Kanavointia rakkaudella 

Hei sinä ihana, 

Haluatko kokea sekä tuntea aidon yhteyden sydämeesi, omaan merkitykseesi ja elämänvoimaan? Kanavointi on hyvin rakastava, eheyttävä ja sydäntäsi avaava kohtaaminen. Rakkauden, ilon ja valon enkelit työskentelevät kanssani sinun korkeimmaksi parhaaksesi, vapaata tahtoasi kunnioittaen.

Yksilöllisen ja hoitavan kanavoinnin tarkoitus on auttaa sinua tunnistamaan juuri sinulle tarkoitetut asiat ja upeat mahdollisuudet. Jos elämme sumussa, emme näe elämän antamia tilaisuuksia.

Kanavointi / henkilökohtainen konsultointi on hyvin rakkaudellinen. Tarkoitus on tukea sinua elämään onnellista elämää ja auttaa sinua tiedostamaan oma voimasi, lahjasi ja kykysi.

Kanavoinnin aikana annan taivaallisen tiedon virrata kauttani sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Saat aina konkreettista, maanläheistä tietoa sekä rakkaudellista energeettistä hoitoa.

Hoitava sekä uudistava kanavointi auttaa sinua näkemään elämäsi rakkaudesta käsin, jolloin sinun on helpompaa päästää irti niistä esteistä, jotka eivät palvele sydämesi suunnitelmaa.

 

KANAVOINTI ON NYT TARJOUKSESSA

Puhelimen tai zoom palvelun kautta tapahtuvan kanavoinnin / konsultoinnin hinta on nyt 100€ (norm. 144€ sis.24%.alv). Kanavointi voidaan tallentaa, jolloin voit rauhassa kuunnella sen uudestaan ja kokea myös rakkauden hoitavan energiavärähtelyn.

Kesto: 60 minuuttia

Tilattuasi kanavoinnin, lähetän sinulle sähköpostia ja sovimme yhteisesti sinulle sopivan ajan.

Jos sinulla on kysyttävää vastaan sinulle mielelläni.

Rakkauden lämmöllä ja sydämen pulppuvalla ilolla,

Tiina