Inkarnoituessasi maan päälle kuljet tietyt askeleet, jotka meistä jokainen joutuu kulkemaan. Toimimme maan päällisen lakien mukaisesti.

Kun sinulle tulee tunne, että on aika jatkaa matkaa, on tärkeää, että kuuntelet tätä sydämestäsi lähtevää viestiä. Kun jokin asia tuntuu olevan vailla iloa, mikä ei enää lähde sydämesi palosta, sen voit jättää taaksesi ja ottaa seuraavan askeleen.

Maailman fyysiset lait ovat muuttumassa ja myöhemmin tulevaisuudessa ne eivät sido samoin tavoin kuin nyt. Tarkoitus on, että luot erilaisia puitteita itsessäsi, jotka mahdollistavat vastaanottamaan energian, joka on tarpeeksi voimakas muuttamaan nämä fyysiset maailman lait.

Olet tullut ilmentämään rakkautta, joka on tarpeeksi voimakas muuttaakseen nämä maailman fyysiset lait. Olet tullut luomaan fyysisestikin rakkautta maan päälle.

Tulee olemaan tosiasia, itsellesi, että jonain päivänä huomaat, miten rakkaus saa muodon maan päällä. Huomaat, miten siitä tulee lämpöelementti. Tämän tähden on tärkeää, että jatkat matkaasi, kun jokin asia on aika jättää taaksesi. Luota tuntemuksiisi, luota sisäisiin aisteihisi ja luota rakkauden lämpöön, joka vie eteenpäin.

Kuvittele, miten ihanalta vastasyntyneestä tuntuu inkarnoitua, syntyä tänne maailmaan ja tuntea häntä ympäröivä rakkauden lämpövaippa, joka tulee hänen vanhemmiltaan, heidän sydämestään. Tarvitaan ihmisiä, jotka kykenevät ilmentämään rakkautta ja luomaan rakkaudesta syntyvää fyysistä lämpöelementtiä.

Tämä tulee saattamaan kaiken tasapainoon. Kaltaisiasi on kulkemassa samoja teitä ja samoja askeleita, sillä aika on kypsä ja aika on nyt käsillä, jolloin rakkaudenlämpöä voidaan tuoda vähä vähältä esiin siten, että se ympäröi ja lämmittää.

Aikaisemmin tämä on ollut mahdollista vain siten, että mennään sisäänpäin ja löydetään itsestä tuo ihana lämpövaippa. Ajat ovat muuttumassa ja nyt on mahdollisuus tuoda tätä lämpövaippaa myös maailmaan. Siksi on tärkeää tulla tietoiseksi erilaisista energioista ja niiden ilmenemismuodoista, jotta lämpövaippaa voidaan luoda maailmaan.


Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja