Tämä sivu on räätälöity sinulle, joka tarvitset inspiraatiota ja positiivista energiaa – sitä ainutlaatuista tunnetta ja tietoa, että sinusta aidosti välitetään. Elämän ydinluonne on kehittyä ja löytää onnellisuuden taajuus itsestään, siksi löydät täältä ’ilon ajatuksia’ -sivun, jossa voit pitää hetken tauon, vain levätä, silmäillä voimaannuttavia tekstejä sekä kuunnella rauhallista musiikkia.

Enkelin viesti -osiosta saat kannustavia ja positiivisia viestejä. Sulje silmäsi ja vedä muutaman kerran syvään henkeä ja valmistaudu vastaanottamaan rakkauden hoitavaa energiaa ja elämän taikaa. Saat myös ladata omaan käyttöösi täysin ilmaisia oppaita, pieniä vihkosia, joiden tarkoitus on lisätä tietoisuuttasi erilaisista energioista sekä antaa sinulle onnellisuuden kultahippusia.

Ilon ja Onnen energiat -osiosta löydät myös ajankohtaiset maksuttomat valmennukseni. Olet arvokas – on ilo saada voimistaa sinut omaan ainutlaatuiseen potentiaaliisi.

Tee itsestäsi magneetti rakkaudelle ymmärtämällä  energiasalaisuuksia – maksuton opas

Oletko huomannut, että elämäsi tärkeimmät asiat liittyvät rakkauteen – rakkauden saamiseen toisilta, toisten rakastamiseen ja oman itsesi rakastamiseen?

Mutta ehkä sinustakin voi tuntua siltä, että rakkauden vastaanottaminen, antaminen tai kokeminen on joskus vaikeaa.

Opi muuttamaan tämä asia vastaanottamalla maksuton oppaani.

Osoitteesi on minulle luottamuksellinen ja se säilyy ainoastaan omassa käytössäni.

Enkeliviestit

Täältä löydät sydäntietoisuutta avaavia rakkaudenvaloauttajien viestejä. Myötätuntoa, elämäniloa ja -voimaa, rakkautta, hoitavaa energiaa, lämpöä, rohkeutta ja juuri sitä, mitä tällä hetkellä tarvitset päästäksesi eteenpäin. Enkeliviestien syvin ja laajin tarkoitus on sydäntietoisuuden aukeaminen, jolloin löydät oman kauniin tietoisuuden ja rakkauden itsestäsi. Siirry sivulle, voit tuntea rauhassa enkelien läsnäolon ja tuntea myös sanojen takaa rakkauden hoitavan energian. Viestit vaihtuvat käyntien välillä.

ilon ajatuksia

Elämän ydinluonne on kehittyä ja löytää onnellisuuden taajuus itsestään, siksi löydät täältä Ilon Ajatuksia -sivun. Ota hetki omaa aikaa ja voit hengähtää rauhassa, katsella vaihtuvia viestejä sekä kuunnella rentouttavaa musiikkia. Klikkaa alla olevaa painiketta ja käy kylässä, voit palata sivulle aina kun sinusta tuntuu, että tarvitset hyvän tahdon viestejä.