”Lämpötutka” etsii lämpöä tuottavia ihmisiä

Aurinko säteilee kirkkaana. On ihanan lämmin. Mansikat kasvavat ja kypsyvät kilvan parvekkeella, ruukussa. Lämpö ja rakkaus ovat herkkää voimaa, joka kypsyttää ja uudistaa. Tuntuu, että mansikatkin hymyilevät. Oma näkökenttäni muuttuu ja kaikki näyttää sekä tuntuu ihmeellisen ihanalta. Yhteys tyyneen, sisäiseen rauhantilaan on niin arvokasta. Aivan kuten mansikoille vesi, lämpö ja valo.

Sydämen iloinen syke ja sielun suunnitelmat ovat tulleet enemmän ja enemmän näkyviksi yksilötasolla ja siten myös maailmassa. Nyt on energiat niin kohdallaan, että valospiraaleja suorastaa tippuu taivaalta. Ja kukat aukeavat kilvan! Valoa kaadetaan ämpärikaupalla kaikille sitä vastaanottaville. Valokylpyjä on siis luvassa kaikille, jotka vain antautuvat sen nyt vastaanottamaan. Tässä hetkessä jos missä, opetetaan vastaanottamisen taitoa. Ei muuta kuin kädet levälleen, sydän auki ja iso kiitos. Vanhat kaavamaiset tunnereaktiot, ajatusmallit ja niihin perustuvat valinnat putoaa pois itsestään. Ja katseen suunta kohdistuu iloa tuottaviin asioihin ja tapahtumiin.

Uudenlaiset ideat ja uudenlaiset positiivisemmat näkemykset laskeutuvat usein niiden luokse, jotka ovat valmiita niitä käyttämään itsensä sekä muiden hyväksi. Valo on nyt niin voimallista, että se todellakin etsii niitä ihmisiä, jotka haluavat sekä ovat valmiita uudistumaan.


Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja