN, SIRPAN KATIN ja MERJAN UPEAT MUUTOKSET

Kristiina Kälviäinen

Ennen valmennusta näytin totiselta ja ilottomalta oranssinpunaisine hiuksineni. Pukeuduin aina housuihin ja tumman värisiin vaatteisiin. Kuuntelin ja miellytin kaikkia. Minulla ei ollut rajoja. Ajattelin aina kaikkein pahinta tapahtuvaksi. Olin stressaantunut ja väsynyt töissä. Voin huonosti.

Paranin läheisriippuvaisuudesta äitiini, kun opin asettamaan rajani. Aloin voida paremmin. Myös pelko hävisi elämästäni. Makeisten syöminen vaihtui hedelmiin ja marjoihin. Alkoholin käyttö vähentynyt olemattomiin, kun nautin elämisestä. Otan jokaisen uuden päivän ilolla, valolla ja rakkaudella vastaan! Olin halunnut vaihtaa alaani jo kolmesti, mutta koulutuksen loppuvaiheessa varmistui elämä tehtäväni olla lasten kanssa. Ja mikä parasta, lapsissa on maamme ja maailman tulevaisuus!

Suhtaudun kaikkeen positiivisesti, ehkä jopa uteliaasti. Hymyilen paljon, nauran, puhun avoimesti. Elän tätä hetkeä, enkä mieti menneitä enkä tulevia. Olen vapaa, onnellinen, kiitollinen kaikista kokemuksistani, joiden myötä minusta on syntynyt aito minä, Kristiina!

Olen oppinut tunnistamaan erilaisia energioita ja kuinka voin palautua/pysyä hyvässä feminiinisessä energiassa. Tiedän, kuinka maadoitan itseni. Opin myös, että ajatuksen voimalla saa asioita tapahtumaan positiivisessa hengessä tapahtuvaksi. Pienten ihmeiden näkeminen synnyttää kiitollisuutta elämää kohtaan. Olen oppinut, että muutos on aina uusi mahdollisuus parempaan. Unelmani ovat muuttuneet valmennuksen aikana enemmän materialistisesta henkisen puolelle. 

Valmennuspäiviä vietimme ihanan idyllisessä Koivulan kartanossa, Lohjalla. Siellä nautimme ravintorikkaita kala-kasvisaterioita. On ollut fantastista kokoontua samanhenkisten kanssasisarien kanssa opiskelemaan mm. erilaisia energioita ja tekemään Tiinan johdolla upeita harjoituksia. Etänä järjestettävien valmennuspäivien myötä on aina välittynyt samanlainen tunnelma kuin kasvotusten. Tiinan välittämät energiahoidot olen tuntenut hyvin voimallisesti.

Zoom-illoissa on saanut Tiinalta potkuja pysyä hyvässä energiassa. On ollut mahtavaa kuulla ja nähdä muiden osallistujien kasvu sekä kehitys. Tuo kaikki on lisännyt yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Jokaisen moduulin tehtävät ovat avartaneet käsitystä itsestä ja henkisistä asioista. Erityisesti olen pitänyt väritystehtävistä, koska ne konkreettisesti selkeyttävät minulle asiaa. Rakastan värien käyttöä.

Suosittelen täydestä sydämestäni ja sielustani Tiinan vetämää Universaali Mestaritason valmennusta kaikille, jotka haluavat kasvaa henkisesti ihmisenä, ottaa opit käyttöön arjessa ja parantaa omaa sekä muiden hyvinvointia maailmassa!

Sirpa Vainio

Elämässä oli kaikki hyvin, mutta jotakin puuttui. Aloittaessani vuosi sitten valmennuksen toiveeni oli, että oppisin pysymään rauhan tilassa, rakkaudessa, ilossa, omassa energiassani 24/7 tapahtuipa ympärilläni mitä tahansa. Toisten energiat tuntuivat kehossani ja saivat aikaan epämieluisia tuntemuksia. Olen ollut jo vuosien ajan kiinnostunut omasta  henkisestä kehityksestäni ja oppinut itsestäni paljon uusia puolia, arjen tiimellyksessä oppini eivät kuitenkaan aina toimineet.

Tiinan valmennuksen aloitin aistiessani hänen ainutlaatuisen aitouden, ilon ja rakkauden, ymmärsin että tässä on jotain ainutlaatuista, jota en voisi jättää väliin. Tämä tuntui kuin viimeiseltä oljenkorrelta kun olin jo monenlaista kokeillut.

Annoin sydämeni palon ohjata minua, en kuunnellut mieleni mutinoita. Se kyllä  kannatti, koko ajatusmaailmani on muuttunut, erotan paremmin omat ja muiden energiat, koen energioita edelleen yhtä herkästi, mutta ne eivät rasita enää minua. Ja mikä parasta herään joka aamu tuntien rauhaa, iloa ja rakkautta itseäni ja koko maailmaa kohtaan. Elän sitä todeksi pienemmissäkin arjen asioissa. Tiedostan elämäni tarkoituksen. Tunnen kuinka Universaali Rakkauden Energia virtaa jokaisessa solussani.

Tiinan mukaansa tempaavat harjoitukset toimivat todella, kun sitouduin tekemään niitä päivittäin. Huomasin, että jo avatessani harjoitussivut tai ihanat äänitteet energiani muuttui, niin voimakkaasti koin Tiinan rakkaudellisen energian. 

Todella upeita valmennuspäiviä olemme saaneet viettää kaikkien ihanien valmennettavien kanssa yhdessä livenä tai zoomin kautta. Koen että kumpikin tapa on palvellut aina oikeassa kohdassa parhaiten. On ihana olla yhdessä ja nähdä, välillä tuntuu parhaalta työstää asioita itsekseen. Lisäksi monet zoom illat vielä lisänä, ovat olleet tarpeellisia energian kannattelijoita valmennuspäivien välissä. Puhelinajat lisäsivät intensiivisyyttä valmennukseen.

Tiina on valmentajana aito, rakkautta ja iloa pursuava, lämmin ja läsnäoleva. Tiinan tapa kohdata jokainen valmennettava omana yksilönä on todellakin ainutlaatuista.

Olen enemmän kuin kiitollinen, että lähdin mukaan tähän valmennukseen. Voiko olla upeampaa tunnetta ja tapaa kuin elää rakkaudessa ja ilossa sekä välittää sitä myös muille.

Kati Roto

Olin jo jonkin aikaa kaivannut jatkumoa Ilonsäteen AVATAR AKATEMIA™ valmennukseen. Eipä mennyt aikaakaan, kun Tiina esitteli Universaali Mestaritaso™ valmennuksen. Tunsin vahvan kutsun. Tämä oli se mitä olin odottanut, tiesin ja tunsin, että olin tullut kotiin.

Ennen valmennusta olin tyypillinen ja tunnollinen ylisuorittaja, stressaaja ja panikoija kaikessa mitä tein. Yritin mahtua muiden muottiin, halusin olla kuin muut. Väheksyin itseäni ja omaa osaamistani, kannoin sisimmässäni vanhoja uskomuksia, kipeitä haavoja, toisin sanojen harhoja, joihin olin uskonut vahvasti koko elämäni ajan. Elin vahvasti menneisyydestä käsin.

Valmennuksen alkukartoitus avasi minulle oven, josta ei enää ollut paluuta menneisyyteen. Omat lahjani ja kyvyt avautuivat minulle. Aloin ymmärtämään, tuntemaan mistä energiasta on todella kyse.

Toukasta kuoriutui perhonen, joka oli valmis nousemaan omille siivilleen. Olen edelläkävijä, tämä avautui minulle askel askeleelta. Kirjoitan elämääni nyt suurella rakkaudella, jonka raamit luon itse. Olen henkisesti vapaa, koko ulkoinen olemukseni vapautui.

Minusta on nyt tullut johtaja, valmentaja. Valmennan hyvin määrätietoisesti, mutta lempeästi upeita naisia luottamaan omiin kykyihinsä.

Tunnen äärimmäistä kiitollisuutta kuluneesta vuodesta Tiinan valmennuksessa ja tunnen äärimmäistä rauhaa sisimmässäni missä ikinä kuljen. Kiitos. Upea vuosi, matka on ollut Tiinan valmennuksessa. Suosittelen lämmöllä. Sinä kelpaat juuri sellaisena kuin olet.

Merja Kuure

Olin jo kauan toivonut löytäväni valmennuksen, missä mentäisiin syvälle tietoisuuden eri tasoille ja oppisin ymmärtämään, sisäistämään ja aistimaan näkyvää ja näkymätön maailmaa.

Universaali Mestaritason valmennus on ollut minulle matka syvälle sisimpääni, matka alkulähteelle. Valmennukseen kuului henkilökohtainen alkukartoitus. Koin sen hyvin ainutlaatuisena ja hyödyllisenä. Sain selkeän kuvan, mihin asioihin minun tulee kiinnittää huomiota, mistä minun tulee päästää irti, vapauttaa tilaa uudelle, jotta matkani alkulähteelle voi alkaa.

Äidin äkillinen kuolema, ollessani 15 vuotias, nousi vahvasti esille alkukartoituksessa. Silloin käsittelemättä jäänyt tilanne on ollut energiablokkina, tunnetukoksina sisälläni koko aikuisiän. Itse olin kuvitellut käyneeni, hyväksyneeni asian, mutta vasta alkukartoitus paljasti tilanteen koko kuvan.

Päästettyäni irti kaikesta vanhasta, jumiutuneista energioista, tunteista ja näkemyksistä, aloin löytämään itseni vahvemmin ja se todellinen minä, korkeampi ja viisaampi olemus itsestäni alkoi tulla esille. Ovi sydämeeni, yhä suuremmalle rakkaudelle, ilolle, runsaudelle ja Universumin rajattomille mahdollisuuksille on avautunut. Olen löytänyt todelliset tunteeni astumalla sisälle itseeni, omaan sieluuni. Annan ajatusteni virrata, nautin kaikista tunnetiloistani ja ideoistani, ne kertovat minulle sielustani, sieluni rajattomuudesta.

Luonto on ollut minulla aina rakas. Nyt luontoyhteyteni on tämän valmennuksen aikana voimistunut entisestään. Luonto alkoi puhua kanssani, aloin ymmärtämään sen viestejä. Se näytti esimerkein asioita, mitä milloinkin kävin itseni kanssa läpi ja auttoi minua ymmärtämään asioita syvällisemmin, löytämään vastauksia kysymyksiini. Opin näkemään ja ymmärtämään arkisia asioita energioina.

Universaali Mestaritason valmennus on avannut ja poistanut verhoja näkyvän ja näkymättömän maailmani väliltä. Mieleni rajallinen näkemys ei enää jarruta matkaani sydämeni syvyyksiin. Olen yhdistynyt omaan itseeni ja omaan valooni.

Käytän valmennuksen oppeja työssäni, oman tiimini ja koko vastuualueeni kehitys- ja johtamistyössä. 

Tämä valmennus on ollut erinomaisesti toteutettu, laadukas, oivaltava ja syväluotaava paketti energioiden maailmaan, omaan voimaan, sielun syvyyksiin, rajattomuuteen, rakkauteen, valoon. Lämmin suositus! Taiteen ja kauneuden ystävänä rakastan yli kaiken Tiinan taitoa maalata sanoilla, taivastason taidetta parhaimmillaan.

Valmennuksen kokonaisarvo on yhteensä 10 537€ nyt 4444€

 • Henkilökohtainen alkukartoitus (arvo 488€)
 • Henkilökohtaiset valmennuspuhelut 10 kpl (arvo 1440€)
 • 11 huikeaa, energisoivaa, tietoisuuttasi lisäävää voimallista sekä vaikuttavaa valmennuspäivää ryhmän kanssa (arvo 5247€)
 • 11 Zoom-iltaa ryhmän kanssa (1584€)
 • 12 moduulia, jotka sisältävät tehtäviä ja harjoituksia (1000€)
 • Uudistavia energeettisiä hoitoja (778€)
 • Tsemppaavia valopotkuja ja voimaviestejä

Valitse näistä itsellesi sopivin maksuvaihtoehto

KERTAMAKSU

4444€

MAKSU 4 ERÄSSÄ

1111€

(Yhteensä 4444€)

MAKSA 10 ERÄSSÄ

444,40€

(Yhteensä 4444€)

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Paytrail.

Erämaksu, ensimmäinen erä maksetaan aina verkkokaupan kautta, jotta järjestelmä rekisteröi sinut valmennukseen ja voimme lähettää sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkistathan kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Lopuista eristä lähetämme sinulle laskun sähköpostiisi seuraavasta kuusta alkaen ellei toisin ole mainittu.

Jos toivot jotain muuta maksutapaa tai maksun suorittamisessa on ongelmia, otathan yhteyttä ilonsade@ilonsade.com

Hei ihana! Olen Tiina

Olen sinun valmentajasi tällä upealla matkalla.

Olen tullut nostamaan esimerkiksi valmentajien, terapeuttien, esihenkilöiden ja muiden auttajien tietoisuuden tasoa.

Elämäni arvot ovat rakkaus, ilo, vastuullisuus ja kiitollisuus.

Tämä on minun elämäntehtäväni, jota rakastan yli kaiken! Oletko sinäkin valmis levittämään siipesi ja luomaan elämän, jota sinä rakastat yli kaiken?

Kysymyksiä ja vastauksia

KUKA TOIMII VALMENTAJANA?

Minä, Ilonsäteen perustaja, valmentaja Tiina Nurmi olen valmentajasi tässä uniikissa valmennuksessa. Olen toiminut valmentajana lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Valmentanut sekä auttanut satoja, ellei jopa tuhansia ihmisiä löytämään oman ainutlaatuisuutensa ja astumaan omaan voimaansa. Asiakkaitani on mm. esihenkilöitä, valmentajia, hoitoalalla toimivia, yrittäjiä ja asiantuntijoita eri toimialoilta. Kaikkia asiakkaitani yhdistää tahto tiedostaa kuka on ja ymmärtää itseään laajemmin sekä syvemmin.

MINKÄLAINEN ON VALMENNUSTYYLI SINULLA ON?

Näen näkyvän sekä energeettisen ongelman tai haasteen ytimen ja sen myötä pystyn auttamaan sinua eteenpäin ja pääsemään irti haasteestasi. Kerron sinulle mitä näen ja koen sekä miten ongelman voi parhaiten ratkaista. Ongelmien ratkaiseminen ja haasteiden aito poistuminen mahdollistaa todellisen elämänmuutoksen. 

MITÄ TARKOITTAA, ETTÄ UNIVERSAALI MESTARITASON™ VALMENNUS ON 12 KK HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUSOHJELMA?

Se tarkoittaa, että valmennus räätälöidään sinun todellisiin tarpeisiisi. Saat aina sen tuen mitä tarvitset juuri sinä hetkenä. Henkilökohtaiset osuudet ovat alkukartoitus, henkilökohtaiset valmennuspuhelut ja viestit. Koko ryhmä on koossa valmennuspäivissä ja zoom-illoissa. Niissä on sama ohjelma kaikille, mutta niissäkin saat aina myös henkilökohtaista ohjausta. 

MITÄ TARKOITAT SILLÄ, ETTÄ MINULLA ON MAHDOLLISUUS VIEDÄ ELÄMÄNI JA UNELMANI UUDELLE TASOLLE?

Tiedän, että tämä valmennus antaa tarvitsemasi eväät (tietoisuuden),  jotta voit saavuttaa elämässäsi kaiken sen mistä olet haaveillut. Tulemme aloittamaan alkukartoituksella jossa tuomme näkyviin sinuun vaikuttavat menneet haavat tms. ja tämän päivän haasteet. Kun ne muuttavat muotoaan, olet vapaa jatkamaan kasvua aivan uudella tavalla ja sinulla on taito keskittyä uuden rakentamiseen ja luomiseen, sen sijaan, että menneisyys painaa ja väsyttää sinua etkä pääse tai jaksa mennä elämässä eteenpäin.

VOITKO KERTOA ENEMMÄN AIDOSTA IDENTITEETISTÄ JA MITEN SE TULEE ESIIN TÄSSÄ VALMENNUKSESSA?

Aito identiteetti on syvin olemusmuotomme. Se on aidointa sinua. Kun olemme yhteydessä syvimpään olemusmuotoomme, omaan ainutlaatuisuuteemme, olemme yhteydessä itseemme, sieluumme. Tämä tulee tapahtumaan valmennuksen aikana, sen takaan. 

HALUAN MENNÄ ELÄMÄSSÄ ETEENPÄIN, MUTTEN OLE VARMA OLENKO VALMIS KOHTAAMAAN KAIKEN MENNEISYYDESTÄNI, ITSESTÄNI. MITEN NEUVOT?

Kiitos kysymyksestäsi. Tämä on hyvin tärkeä kysymys. Valmennus on todella syvällinen ja vastaan tulee tilanteita joissa vanhat haavat nousevat pintaan. Kiitos kun muistat, että kun valo voimistuu, se tuo ikään kuin pölykerrostumat pintaan. Näin tapahtuu, jotta vanhat haavat yms. voidaan tiedostaan sekä putsata pois. Sinä tulet tuntemaan vahvoja tunteita myös sen vuoksi, että jatkossa osaat ja todellakin tahdot muuttaa elämäsi suuntaa. Eli samankaltaisen tilanteen vastaantullen, tahdot valita toisin etkä mene vanhan kaavan mukaan. Valmennus tuo luonnollisella tavalla esiin sinusta tahdonvoiman ja peräänantamattomuuden muuttaa elämäsi suunta. Kun kohtaat esim. vanhat traumat tämän valmennuksen yhteydessä, tiedän, että ne muuttavat muotoaan ja lopulta poistuvat elämästäsi. 

UNIVERSAALI MESTARITASO ON MUUTOSVALMENNUS. MIETIN MITÄ SE TARKOITTAA MINUN KOHDALLANI JA OLENKO VALMIS SIIHEN. MITÄ VASTAAT?

Kiitos paljon tästä kysymyksestä. Tarkoitan muutoksella ennenkaikkea muutosta sinun sisälläsi, sinussa itsessäsi, sinun energiassasi, olotilassasi, ajatuksissasi, tunteissasi yms. Sinä olet valmennuksen keskiössä 12 kuukauden ajan. Kun sitoudut ja antaudut valmennukseen, muutos tulee hyvin luonnollisella ja lempeällä tavalla. Rakkaus ei koskaan pakota, se on tärkeä tiedostaa. Toimin aina hyvin suurella kunnioituksella asiakkaitani kohtaan. Monen valmennettavani elämässä on tapahtunut hyvinkin paljon konkreettisia muutoksia valmennuksen aikana, kuten esim. uusi työ, oman tai uuden yrityksen perustaminen, uusi parisuhde, uusi koti, vaurastuminen jne. Sinä ja sydämesi tietoisuus päätätte mitä valmennus tuo sinun elämääsi.

MIKSI JUURI NYT?

Hyvin moni valmennettavistani on ns. kulkenut henkistä polkua jo pidemmän aikaa, he ovat henkisen alan yrittäjiä tai valmentajia. Elämme juuri nyt todella ainutlaatuista aikaa maan päällä ja meitä kutsutaan sankoin joukoin löytämään oma ainutlaatuisuutemme ja nousemaan omaan voimaamme. Hyvin tärkeänä osana on omassa voimassa pysyminen. Näen, että moni meistä on ajoittain omassa voimassa, mutta ei koko ajan. Olotila ailahtelee ja mukaan mahtuu väsymysjaksoja. Opetan näkymättömistä energioista ja niiden vaikutuksesta sinuun, muihin ja maailmaan. Kun opit katsomaan asioita uudesta perspektiivistä, tulet ymmärtämään syyt mm. tähän ja olotilasi tulee vakaaksi ja olet tasapainoinen sekä linjassa sisäisesti että ulkoisesti. 

MITEN TÄMÄ UNIIKKI VALMENNUS KONKREETTISESTI TOTEUTETAAN?

Valmennus alkaa alkukartoituksella joka pidetään kasvotusten tai videopuheluna Tiinan kanssa. Joka kuukausi on koko ryhmän kanssa valmennuspäivä, joko kasvotusten tai videon välityksellä. Saat oman profiilin ilonsäde.com -sivustolle jossa joka kuukausi aukeaa uusi osio tehtäviä ja harjoituksia. Näitä voit tehdä omaan tahtiin ja kunnes uusi osio aukeaa. Zoom-palvelun kautta pidettävät valmennusillat ovat kerran kuussa. Tulemme myös käymään 10 henkilökohtaista valmennuspuhelua vuoden aikana. Heinäkuu on lomakuukausi. 

TARKENNATKO MISTÄ TÄMÄ VALMENNUS KOOSTUU?

Valmennus koostuu: 

 • Henkilökohtaisesta alkukartoituksesta
 • Henkilökohtaisista valmennuspuheluista 10 kpl
 • 11 valmennuspäivää ryhmän kanssa
 • 11 Zoom-iltaa ryhmän kanssa
 • Tehtävistä ja harjoituksista 

MISSÄ MUODOSSA VALMENNUSMATERIAALI ON?

Koulutusmateriaali on kirjallisessa, video- ja äänite muodossa. Tehtävät ovat kirjallisessa muodossa.

Entä jos jään jälkeen opiskelussa? Haittaako se?

Ei haittaa. Voit opiskella valmennusta omaan aikatauluusi sovittaen.

Mitkä ovat maksuehdot?

Sinulla on mahdollista valita joko kertamaksu, 4 kuukauden erämaksu tai 10 kuukauden erämaksusopimus.

Haluatko kysyä vielä jotain?

Olethan yhteydessä tiina@ilonsade.com. Vastaan sinulle erittäin mielelläni. 

Teemme yhdessä tästä ikimuistoisen matkan sydämesi ja sielusi tietoisuuteen.