EHEÄ FEMINIINI ENERGIA, JOKA MUUTTAA KAIKEN

Mitä sinä tahdot eniten elämässäsi? Rakastavia ihmissuhteita? Ratkaisuja ongelmiin ja haasteisiin? Saavutuksia alueella, jossa olet kokennut pystyväsi parempaan kuin nykyiset tuloksesi antavat ymmärtää? Miten voit saavuttaa sen, mikä valvottaa sinua öisin tai saa sinut kokemaan turhautuneisuutta?

Ehkä et luota itseesi ja epäilet omia kykyjäsi sekä sisäisen kauniin valosi voimaa. Nykyinen energiasi, uskomukset, pelot, ajatuksesi, tunteesi ja menneet kokemuksesi toimivat silloin sinua vastaan – toimit haavoitetusta feminiinienergiastasi käsin.

Tämä upeaan sekä pysyvään elämänmuutokseen kannustava ja rohkaiseva valmennus auttaa ravistelemaan vahingolliset asenteet, kirkastamaan omat unelmasi sekä muistamaan kuka todellisuudessa olet.

 

OLETKO SINÄ VALMIS LUOTTAMAAN ITSEESI?

Ajattele, kuinka ihanaa on hyvästellä menneisyyden energia, epävarmuus, huono itsetunto, arvottomuuden tunne ja avata ovi tähän hetkeen ja tulevaan! Näytän sinulle kuinka kaikki hyvä voima sinussa herätetään esiin.

ANNA ITSESI JA ELÄMÄSI RAKENTUA JUURI SELLAISEKSI KUIN OLET AINA TOIVONUT

Sisäinen eheä feminiinienergiasi toimii aina korkeamman hyvän puolesta. Ymmärrät, että sinua ohjaavat ja määrittelevät asiat eivät ole totta, vaan sinulla on aina mahdollisuus määritellä itsesi ja valita tunteesi. Aina!

Antaudu nyt elämänenergian virtaan, elämän rakkauteen, jonka sait synnyinlahjanasi. Ymmärrät, että tuota lahjaa ei todellakaan ole tarkoitus piilottaa tai pitää itsellä, vaan se lahja kasvaa, vahvistuu ja kirkastuu sen myötä, mitä enemmän sitä jaamme ja siitä riemuitsemme.

 

Tule mukaan Avatar Akatemiaan!

Valmennuksen kymmenen askeleen upealla ohjelmalla ja harjoituksilla siirrät esteet tieltäsi ja opit luottamaan itseesi haasteiden hetkilläkin.

Herätämme sinun pyhät valon voimasi, jotta voit ankkuroida ne maapallolle ja arkeesi. Tämä aika kutsuu sinua omaan voimaasi ja ainutlaatuisuuteesi. Anna nyt unelmiesi kirkastua ja tartu elämään onnellista elämää!

OPI TUNTEMAAN EHEÄ, UPEA JA SÄTEILEVÄ ITSESI

  Opit hyödyntämään upeaa energistä voimaasi. Pääset eteenpäin elämässäsi sen sijaan, että energiasi toimisi sinua vastaan.

  Sinulla on rohkeutta kuunnella sisäistä navikaatiojärjestelmääsi, joka toimii ja opastaa sinut erehtymättä kohti viisainta vaihtoehtoa.

  Kun olet linjassa eheän ja kokonaisen itsesi kanssa:

  • Tunnet kauniin ja ehyen feminiinisen olemuksesi, jolloin valovoimainen energiasi virtaa esteettä. Tunnet olevasi elossa ja inspiroitunut. Ideasi muuttuvat kullaksi, olet synkronissa kaiken hyvän kanssa.
  • Tunnet onnellisuutta, tasapainoa, rauhaa ja sisäistä varmuutta. Luotat itseesi ja aisteihisi.
  • Sinulla on rohkeutta, uskallusta, luottamusta ja tietoisuutta ohjata elämääsi siihen suuntaan jota rakastat.
  • Sinun ei enää tarvitse jäädä kiinni uskomuksiin, menneisyyden kahleisiin eikä toistuviin yrityksiin vapautua jostakin tai tulla joksikin
  • Itsetuntemuksesi on laajentunut ja syventynyt

  Tämän valmennuksen avulla, anna itsellesi lupa saavuttaa korkeamman onnistumisen ja onnellisuudentaso kuin koskaan ennen.

  Sano KYLLÄ sisäiselle valollesi, tietoisuudelle ja lahjoillesi. Tule mukaan valmennukseen, jossa kaiken takana on rakkauden ja ilon muutosvoimainen energia.

  HERÄTETÄÄN SINUN ILOINEN JA VALOISA OLEMUKSESI, ENERGIA, JOKA VIE SINUA UUDENLAISELLA  TAVALLA ETEENPÄIN:

  • Sinulla on rohkeutta irrottautua menneistä ja vahingollisista kokemuksista
  • Kirkastat omat unelmasi, tavoitteesi ja sinulla on inspiraatiota tarttua toimeen
  • Rakastat, arvostat ja luotat itseesi sekä kykyihisi
  • Avaat kauniin sydämesi ja luotat korkeimpaan voimaan

   

  MIKSI JOKIN MUU ASIA OLISI SINUN TARKOITUSTASI TAI HYVINVOINTIASI TÄRKEÄMPÄÄ?

  Oletko inspiraation lähde monille muille, paitsi itsellesi?

  Näin sinä onnistut ja toteutat tarkoitustasi, ilolla

  Jos olet etsinyt muutosta, miksi et ole ryhtynyt toteuttamaan sitä? Olet jo kokenut, että vanhat tavat toimia eivät ole vieneet sinua eteenpäin ja on aika muuttaa suuntaa ja oppia käyttämään uudenlaisia tekniikoita. Tämä upeasti elämää muuttava valmennussuunnitelma on koottu 10 vaikuttavaan Live-valmennukseen sekä moduuliin, jotka auttavat sinua tunnistamaan upean valovoimaisuutesi. Opit tuntemaan ja ”hallitsemaan” energiaasi: antamalla sen rajattoman voiman, ilon, rakkauden ja rohkeuden virrata itsessäsi.

  Jokainen moduuli (10 kpl) on myös visuaalisesti kaunis kokonaisuus. Valmennus sisältää: 10 yhteistä Live -valmennusta, solutasolla tuntuvia äänitteitä, energeettisiä aktivointeja, voimaannuttavia tehtäviä ja harjoituksia, jotka toimivat työkaluina matkalla omaan upeaan voimaasi, menestykseen ja rakkauteen. 

  1

  Luomme sinulle vahvan ja vankan perustan, jolle alat rakentamaan henkilökohtaista läpimurtoasi.

  Aktivoimme:

  • Naiseuden upean energiasi
  • Myönteisyyden energiakentän

  Rakennamme:

  • Identiteettiäsi lempeydellä

  Tulet tietämään:

  • Energeettisen läpimurtomenetelmän periaatteet

  Tahdon, että sinulla on kaikki tarvittava luodaksesi upean menestystarinan itsellesi sekä maailmaan. Se on meidän jokaisen rakkaudellinen vastuu ja sydämen ilo.

  2

  Luomme jumalallisten feminiini- ja maskuliinienergioiden liiton. Molemmat energiat ovat käytettävissämme ja vaikuttavat valintoihin, malleihin, jokapäiväiseen käyttäytymiseen ja lopulta tuloksiin kaikilla elämäsi alueilla.

  Tutustut jumalaiseen feminiini- ja maskuliinienergiaasi. Tämä auttaa tunnistamaan tietyt mallit, jotka on murrettava saadakseen haluamansa tulokset.

  Tunnistat:

  • Feminiini- ja maskuliinisten energioiden roolin itsessäsi, perheessäsi, työyhteisössä, valmennuksessa, ihmissuhteissa sekä myös kollektiivisesti
  • Ne haasteet, mitkä aiheutuvat feminiini- ja maksuliinienergian epätasapainosta itsessäsi, ihmissuhteissa, liike-elämässä sekä elämässä yleensä. Tiedät kuinka haasteet ja ongelmat voidaan korjata
  • Epätasapainoiset  feminiini ja maskuliini kuviot. Tutkimme niitä konkreettisin esimerkein. Ymmärrät, miksi jokin elämäsi alue on jäänyt tiettyyn ”kaavaan”.

  Sinulla on mahdollisuus saavuttaa paljon enemmän lyhyessä ajassa, kun ymmärrät näiden kahden polariteetin vaikutukset sekä toimintatavat. Voit tunnistaa itsesi tai asiakkaasi ongelmien perimmäisen syyn uudella tavalla ja helpommin.

  3

  Suurin osa viestinnästä tapahtuu energiamme kautta, mutta useimmat ihmiset eivät ole vielä tietoisia tästä upeasta kommunikaatiotasosta. Hyödynnämme tätä voimakasta taitoa erityisesti tämän moduulin aikana. Opit ”lukemaan/ tuntemaan” energioita ja suuntaamaan energian korkeampivärähteiseksi.

  Ymmärrät:

  • Kuinka tärkeää on toimia sydämestäsi käsin
  • Kuinka avaudut olemaan aito itsesi aina ja kaikkialla. Tämä mahdollistaa kaikkialla vaikuttavien energioiden tiedostamisen
  • Elämänvoiman merkityksen ja sen vaikutuksen itsessäsi ja elämässä yleensä
  • Kuinka valovoimaisella energialla voi luoda upeita muutoksia sekä tuloksia

  Teemme voimallisia ja uudistavia harjoituksia, jotta vapaudut kokemaan aidon potentiaalisi. Saat moninverroin enemmän ”valopotkuja” tekemisiisi.

  4

  Tässä osiossa käymme esimerkein läpi millä tavoin tiedostomattomat sydämen ”haavat” vaikuttavat nykyhetkessä.

  Haavat ovat kuin varjoja joita ei näy, mutta ne tuntuvat erityisesti silloin, kun aito rakkaus pyrkii saavuttamaan tilaa.

  Ohjaan sinut näkemään energeettisen väylän miten menneiden kokemusten haavat, pettymykset ja negatiivisesti vaikuttavat jäljet voidaan uudistaa.

  Tämä avaa sinulle täysin uuden upean FLOW-tason.

  Löydät:

  • Energeettisen väylän tiedostamattomaan osaan itsessäsi ja sen, miten se vaikuttaa elämääsi
  • Vapauden ja uudistumisen upean väylän
  • Ainutlaatuisen itsesi. Tämä nopeuttaa uudistumisen prosessia huomattavasti
  • ”Energiavuodot”, jotka ovat mahdollisesti vieneet voimavarojasi ja pitäneet sinua paikoillaan

  5

  Moduulissa 5 sukellamme huikeaan energeettiseen alkemiaan. 

  Tiedät:

  • Kuinka voimattomuus käännetään voimaksi
  • Kuinka haasteet muutetaan timanteiksi
  • Ymmärrät mikä on pelon taustalla oleva energia, sen tarkoitus ja kuinka voit käyttää sitä hyödyksesi
  • Tiedät mitä on AVATAR ajattelumaailma ja sen energeettinen tietoisuus kohota ihmeiden taajuudelle, rakkaudella

   

  6

  Moduulissa 6 saat tietää merkityksellisen salaisuuden miksi sanojesi ja niiden takana olevan energian on välttämätöntä olla linjassa.

  Saat tietää todellisen AVATTAREN manifestoinnin salat! Tulet rakastamaan manifestointia. Heilautat taikasauvaasi ilolla ja itseesi luottaen.

  Tutkimme käytännönläheisesti manifestointiin liittyviä energioita ja niiden vaikutuksia ihmissuhteissa, työyhteisössä, perhe-elämässä ja elämässä yleensä.

  Ymmärrät mitkä kaikki tekijät ovat vaikuttaneet sinuun ja sinussa.

  7

  Tässä moduulissa opit vahvistamaan elämän polkuasi. Risteyksissä tiedät mihin suuntaan käännyt.

  Uskallat unelmoida rajattomasti, kuunnellen itseäsi ja Universumin viestejä.

  Uusilla toimintamalleilla pääset korkeampaan energiaan, jossa oma voimasi on käytössäsi jokaisena päivänä. 

  Sinulla on:

  • Rohkeutta rakastaa ja vastaanottaa rakkautta
  • Rohkeutta löytää upeat olemuspuolesi
  • Rohkeutta elää linjassa sielusi kanssa ja säteillä valovoimaisuuttasi ilolla

  8

  Moduulissa kahdeksan koet ainutlaatuisen matkan jumalaiseen naiseuteesi.

  Tämän kokemuksen jälkeen tiedät olevasi paljon enemmän kuin olet koskaan kuvitellut!

  Sinua ei enää pidättele mikään, sillä tunnistat ja tiedät arvosi.

  Yhdistyt ainutlaatuiseen ”valokieleesi”. Se on koodattua tietoa energeettiseltä valominältäsi. Voit käyttää valokieltäsi itsesi sekä muiden hyväksi.

  9

  Moduulissa yhdeksän avaamme ovet ja ikkunat IHMEIDEN AVATTAREEN – itseesi!

  AVATTARENA valaiset mahdollisuuksien polun itsellesi ja muille. Voit olla rikas – taloudellisesti, emotionaalisesti ja henkisesti. Uskot, luotat, olet peräänantamaton, elät ilon kautta ja luot elämääsi ilolla.

  Sinulla on rohkeutta avautua elämän mahdollisuuksille täysin. Tiedät sydämessäsi, että kaikki hyvä on tarkoitettu sinulle.

  Sinulla on taito muuttaa haasteet mahdollisuuksiksi. Olet jumalallista taianomaista rakkautta.

  10

  Viimeisessä moduulissa avaamme salaisuuksien verhon pysyvästi.

  Aistit maailman kauneuden aivan uusin tavoin, värit, muodot, luonnon symbolit. Löydät aivan ihanan itsesi, sydämesi kauneimman kodin.

  Olet linjautunut omaan merkitykseesi, moninkertaistanut valovoimaisuutesi sekä intuitiivisen kykysi ilon kautta.

  Sinulla on taito kommunikoida ja viestiä korkeimman itsesi kautta.

  Tiedostat, että maailmankaikkeuden varasto on ehtymätön. Et enää torju hyvinvointia luotasi, vaan elät todeksi kaiken hyvän elämässäsi.

  Juhlimme VALOVOIMAISIA AVATTARIA!

  Kun olet linjassa korkeimman itsesi kanssa:

  • Tunnet kauniin ja ehyen feminiinisen olemuksesi, jolloin valovoimainen energiasi virtaa esteettä. Tunnet olevasi elossa ja inspiroitunut. Ideasi muuttuvat kullaksi, olet synkronissa kaiken hyvän kanssa.
  • Tunnet onnellisuutta, tasapainoa, rauhaa ja sisäistä varmuutta. Luotat itseesi ja aisteihisi.
  • Sinulla on rohkeutta, uskallusta, luottamusta ja tietoisuutta ohjata elämääsi siihen suuntaan jota rakastat.
  • Sinun ei enää tarvitse jäädä kiinni uskomuksiin, menneisyyden kahleisiin eikä toistuviin yrityksiin vapautua jostakin tai tulla joksikin
  • Itsetuntemuksesi on laajentunut ja syventynyt

  Tämän upean sekä vaikuttavan valmennuksen avulla, anna itsellesi lupa saavuttaa korkeamman onnistumisen ja onnellisuudentaso kuin koskaan ennen.

  Sano KYLLÄ sisäiselle valollesi, tietoisuudelle ja lahjoillesi. Tule mukaan valmennukseen, jossa kaiken takana on rakkauden ja ilon muutosvoimainen energia.

  KUN ILMOITTAUDUT MUKAAN NYT saat täysin maksutta nämä upeat aktivoinnit (arvo 308€)

  Seremonia aktivointi on vahvaa ja voimallista energiatyötä, joka avaa sekä lisää tietoisuuttasi elämän yltäkylläisyydestä ja vapaudesta olla sinä. Live-osallistuminen on suositeltavaa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla aktivointiin livenä, saat tallenteet ja ne ovat aina käytössäsi. Voit palata näihin upeisiin ja voimallisiin seremonioihin uudestaan aina, kun tunnet siihen tarvetta. Seremoniat toteutetaan netin kautta.

  Energianpuhdistusseremonia (arvo 77€). Maksuton AVATTARILLE.

  Jumalatarseremonia (arvo 77€). Maksuton AVATTARILLE.

  Rakkaudenseremonia (arvo 77€). Maksuton AVATTARILLE.

  Runsaudenseremonia (arvo 77€). Maksuton AVATTARILLE.

  Valitse  itsellesi sopiva maksuvaihtoehto

  KERTAMAKSU

  1111 €

  MAKSU 4 ERÄSSÄ

  4 x 300 €

  1. Erä heti verkkokaupan kautta. Lopuista eristä lähetämme sinulle laskun

  2. Erä kuukauden kuluttua ensimmäisestä maksusta jne.

  Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Paytrail. Haluatko maksaa valmennuksen kertamaksun erissä? Paytrail tarjoaa osamaksu mahdollisuuden.

  Erämaksu, ensimmäinen erä maksetaan aina verkkokaupan kautta, jotta järjestelmä rekisteröi sinut valmennukseen ja voimme lähettää sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkistathan kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Lopuista eristä lähetämme sinulle laskun sähköpostiisi seuraavasta kuusta alkaen ellei toisin ole mainittu.

  Jos toivot jotain muuta maksutapaa tai maksun suorittamisessa on ongelmia, otathan yhteyttä ilonsade@ilonsade.com

  EPÄRÖITKÖ VIELÄ?

  Oletko huomannut, että tietynlaiset tapahtumat toistuvat elämässäsi jatkuvasti? Tapaat aina uudelleen ja uudelleen ihmisiä, jotka käyttävät sinua hyväksesi tai ajaudut kerta toisensa jälkeen tilanteeseen, jossa joudut pettymään. Unelmat lipsuvat käsistäsi ja joudut aloittamaan aina alusta, pääsemättä koskaan perille.

  Kun samat haasteet löytävät aina luoksemme, olemme päätyneet morfiseen kenttään, joka on kollektiivinen muistikenttä. Sieltä pois pääseminen on haastavaa, mutta ei lainkaan mahdotonta. Työkalut kaiken muuttamiseen ovat jo ulottuvillasi ja ne odottavat kiihkeästi pääsevänsä käyttöön!

  Niin kauan kuin mieli ja ego ohjaavat meitä, pysyttelemme kiinni menneessä: virheissä ja syyllisyyden energiassa, joka estää meitä tekemästä asioita toisin, löytämästä uusia ratkaisuja toistuviin tilanteisiin. Kierrämme kehää niin kauan kuin uskomme sen olevan olemassa ja vaikuttavan meihin. Mutta sinä hetkenä kun tiedostamme, että voimme tehdä asioita toisin, pystymme muuttumaan ja syleilemään muutosta rakkaudella.

  Oman herkkyyden, voiman ja energian tunnistaminen ei ole vain harvoille annettu lahja, vaan se kuuluu kaikille, myös sinulle!

  Sisälläsi on taika, joka vapauttaa sinut kaikista kahleista, jos vain annat sille luvan!
  Tule mukaan matkalle, jossa opetan sinua tunnistamaan sisäiset kuiskauksesi, kuulemaan ja uskomaan viestit, jotta upea valon voimasi saa ilmentyä sinussa.

  JOS OLET MUIDEN ENERGIOIDEN OHJAUKSESSA

  • Et ehkä tiedä kuka olet ja silloin elämäsi valinnat eivät palvele korkeinta parastasi
  • Olet usein epävarma
  • Tunnet turvattomuutta
  • Vertailet itseäsi muihin
  • Koet sisäistä ja ulkoista ristiriitaa
  • Et ehkä tiedosta omia unelmiasi
  • Taitosi, vahvuutesi ja rohkeutesi ovat piilossa itseltäsi
  • Hyvä ja yltäkylläisyys virtaa sinusta poispäin, koska et ole linjassa itsesi kanssa
  • Oma upea sisäinen voimasi, joka saa kaiken hyvän muutoksen aikaan, jää sinulta käyttämättä
  • Saatat olla turtunut ja väsynyt tämän hetkiseen elämääsi ja toimintaasi
  • Oma kaunis elämäntehtäväsi jää toteuttamatta
  • Et arvosta ja kunnioita itseäsi

   ANTAUDU VALMENNUKSEEN JA SEN JÄLKEEN SINULLA ON:

  • Itseluottamusta, kunnioitusta ja rakkautta itseäsi kohtaan
  • Tiedät, että olet hurmaava ja arvokas, sinulla on hyvä itsetunto
  • Avaimet onnistumisiin
  • Rohkeutta elää rakkaudesta käsin
  • Tiedät, että sinulla on oman elämäsi päätösvalta
  • Tiedät, kuin pidät auran kenttäsi säteilevänä
  • Osaat vastaanottaa aitoa rakkautta
  • Kaikki työkalut, joita tarvitset  yhdistyäksesi luonnollisella tavalla sisimpääsi ja löytääksesi ydinluonteesi, jolloin koko elämäsi suunta muuttuu korkeamman tietoisuuden virtaan
  • Tietoisuus erilaisista energioista, jotka vaikuttavat ajatuksiin, tunteisiin, valintoihin, päätöksiin, ihmissuhteisiin, työilmapiiriin ja elämään yleensä
  • Sisäistä säteilevää ja hehkuvaa energiaa, jonka avulla voit kutsua ihanteellisia asiakkaita, ihmissuhteita ja mahdollisuuksia, jotka ovat täysin linjassa sielusi kanssa. Taloudellinen hyvinvointisi voi muuttua kuin taikaiskusta
  • Vahva intuitio sekä luottamus omiin tuntemuksiisi, aisteihisi sekä kehosi tuntemuksiin
  • Henkistä vahvuutta ja sisäinen kyky tuntea oma totuutesi
  • Kyky tietoisesti luoda elämäsi sellaiseksi, kuin sinä itse sen aidosti tahdot
  • Tiedät, että sinut on luotu rakastamaan ja saamaan rakkautta

  OPIT TUNTEMAAN ITSESI

  monin eri tekniikoin

  Kun tunnet upeat erilaiset olemuspuolesi, seisot omassa suuruudessasi. Kun uskot itseesi, sinuuteesi – se sinuus, joka tuntee suuruutesi ja valovoimaisuutesi, täyttää sielusi ja sydämesi toiveet.

  Katsot tulevaisuuttasi uusin valoisin silmin.

  Uskot itseesi, etkä enää anna ulkoisten olojen muovata omaa käsitystäsi itsestäsi.

  Tiedät, että maailmankaikkeus pystyy täyttämään kaikki sydämesi toiveet, kun opit avautumaan sille.

  Ymmärrät, että ilmentämällä elämääsi valovoimaisuudesta käsin, siitä tulee mestariteos, jota rakastat joka solullasi.

  Jos annat itsellesi luvan saavuttaa korkeamman onnistumisen ja onnellisuudentason kuin koskaan ennen, tämä valmennus on sinulle.

  Opi elämään yhteydessä sydämeesi ja ratsastat rakkauden ja ilon energia-aalloilla. Tunnet syvää rakkautta, pyhyyttä ja koet ihmeitä.

  Hei olen Tiina, ihana tutustua!

  Olen täällä auttaakseni sinua nousemaan omaan upeaan olemukseesi ja nauttimaan elämästäsi.

  Mikä tärkeintä, olen nainen kuten sinäkin. Nainen, jolla on sydämen tahtotila muuttaa maailmaa, peräänantamattomasti ja ilolla.

  Olen särkynyt ja rakentanut itseni uudelleen, herättänyt valon voimani. Nyt herätämme sinun pyhät valon voimasi ja feminiinisen kauniin olemuksesi. Tahdon, että kohtelet itseäsi arvostaen, kunnioittaen ja rakkaudella ja silloin sinä säteilet upeaa jumalaista itseäsi.

  Autan ja tuen sinua valmennuksin harjoituksin ja tehtävin löytämään valovoimaisuutesi, onnellisen elämän. Kaikki kaunis ja merkityksellinen on löydettävissä sinun sisältäsi. On suuri ilo saada auttaa sinua löytämään valovoimainen itsesi.

  KUN ILMOITTAUDUT MUKAAN NYT, MINULLA ON SINULLE IHANA YLLÄTYS, JONKA SAAT TÄYSIN ILMAISEKSI

  Luomme sinulle korkeavärähteisen energiavuosikellon!

  Jos et elä tässä hetkessä eli suorassa linjassa jumalaisen energiasi kanssa, elämäsi on kuin palapeli, jonka osaset etsivät paikkaansa päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

  • Keskityt selviytymiseen, etkä ehkä näe edessäsi olevia mahdollisuuksia
  • Saatat kokea valintojen ja päätösten teon haasteellisena
  • Koet olevasi tienristeyksessä
  • Ehkä et luota intuitioosi ja tunnet epävarmuutta
  • Väsymys ja turhautuminen on tutunpaa kuin ilo ja keveys
  • Olet unohtanut oman hyvinvointisi
  • Olet unohtanut kuka sinä todellisuudessa olet!

  Tarvitset käytännöllisiä ja konkreettisia työkaluja, jotka auttavat sinua tunnistamaan, uudistamaan sekä hyödyntämään sisäistä valovoimaista energiaasi energiavuosikellon avulla.

  Energiavuosikelloa et löydä mistään muualta!

  Saat täysin maksutta myös nämä upeat seremoniat (arvo 308€)

  Jokainen aktivointi kestää noin 6o minuuttia. Aktivointi on vahvaa ja voimallista energiatyötä, joka avaa sekä lisää tietoisuuttasi elämän yltäkylläisyydestä ja vapaudesta olla sinä. Live-osallistuminen on suositeltavaa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla aktivointiin livenä, saat tallenteet ja ne ovat käytössäsi loppuelämäsi. Voit palata aktivointeihin uudestaan aina, kun tunnet siihen tarvetta. Seremoniat toteutetaan netin kautta.

  Energianpuhdistusseremonia (arvo 77€). Maksuton AVATTARILLE.

  Jumalatarseremonia (arvo 77€). Maksuton AVATTARILLE.

  Rakkaudenseremonia (arvo 77€). Maksuton AVATTARILLE.

  Runsaudenseremonia (arvo 77€). Maksuton AVATTARILLE.

  Valitse  itsellesi sopiva maksuvaihtoehto

  KERTAMAKSU

  1111 €

  MAKSU 4 ERÄSSÄ

  4 x 300 €

  1. Erä heti verkkokaupan kautta. Lopuista eristä lähetämme sinulle laskun

  2. Erä kuukauden kuluttua ensimmäisestä maksusta jne.

  Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Paytrail. Haluatko maksaa valmennuksen kertamaksun erissä? Paytrail tarjoaa osamaksu mahdollisuuden.

  Erämaksu, ensimmäinen erä maksetaan aina verkkokaupan kautta, jotta järjestelmä rekisteröi sinut valmennukseen ja voimme lähettää sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkistathan kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Lopuista eristä lähetämme sinulle laskun sähköpostiisi seuraavasta kuusta alkaen ellei toisin ole mainittu.

  Jos toivot jotain muuta maksutapaa tai maksun suorittamisessa on ongelmia, otathan yhteyttä ilonsade@ilonsade.com

  NÄIN VALMENNUS ETENEE

  Liityt mukaan AVATAR AKATEMIAAN

  Saat pääsyn upeaan ja vaikuttavaan sisältöön

  Liity mukaan yksityiseen yhteisöömme saadaksesi tukea matkallasi

  Osallistut vaikuttaviin Live -valmennuksiin, 10 kpl

  Koet upean muutoksen itsessäsi ja rakastat olla sinä!

  Upeita muutoksia

  Avatar Akatemian myötä olen saanut elämääni tervettä etäisyyttä. Erityisesti livet ovat saaneet ihmeitä aikaan. Olen vahvistunut henkisesti ja saanut takaisin palasia kadonneesta elämänilostani. On ollut hienoa ymmärtää, että Universumin ilo ja runsaus kuuluvat minullekin. Sinä Tiina olet ollut sellainen vakuuttava voima, että sinua kuuntelemalla pusken itseni läpi harmaan kiven! Ja mikä parasta – kun sisäinen ilo palaa – alkaa myös kroppa tervehtyä. Jokainen päivä on jo enemmän ihana seikkailu, mikä vie kohti taloudellista runsautta, rakastavaa kaksoisliekkiä sekä tervettä, kaunista, nuorekasta MINUA.

  Kiitos Tiina tästä koulutuksesta! – Terttu-Liisa Tokola

  ”Olen löytänyt oman voimani. En enää pienennä itseäni. En enää koe tarvetta miellyttää ketään.
  Feminiininen sensuelli ja rakastava puoleni on tasapainossa maskuliinisen, tiedostavan ja omassa voimassa olevan puoleni kanssa!

  Kun kuuntelen sydämeni ääntä ja toimin joka hetki sydämestäni käsin, toteutan korkeinta tarkoitustani. Silloin kaikki virtaa, on merkityksellistä itselle, syntyy iloa ja myönteisyyttä, luottamusta ja tämä kaikki heijastuu ulkopuolelleni ja ”tarttuu” toisiinkin. Syntyy myöteisyyden kehä, iloa, yhteinen tsemppi ja tekemisen meininki.”
  – Jaana Hirva

  ”Valmennukseen lähdin mukaan hakemaan uutta sisältöä ja uutta näkökulmaa ihmiselämän haasteisiin. Teen ihmissuhdetyötä ja on ollut tunne, että jotain puuttuu näistä hallussa olevista monenlaisista työmenetelmistä huolimatta. Se puuttuva palanen sitten löytyikin. Eikä se ollut kaukana! Se on tässä. Tässä kehossa, tässä hetkessä ja tässä energiakokemuksessa.

  Energiakokemuksessa, jonka voin itse valita. Voin valita, kuuntelenko intuitioni -sydämeni – ääntä vai porskutanko egon vallassa eteenpäin. Sydämessäni on vain oikeita vastauksia, iloa ja valoa tuovia ratkaisuja.

  Valmennuksen myötä sain ohjeistusta ja rohkaisua pysähtyä kuuntelemaan ja kuulemaan, mitä sisimpäni haluaa elämääni. Menetelmät on helppoja ja yksinkertaisia, mutta haastavinta on pysähtyä, antaa itselle lupa kuulla ja luottaa intuition sanomaan. Maailma on täynnä  monenlaisia opaskirjoja, mutta tässä valmennuksessa oppikirjana on oma itse. Se on kaikkein kallisarvoisin ja ainutkertainen henkilökohtainen oppikirja, jonka menestystarinaan voi luottaa!” – Sydämen ilolla Kirsti Pyhäluoto-Keränen

  ”Hei Rakas Tiina! 
  Matka Avattareksi on ollut kerrassaan huikea kokemus. On ollut ihanaa oppia tunnistamaan energioita ympärillä, sekä kuunnella luonnon viestejä.
  Itseluottamus, joka on ollut lähes täysin mitätön on saanut valtavaa tukea ja lisää oppia näiden harjoitusten myötä. Hienoa on huomata, että osaan nyt sanoa EI hyvinkin helposti, tämä ei silti ole ollut aina helppoa kiltille miellyttäjä tytölle.
  Menneisyyden ovi oli ihanaa paukauttaa lopullisesti kiinni ja hoidattaa kivuliaat haavat, jotka myös ovat avautuneet tässä matkan varrella puhdistuakseen ja sulkeutuakseen nyt lopullisesti.  
  Olen löytämässä elämääni taas iloa, valoa, rakkautta, empatiaa sekä äärimmäistä rohkeutta olla viimeinkin nyt henkisesti vapaa tekemään ja elämään oman näköistäni elämää! Pitkän synkän jakson ja surutyön jälkeen. Rakastan itseäni ja hyväksyn itseni juuri sellaisena kuin olen. En myöskään enää kärsi paniikkihäiriön oireista kuten ennen. Olen siis vapaa menemään nyt minne itse haluan. Vain minä ohjaan nyt tätä menopeliä tästä edes ei kukaan toinen. Suosittelen valmennusta lämpimästi.” ❤️ -Kati Roto

  Tiinan valmennuksen myötä sisälläni heräsi pakottava tarve riisua kaikki ylimääräinen itsestäni. Sain rohkeutta riisua naamarini, näyttää kuka minä pohjimmiltani olen. Enää ei ole työ minää ja siviili minää, on vain yksi minä. Todella vapauttavaa!

  Valmennuksista saamiani oppeja ja työkaluja olen hyödyntänyt myös työelämässäni. Osastolleni on jalkautunut Tiinalta saatu oppi ” tehdään asioita ilon kautta”. Ilon kautta tekeminen näkyy ja kuuluu työyhteisössämme. Haemme uusia, erilaisia lähestymistapoja asioiden ratkaisemiseksi.

  Inhimillisyyttä työpaikoille! Hyvällä yhteistyöllä, avoimuudella ja toistemme työtä arvostamalla olemme luoneet ilmapiirin, missä jokainen uskaltaa tuoda omat näkemyksensä ja ideansa toiminnan kehittämiseen. Kaikilla on tärkeä rooli kokonaisuuden kannalta. -Merja Kuure

  ”Tervehdys! Avatar Akatemian polkuni. Lähdin innolla mukaan tähän koulutukseen, tavoitteenani tunnistaa näkymätön energia ja kuinka se toimii? Paljon, paljon olen saannut ”reppuuni työkaluja”. Kaikkia työkaluja en ole ihan heti osannut käyttää. Ne jäivät muhimaan mieleeni. Osan ”työkaluista” otin heti käyttöön, ne olivat minulle jotenkin itsestään selviä.

  Jonkin asian OIVALTAMINEN oli niin suuri riemun paikka itselle, että huh, huh. Monen riemun ja ilon paikka on ollut asioiden oivaltaminen, että näinhän se menee, kiitos Tiina sinulle siitä. Olen myös oivaltanut että minua myös ”testataan” onko oppi mennyt perille. Sen tiedostaminen haasteiden kohdalla pidän tärkeänä.

  Matka jatkui, uusia asioita ja harjoituksia sain ”purtavakseni” peilasin niitä usein vanhaan ajatteluuni, onko tämä totta vai tarua. Mielenkiintoinen ilmiön havaitsin, kun olin pohtinut, vastaus tuli vahvistuksen muodossa  Siitä tiesin oliko asia minulle totta. Live-lähetyksiä oli runsain mitoin, kiitos Tiina. Harmikseni vain ajankohdat eivät sopineet aina minulle. Kuuntelin ne myöhemmin. Äänitteitä kuunnellessa rentouduin samalla, Uskon että ne tallentuivat ”johonkin kovalevyyn”.

  Matka jatkui, nyt on kulunut kohta vuosi kun aloitin Avatar Akatemia matkani. Kaikki se tieto minkä olen kerännyt sinne ”kovalevylle” on siellä tallessa. Nyt otan ”repustani” sopivan ”työkalun” tähän hetkeen.  Olen kiitollinen Tiinalle tästä matkasta. 

  Olenko päässyt tavoitteeseeni? Kyllä. Henkinen kipinä ”patistaa” jatkamaan eteenpäin, HYMYILE kuten Tiina opettaa. Parityöskentely oli antoisaa. Parini toi uudenlaista tietoa itselleni, esim. asia jota olin pohtinut, kertoi vastauksen minulle.” -Pirjo S.

  Heippa ihana Tiina♥️ 

  Ensinnäkin olen saanut valtavasti iloa ja energiaa kaikista lähettämistäsi viesteistä ja materiaaleista🥰.. ja on ollut ihanaa kuunnella äänitteitä, jotka ovat saaneet hymyn huulille ja opettaneet tietoisesti hymyilemään enemmän ja miten paljon ilon energia vaikuttaakin kokonaisolemiseen.

  Harjoituksista olen oppinut pikkuhiljaa luottamaan enemmän omaan sisäiseen ääneen ja kuuntelemaan kehoni kieltä. On siis pitänyt päästää irti ”perinteisestä” tavasta esim. yrityksestä visualisoida tai kuvitella esim. kukka tutulla tavalla, vaan antaa sielun ja kehon ”piirtää” se haluamallaan tavalla. Sama koskee numeroiden merkityksiä, olen oppinut kuuntelemaan, näkemään ja tuntemaan sisäisillä aisteilla paremmin ja siten myös merkitykset ovat alkaneet avautua uudella tavalla. – Leea Vaarala

  Suorittamisen tilalle on tullut ilolla ja sydämestä asioiden tekemistä, syvempi ymmärrys energioista ja siitä, millä tavoin voin itse vaikuttaa omaan olotilaani.  Koulutuksen harjoitukset on ollut helppo tuoda omaan elämään ja niillä on uskomattoman iso vaikutus, kunhan vain tekee niitä 😍! Livelähetyksesi ovat rakkaudellisia, voimaannuttavia ja parantavia,  kuuntelen niitä useasti ja ne lisäävät valon voimaa päiviini, kiitos Tiina 😍💛💚.  –Nina Vepsäläinen

  Hei Tiina

  Oli pakko kirjoittaa, heti kun olin tehnyt tilauksen ja menin avaamaan ulko-ovea, niin ovesta tuli 2 höyhentä päälleni. Tuntui aika upealta. – Pia 

  ”Kiitos Tiina upeasta, energisoivasta ja tietoisuutta avaavasta Avatar -koulutuksestasi. Huomaan isoja harppauksia ajattelussani, uskomuksissani ja kaikessa toiminnassani. Suorittamisen tilalle on tullut ilolla ja sydämestä asioiden tekemistä, syvempi ymmärrys energioista ja siitä, millä tavoin voin itse vaikuttaa omaan olotilaani. 

  Koulutuksen harjoitukset on ollut helppo tuoda omaan elämään ja niillä on uskomattoman iso vaikutus! Livelähetyksesi ovat rakkaudellisia, voimaannuttavia ja parantavia,  kuuntelen niitä useasti ja ne lisäävät valon voimaa päiviini, kiitos Tiina <3 . ” – Nina Vepsäläinen

  Ennen koulutusta olin kuin taidemaalari, joka osasi kyllä piirtää tarkasti ja hahmotella asioita kankaalle, mutta kaikista teoksista puuttui yksi tärkein ja oleellisin asia. VÄRIT.

  Koulutuksen myötä olen saanut käyttööni niin valtavan kauniin väripaletin etten edes tiennyt sellaista olevan olemassakaan. Samalla ”tauluihini”, ajatuksiini ja tunteisiini sekä sielunmaisemiini tuli valtavasti syvyyttä, kauneutta ja iloa! Kiitos ihana Tiina! Näytit minulle aivan uuden maailman ja autoit eteenpäin, kun oma usko meinasi loppua. Olet aito timantti. <3  – Kiittäen Tytti

  KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA

  Milloin AVATAR AKATEMIA alkaa?

  Valmennusalusta aukeaa 28.10.2022. Saat sähköpostiisi tunnukset koulutusalustalle ja sieltä löydät silloin ensimmäisen upean osion. Yhteinen vaikuttava Live -valmennus sekä aktivointi tapahtuu Zoom palvelun kautta. Saat kaikista Live -valmennuksista (10 kpl) ilmoituksen sähköpostiisi.

  Kuinka voin parhaiten valmistautua aloittamaan AVATAR AKATEMIAN?

  Ole avoin löytämään uskomattomat voimasi. Aseta upein tarkoitus elämällesi ja lähde valmennuksen aikana toteuttamaan se! Kannustan sinua koko valmennuksen ajan, saat myös uskomatonta tukea kanssasisariltasi.

  Miksi koulutusmateriaali julkaistaan kerran kuukaudessa?

  Koulutusmateriaali julkaistaan kerran kuukaudessa, jotta saat rauhassa viedä oppimasi arkeesi. On myös tärkeää, että opiskelet asioita tietyssä järjestyksessä, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

  Entä jos jään jälkeen opiskelussa? Haittaako se?

  Ei haittaa. Voit opiskella valmennusta omaan aikatauluusi sovittaen. Live-valmennuksista saat aina tallenteet.

  MISSÄ MUODOSSA VALMENNUSMATERIAALI ON?

  Valmennusmateriaali on kirjallisessa, video- ja äänite muodossa. Live-valmennukset (10 kpl) teemme Zoom / webinarjamin kautta.

  KUINKA PITKÄ VALMENNUS ON?

  Valmennuksen pituus on 10 ihmeitä tekevää kuukautta. Sinun on hyvin tärkeää oppia sisäistämään uudenlainen tapa toimia sekä elää todeksi oppimasi.

  MITÄ MENETETTÄVÄÄ MINULLA ON JOS TULEN MUKAAN?

  Menetät pelkosi, epävarmuutesi, itsesi pienentämisen ja samoissa haasteissa kulkemisen, vain mainitakseni muutamia asioita.

  KUULOSTAA HYVÄLTÄ, KUINKA PÄÄSEN MUKAAN?

  Pääset mukaan valitsemalla sinulle sopivan maksujärjestelyn. Sinulla on mahdollista valita joko kertamaksu, 4 kuukauden erämaksu tai 10 kuukauden erämaksusopimus.

  Mitä tapahtuu, kun ilmoittaudut mukaan?

  • Saat sähköpostiisi; kuitin
  • Sen lisäksi lähetän sinulle tervetuloa-kirjeen ja ohjeet kurssille kirjautumista varten
  • Tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jotta voit osallistua valmennukseen
  • Materiaali julkaistaan kerran kuukaudessa.

  Haluatko kysyä vielä jotain? Olethan yhteydessä tiina@ilonsade.com. Vastaan sinulle erittäin mielelläni. Teemme yhdessä läpimurron valovoimaisuuteesi, ilolla!