Ihanaa kun tulit!

Uskalla levittää siipesi! Paljasta sielusi rajaton voima. Luo elämä, joka on sopusoinnussa sielusi kanssa!

12 kuukauden henkilökohtainen valmennusohjelma

Yltäkylläisyys

on sinun syntymäoikeutesi

Sinua ei asetettu tänne kamppailemaan. Ansaitset elää todeksi versiosi parhaasta elämästäsi. Kun sukellat syvälle tietoisuuden kvanttikenttään ja aloitat näiden koodien aktivoinnin, luot elämän, johon rakastut jokaisena päivänä uudestaan.

Sinun on aika levittää kauniit siipesi, olla onnellinen, nauttia omasta menestyksestäsi ja runsaudesta!

Katso alta lyhyet videoklipit, miten Elsa, Sirja ja Nina vapautuivat löytämään oman voimansa ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut. 

Nyt sinulla on mahdollisuus viedä elämäsi ja unelmasi uudelle tasolle!

Uusilla toimintamalleilla pääset korkeampaan energiaan, jossa oma voimasi on käytössäsi jokaisena päivänä, niin mielen, kehon, sydämen kuin sielunkin tasolla.

Miksi viettäisit aikaasi samassa tilanteessa vuodesta toiseen? Tarjoan sinulle käytännönläheiset työkalut kokonaisvaltaiseen elämäsi muutokseen.

Tiedätkö, mikä on sinun tarkoituksesi tässä elämässä?

Tiedät sisimmässäsi, että elämälläsi on tarkoitus, et muuten olisi täällä. Saatat silti viettää koko elämäsi yrittäen selvittää mikä se on?

Universaali AVATAR AKATEMIA mestaritasonvalmennus nostaa salaisuuden verhon. 

Valmennuksen aikana sinulle selkeytyy kuka olet ja mikä on sinun tarkoituksesi tässä elämässä. Osaat viedä ainutlaatuisuuttasi eteenpäin sinulle parhaimmalla tavalla.

Kaikki lähtee identiteetistä ja sen tiedostamisesta. Tulet tiedostamaan oman aidon identiteettisi, minkä ympärille rakennat kaiken mitä toivot elämääsi. Sinulla on rohkeutta tanssia elämä läpi.

Tiedätkö mikä sinua jumittaa, miksi et osaa iloita elämästäsi?

Valmennuksen ensimmäisellä viikolla teemme sinulle henkilökohtaisen alkukartoituksen. Katsomme sinun menneen elämäsi, tämänhetkiset kokemuksesi sekä nykyisen tilanteesi, jotta tiedämme missä pisteessä olet juuri nyt.

Henkilökohtaisen alkukartoituksen jälkeen tiedostamme esteet, jotka ovat pitäneet sinua paikallasi. Puhdistamme esteet tieltäsi, jotta pääset nousemaan tiedonportaita eteenpäin. 

Matkalla sinä opit ymmärtämään kuinka näkymätön energia tulee näkyväksi, tietoisuutesi sekä rakkautesi itseäsi kohtaan kasvaa ja sinulla on rohkeutta paljastaa sielusi rajaton voima. Edessäsi avautuvat mahdollisuuksien ovet ja ikkunat, jotka ovat aikaisemmin olleet näkymättömänä mielesi rajallisuuden verhossa.

Rohkeutesi olla sinä voimistuu. Uskallat levittää kauniit siipesi ja ilmentää universaalia mestaritason tietoisuuttasi maailmaan. Luoda unelmiasi todeksi.

Universaali  AVATAR AKATEMIA mestaritasonvalmennus avaa silmäsi aivan uudelle elämäntavalle ja tulevaisuuden näkymälle. Sydämessäsi jo tiedät, että olemme siirtymässä inhimillisyyden ja rakkauden aikakauteen.

Tästä kehityksestä sinäkään et varmasti tahdo jäädä pois!

Ansaitset kaiken hyvän!

Haluatko kokea runsautta kaikilla elämäsi alueilla ja palvella itseäsi sekä maailmaa rakkaudella?

Aktivoi rajoittamaton runsaus! Tiedosta kuka sinä olet.

Kaikki lähtee identiteetistä ja sen tiedostamisesta. Tulet tiedostamaan oman aidon identiteettisi, minkä ympärille rakennat kaiken mitä toivot elämääsi. Sinulla on rohkeutta kokeilla uutta sekä ilmentää ainutlaatuisuuttasi sekä elää arvojesi mukaan.

Saat työkalut, joiden avulla nouset ennennäkemättömän nopeasti omaan korkeampaan tietoisuutesi tasoon.

Rohkeutesi avautua syvempään sekä laajempaan rakkauteen itseäsi kohtaan voimistuu. Seisot vankalla perustalla. Olet sisäisesti sekä ulkoisesti itsesi kanssa linjassa. Sisäinen valosi säteilee kirkkaana ulos.

Opit ainutlaatuisen, syvästi elämää muuttavan valohengityksen perusteet. Ymmärrät sen vaikutukset mielen, kehon sekä tunnetason energiakentissäsi. Valohengitys on tietynlainen tekniikka, jossa yhdistyy kehosi viisaus sekä taito. 

Opit puhdistamaan ja uudistamaan energiakeskukset, jotta pystyt siirtymään kehityksessäsi seuraavalle askeleelle. Ilon energia saa tilaa sinussa ja elämän voima vahvistuu luonnollisella tavalla.

Valmennuksen aikana sinulla on mahdollisuus päästä yhteyteen oman sieluperheesi kanssa. Verho näkyvän ja näkymättömän väliltä aukeaa.

Valmennuksessa opit maadoittumisen todellisen merkityksen sekä sen vaikutukset. Kun olet kehossasi ja maadoittuneena, olet tietoinen itsestäsi, omista valinnoistasi sekä ympäröivästä maailmasta. Olet läsnä.

Opit ymmärtämään itseäsi sekä muita uudenlaisesta tietoisuuden tasosta. Et luovuta enää voimaasi muille etkä eläydy muiden tunteisiin tai toiveisiin. 

Opit arvostamaan sekä kunnioittamaan itseäsi, luot pohjan todelliseen menestykseen.

Saat opetusta kuinka autat muita kanssakulkijoita nousemaan omaan voimaansa. Autat myös muita voimaantumaan ja löytämään heidän erityistarkoituksensa. 

Valmennuksessa opit saamaan yhteyden enkeleihin sekä toimimaan yhdessä heidän kanssaan.  

Tulet saamaan mielenkiintoisia vierailijaluennoitsijoita elämän eri osa-alueisiin liittyvistä aiheista.

Pääset jäseneksi Universaali AVATAR AKATEMIA yhteisöön. Löydät samanhenkisiä upeita kanssakulkijoita. Tuemme sydämen avoimuudella toisiamme. Voit ilmentää itseäsi sekä osaamistasi vapaasti ja turvallisessa yhteisössä.

Nyt on aika sytyttää elämäsi liekki ja siirtyä elämässäsi uudelle tasolle!

Jos aikaisemmin sinusta on tuntunut kuin kulkisit raskailla saappailla, tulet jo ensimmäisen valmennusviikon aikana hämmästymään, kuinka askeleesi kevenevät. Vaihdamme jalkaasi kevyet ilon ja rakkauden saappaat. Tunnet muutoksen virtaavana energiana kehossasi.

Ajatusmaailmasi muuttuu valoisammaksi ja uskallat kulkea hymyillen kadun aurinkoista puolta. Säteilet upeaa feminiinistä naiseuttasi, ihaninta itseäsi.

Arvostat ja kunnioitat itseäsi, teet ihania valintoja elämässäsi itseäsi kunnioittaen. Vedät puoleesi aitoja ihmissuhteita, jotka kunnioittavat sinua ja sinun arvojasi.

TULE LÖYTÄMÄÄN KANAVA SYDÄMESI VALOLLE JA LAHJOILLE

Tämän kaiken tulet saamaan Universaali AVATAR AKATEMIA mestaritasonvalmennuksessa

1

HENKILÖKOHTAINEN ALKUKARTOITUS:

mennyt – nykyisyys ja tulevaisuus

Onko sinulle tehty aikaisemmin energeettinen henkilökohtainen tilannekatsaus?

Teemme henkilökohtaisen alkukartoituksen sinun menneestä elämästäsi, kokemuksistasi sekä tämän hetkisestä tilanteestasi. Kartoituksen pohjalta räätälöimme sinulle tulevaisuuden askeleet, tavoitteet joita lähden valmennuksessa toteuttamaan.

Valmennuksen aikana saat useampia tilannekartoituksia, jotta näet edistymisesi.

Muuttamalla todellisuuttasi missä elät nyt, tulet muuttamaan valintojasi ja tulet saavuttamaan tavoitteesi. Yksinkertaista vai mitä?

Mitä toiveita haluatkaan asettaa itsellesi, kerro niistä minulle niin tehdään niistä yhdessä totta.

 

2

SINUN ELÄMÄN TARKOITUKSESI

Tässä moduulissa selkeytämme mikä on sinun elämäsi tarkoitus sekä merkitys.
Elämäsi tarkoitus on hyvin keskeinen ja arvokas motivaatio, inspiraation lähde, joka ohjaa sinua eteenpäin elämässäsi.
Elämän tarkoituksesi tiedostaminen täyttää sinut sydämesi palolla, rakkaudella, ilolla ja rohkeudella.
Teet tilaa sekä vapautat aikaa muutokselle, uudelle toiminnalle ja energialle. Irrottaudut sinua väsyttävästä ja kuluttavasta energiasta.
Kun toiveesi on kirkastunut ja selkeytynyt, lähdemme yhdessä viemään niitä eteenpäin. 

3

Oman identiteettisi tunnistaminen

Kun sinä löydät valmennuksen avulla oman identiteettisi, sinusta tulee rohkeampi, uskallat elää omannäköistäsi elämää, et suotu enää miellyttämään muita, uskallat laittaa rajoja, et vertaile itseäsi muihin, et suorita elämää, opit rakastamaan, arvostamaan sekä kunnioittamaan itseäsi omana itsenäsi.

Avaudut uudelle elämäntavalle! 

Osaat suhtautua elämääsi kevyemmin ja  löydät itsestäsi uusia piirteitä. Piirteitä  jotka ovat olleet sinulle tähän asti näkymättömissä.

Opit katsomaan ihmissuhteitasi uusin tavoin, niihin tulee lisää syvyyttä,  rentoutta, huumoria, iloa ja vapautta.

Saat rohkeutta olla oma itsesi niin vapaa-ajalla kuin työelämässäsi. Uskallat ottaa käyttöösi uusia oppimiasi työkaluja, joilla voit vaikuttaa esimerkiksi työyhteisösi ilmapiiriin ja sitä kautta yrityksen tuloksiin. 

4

Sydämen transmissio 

Sydämeesi on kätketty siunaus. Mitä voimallisemmin tulet siitä tietoiseksi, sen helpompaa on elämäsi valintojen tekeminen.

Opit luottamaan omiin tuntemuksiisi ja tiedostamaan sydämessäsi piilevän voiman.

Tässä osiossa sinä muodostat kauniin kullanhohtoisen kolmion itsesi, sinun sisäisen valon lapsesi ja korkeimman sinäsi kanssa.

5

SIELUN SÄTEIDEN SALAISUUDET

Sielun säteiden avulla sinä saat uudenlaisen yhteyden korkeimpaan tietoisuuteen.

Jokaisella säteellä on oma erityismerkityksensä ja tarkoituksensa.

Tässä osiossa sinun aistisi sekä luomisen lahjasi aktivoidaan.

Opit elämään kaikilla aisteillasi, jolloin elämäsi mustavalkoiset sävyt muuttuvat laajaan värienkirjoon. Luomisen lahjasi avautuvat sinulle ja toteutat korkeinta tarkoitustasi.

6

ANTAMINEN JA VASTAANOTTAMINEN

Jos ajattelemme antamista ja vastaanottamista hengityksenä,  niin sisään- ja ulosvirtauksen tulee olla tasapainossa. 

Opit ainutlaatuisen, syvästi elämää muuttavan valohengityksen perusteet. Ymmärrät sen vaikutukset mielen, kehon, tunnetason sekä naiseuden energiakentissäsi.  

Valmennuksen aikana tunnistat inhimillisen herkkyytesi, avaudut intuitiiviseksi, onnelliseksi ja rohkeaksi naiseksi, joka tietää menestyksen ja runsauden salaisuudet.

Uskallat levittää siipesi ja luoda elämän, joka on sopusoinnussa sielusi kanssa.

7

SISÄISEN VOIMASI KÄYTTÖÖNOTTO

Tiesitkö, että voima kaiken hyvän täyttymiseen elämässäsi piilee sinun sisimmässäsi?

Sisäinen voimasi on täynnä jumalaista energiaa. Ilman voimaa ja rakkautta et olisi syntynyt.

Valmennuksen aikana voit turvallisesti sekä ohjatusti avautua sisäiseen voimaasi.

Poistut mukaavuusalueeltasi taianomaisuuteen, jossa ihmeet voivat tapahtua.

Sinun yksilöllisyytesi tulee esiin ja näkyväksi.

8

VALOKOODAUKSET

Tässä osiossa tavoitteesi on avautua korkeampaan värähtelyn taajuuteen.

Valokoodaukset vaikuttavat jokaisella henkilökohtaisesti jokaisen korkeinta parasta kunnioittaen.

Harjoittelet ohjatusti valokoodausta muiden kanssasisarten kanssa ja näin saat ainutlaatuista käytännön kokemusta rakkauden valosta sekä sen vaikutuksista.

9

Enkelitietoisuus maan päällä

Avaudumme enkeleiden, oppaiden ja Avatar mestareiden rakkaudelliselle läsnäololle, heidän parantavalle valolleen sekä ohjaukselle.

Enkelitietoisuutesi avautuu ja opit tuomaan sen konkreettisesti arkeesi. Opit käyttämään sitä omaksi ja muiden parhaaksi.

Kaikki on mahdollista!

Kultaisen ajan pyhät sielunchakrat

Olemme matkalla uusiin korkeampiin ulottuvuuksiin ja värähtelyn taajuuksiin. Energiakeskuksemme eli chakrat ovat myös muuttumassa. Opit vastaanottamaan korkeampien värähtelyjen tietoisuutta.

Kiitollisuutesi kaikesta voimistuu ja tiedostat kiitollisuuden taivaallisen merkityksen elämässäsi.

10

Erikoistumisen työpaja

Tässä vaiheessa valmennusta sinulla on mahdollisuus keskittyä erityisesti niihin lahjoihin ja taitoihin elämässäsi, joita haluat ilmentää maailmassa.

Tämän osion aikana tulet keskittymään käytännön harjoituksiin.

11

Erikoistumisen työpaja BRÄNDÄYS!

Kaikki on mahdollista!

Opit ymmärtämään sekä ilmentämään korkeamman itsesi identiteettiä ja tuomaan sen arjen elämääsi.

Opit olemaan linjassa tulevaisuuden visiosi ja liiketoimintasi kanssa.

Luotat itseesi! 

12

PALJASTAT SIELUSI RAJATTOMAN VOIMAN!

Koet massiivisia muutoksia, parantumisia ja läpimurtoja kaikilla elämäsi eri osa-alueilla.

Olet yhteydessä aitoon itseesi mahdollisimman syvällisellä tasolla. Olet sopusoinnussa sielusi kanssa.

Ilmennät terveellisiä, hyvinvointiasi edistäviä tapoja, osaat ideoida ja johdat itse itseäsi. Olet Minä OY:n toimitusjohtaja.

Diplomi

Lisää upeita muutoksia!

Tiinan webinaarit ja valmennukset ovat olleet elämääni syvästi muuttavia, todellisia muutosmatkoja. Aivan kuin olisin syntynyt uudelleen, aloittanut elämäni uudestaan puhtaalta pöydältä.

Olen saanut rohkeutta vapauttaa itseni muiden miellyttämisestä, odotuksista ja vaatimuksista. Olen vapautunut elämän suorittamisesta. Arvostan itseäni, omia tarpeitani, omaa elämääni enkä enää vertaile itseäni muihin, muiden suorituksiin tai saavutuksiin. Hyväksyn itseni juuri tällaisena kuin olen. Ilo, keveys, luottamus ja rakkaus ohjaavat elämääni tänä päivänä. 

Tiinan valmennusten myötä sisälläni heräsi pakottava tarve riisua kaikki ylimääräinen itsestäni. Sain rohkeutta riisua naamarini, näyttää kuka minä pohjimmiltani olen. Enää ei ole työ minää ja siviili minää, on vain yksi minä. Todella vapauttavaa! 

Valmennuksista saamiani oppeja ja työkaluja olen hyödyntänyt myös työelämässäni. Osastolleni on jalkautunut Tiinalta saatu oppi ” tehdään asioita ilon kautta”. Ilon kautta tekeminen näkyy ja kuuluu työyhteisössämme. Haemme uusia, erilaisia lähestymistapoja asioiden ratkaisemiseksi. 

Turvallisen työpäivän toivotuksen rinnalle olen vaihtoehdoksi ottanut toivottaa kollegoilleni välillä iloa, valoa ja rakkautta työpäivään, ei aivan tavallista yrityksessä missä toimin. 

Tämä on ollut äärettömän ihana kokemus niin itselle, kuin vastaanottajillekin.

Moni on jälkeenpäin tullut kiittämään, ”tuntui niin hyvältä, eihän tällaista kuule edes kotona, olipa ihana, …”

Inhimillisyyttä työpaikoille! Hyvällä yhteistyöllä, avoimuudella ja toistemme työtä arvostamalla olemme luoneet ilmapiirin, missä jokainen uskaltaa tuoda omat näkemyksensä ja ideansa toiminnan kehittämiseen.

Kaikilla on tärkeä rooli kokonaisuuden kannalta.

Merja Kuure

Tiinan rakkaus, ilo ja lämpö saa turvallisesti tutkimaan aidosti omaa elämää. Harjoitukset ovat ihania, yksinkertaisuudessaan todella voimakkaita ja energisoivia ja mikä parasta, ilo on aina mukana. Tiina on iloa hersyvä ja rakastettava valmentaja, hänen tapansa valmentaa on tuottaa iloa ja keveyttä arkeen. Tiina on ainutlaatuisen aito, rehellinen, todella läsnäoleva valmentaja, auttaa löytämään elämän taian, kaikessa kauniissa yksikertaisuudessaan.

Olen kiitollinen jokaisesta päivästä, lempeä ja armollinen itseäni ja elämääni kohtaan. Olen oppinut kuuntelemaan tarkemmin itseäni, kehoni kieltä, sydämeni ääntä. Ulkoapäin tulevat ärsykkeet eivät enää hallitse elämääni, tunnen rakkauden ja ilon kuplivan sisälläni. Olen oppinut tunnistamaan itseni tämän fyysisen kehon sisällä, kohtaamaan itseni ja toisen ihmisen rakkaudella. Ja HYMY, mitä kaikkea se saakaan aikaan, niin paljon iloa ja rakkautta. On onnea löytää oman elämänsä ydin.

Sirpa Vainio

”Ilonsäteen valmennukseen lähdin mukaan hakemaan uutta sisältöä ja uutta näkökulmaa ihmiselämän haasteisiin. Teen ihmissuhdetyötä ja on ollut tunne, että jotain puuttuu näistä hallussa olevista monenlaisista työmenetelmistä huolimatta. Se puuttuva palanen sitten löytyikin. Eikä se ollut kaukan! Se on tässä. Tässä kehossa, tässä hetkessä ja tässä energiakokemuksessa.

Energiakokemuksessa , jonka voin itse valita. Voin valita, kuuntelenko intuitioni -sydämeni – ääntä vai porskutanko egon vallassa eteenpäin. Sydämessäni on vain oikeita vastauksia, iloa ja valoa tuovia ratkaisuja.

Valmennuksen myötä sain ohjeistusta ja rohkaisua pysähtyä kuuntelemaan ja kuulemaan, mitä sisimpäni haluaa elämääni. Menetelmät on tosi helppoja ja yksinkertaisia, mutta haastavinta on pysähtyä, antaa itselle lupa kuulla ja luottaa intuition sanomaan. Maailma on täynnä  monenlaisia opaskirjoja, mutta tässä valmennuksessa oppikirjana on oma itse. Se on kaikkein kallisarvoisin ja ainutkertainen henkilökohtainen oppikirja, jonka menestystarinaan voi luottaa!” 

Sydämen ilolla Kirsti

”Kiitos Tiina upeasta, energisoivasta ja tietoisuutta avaavasta Avatar -koulutuksestasi. Olen tällä hetkellä puolessa välissä koulutusta, mutta jo nyt huomaan isoja harppauksia ajattelussani, uskomuksissani ja kaikessa toiminnassani. Suorittamisen tilalle on tullut ilolla ja sydämestä asioiden tekemistä, syvempi ymmärrys energioista ja siitä, millä tavoin voin itse vaikuttaa omaan olotilaani.  Koulutuksen harjoitukset on ollut helppo tuoda omaan elämään ja niillä on uskomattoman iso vaikutus, kunhan vain tekee niitä ?! Livelähetyksesi ovat rakkaudellisia, voimaannuttavia ja parantavia,  kuuntelen niitä useasti ja ne lisäävät valon voimaa päiviini, kiitos Tiina <3 . ”

Nina Vepsäläinen

”Hei Rakas Tiina! 
Matka Avattareksi on ollut kerrassaan huikea kokemus. On ollut ihanaa oppia tunnistamaan energioita ympärillä, sekä kuunnella luonnon viestejä.
Itseluottamus, joka on ollut lähes täysin mitätön on saanut valtavaa tukea ja lisää oppia näiden harjoitusten myötä. Hienoa on huomata, että osaan nyt sanoa EI hyvinkin helposti, tämä ei silti ole ollut aina helppoa kiltille miellyttäjä tytölle.
Menneisyyden ovi oli ihanaa paukauttaa lopullisesti kiinni ja hoidattaa kivuliaat haavat, jotka myös ovat avautuneet tässä matkan varrella puhdistuakseen ja sulkeutuakseen nyt lopullisesti.  
Olen löytämässä elämääni taas iloa, valoa, rakkautta, empatiaa sekä äärimmäistä rohkeutta olla viimeinkin nyt henkisesti vapaa tekemään ja elämään oman näköistäni elämää! Pitkän synkän jakson ja surutyön jälkeen. Rakastan itseäni ja hyväksyn itseni juuri sellaisena kuin olen. En myöskään enää kärsi paniikkihäiriön oireista kuten ennen. Olen siis vapaa menemään nyt minne itse haluan. Vain minä ohjaan nyt tätä menopeliä tästä edes ei kukaan toinen. Suosittelen valmennusta lämpimästi.” ❤️
Kati Roto

Ennen koulutusta olin kuin taidemaalari, joka osasi kyllä piirtää tarkasti ja hahmotella asioita kankaalle, mutta kaikista teoksista puuttui yksi tärkein ja oleellisin asia. VÄRIT. 

Koulutuksen myötä olen saanut käyttööni niin valtavan kauniin väripaletin etten edes tiennyt sellaista olevan olemassakaan. Samalla ”tauluihini”, ajatuksiini ja tunteisiini sekä sielunmaisemiini tuli valtavasti syvyyttä, kauneutta ja iloa! Kiitos ihana Tiina! Näytit minulle aivan uuden maailman ja autoit eteenpäin, kun oma usko meinasi loppua. Olet aito timantti. <3   – Kiittäen Tytti

Tytti

”Tiinan avulla muistan kuka olen. Erityisesti stressaavissa elämäntilanteissa tämä unohtuu helposti. Tiinan avulla löydän itsestäni sen kuka olen, sisäisen voimani ja suhtautumiseni haastaviin tilanteisiin ympärilläni muuttuu. Usein haastavat tilanteet liittyvät siihen, mitä ympärillä tapahtuu ja kun löydät sisäisen voimasi, haastavien tilanteiden merkitys vähenee ja olosi helpottuu.” 

Sirpa Ärilä

Luotan Tiinaan 100%:sti. Hänellä on luontainen kyky löytää kaikessa se ydin. Suosittelen Tiinan koulutuksia ja valmennuksia kaikille jotka ovat muutokseen valmiita, sillä muutokseen tulee varmasti sysäys.

Emili Osara

Tiina on valoisa, energinen ja aurinkoa täynnä. Valmentajana ja kouluttajana hänen positiivinen sekä kannustava ja muutosvoimainen energia tuntuu ja vaikuttaa kaiken takana. Tiinan toimintatapa perustuu iloon ja hyvän lisäämiseen. Olen saanut häneltä 100%:sti tukea oman elämäni muutoksessa sekä oman luottamuksen vahvistamisessa.

Heidi Räihä

Aloita nyt elämäsi rakkaudellisin vuosi!

Tätä tietoa et tule saamaan missään muualla. Jaan tämän tiedon sinulle vain Universaali AVATAR AKATEMIA mestaritason valmennuksessa.

Saat täyden tukeni koko 12 kuukauden ajan, jotta sinulla on aikaa sisäistää valmennuksessa saamasi opit. 

Saat kokonaisvaltaista tukea ja apua myös yrittäjyyteesi.

 MITEN VALMENNUS ETENEE?

Tilauksen jälkeen saat tervetuloa viestin suoraan omaan sähköpostiisi.

 

MAANANTAISIN SAAT VOIMAVIESTIN

Maanantaisin saat sähköpostiisi sinua voimistavan viestin, joka aktivoi sinua voimallisella ja hyvin positiivisella tavalla

KERRAN KUUSSA SAAT UUSIA HARJOITUKSIA

Kerran kuussa saat uusia, sinun korkeinta tietoisuuttasi avaavia harjoituksia. Muistathan tehdä harjoitukset sydämen ilolla.

Kerran kuussa saat korkeavärähteisen äänimeditaation

Kerran kuussa saat uuden korkeavärähteisen äänimeditaation, jota kuuntelemalla kehosi ja mielesi rentoutuu ja vapaudut vastaanottamaan korkeampaa värähtelyn taajuutta.

 

KERRAN KUUSSA PIDÄMME HOITAVAN ENERGIALÄHETYKSEN SEKÄ LIVE -KOULUTUS NETISSÄ

Kerran kuussa on voimallinen LIVE -koulutus sekä rakkauden valon AVATAR – energiahoito. Saat kokea upean ja voimallisen valosi heräämisen.

Mielenkiintoisia vierailijaluennoitsijoita

Tulet saamaan mielenkiintoisia ja sinua voimaannuttavia vierailijaluennoitsijoita elämän eri osa-alueisiin liittyvistä aiheista

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUSOHJELMA

Kysessä ei ole pelkkä verkkokurssi. Olen koko valmennuksen ajan rinnallasi, sinua tukien ja henkilökohtaisesti valmentaen.

Paljasta sielusi rajaton voima, ilolla!

Olen henkilökohtainen valmentajasi, mentori 12 kuukauden ajan. Universaali AVATAR AKATEMIA mestaritasonvalmennus on takuuvarma tie elämänkestäviin huikeisiin tuloksiin!

ENERGIANVAIHTO

KERTAMAKSU

Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Checkout.

4444€

MAKSU 4 ERÄSSÄ

1111€

(Yhteensä 4444€)

 

MAKSA 10 ERÄSSÄ

444,40€

(Yhteensä 4444€)

 

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Paytrail.

Erämaksu, ensimmäinen erä maksetaan aina verkkokaupan kautta, jotta järjestelmä rekisteröi sinut valmennukseen ja voimme lähettää sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkistathan kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Lopuista eristä lähetämme sinulle laskun sähköpostiisi seuraavasta kuusta alkaen ellei toisin ole mainittu.

Jos toivot jotain muuta maksutapaa tai maksun suorittamisessa on ongelmia, otathan yhteyttä [email protected]

Hei ihana nainen! Olen Tiina

Olen sinun valmentajasi tällä upealla matkalla.

Sydämeni palo, missioni on auttaa sinua muistamaan kuka todellisuudessa olet. Välitän sinulle rakkauden ja rohkeuden voimaa, jotta voit vapaasti käyttää saamiasi lahjoja tässä elämässä.

Haluan opettaa ihmisiä löytämään ja ottamaan käyttöön oman sisäisen voimansa. Oppia ymmärtämään rakkauden suunnaton voima ja elämään rakkaudesta käsin. Päästämään irti suorittamisesta, löytämään rauha ja ilo omasta sisimmästään.

Elämäni arvot ovat rakkaus, ilo, vastuullisuus ja kiitollisuus.

Olen pienestä tytöstä asti tehnyt ilon, valon ja rakkauden enkelten kanssa töitä. Enkelit ovat opettaneet minulle erilaisia asioita itsestäni, kanssakulkijoista, luonnosta, maailmasta sekä Universumin laeista.

Nyt minä tahdon opettaa nämä taidot myös sinulle. Tämä on minun elämäntehtäväni, jota rakastan yli kaiken! Oletko sinä valmis levittämään siipesi ja luomaan elämän jota sinä rakastat yli kaiken?

 

Upeat ja arvokkaat bonuksesi!

KAIKEN TÄMÄN SINÄ SAAT ILMAISEKSI

HENKILÖKOHTAINEN ENKELIKANAVOINTI

Saat lisäksi henkilökohtaisen enkelikanavoinnin. (Arvo 129€)

SUOSITUT VALMENTAVAT SEKÄ HOITAVAT WEBINAARIT TÄYSIN ILMAISEKSI

Saat maksulliset maanantaisin pitämäni webinaarit täysin ilmaiseksi! (Arvo 1980€)

YKSITYINEN FACEBOOK -YHTEISÖ

Pääsy yksityiseen, jäsenien yhteiseen ja inspiroivaan Facebook-ryhmään, josta saat vertaistukea ja -sparrausta vaikka mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Sinulla on mahdollisuus löytää inspiroivia kollegoita, joilta saat tukea, kannustusta, vinkkejä ja virtaa. Minä ja tiimini olemme tietenkin myös mukana.

Tuen ja kannustuksen sekä vinkkien arvo on vähintään kaksi euroa päivässä eli 730 (+ alv) vuoden aikana – arvo on usein mittaamaton.

12 kk valmennus sisältää kaiken sen, mitä tarvitset voidaksesi hyvin mielen, sydämen ja sielun tasolla.

Saat kaiken sen, mitä tarvitset henkilökohtaista läpimurtoasi varten. Enemmän kuin olisit koskaan edes osannut odottaa! Paljon luvattu, mutta täysin totta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi koulutusmateriaali julkaistaan kerran kuukaudessa?

Koulutusmateriaali julkaistaan kerran kuukaudessa, jotta saat rauhassa aikaa ja tilaa tehdä tehtäviä. On myös tärkeää, että opiskelemme asioita oikeassa järjestyksessä, jotta saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Entä jos jään jälkeen opiskelussa? Haittaako se?

Ei haittaa. Voit opiskella valmennusta omaan aikatauluusi sovittaen. 

MISSÄ MUODOSSA VALMENNUSMATERIAALI ON?

Koulutusmateriaali on kirjallisessa, video- ja äänite muodossa. Lähetän sinulle kerran kuussa äänitteen sekä viikoittaisen Voimaviestin. Tehtävät ovat kirjallisessa muodossa.

KUINKA PITKÄ VALMENNUS ON?

Valmennuksen pituus on 12 kuukautta. Sinulla on käyttöoikeus valmennusmateriaaliin seuraavat kaksi vuotta.

KUINKA PÄÄSEN MUKAAN?

Pääset mukaan valitsemalla sinulle sopivan maksujärjestelyn. Sinulla on mahdollista valita joko keramaksu, 4 kuukauden erämaksu tai 10 kuukauden erämaksusopimus.

Mukaan pääsee vain kymmenen, jotta jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaisen valmennuksen. 

Mitä tapahtuu, kun ilmoittaudut mukaan?

  • Saat sähköpostiisi kaksi sähköpostia; kuitin sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan
  • Sen lisäksi lähetän sinulle tervetuloa-kirjeen ja ohjeet kurssille kirjautumista varten
  • Tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jotta voit osallistua valmennukseen
  • Materiaali julkaistaan kerran kuukaudessa. Sen lisäksi saat viikoittaisen Voimaviestin ja kuukausittaisen äänitteen suoraan omaan sähköpostiisi

Haluatko kysyä vielä jotain? Olethan yhteydessä tiina (at) ilonsade.com. Vastaan sinulle erittäin mielelläni. Teemme yhdessä tästä ikimuistoisen matkan!