Opi luomaan elämä, johon rakastut jokaisena päivänä uudestaan!

Ihanaa kun tulit!

Uskalla levittää siipesi! Paljasta sielusi rajaton voima. Luo elämä, joka on sopusoinnussa sielusi kanssa!

12 kuukauden henkilökohtainen valmennusohjelma

Haluatko sinä oppia muokkaamaan elämääsi rohkeasti, ilolla ja ainutlaatuisesti, jotta toteutat sielunsuunnitelmaasi ja omaa kuningatarvoimaasi?

Pysähdy hetkeksi ja kuvittele, että:

 • Sinulla on aivan uudenlainen taito valita katsantokantasi tässä elämässä
 • Tiedät kuinka oman elämän valta palautetaan takaisin itselle
 • Tiedostat pelkoon perustuvan voiman sekä rakkauden voiman vaikutukset sekä niiden toimintatavat
 • Sinulla on laaja ymmärrys sekä tietoisuus miten menneisyydessä koetut haavat ovat vaikuttaneet valintoihisi
 • Olet tietoinen kuinka ja miksi toimimaton ajatus-ja tunnemaailma on pitänyt sinua paikallasi
 • Tiedostat itsessäsi feminiini-ja maskuliinienergian ja ymmärrät niiden toimintatavat
 • Olet tietoinen maailmassa vallitsevista energioista ja niiden vaikutuksista
 • Et elä muiden energoiden armoilla
 • Elämässä on monta risteyskohtaa –tiedät mikä on sinun
 • Sinulla on vahvat henkiset siivet, joilla kohota haasteiden yläpuolelle
 • Osaat katsoa kokonaisuuksia
 • Elät sopusoinnussa sielusi suunnitelman kanssa
 • Elät elämää, johon rakastut jokaisena päivänä uudestaan!
 • Osaat viedä oppimaasi eteenpäin ymmärtäen rakkaudellisen vastuusi

Miltä tämä sinusta tuntuu? Tunnetko syvempää merkitystä ja tarkoitustasi? Koetko sydämessäsi iloa, sillä elämästäsi tulee yltäkylläistä, koet rikastuttavia kokemuksia sekä kohtaamisia.

On aika elää, hengittää ja tulla siksi, joka todellisuudessa olet

AINUTLAATUISUUTESI on sinun syntymäoikeutesi

Sinua ei asetettu tänne kamppailemaan. Ansaitset elää todeksi versiosi parhaasta elämästäsi. Kun sukellat syvälle tietoisuuden kvanttikenttään ja aloitat näiden koodien aktivoinnin, luot elämän, johon rakastut jokaisena päivänä uudestaan.

Tunnistat sen mikä on totta sisimmässäsi. Se on kompassisi, ainutlaatuinen voimanlähteesi, hetkenä, kun et enää tiedä minne suunnata.

Sinun on aika levittää kauniit siipesi, olla onnellinen, nauttia omasta menestyksestäsi ja runsaudesta!

Universaali Mestaritason™ valmennus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen alustan kasvaa ja kehittyä siksi, joka sinut on luotu olemaan.

LUE TÄSTÄ VIRVAN VAIKUTTAVA MUUTOS!

Kun aloitin valmennuksen, takanani olivat vaikeat vuodet vakavan sairauden ja avioeron myötä. Kun työstin niitä kokemuksia, tajusin, että olin koko ikäni noudattanut sellaista ajattelu- ja toimintamallia, joka ei enää palvellut minua. Olin kadottanut yhteyden itseeni jo aikoja sitten, mutta en omin avuin osannut tehdä muutosta. 

Valmennuksen aloittava alkukartoitus oli monella tasolla mullistava kokemus. Se osoitti minulle erittäin konkreettisella tavalla sen, miten olin elänyt siihen asti, sekä miksi. Sen yhteydessä sain Tiinan välityksellä yksinkertaisia ohjeita ajatteluni ja toimintani muuttamiseen. Olen palannut lukuisia kertoja alkukartoituksen äänitteeseen ja aina löytänyt jonkun uuden näkökulman muutosmatkani tueksi. 

Olen lapsesta saakka ollut hyvin suorituskeskeinen, ilman muiden apua pärjäävä ja muiden tarpeet omieni edelle laittava. Olen aina uskonut, että näin syvät ja pitkälliset käyttäytymismallit muuttuvat hitaasti, jos ollenkaan. Tiinan valmennuksen aikana olen päässyt hautaamaan lukuisat uskomukset, joiden mukaan olen elänyt. Näen elämän täysin uudella tavalla ja olen oppinut, että muutos voi tapahtua todella helposti. Ja se tapahtuu ilon ja valon kautta, hymyssä suin. Suurin oppini, mitä olen soveltanut niin ihmissuhteisiini kuin omaan toimintaani, on asian kääntäminen toisin päin. Jos olen ollut huolissani jonkun puolesta, niin olen päättänyt luottaa hänen pärjäämiseensä. Ja näin on myös käynyt. Oma elämäni on muuttunut läsnä olevaksi ja sen myötä olen saanut takaisin yhteyden itseeni sekä elämän iloa ja riemua. 

Tiinan lisäksi tärkeää on ollut se huima energia, joka on aina läsnä, kun olemme muiden valmennettavien kanssa tavanneet, täysin riippumatta siitä olemmeko fyysisesti samassa tilassa vai virtuaalisesti. Tiina huomioi ja arvostaa aidosti jokaisen ainutlaatuisuuden ja kaikki muutos tapahtuu jokaisen oman tahdon ja valinnan mukaan. Voin sydämestäni suositella niin Tiinaa valmentajana kuin Universaalia Mestaritason – valmennusta kaikille, joka haluavat muuttaa elämäänsä ja sitä kautta levittää hyvää energiaa myös ympärilleen. -Virva Laherto

Nyt sinulla on upea mahdollisuus viedä elämäsi ja unelmasi uudelle tasolle!

KATSO VIDEOKLIPIT SIRJAN SEKÄ NINAN UPEISTA KOKEMUKSISTA

Uusilla toimintamalleilla pääset korkeampaan energiaan, jossa oma voimasi on käytössäsi jokaisena päivänä, niin mielen, kehon, sydämen kuin sielunkin tasolla.

Miksi viettäisit aikaasi samassa tilanteessa vuodesta toiseen? Tarjoan sinulle käytännönläheiset työkalut kokonaisvaltaiseen elämäsi muutokseen.

Tiedätkö, mikä on sinun tarkoituksesi tässä elämässä?

Tiedät sisimmässäsi, että elämälläsi on tarkoitus, et muuten olisi täällä. Saatat silti viettää koko elämäsi yrittäen selvittää mikä se on?

Universaali Mestaritaso™ -valmennus nostaa salaisuuden verhon. 

Valmennuksen aikana sinulle selkeytyy kuka olet ja mikä on sinun tarkoituksesi tässä elämässä. Osaat viedä ainutlaatuisuuttasi eteenpäin sinulle ja asiakkaillesi parhaimmalla tavalla.

Kaikki lähtee identiteetistä ja sen tiedostamisesta. Tulet tiedostamaan oman aidon identiteettisi, minkä ympärille rakennat kaiken mitä toivot elämääsi. Sinulla on rohkeutta tanssia elämä läpi.

Tiedätkö mikä sinua jumittaa, miksi et osaa iloita elämästäsi?

Valmennuksen ensimmäisellä viikolla teemme sinulle henkilökohtaisen alkukartoituksen. Tämä on noin 2 tunnin valmennusistunto, joka käydään kasvotusten tai videopuheluna. Valmennus on hoitava ja todella vaikuttava, laaja sekä syvällinen.

Katsomme sinun menneen elämäsi, tämänhetkiset kokemuksesi sekä nykyisen tilanteesi, jotta tiedämme missä pisteessä olet juuri nyt.

Henkilökohtaisen alkukartoituksen jälkeen tiedostamme esteet, jotka ovat pitäneet sinua paikallasi. Puhdistamme esteet tieltäsi, jotta pääset nousemaan tiedonportaita eteenpäin.

Matkalla sinä opit ymmärtämään kuinka näkymätön energia tulee näkyväksi, tietoisuutesi sekä rakkautesi itseäsi kohtaan kasvaa ja sinulla on rohkeutta paljastaa sielusi rajaton voima. Edessäsi avautuvat mahdollisuuksien ovet ja ikkunat, jotka ovat aikaisemmin olleet näkymättömänä mielesi rajallisuuden verhossa.

Rohkeutesi olla sinä voimistuu. Uskallat levittää kauniit siipesi ja ilmentää universaalia mestaritason tietoisuuttasi maailmaan. Luot unelmiasi todeksi.

Universaali Mestaritaso™ -valmennus avaa silmäsi aivan uudelle elämäntavalle ja tulevaisuuden näkymälle. Sydämessäsi jo tiedät, että olemme siirtymässä uudenlaiseen värähtelyn taajuuteen, inhimillisyyden ja rakkauden aikakauteen.

Tästä kehityksestä sinäkään et varmasti tahdo jäädä pois.

Ansaitset kaiken hyvän!

KOE MERJAN SYVÄLLE SISIMPÄÄN KOSKETTAVA MUUTOS

Olin jo kauan toivonut löytäväni valmennuksen, missä mentäisiin syvälle tietoisuuden eri tasoille ja oppisin ymmärtämään, sisäistämään ja aistimaan näkyvää ja näkymätön maailmaa. 

Universaali Mestaritason valmennus on ollut minulle matka syvälle sisimpääni, matka alkulähteelle. Valmennukseen kuului henkilökohtainen alkukartoitus. Koin sen hyvin ainutlaatuisena ja hyödyllisenä. Sain selkeän kuvan, mihin asioihin minun tulee kiinnittää huomiota, mistä minun tulee päästää irti, vapauttaa tilaa uudelle, jotta matkani alkulähteelle voi alkaa.

Äidin äkillinen kuolema, ollessani 15 vuotias, nousi vahvasti esille alkukartoituksessa. Silloin käsittelemättä jäänyt tilanne on ollut energiablokkina, tunnetukoksina sisälläni koko aikuisiän. Itse olin kuvitellut käyneeni, hyväksyneeni asian, mutta vasta alkukartoitus paljasti tilanteen koko kuvan. 

Päästettyäni irti kaikesta vanhasta, jumiutuneista energioista, tunteista ja näkemyksistä, aloin löytämään itseni vahvemmin ja se todellinen minä, korkeampi ja viisaampi olemus itsestäni alkoi tulla esille. Ovi sydämeeni, yhä suuremmalle rakkaudelle, ilolle, runsaudelle ja Universumin rajattomille mahdollisuuksille on avautunut. Olen löytänyt todelliset tunteeni astumalla sisälle itseeni, omaan sieluuni. Annan ajatusteni virrata, nautin kaikista tunnetiloistani ja ideoistani, ne kertovat minulle sielustani, sieluni rajattomuudesta. 

Luonto on ollut minulla aina rakas. Nyt luontoyhteyteni on tämän valmennuksen aikana voimistunut entisestään. Luonto alkoi puhua kanssani, aloin ymmärtämään sen viestejä. Se näytti esimerkein asioita, mitä milloinkin kävin itseni kanssa läpi ja auttoi minua ymmärtämään asioita syvällisemmin, löytämään vastauksia kysymyksiini. Opin näkemään ja ymmärtämään arkisia asioita energioina. 

Universaali Mestaritason valmennus on avannut ja poistanut verhoja näkyvän ja näkymättömän maailmani väliltä. Mieleni rajallinen näkemys ei enää jarruta matkaani sydämeni syvyyksiin. Olen yhdistynyt omaan itseeni ja omaan valooni.

Käytän valmennuksen oppeja työssäni, oman tiimini ja koko vastuualueeni kehitys- ja johtamistyössä. 

Tämä valmennus on ollut erinomaisesti toteutettu, laadukas, oivaltava ja syväluotaava paketti energioiden maailmaan, omaan voimaan, sielun syvyyksiin, rajattomuuteen, rakkauteen, valoon. Lämmin suositus!

Taiteen ja kauneuden ystävänä rakastan yli kaiken Tiinan taitoa maalata sanoilla, taivastason taidetta parhaimmillaan. – Merja Kuure

Haluatko kokea runsautta kaikilla elämäsi alueilla ja palvella itseäsi sekä maailmaa rakkaudella?

Tule tietoiseksi energiastasi, ainutlaatuisuudestasi ja siitä kuka sinä olet.

Kaikki lähtee identiteetistä ja sen tiedostamisesta. Tulet tiedostamaan oman aidon identiteettisi, minkä ympärille rakennat kaiken mitä toivot elämääsi. Sinulla on rohkeutta kokeilla uutta sekä ilmentää ainutlaatuisuuttasi sekä elää arvojesi mukaan.

Saat työkalut, joiden avulla nouset ennennäkemättömän nopeasti omaan korkeampaan tietoisuutesi tasoon.

Rohkeutesi avautua syvempään sekä laajempaan rakkauteen itseäsi kohtaan voimistuu. Seisot vankalla perustalla. Olet sisäisesti sekä ulkoisesti itsesi kanssa linjassa. Sisäinen valosi säteilee kirkkaana ulos.

Opit ainutlaatuisen, syvästi elämää muuttavan valohengityksen perusteet. Ymmärrät sen vaikutukset mielen, kehon sekä tunnetason energiakentissäsi. Valohengitys on tietynlainen tekniikka, jossa yhdistyy kehosi viisaus sekä taito.

Opit puhdistamaan ja uudistamaan energiakeskukset, jotta pystyt siirtymään kehityksessäsi seuraavalle askeleelle. Ilon energia saa tilaa sinussa ja elämän voima vahvistuu luonnollisella tavalla.

Valmennuksen aikana sinulla on mahdollisuus päästä yhteyteen oman sieluperheesi kanssa. Verho näkyvän ja näkymättömän väliltä aukeaa.

Valmennuksessa opit maadoittumisen todellisen merkityksen sekä sen vaikutukset. Kun olet kehossasi ja maadoittuneena, olet tietoinen itsestäsi, omista valinnoistasi sekä ympäröivästä maailmasta. Olet läsnä.

Opit ymmärtämään itseäsi sekä muita uudenlaisesta tietoisuuden tasosta. Et luovuta enää voimaasi muille etkä eläydy muiden tunteisiin tai toiveisiin.

Opit arvostamaan sekä kunnioittamaan itseäsi, luot pohjan todelliseen menestykseen.

Saat opetusta kuinka autat muita kanssakulkijoita nousemaan omaan voimaansa. Autat myös muita voimaantumaan ja löytämään heidän erityistarkoituksensa.

Valmennuksessa opit saamaan yhteyden enkeleihin sekä toimimaan yhdessä heidän kanssaan.

Tulet saamaan mielenkiintoisia vierailijaluennoitsijoita elämän eri osa-alueisiin liittyvistä aiheista.

Pääset jäseneksi Universaali mestaritaso™ yhteisöön. Löydät samanhenkisiä upeita kanssakulkijoita. Tuemme sydämen avoimuudella toisiamme. Voit ilmentää itseäsi sekä osaamistasi vapaasti ja turvallisessa yhteisössä.

Nyt on aika sytyttää elämäsi liekki ja siirtyä elämässäsi uudelle tasolle!

Jos aikaisemmin sinusta on tuntunut kuin kulkisit raskailla saappailla, tulet jo ensimmäisen valmennusviikon aikana hämmästymään, kuinka askeleesi kevenevät. Vaihdamme jalkaasi kevyet ilon ja rakkauden saappaat. Tunnet muutoksen virtaavana energiana kehossasi.

Ajatusmaailmasi muuttuu valoisammaksi ja uskallat kulkea hymyillen kadun aurinkoista puolta. Säteilet upeaa feminiinistä naiseuttasi, ihaninta itseäsi.

Arvostat ja kunnioitat itseäsi, teet ihania valintoja elämässäsi itseäsi kunnioittaen. Vedät puoleesi aitoja ihmissuhteita, jotka kunnioittavat sinua ja sinun arvojasi.

TULE LÖYTÄMÄÄN KANAVA SYDÄMESI VALOLLE JA LAHJOILLE

UNIIKKI UNIVERSAALI MESTARITASO™ VALMENNUS

SAAT KAIKEN TÄMÄN 

 • Henkilökohtaisen alkukartoituksen. Kartoituksen pohjalta räätälöimme sinulle tulevaisuuden askeleet, tavoitteet joita lähdemme yhdessä toteuttamaan. Alkukartoitus tallennetaan, jotta pääset aina tarvittaessa kuuntelemaan sen
 • Henkilökohtaisia valmennuspuheluita 10 kpl. Käymme yhdessä läpi edistymisesi, haasteesi, vahvuuteesi ja esiintulleet asiat. Puhelut on mahdollista tallentaa
 • 11 huikeaa, energisoivaa, tietoisuuttasi lisäävää voimallista sekä vaikuttavaa valmennuspäivää ryhmän kanssa
 • 11 Zoom-iltaa ryhmän kanssa. Koet uudistumisen ihanan keveyden, ilon ja vapauden olla sinä
 • Tehtäviä ja harjoituksia, jotka herättävät sinussa tahtotilan oppia sekä omaksua uudenlaisia asioita
 • Tsemppaavia valopotkuja ja voimaviestejä
 • Uudistavia energeettisiä hoitoja

1

HENKILÖKOHTAINEN ALKUKARTOITUS:

mennyt – nykyisyys ja tulevaisuus

Onko sinulle tehty aikaisemmin energeettinen henkilökohtainen tilannekatsaus?

Teemme henkilökohtaisen alkukartoituksen sinun menneestä elämästäsi, kokemuksistasi sekä tämän hetkisestä tilanteestasi. Kartoituksen pohjalta räätälöimme sinulle tulevaisuuden askeleet, tavoitteet joita lähdet valmennuksessa toteuttamaan.

Valmennuksen aikana saat useampia tilannekartoituksia, jotta näet edistymisesi.

Muuttamalla todellisuuttasi missä elät nyt, tulet muuttamaan valintojasi ja tulet saavuttamaan tavoitteesi. Yksinkertaista vai mitä?

Mitä toiveita haluatkaan asettaa itsellesi, kerro niistä minulle niin tehdään niistä yhdessä totta.

2

Oman identiteetin kirkastaminen

Kun sinä löydät valmennuksen avulla oman identiteettisi, sinusta tulee rohkeampi, uskallat elää omannäköistäsi elämää, et suotu enää miellyttämään muita, uskallat laittaa rajoja, et vertaile itseäsi muihin, et suorita elämää, opit rakastamaan, arvostamaan sekä kunnioittamaan itseäsi omana itsenäsi.

Avaudut uudelle elämäntavalle! 

Osaat suhtautua elämääsi kevyemmin ja  löydät itsestäsi uusia piirteitä. Piirteitä  jotka ovat olleet sinulle tähän asti näkymättömissä.

Opit katsomaan ihmissuhteitasi uusin tavoin, niihin tulee lisää syvyyttä,  rentoutta, huumoria, iloa ja vapautta.

Saat rohkeutta olla oma itsesi niin vapaa-ajalla kuin työelämässäsi. Uskallat ottaa käyttöösi uusia oppimiasi työkaluja, joilla voit vaikuttaa esimerkiksi työyhteisösi ilmapiiriin ja sitä kautta yrityksen tuloksiin. 

3

Luottamus & omat voimavarat 

Sydämeesi on kätketty siunaus. Mitä voimallisemmin tulet siitä tietoiseksi, sen helpompaa on elämäsi valintojen tekeminen.

Opit luottamaan omiin tuntemuksiisi ja tiedostamaan sydämessäsi piilevän voiman.

Tässä osiossa sinä muodostat kauniin kullanhohtoisen kolmion itsesi, sinun sisäisen valon lapsesi ja korkeimman sinäsi kanssa.

4

Näkymätön energia

Meitä kaikkia ympäröi näkymätön energia. Se vaikuttaa meihin jokaiseen joka hetki. Tässä osiossa keskitymme erityisesti näkymättömän energian opiskeluun.

Käymme myös läpi Kristallista värähdettä; mitä se on, miten se lisääntyy maailmassa ja minkälaista muutosvoimaa se tuo meille kaikille. Kristallinen värähde läpäisee luonnollisella tavalla lempeän pehmeästi matalat energiat.

5

SINUN TARKOITUKSESI JA LUOMISVOIMAN AKTIVOINTI

Sielun säteiden avulla sinä saat uudenlaisen yhteyden korkeimpaan tietoisuuteen.

Jokaisella säteellä on oma erityismerkityksensä ja tarkoituksensa.

Tässä osiossa sinun aistisi sekä luomisen lahjasi aktivoidaan.

Opit elämään kaikilla aisteillasi, jolloin elämäsi mustavalkoiset sävyt muuttuvat laajaan värienkirjoon. Luomisen lahjasi avautuvat sinulle ja toteutat korkeinta tarkoitustasi.

Elämäsi tarkoitus on hyvin keskeinen ja arvokas motivaatio, inspiraation lähde, joka ohjaa sinua eteenpäin elämässäsi.

6

ANTAMINEN JA VASTAANOTTAMINEN

Jos ajattelemme antamista ja vastaanottamista hengityksenä, niin sisään- ja ulosvirtauksen tulee olla tasapainossa.

Opit ainutlaatuisen, syvästi elämää muuttavan valohengityksen perusteet. Ymmärrät sen vaikutukset mielen, kehon, tunnetason sekä naiseuden energiakentissäsi.

Valmennuksen aikana tunnistat inhimillisen herkkyytesi, avaudut intuitiiviseksi, onnelliseksi ja rohkeaksi naiseksi, joka tietää menestyksen ja runsauden salaisuudet.

Uskallat levittää siipesi ja luoda elämän, joka on sopusoinnussa sielusi kanssa.

7

SISÄISEN VOIMASI KÄYTTÖÖNOTTO

Tiesitkö, että voima kaiken hyvän täyttymiseen elämässäsi piilee sinun sisimmässäsi?

Sisäinen voimasi on täynnä jumalaista energiaa. Ilman voimaa ja rakkautta et olisi syntynyt.

Valmennuksen aikana voit turvallisesti sekä ohjatusti avautua sisäiseen voimaasi.

Poistut mukaavuusalueeltasi taianomaisuuteen, jossa ihmeet voivat tapahtua.

Sinun yksilöllisyytesi tulee esiin ja näkyväksi.

8

SIELUNCHAKRAT JA KOTISI ENERGIAT

Olemme matkalla uusiin korkeampiin ulottuvuuksiin ja värähtelyn taajuuksiin. Energiakeskuksemme eli chakrat muuttuvat myös ja ne tulee päivittää samoin tavoin kuin kotisi energiat.

Opit vastaanottamaan korkeampien värähtelyjen tietoisuutta.

Kiitollisuutesi kaikesta voimistuu ja tiedostat kiitollisuuden taivaallisen merkityksen elämässäsi.

9

Enkelitietoisuus maan päällä

Avaudumme enkeleiden, oppaiden ja mestareiden rakkaudelliselle läsnäololle, heidän parantavalle valolleen sekä ohjaukselle yhä voimallisemmin.

Enkelitietoisuutesi avautuu ja opit tuomaan sen konkreettisesti arkeesi. Opit käyttämään sitä omaksi ja muiden parhaaksi.

Ymmärrät elämän kokonaisuuksia ja yhteyksiä uudenlaisesta värähtelevästä energiasta käsin.

Avaat mahdollisuuksien ovet ja astut niistä sisään, ilolla.

10

SIELUSI LAHJAT JA AINUTLAATUISUUTESI

Tässä vaiheessa valmennusta sinulla on mahdollisuus keskittyä erityisesti niihin lahjoihin ja taitoihin elämässäsi, joita haluat ilmentää maailmassa.

Tämän osion aikana tulet keskittymään erityisesti käytännön harjoituksiin.

11

Erikoistumisen työpaja BRÄNDÄYS!

Kaikki on mahdollista!

Opit ymmärtämään sekä ilmentämään korkeamman itsesi identiteettiä ja tuomaan sen arjen elämääsi.

Tiedostat oman ainutlaatuisuutesi.

Opit olemaan linjassa tulevaisuuden visiosi ja liiketoimintasi kanssa.

Luotat itseesi! 

12

PALJASTAT SIELUSI RAJATTOMAN VOIMAN!

Koet massiivisia muutoksia, parantumisia ja läpimurtoja kaikilla elämäsi eri osa-alueilla.

Olet yhteydessä aitoon itseesi mahdollisimman syvällisellä tasolla. Olet sopusoinnussa sielusi kanssa.

Ilmennät terveellisiä, hyvinvointiasi edistäviä tapoja, osaat ideoida ja johdat itse itseäsi. Olet Minä OY:n toimitusjohtaja ja osaat toimia sopusoinnussa sielusi kanssa.

Diplomi

KRISTIINAN, SIRPAN JA KATIN UPEAT MUUTOKSET

Minusta tuntui, että elämästäni puuttui jotain. Kävin vain töissä ja äitini luona. Harvoin tapasin ystäviäni askartelun merkeissä. Elämäntapani olivat retuperällä. Kaipasin elämääni muutosta: jotain henkistä. Lähdin etsimään elämän tarkoitusta. 

Nykyään osaan asettaa rajat! Äitini on antanut minulle enemmän tilaa. Elämäntapani on korjaantunut huikeasti kuin itsestään. Uskomatonta! Elämäntehtäväni selkiytyi – se on lasten parissa! 

Olen vapaa, onnellinen, kiitollinen kaikista kokemuksistani, joiden myötä minusta on syntynyt aito minä, Kristiina, joka nauttii elämisestä ja elämästä! Olen oppinut tunnistamaan erilaisia energioita ja kuinka voin pysyä hyvässä feminiinisessä energiassa. Ajatuksenikin ovat energiaa. 

On ollut fantastista kokoontua samanhenkisten ihmisten kanssa, tehdä harjoituksia ja kokea ihanan lämmintä energiaa, valtavaa rakkaudellisuutta ja yhteenkuuluvuutta! Zoom-illoissa on välittynyt Tiinan ihana kannustus pysyä omassa energiassa, joita harjoitukset ovat tukeneet. Moduulien harjoitukset ja tehtävät ovat avartaneet käsitystä itsestäni ja koko maailmasta! 

Suosittelen täydestä sydämestäni ja sielustani Tiinan vetämää Universaali Mestaritason valmennusta niille, jotka haluavat kasvaa ihmisenä henkisesti ihmisenä ja omaan hyvinvointiin satsaten! – Kristiina Kälviäinen

Tiinan rakkaus, ilo ja lämpö saa turvallisesti tutkimaan aidosti omaa elämää. Harjoitukset ovat ihania, yksinkertaisuudessaan todella voimakkaita ja energisoivia ja mikä parasta, ilo on aina mukana. Tiina on iloa hersyvä ja rakastettava valmentaja, hänen tapansa valmentaa on tuottaa iloa ja keveyttä arkeen. Tiina on ainutlaatuisen aito, rehellinen, todella läsnäoleva valmentaja, auttaa löytämään elämän taian, kaikessa kauniissa yksinkertaisuudessaan.

Olen kiitollinen jokaisesta päivästä, lempeä ja armollinen itseäni ja elämääni kohtaan. Olen oppinut kuuntelemaan tarkemmin itseäni, kehoni kieltä, sydämeni ääntä. Ulkoapäin tulevat ärsykkeet eivät enää hallitse elämääni, tunnen rakkauden ja ilon kuplivan sisälläni. Olen oppinut tunnistamaan itseni tämän fyysisen kehon sisällä, kohtaamaan itseni ja toisen ihmisen rakkaudella. Ja HYMY, mitä kaikkea se saakaan aikaan, niin paljon iloa ja rakkautta. On onnea löytää oman elämänsä ydin. – Sirpa Vainio

Katin täydellisestä muutosmatkasta pääset lukemaan pian…

Aloita nyt elämäsi rakkaudellisin vuosi!

Tätä tietoa et tule saamaan missään muualla. Jaan tämän tiedon sinulle vain Universaali Mestaritason™ valmennuksessa.

Saat täyden tukeni koko 12 kuukauden ajan, jotta sinulla on aikaa sisäistää valmennuksessa saamasi opit.

Tukenasi on myös Universaali Mestaritaso™ valmennuksen sekä omakohtaisen muutoksen käyneet upeat naiset.

Saat kokonaisvaltaista tukea ja apua myös yrittäjyyteesi.

Universaali mestaritaso™ valmennuksen kokonaisarvo on yhteensä 10 337€

 • Henkilökohtainen alkukartoitus (arvo 288€)
 • Henkilökohtaiset valmennuspuhelut 10 kpl (arvo 1440€)
 • 11 huikeaa, energisoivaa, tietoisuuttasi lisäävää voimallista sekä vaikuttavaa valmennuspäivää ryhmän kanssa (arvo 5247€)
 • 11 Zoom-iltaa ryhmän kanssa (1584€)
 • 12 moduulia, jotka sisältävät tehtäviä ja harjoituksia (1000€)
 • Uudistavia energeettisiä hoitoja (778€)
 • Tsemppaavia valopotkuja ja voimaviestejä

 NÄIN LEENAN MUUTOS TAPAHTUI

Paljasta sielusi rajaton voima, ilolla!

Olen henkilökohtainen valmentajasi, mentori 12 kuukauden ajan. Universaali Mestaritaso™ valmennus on takuuvarma tie elämänkestäviin huikeisiin tuloksiin!

ENERGIANVAIHTO

KERTAMAKSU

Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Checkout.

4444€

MAKSU 4 ERÄSSÄ

1111€

(Yhteensä 4444€)

MAKSA 10 ERÄSSÄ

444,40€

(Yhteensä 4444€)
Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Paytrail.

Erämaksu, ensimmäinen erä maksetaan aina verkkokaupan kautta, jotta järjestelmä rekisteröi sinut valmennukseen ja voimme lähettää sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkistathan kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Lopuista eristä lähetämme sinulle laskun sähköpostiisi seuraavasta kuusta alkaen ellei toisin ole mainittu.

Jos toivot jotain muuta maksutapaa tai maksun suorittamisessa on ongelmia, otathan yhteyttä [email protected]

Hei ihana! Olen Tiina

Olen sinun valmentajasi tällä upealla matkalla.

Sydämeni palo, missioni on auttaa sinua muistamaan kuka todellisuudessa olet. Välitän sinulle rakkauden ja rohkeuden voimaa, jotta voit vapaasti käyttää saamiasi lahjoja tässä elämässä.

Haluan opettaa ihmisiä löytämään ja ottamaan käyttöön oman sisäisen voimansa. Oppia ymmärtämään rakkauden suunnaton voima ja elämään rakkaudesta käsin. Päästämään irti suorittamisesta, löytämään rauha ja ilo omasta sisimmästään.

Elämäni arvot ovat rakkaus, ilo, vastuullisuus ja kiitollisuus.

Olen pienestä tytöstä asti tehnyt ilon, valon ja rakkauden enkelten kanssa töitä. Enkelit ovat opettaneet minulle erilaisia asioita itsestäni, kanssakulkijoista, luonnosta, maailmasta sekä Universumin laeista.

Nyt minä tahdon opettaa nämä taidot myös sinulle. Tämä on minun elämäntehtäväni, jota rakastan yli kaiken! Oletko sinäkin valmis levittämään siipesi ja luomaan elämän, jota sinä rakastat yli kaiken?

Kysymyksiä ja vastauksia

KUKA TOIMII VALMENTAJANA?

Minä, Ilonsäteen perustaja, valmentaja Tiina Nurmi olen valmentajasi tässä uniikissa valmennuksessa. Olen toiminut valmentajana kahdenkymmenen vuoden ajan ja valmentanut sekä auttanut satoja, ellei jopa tuhansia ihmisiä löytämään oman ainutlaatuisuutensa ja astumaan omaan voimaansa. Asiakkaitani on mm. esihenkilöitä, valmentajia, hoitoalalla toimivia, yrittäjiä ja asiantuntijoita eri toimialoilta. Kaikkia asiakkaitani yhdistää tahto tiedostaa kuka on ja ymmärtää itseään laajemmin sekä syvemmin.

MINKÄLAINEN ON VALMENNUSTYYLI SINULLA ON?

Näen näkyvän sekä energeettisen ongelman tai haasteen ytimen ja sen myötä pystyn auttamaan sinua eteenpäin ja pääsemään irti haasteestasi. Kerron sinulle mitä näen ja koen sekä miten ongelman voi parhaiten ratkaista. Ongelmien ratkaiseminen ja haasteiden aito poistuminen mahdollistaa todellisen elämänmuutoksen. 

MITÄ TARKOITTAA, ETTÄ UNIVERSAALI MESTARITASON™ VALMENNUS ON 12 KK HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUSOHJELMA?

Se tarkoitaa, että valmennus räätälöidään sinun todellisiin tarpeisiisi ja saat aina sen tuen mitä tarvitset juuri sinä hetkenä. Henkilökohtaiset osuudet ovat alkukartoitus, henkilökohtaiset valmennuspuhelut ja viestit. Koko ryhmä on koossa valmennuspäivissä ja zoom-illoissa. Niissä on sama ohjelma kaikille, mutta niissäkin saat aina myös henkilökohtaista ohjausta. 

MITÄ TARKOITAT SILLÄ, ETTÄ MINULLA ON MAHDOLLISUUS VIEDÄ ELÄMÄNI JA UNELMANI UUDELLE TASOLLE?

Tiedän, että tämä valmennus antaa tarvitsemasi eväät (tietoisuuden),  jotta voit saavuttaa elämässäsi kaiken sen mistä olet haaveillut. Tulemme aloittamaan alkukartoituksella jossa tuomme näkyviin sinuun vaikuttavat menneet haavat tms. ja tämän päivän haasteet. Kun ne muuttavat muotoaan, olet vapaa jatkamaan kasvua aivan uudella tavalla ja sinulla on taito keskittyä uuden rakentamiseen ja luomiseen, sen sijaan, että menneisyys painaa ja väsyttää sinua etkä pääse tai jaksa mennä elämässä eteenpäin.

VOITKO KERTOA ENEMMÄN AIDOSTA IDENTITEETISTÄ JA MITEN SE TULEE ESIIN TÄSSÄ VALMENNUKSESSA?

Aito identiteetti on syvin olemusmuotomme. Se on aidointa sinua. Kun olemme yhteydessä syvimpään olemusmuotoomme, omaan ainutlaatuisuuteemme, olemme yhteydessä itseemme, sieluumme. Tämä tulee tapahtumaan valmennuksen aikana, sen takaan. 

HALUAN MENNÄ ELÄMÄSSÄ ETEENPÄIN, MUTTEN OLE VARMA OLENKO VALMIS KOHTAAMAAN KAIKEN MENNEISYYDESTÄNI, ITSESTÄNI. MITEN NEUVOT?

Kiitos kysymyksestäsi. Tämä on hyvin tärkeä kysymys. Valmennus on todella syvällinen ja vastaan tulee tilanteita joissa vanhat haavat nousevat pintaan. Kiitos kun muistat, että kun valo voimistuu, se tuo ikään kuin pölykerrostumat pintaan. Näin tapahtuu, jotta vanhat haavat yms. voidaan tiedostaan sekä putsata pois. Sinä tulet tuntemaan vahvoja tunteita myös sen vuoksi, että jatkossa osaat ja todellakin tahdot muuttaa elämäsi suuntaa. Eli samankaltaisen tilanteen vastaantullen, tahdot valita toisin etkä mene vanhan kaavan mukaan. Valmennus tuo luonnollisella tavalla esiin sinusta tahdonvoiman ja peräänantamattomuuden muuttaa elämäsi suunta. Kun kohtaat esim. vanhat traumat tämän valmennuksen yhteydessä, tiedän, että ne muuttavat muotoaan ja lopulta poistuvat elämästäsi. 

UNIVERSAALI MESTARITASO ON MUUTOSVALMENNUS. MIETIN MITÄ SE TARKOITTAA MINUN KOHDALLANI JA OLENKO VALMIS SIIHEN. MITÄ VASTAAT?

Kiitos paljon tästä kysymyksestä. Tarkoitan muutoksella ennenkaikkea muutosta sinun sisälläsi, sinussa itsessäsi, sinun energiassasi, olotilassasi, ajatuksissasi, tunteissasi yms. Sinä olet valmennuksen keskiössä 12 kuukauden ajan. Kun sitoudut ja antaudut valmennukseen, muutos tulee hyvin luonnollisella ja lempeällä tavalla. Rakkaus ei koskaan pakota, se on tärkeä tiedostaa. Toimin aina hyvin suurella kunnioituksella asiakkaitani kohtaan. Monen valmennettavani elämässä on tapahtunut hyvinkin paljon konkreettisia muutoksia valmennuksen aikana, kuten esim. uusi työ, oman tai uuden yrityksen perustaminen, uusi parisuhde, uusi koti, vaurastuminen jne. Sinä ja sydämesi tietoisuus päätätte mitä valmennus tuo sinun elämääsi.

MIKSI JUURI NYT?

Hyvin moni valmennettavistani on ns. kulkenut henkistä polkua jo pidemmän aikaa, he ovat henkisen alan yrittäjiä tai valmentajia. Elämme juuri nyt todella ainutlaatuista aikaa maan päällä ja meitä kutsutaan sankoin joukoin löytämään oma ainutlaatuisuutemme ja nousemaan omaan voimaamme. Hyvin tärkeänä osana on omassa voimassa pysyminen. Näen, että moni meistä on ajoittain omassa voimassa, mutta ei koko ajan. Olotila ailahtelee ja mukaan mahtuu väsymysjaksoja. Opetan näkymättömistä energioista ja niiden vaikutuksesta sinuun, muihin ja maailmaan. Kun opit katsomaan asioita uudesta perspektiivistä, tulet ymmärtämään syyt mm. tähän ja olotilasi tulee vakaaksi ja olet tasapainoinen sekä linjassa sisäisesti että ulkoisesti. 

MITEN TÄMÄ UNIIKKI VALMENNUS KONKREETTISESTI TOTEUTETAAN?

Valmennus alkaa alkukartoituksella joka pidetään kasvotusten tai videopuheluna Tiinan kanssa. Joka kuukausi on koko ryhmän kanssa valmennuspäivä, joko kasvotusten tai videon välityksellä. Saat oman profiilin ilonsäde.com -sivustolle jossa joka kuukausi aukeaa uusi osio tehtäviä ja harjoituksia. Näitä voit tehdä omaan tahtiin ja kunnes uusi osio aukeaa. Zoom-palvelun kautta pidettävät valmennusillat ovat kerran kuussa. Tulemme myös käymään 10 henkilökohtaista valmennuspuhelua vuoden aikana. Heinäkuu on lomakuukausi. 

TARKENNATKO MISTÄ TÄMÄ VALMENNUS KOOSTUU?

Valmennus koostuu: 

 • Henkilökohtaisesta alkukartoituksesta
 • Henkilökohtaisista valmennuspuheluista 10 kpl
 • 11 valmennuspäivää ryhmän kanssa
 • 11 Zoom-iltaa ryhmän kanssa
 • Tehtävistä ja harjoituksista 

MISSÄ MUODOSSA VALMENNUSMATERIAALI ON?

Koulutusmateriaali on kirjallisessa, video- ja äänite muodossa. Tehtävät ovat kirjallisessa muodossa.

Entä jos jään jälkeen opiskelussa? Haittaako se?

Ei haittaa. Voit opiskella valmennusta omaan aikatauluusi sovittaen.

Mitkä ovat maksuehdot?

Sinulla on mahdollista valita joko kertamaksu, 4 kuukauden erämaksu tai 10 kuukauden erämaksusopimus.
Haluatko kysyä vielä jotain? Olethan yhteydessä [email protected] Vastaan sinulle erittäin mielelläni. Teemme yhdessä tästä ikimuistoisen matkan!