Elätkö ikävässä kierteessä, jossa annat muille paljon aikaasi, rakkauttasi, viisauttasi, rahaa ja voimaasi, mutta silti sinusta tuntuu siltä, että et saa MITÄÄN takaisin?
OPI YHDISTYMÄÄN NAISEUDEN PYHÄÄN VOIMAASI RAKKAUDELLISELLA, ILOISELLA JA TAIANOMAISELLA TAVALLA… PYSYVÄSTI!

Tuntuuko sinustakin juuri nyt siltä, että sinussa on PALJON potentiaalia, mutta et vain millään osaa tai uskalla yhdistyä siihen?

Tiedän miltä se tuntuu. Se on turhauttavaa! 

Näet miten niin monet muut upeat naiset loistavat omassa valossaan, matkustelevat, pitävät hauskaa, tapaavat mielenkiintoisia ihmisiä ja luovat taianomaisesti rikkauksia omaan elämäänsä.  

Mutta entäs sinä?

Valitettavasti sinä pysyt hieman jumissa omassa elämässäsi. Olet kiltti, autat paljon muita ihmisiä ja teet parhaasi jokaisella elämäsi osa-alueella. Mutta silti kaikesta tuosta huolimatta et ole vieläkään osannut murtautua tuosta vaiheesta eteenpäin.

Kaikki on periaatteessa hyvin elämässäsi. Sinun kuuluisi olla onnellinen. mutta et ole. tiedostat että jossain mättää.

Ollaanko rehellisiä…


Sisimmässäsi sinä tiedostat, että sinut on luotu kokemaan upeita, suuria ja kauniita asioita. Olisi ihanaa kävellä kadulla rohkeutta ja itsevarmuutta hehkuen ja rakentaa elämä juuri sellaiseksi kuin SINÄ haluat, välittämättä muiden mielipiteistä. Olisihan se niin ihanaa toteuttaa omaa itseään anteeksipyytelemättä ja jättää taaksesi se hetki, jolloin vielä pienensit itseäsi.

Voisit elää rohkeasti omalla tavallasi, silti kunnioittaen, tukien ja rakastaen läheisiäsi. Tunsisit eläväsi upeassa inspiraatiossa jatkuvasti.

MUTTA.

Tämä on kiva ajatus.

Ehkä olet kuitenkin huomannut, että tähän elämään astuminen tuntuu uskomattoman vaikealta. Vaikka sinäkin olet jo niin pitkään käyttänyt energiaasi ja aikaasi itsesi kehittämiseen. Olet viisas, mutta et vain osaa vapautua tästä tilanteesta eteenpäin.

Ehkä sinäkin olet ottanut paljon vastuuta elämässäsi, pitänyt huolta muista ihmisistä ja tämä näkyy elämässäsi vieläkin sellaisena mallina, jossa yrität toteuttaa kaiken YKSIN.

Olisiko sinun aika ottaa tukea vastaan?

VOITKO KUULLA KUTSUN SISIMMÄSSÄSI UPEAAN MUUTOKSEEN? ON AIKA VAPAUTTAA SISIMMÄSSÄSI OLEVA VOIMALLINEN NAINEN.

Ehkä sinäkin olet jäänyt jumiin näihin voimattoman naisen ikäviin toimintamalleihin:

 • Pelkäät puhua omaa totuuttasi (miellytät muita, vältät konfliktia muiden ihmisten kanssa ja muovaat sanojasi sopimaan muiden suuhun)
 • Olet herkkä ja muiden ihmisten energiat vaikuttavat sinuun helposti – ikävien ihmisten läsnäolo saa sinut helposti muuttumaan väsyneeksi, ärtyneeksi, stressaantuneeksi ja ahdistuneeksi
 • Pelkäät muiden ihmisten reaktioita ja mielipiteitä itsestäsi (jäät miettimään omassa päässäsi miten pitäisi / olisi pitänyt toimia toisin)
 • Olet väsynyt siihen, että yrität niin kovasti vain ”sopeutua joukkoon”
 • Ajattelet muiden ihmisten onnellisuutta enemmän kuin omaasi (et uskalla tehdä itsestäsi onnellista, jos muut tulevat onnettomiksi)
 • Annat paljon muille (aikaa, rahaa, energiaa yms.), mutta niin vähän itsellesi
 • Häpeät itseesi (et uskalla olla esillä täysin omana itsenäsi)

 

Eihän se ole siis ihme, että tunnet olosi niin eksyneeksi, sillä olet jo niin pitkään tottunut toimimaan näin.

Nyt riittää.

Sinä et ole eksynyt. Sinun tarvitsee vain löytää polku jälleen takaisin omaan itseesi ja omaan feminiinienergiaasi.

Tehdään yksi asia kuitenkin heti selväksi.

Sinun ei tarvitse pelätä, häpeillä tai piilotella omaa sisäistä voimaasi. Todellinen sisäinen feminiininen voima ei ole pelottavaa, pakottavaa, tuhoavaa tai hallitsematonta.

Aito feminiininen voima on puhdasta rakkautta, lempeyttä, myötätuntoa ja rohkeutta mennä anteeksipyytelemättä siihen suuntaan, mikä tekee itsestä (sekä muista läheisistä) aidosti onnellisen. Se on eteenpäin kulkemista juuri siihen suuntaan, mistä unelmoit.

Minulle voima tarkoittaa sitä, että naisella on yhteys universaaliin rakkauteen, omaan korkeimpaan olemukseensa. Ja tuo energia virtaa hänen energiakanavissaan sekä kehossaan täysin esteettömästi.

Silloin hänellä on kyky toteuttaa omaa elämäänsä tuosta pyhästä viisaudesta, rohkeudesta ja rakkaudesta käsin. Näin se näkyy hänen teoissaan, valinnoissaan, sanoissaan ja siinä, miten vahvasti hän on yhdistynyt omaan korkeimpaan potentiaaliinsa. Ja silloin tulevaisuus tulee täyttymään asioista, jotka tekevät tämän naisen aidosti onnelliseksi.

voimallinen nainen on pyhää rakkauden energiaa, jota tämä nainen levittää koko maailmaan oman kauniin olemuksensa kautta.

Kun yhdistyt jälleen pyhään voimaasi, sinäkin löydät:

 • Vankkumattoman itseluottamuksen omaa itseäsi kohtaan ja voit viimeinkin kokea, että olet sen kaiken rakkauden, runsauden ja muun hyvän arvoinen, josta unelmoit omassa sisimmässäsi ja voit ottaa sen ilolla vastaan

   

 • Löydät oman ainutlaatuisuutesi ja totuutesi, jolloin voit löytää luottamuksen myös omiin tuntemuksiisi. Näin voit tehdä päätöksiä elämässäsi, ilman että sinun tarvitsee aina hakea hyväksyntää ja ”lupaa” jostain ulkopuoleltasi

   

 • Itsestäsi energiatietoisuuden mestarin; voit helposti pysyä omassa voimassasi, ilman että muiden ikävien ihmisten läsnäolo / energiat pystyvät enää vaikuttamaan sinun olotilaasi ja tunteisiisi
 • Selkeämmän yhteyden omaan pyhään viisauteesi ja intuitioosi, jolloin se alkaa toimia elämässäsi yhä selkeämmin ja ohjata sinua helpolla sekä taianomaisella tavalla omia unelmiasi kohti

   

 • Aidon rakkauden, ilon ja onnellisuuden elämäsi ihmissuhteisiin, samalla kun opit parantamaan itsestäsi ne energiat, jotka jollain tavalla manifestoituvat elämääsi ikävinä kokemuksina elämäsi ihmissuhteisiin

   

 • Pitkään kadoksissa olevan rakkauden omaa itseäsi sekä kehoasi kohtaan, jolloin voit säteillä omassa kauniissa, ainutlaatuisessa olemuksessasi häpeilemättä omaa itseäsi. Voit viimeinkin seistä omassa kehossasi ja todella NAUTTIA siitä!

   

 • Täydellisen selkeyden omista unelmistasi, tarkoituksestasi ja tehtävästäsi sekä voit yhdistyä siihen voimaan sekä rohkeuteen itsessäsi, joka pystyy menemään anteeksipyytelemättä näitä sisäisiä visioitaan kohti!


Kuulostaako ihanalta? Niin sen ainakin pitäisi. Tämä kaikki on mahdollista myös sinulle, kun opit ottamaan nämä visiot vastaan avoimin sylin.

Kenelle valmennus sopii?

Sinulle jos sinusta tuntuu siltä, että olet VALMIS oppimaan seuraavia asioita:

 • Haluat oppia tiedostamaan KUKA sinä oikein olet – olet valmis kasvattamaan tietoisuutta omasta itsestäsi, omista energioistasi, omasta tehtävästäsi sekä tarkoituksestasi
 • Haluat oppia uusia näkökulmia omasta elämästäsi ja löytää ilon, onnellisuuden sekä rakkauden kantavaksi voimaksi omaan arkeesi
 • Haluat lisää ROHKEUTTA omaan elämääsi, niin että voit mennä anteeksipyytelemättä juuri siihen suuntaan, minne sydämesi sinua kutsuu
 • Haluat voimistua ja päästää irti turhautuneisuuden sekä väsymyksen tunteesta
 • Olet valmis heittämään riittämättömyyden, syyllisyyden, arvottomuuden sekä erillisyyden tunteet vain muistoksi menneisyyteen
 • Haluat oppia työskentelemään energioiden kanssa tehokkaammin ja yksinkertaisesti, niin että voit luoda upeita muutoksia omaan elämääsi helpolla, taianomaisella sekä iloisella tavalla
 • Haluat oppia löytämään aidon vapauden sekä täyttymyksen omaan elämääsi vapauttamalla oman voiman edessä olevat ikävät tukokset ja oppia sallimaan sinun oman henkilökohtaisen pyhä viisauden kanavoitua energiajärjestelmääsi, kehoosi ja sitä kautta toimintaasi, arkeesi, valintoihisi ja tekoihisi, niin elämäsi voi viimeinkin linjautua sydämesi vision kanssa

Miten sitten tämä upea muutos toteutetaan? 

Tässä on Voimallinen nainen -kurssin sisältö, tärkeät askeleet oman pyhän voimasi löytämiseksi:

1

Askel 1:

OMAN PYHÄN NAISEUDEN VOIMAN AKTIVOINTI

Keskitymme luomaan sinun hyvinvointiasi tukevia toimintoja ja siksi aloitamme maskuliini- ja feminiinienergian tasapainotilasta. Sinun on tärkeä ymmärtää, miten nämä kaksi polariteettia toimivat yksin ja yhdessä, jotta voit murtaa kaikki esteet ihanalla matkallasi kohti upeaa naiseuden voimaasi.

Tulet:

 • Ymmärtämään, miksi sinun on erittäin tärkeä herätä tiedostamaan syvempi tarkoitus elämässäsi
 • Luomaan tulevaisuuttasi uudenlaisesta lähteestä
 • Heräämään syvemmälle tarkoitukselle ja merkitykselle elämässäsi
 • Löytämään uskomattomat voimavarasi, kun opit arvostamaan itse itseäsi
 • Kokemaan aitoa rakkautta, ihmissuhteita, läheisyyttä
 • Opit aktivoimaan naiseuden voiman energiakeskukset – opit tunnistamaan selkeämmin kuka todellisuudessa olet 

Tarkoitus on luoda sinulle uudenlainen perusta, josta sinun on hyvä ja turvallista ponnistaa eteenpäin. 

2

Askel 1:

TÄYDELLINEN VAPAUTUMINEN VANHOISTA KAAVOISTA JA PELOISTA

Uudenlainen ajatusenergia – kuinka opit tietämään mitä todella haluat, ilman pelkoa ja kontrolointia. Kuvittele, mikä kaikkia on mahdollista, kun toimit ilman pelkoa.

Tämän moduulin aikana saat selville, miten avataan naiseuden voiman ensimmäinen ja tärkein keskus: suhde omaan itseesi (mieleesi ja kehoosi) siten, että voit murtautua elämässäsi toistuvan kaavan läpi, joka on estänyt sinua manifestoimasta unelmasi.

Tässä osiossa tulet oppimaan, miten:

 

 • Pääset menneiden kaavojen ja ydinuskomusten yli
 • Tunnistat kuka sinä olet ja mikä on todellinen ja aito tarkoituksesi maailmassa
 • Mielesi ja kehosi yhteistyö alkaa uusin tavoin, jotta sisäinen ja ulkoinen maailmasi yhdistyy samaan suuntaan

3

         Askel 3:

OMAN SISÄISEN KOMPASSIN AKTIVOINTI JA INTUITIIVISUUDEN HERÄTTÄMINEN

On tärkeä oivaltaa mitkä ovat sisäiset voimavarasi.  Oppia kuuntelemaan viestejä, joita saat kuuntelemalla intuitiotasi. Sinussa on yllin kyllin voimaa ja nyt on aika saada upea potentiaalisi esiin. Sinun on aika astua omiin saappaisiisi ja olla ylpeä itsestäsi. Tulemme tekemään harjoituksia ja tehtäviä, jotka tukevat sinun omaa voimaasi. Myös turvallisuuden tunteesi tulee vahvistumaan ja opit luottamaan sekä itseesi että universumimme tukeen. Kuvittele, että yhteytesi korkeampaan voimaan on järkkymätön, jolloin intuitiosi ja tietoisuutesi on aina mukanasi.

Tämän moduulin aikana tulen saamaan selville, miten avataan naiseuden voiman lähde numero kaksi: sinun suhteesi Universumiin, jotta voit manifestoida unelmasi todeksi ja toteuttaa tarkoitustasi. Opit, kuinka:

 • Yhteys Universumimme rakkauteen luodaan, jolloin saat ääretöntä tukea matkalla kohti naiseuden voimaasi ja tarkoitustasi.
 • Vedät puoleesi aitoa rakkautta, jolloin opit yhä enemmän arvostamaan itseäsi.
 • Opit aktivoimaan sisäisiä ideoitasi
 • Ymmärrät, että menneet kokemukset voidaan hyödyntää moottorina uuteen elämään

4

Askel 4:

VASTAANOTTOKYVYN AKTIVOINTI JA OMAAN VOIMAAN TULEMINEN

Tämä askel antaa sinulle tärkeän suunnan elämäsi valintoja tehdessäsi. Harjoitusten avulla tulet luonnollisella tavalla tietämään, mitä valintoja teet ja miksi. Tämä kolmannen naiseuden ytimen avautuminen on ydin suhteessasi muihin. Suurin osa meistä naisista on yrittänyt toteuttaa itseään ja unelmiaan yksin ja eristäytyneenä, mutta mihin se on johtanut?

Erillisyyden aika on ohi, vain liittymällä niiden ihmisten kanssa yhteen, joilla on yhteinen päämäärä ja taianomainen kenttä, voimme astua suurimpaan tarkoitukseemme.

Tässä osiossa opit, kuinka:

 

 • Löydät magneettisen rakkaudenkentän, jolloin manifestoit todelliset ideasi ja unelmasi nopeasti ja vaivattomasti
 • Vedän puoleesi niitä yhteistyökumppaneita joiden takkana ei ole enää egosta lähtevä toimintamalli. Näin kehityt ja löydät korkeamman tietoisuuden taajuuden
 • Saat vuorovaikutuksellista energiaa ja opit vastaanottamaan tukea

5

Askel 5:

OMAN SISÄISEN VALON AKTIVOINTI JA NAISELLISUUTEEN YHDISTYMINEN

Upea, pyhä feminiinisyys on taianomainen ominaisuus, joka tuo elämääsi merkityksellisyyden ja onnellisuuden. Tämä moduuli voi todella muuttaa elämäsi! Kuvittele tuntevasi olosi turvalliseksi, aidosti itsevarmaksi, jolloin säteilet kaunista valoasi maailmaan. Tämä kaikki on mahdollista, kun avaudut naiseuteesi!

Tässä moduulissa tulet saamaan selville, oman arvosi ja kunnioituksen itseäsi kohtaan. Vapaudut tulemaan näkyväksi kaikkein aidoimpana itsenäsi. Erilaiset pelot poistuvat ja siten sinulle avautuu kyky nähdä oma upea voimasi.

Tässä osiossa tulet oppimaan, miten:

 

 • Avaudut rakastamaan aidosti itseäsi
 • Tunnet arvosi
 • Tiedät olevasi turvassa ja koet vahvaa turvallisuuden tunnetta
 • Tunnistat aidon sisäisen säteilyn ja opit herättämään kehosi säteilemään tuota naiseuden kauneinta säteilyä
 • Osaat tarttua nykyhetkeen nauttien elämästäsi
 • Opit, kuinka juhlistaa kaikkien naisten ainutlaatuista voimaa ja säteilyä, rohkaisten siskojasi kaikkialla nousemaan omaan potentiaaliinsa ja kokemaan samantasoista tukea myös itseäsi kohtaan

6

Askel 6:

LUOMISVOIMAN AKTIVOINTI JA OMAAN LUOJATTAREEN YHDISTYMINEN

 Tulet tietämään ja kokemaan miten sinä voit LUODA feminiinienergiallasi unelmiasi todeksi! Alat voimallisesti luomaan omaa tulevaisuuttasi ja manifestoimaan visiotasi. Tulet saamaan opastusta tämän voiman lähteeseen yhdistymisessä sekä menneiden kokemusten totaalisessa vapautumisessa, niin uusia parempia asioita voi virrata luoksesi.

Opit myös energioista lisää. Oivallat, kuinka vaikkapa työyhteisön ilmapiiriä voi parantaa. Saat runsaasti tietoa, miten oman perheesi lasten, teinien tai parisuhteen energiat voidaan muuttaa positiivisempaan suuntaan. Saat arvokasta tietoa, miten voit auttaa myös muita ihania naisia voimaantumaan.

Tässä osiossa tulet oppimaan, miten:

 • Voit luoda omalla feminiinienergiallasi vapaan ja villin Luojattaren tavoin sydämesi tärkeät unelmat todeksi
 • Voit elää tilassa, jossa vastaanotat luoksesi jatkuvasti ihmeitä ja kauniita, iloisia kokemuksia sekä rakkaudellisia ihmisiä, ketkä haluavat ANTAA sinulle ihania kokemuksia
 • Sytytät sisäisen Valottaren – Valtiattaren – Papittaren – oman naiseutesi syvimmän ja voimallimman rakkaudellisen voiman
 • Maailmassa vaikuttavat energiat vaikuttavat jokaisen elämään ja miten riippumatta muista, pysyt aina omassa valossasi

 

7

Askel 7:

OMASSA VOIMASSA PYSYMINEN JA VAHVISTAMINEN

Kuinka voimme olla ja pysyä omassa voimassamme, jos ympärillämme on voimattomuutta? Löydät vastauksen kysymykseen tässä osiossa – meidän on myös herätettävä voima voimaannuttaa muita. Olet upea suunnannäyttäjä. Tässä osiossa otat viimeisen askeleen herättääksesi naiseuden voimasi – saavuttaaksesi voiman voimauttaa, kohottaa ja käynnistää potentiaalia perheenjäsenissäsi, kollegoissasi, asiakkaissasi ja yhteiskunnassa.

Tässä osiossa tulet oppimaan, kuinka:

 • Taianomaista voimallisen naisen voima on
 • Ihmissuhteesi ovat aina sinua tukevia ja arvostavia
 • Elämäenergia lisääntyy ja osaat keskittyä voimauttaviin asioihin, jolloin elät korkeampaa tietoisuuden tasoa, arjessa
 • Feminiini- ja maskuliinienergia toimivat yhdessä kaikkien parhaaksi, jolloin esteet inhimillisen maailman tieltä poistuu
 • Manifestoit suurempia visioita kuin olisit koskaan uneksinutkaan!
 • Rakastat itseäsi ja maailmaa – yhteistyö Universumimme kanssa on helppoa

8

Bonukset:

Annan sinulle vielä nämä bonukset, sillä tiedän että ne tukevat sinua upeasti oman ainutlaatuisen voimasi löytämisessä:

BONUS 1: Ihanaa Olla Minä verkkovalmennus, jonka avulla löydät ilon sekä taianomaisuuden jälleen omaan arkeesi (arvo 147 €)

BONUS 2: Näkijän livekanavointi  (arvo 247 €)

BONUS 3: Tiinan tuli 90 päiväksi + ikuinen ryhmän tuki (arvo 2477 €)

BONUS 4: 3 live-lähetystä, jossa hoidan energioitasi ja poistan näkymätöntä taakkaa, joka vie sinulta huomaamatta energioitasi  (arvo 1997 €)

ARVO YHTEENSÄ  4848

 

9

Lopputulos:

Sinä olet omassa voimassasi!

 • Sinulla on suora yhteys sielun viisauteen ja luomislähteeseen, jotta ne voivat virrata esteettömästi kehossasi. 
 • Sinulla on rohkeutta elää sielun viisaudesta käsin
 • Sinulla on rohkeutta puhua omaa totuuttasi
 • Sinulla on rohkeutta luoda maailmaan uudenlaista energiaa!
 • Löydät elämääsi ihania ihmissuhteita


-> ELÄT 
ELÄMÄÄSI ON LINJASSA OMIEN KORKEIMPIEN VISIOIDEN KANSSA

Asiakkaideni kokemuksia kurssista:

Ennen koulutusta koin että unelmani olivat kovin kaukaisia ja lähinnä pelko epäonnistumisesta esti tarttumasta oikein mihinkään uuteen. Sain Tiinan valmennuksesta apua ja tukea epävarmaan elämäntilanteeseeni. Kun elämäni oli risteyskohdassa en löytänyt oikeaa ratkaisua siihen ja silloin löysin Ilonsäteen ja Tiinan. Lähdin mukaan ja koin Tiinan koulutuksen ja siinä tehtävien harjoitusten selkeyttävän tilanteeni ja ikäänkuin avaavan tien ja suunnan jota kohti lähdin kulkemaan.Valmennus avasi silmäni ja pääsin sen avulla lähemmäksi sydäntäni ❤ Vähän välillä jännittikin, mutta mitä pidemmälle valmennus eteni sen paremmaksi se muuttui 💕Oma voimani kasvoi valtavasti ja tietenkin usko omaan tekemiseeni samalla. Olen huomannut olevani enemmän tasapainossa ja luottavani omiin tuntemuksiini. Muut ihmiset eivät enää pysty negatiivisesti vaikuttamaan minuun sillä oma voimani on kasvanut valtavasti 💖. Olen kiinnittänyt myös huomioni naisellisuuteeni, joka oli vuosia hukassa. Tämä tietenkin vaikuttaa erittäin positiivisesti koko elämääni 💖.Olen todella kiitollinen Tiinan antamasta valmennuksesta ja tuesta matkan varrella. Hän on aivan loistava valmentaja joka omalla rakkaudellisella voimallaan tekee ihmeitä. Kannattaa lähteä mukaan matkalle – et taatusti kadu. - Milja Koivuniemi

Kiitos ihana Tiina koko voimallisen naisen kurssista. En tiennyt kurssia aloitellessani millaiseen ”muodonmuutokseen” pääsen itseni kanssa. Kurssin ansioista olen vahvemmin ja vankemmin oma naisellinen oma itseni – tunnen feminiinisyyden voiman itsessäni. Huomaan ajatusten yhteyden kaikkeen mitä ympärilläni ilmenee. Olet luonut upean ja voimallisen kurssin. Jokainen harjoitus ja tehtävä avasivat minua kerros kerrokselta syvemmin ja syvemmin. Ei ole sanoja kuvaamaan kiitollisuuttani kurssin annista. Kiitos. - Elina

Mahtava kurssi! Se tunne, kun löysin itsestäni Valtiattaren – omat rajani, oli räjäyttävä! Tuo tunne aloitti elämässäni oivallusten sarjan, jonka aikana synnyin uudestaan. Uskalsin kuoriutua kotelostani, jonka olin rakentanut itselleni ja uskalsin rohkeasti muuttaa elämäni suunnan, kuunnellen sydäntäni. Kiitos upeasta kurssista, jonka olet valmistanut aidolla rakkaudella. - Leena

Täydellinen kurssi! Sain itsevarmuutta, rohkeutta ja elämäniloa löytää oman naiseuteni. Olin vuosia pienentänyt itseäni ja piilottanut omat kykyni sekä taitoni, jotta minut ”hyväksyttäisiin”. Voimallinen Nainen valmennuksen aikana sain hyväksyvää rakkauden energiaa ja rohkeutta luottaa omiin aisteihini ja tuntemuksiini. Olen kiitollinen, että uskallan olla se nainen, joka todellisuudessa olen. Tiina, olet uskomaton rakkauden lähettiläs ja läsnäoleva valmentaja, joka aidosti välittää ja rakastaa. - Hanna

Voimallinen Nainen -kurssi vei monien tärkeiden teemojen pariin; johdatti uusiin ajatuksiin ja muistutti niiden tuttujenkin asioiden tärkeydestä. Kurssi opasti kuuntelemaan omia toiveita, haaveita ja unelmia. Teoriassa se kuulostaa aina kovin helpolta, mutta tämän kurssin käytännönharjoitukset todella antoivat välineitä oman sisäisen äänen kuulemiseen. Voimallinen Nainen auttoi keskittymään juuri tähän hetkeen, vaikka elämässäni oli monenlaisia päätöksiä tehtävänä ja suuntia mietittävänä. Koin, että oma läsnäoloni arjessa perheeni ja ystävieni seurassa lisääntyi. Minulle kurssi toi arkeen keveyttä, opetti luomaan positiivisia ajatusmalleja ja rohkaisi  uudistamaan myös omaa ajatusmaailmaa erilaisten harjoitusten avulla. Voimallinen Nainen™ -kurssi opetti pysymään tyynenä ja löytämään omaa vahvuutta myös muuttuvan arjen keskellä – sekä samalla näkemään kauneutta ihan siinä jokapäiväisessä elämässä.

- Anne

SAAT KAIKEN TÄMÄN:

KOULUTUS MODUULIT:

 Askel 1: Aktivoimme naiseuden voimasi (arvo 447 €)

 Askel 2: Murtaudumme vanhoista kaavoista eteenpäin (arvo 447 €)

 Askel 3: Aktivoimme sisäisen kompassisi (arvo 447 €)

 Askel 4: Tuen vastaanottaminen ja voimaan tuleminen (arvo 447 €)

 Askel 5: Aktivoimme tietoisuudentasosi (arvo 447 €)

 Askel 6: Toteutat itseäsi voimallisena Luojattarena (arvo 447 €)

 Askel 7: Astut omaan voimaasi ja tarkoitukseesi (arvo 447 €) 

ARVO YHTEENSÄ 3129 €

UPEAT BONUKSET!

BONUS 1: Ihanaa Olla Minä verkkovalmennus (arvo 147 €)

BONUS 2: Näkijän live kanavointi (arvo 247€)

BONUS 3: Tiinan tuli 90 päiväksi + ikuinen ryhmän tuki (arvo 2477 €)

BONUS 4: 3 live-lähetystä, jossa hoidan energioitasi ja poistan näkymätöntä taakkaa, joka vie sinulta huomaamatta energioitasi (arvo 1997 €)

 

ARVO YHTEENSÄ  4848

Valmentajasi

Hei olen Tiina Nurmi! Olen auttanut satoja naisia löytämään omat sisäiset lahjansa ja kykynsä, joiden avulla he voivat elää vapaata ja onnellista elämää. Tunnen tämän aiheen erittäin vahvasti, sillä minulla on siitä paljon omaakin henkilökohtaista kokemusta. Minulla on takana vaikeita elämänhetkiä, jolloin olen ollut täysin hukassa omalta voimaltani ja energialtani. Silloin olen joutunut muiden ikävien kokemusten ja ihmisten hyväksikäytön kohteeksi.

Omat näkijän sekä valmentajan lahjani auttoivat minua kuitenkin vapautumaan näistä ikävistä elämäntilanteistani ja jättämään ne aivan totaalisesti kaukaiseksi muistoksi menneisyyteen. Olen vuosien aikana kanavoinut yksinkertaisia, toimivia, helppoja ja iloisia työvälineitä asiakkaideni ja oman elämäni käyttöön ja olen huomannut, että nämä tekevät upeita muutoksia omaan elämään.

Valmennustyöni on erittäin ainutlaatuista ja tehokasta, sillä se perustuu vahvasti näkijän lahjoihini. Minulla on vahva kyky nähdä fyysiselle silmälle näkymättömiä energioita, jotka vaikuttavat huomaamatta ihmisten elämään. Näen ihmisissä ne henkilökohtaiset tukokset, jotka aiheuttavat heidän elämäänsä ongelmia ja osaan vapauttaa niitä yksinkertaisilla tekniikoilla. Tällä intuitiivisella lähestymistavalla pystyn helposti antamaan ihmisille toimivat työkalut, joiden avulla he voivat muuttaa elämänsä onnellisemmaksi ja yltäkylläisemmäksi kaikilla tasoilla. Sinun on aika saada tuntea aitoa rakkautta, arvostusta ja kunnioitusta.

USein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka pitkään valmennus kestää?

Kurssi kestää yhteensä 3 kuukautta. Kun ostat kurssin, saat heti pääsyn materiaaliin ja se on sinun käytettävissäsi ikuisesti.

PALJONKO AIKAA valmennuksen SUORITTAMINEN VIE?

Valmennuksen läpikäyminen on aina henkilökohtainen prosessi, eli on hyvin henkilökohtaista, kuinka paljon aikaa se vie sinulta. Jotkut käyvät materiaalin läpi nopeasti oman arkensa keskellä, joillakin asioiden sisäistäminen voi viedä hieman enemmän aikaa. Jos minun tarvitsisi sanoa aikamäärä, niin voisin arvioida että materiaali vie sinulta viikossa noin tunnin verran aikaasi.

Mistä voin tietää että kurssi toimii kohdallani?

Olen työskennellyt jo monien satojen ihmisten parissa ja auttanut heitä siirtymään eteenpäin elämässään. Työni on siis hyvin ainutlaatuista ja tehokasta oman osaamiseni ja kokemukseni vuoksi. Uskon vahvasti, että saat valmennuksesta hyötyä ja tukea omaan voimaasi yhdistymisessä. Tässä asiassa onnistuminen vaatii tietenkin ohjeiden ja harjoitusten tekemistä ilolla ja halua siirtyä eteenpäin omassa elämässä. Jos kurssille osallistuminen mietityttää, niin ota minuun yhteyttä, voin auttaa sinua tekemään juuri sinulle oikean päätöksen.

 

Miten voin maksaa kurssin?

Maksutapoina ovat Checkout Finlandin maksutavat. Saatavilla on osamaksu, verkkopankkimaksu sekä maksukorttimaksut. Checkout Finland on luotettava ja turvallinen maksutapa ja voit valita heidän maksutavoistaan sinulle sopivan maksutavan.

Mitä koulutus maksaa?

Voimallinen nainen kurssin hinta on nyt tarjouksessa (normaalihinta 777 €):

Voit maksaa kurssin Checkout Finlandin turvallisen maksujärjestelmän kautta, maksutapoina on:

– Osamaksuvaihtoehtoja

– Verkkopankkimaksu

– Maksukorttivaihtoehdot

© Ilonsäde 2018   |    Ota yhteyttä   |    Rekisteriseloste