Maailman ihanin henkilökohtainen valmennuspaketti Sinulle!

Valo lisääntyy maailmassa huimaa vauhtia ja me kaikki tunnemme sen omalla tavallamme. 

Hyvin moni tarvitsee apua ja tukea tällä hetkellä sillä valon lisääntyessä erilaiset pölykerrostumat tulevat näkyviin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että valo nostaa pintaan menneet ikävät tapahtumat, haavat, traumat yms. joita ihminen on kokenut elämänsä aikana. Jos emme ole täysin vapautuneet menneisyytemme haavoitetuksi tulemisen kokemuksistamme – mitä harva meistä on – kannamme niitä vielä mukanamme, usein vielä tiedostamattamme. Ne vaikuttavat valintoihimme ja elämäämme paljon enemmän kuin uskommekaan.

Maailman ihanin henkilökohtainen valmennuspaketti:

  • 3 henkilökohtaista valmennusistuntoa valmentaja Tiina Nurmen kanssa 
  • Ammattilaisen tuki käydä läpi menneisyyden ikävät kokemukset ja vapautua niistä
  • Apua ymmärtää miten haavat ovat ohjanneet sinun valintojasi 
  • Selkeyttä siihen kuka sinä todella olet ja mikä tekee sinulle aidosti hyvää
  • Vapautta ja rohkeutta toteuttaa unelmiasi kun menneet kokemukset eivät enää paina
  • Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin koheneminen 
  • Parantavaa, kristallista energiahoitoa

Sydämesi kutsuu sinua tutkimaan sellaista, mikä on Sinulle merkityksellistä

Maailman ihanin valmennuspaketti maailman ihanimman valmentajan kanssa

Tiina Nurmi on valmentaja jonka sydämen palo on opastaa asiakkaitaan löytämään oma identiteetti ja oman sydämen voima jota tarvitaan, jotta muutos on aito ja pysyvä. Hän pursuaa iloa, lempeyttä, valoa, myötätuntoa ja rakkautta. Hän riemuitsee nähdessään valmennettavan kukoistavan, löytävän sen puuttuvan palasen luoda ja elää täysin omannäköistä elämää. Tiinan tapa valmentaa on hyvin läsnäolevaa.

Ilonsäde on Tiina Nurmen perustama valmennusyritys. Tiina on tehnyt parantavaa työtä pienestä pitäen ja toiminut päätoimisena valmentajana yli 20 vuotta. Yrityksen Ilonsäteen missio on tuoda valoa maailmaan ja visio on parantaa menneitä haavoja ja nostaa joka ikinen asiakas omaan ainutlaatuiseen voimaansa. 

Tiina on näkijä ja hän on aivan pienestä pitäen nähnyt näkymättömiä energioita. Hänellä on kyky katsoa monen kerroksen läpi ja näkee sen vuoksi keitä me ytimeltämme olemme.

Tiinalla on kaunis näkijän lahja ja yhteys taivaaseen. Samalla hän seisoo hyvin tukevasti maan päällä. Hänellä on kyky ymmärtää laajasti mitä haasteita kenelläkin on ja mistä ne johtuvat. Tästä hyvä käytännön esimerkki on, että kun ihminen on käynyt jonkin rankan kokemuksen läpi, hakenut siihen apua ja käsitellyt asian, se ei silti tarkoita, että hän on onnistunut parantamaan sydämessään ollutta haavaa. Meillä voi olla sellainen tunne, että olemme päässeet asian yli ja eteenpäin, mutta kun samankaltainen energia tulee lähelle, herättää se haavan taas eloon. Tällainen tilanne johtaa myös siihen, että toimit ristiriidassa itsesi kanssa. Sinä tiedät mitä tahdot ja teet sen eteen asioita, mutta et kuitenkaan pääse irti menneestä energiasta ja kunnolla eteenpäin. Tiinan tapa valmentaa on nimenomaan poistaa haavasi juuria myöden, jotta vapaudut ja mennyt kokemus saa uuden muodon. 

Opi katsomaan elämää uusin valoisin silmin 

Maailman ihanin valmennuspaketti sisältää

3 kertaa 1h henkilökohtainen valmennus (kasvotusten tai videon välityksellä). Valmennukset ovat 2-3 viikon välein.

Tämä valmennussarja antaa sinulle hyvin lämminhenkisen tuen käydä läpi ja kohdata sinua kuormittavia tekijöitä.

Tapani valmentaa perustuu iloon, joten valmennussarja on taatusti positiivinen ja hyvin parantava kokemus. Sen takaan.

Tämän valmennussarjan aloitamme tekemällä kartoituksen menneestä, katsomme nykyhetkeä ja käännämme katseen myös tulevaan.

Onko sinun elämässäsi tapahtunut jotain sellaista joka vielä vaikuttaa sinuun vieden sinun voimavarojasi? Jos on, käymme sen läpi tavalla joka vapauttaa sinut siitä ja kokemus kääntyy sinulle voimavaraksi josta sinä voit ammentaa uutta voimaa.

Käymme läpi nykytilasi ja ne asiat jotka vaikuttavat sinuun juuri nyt. Tavoitteena on luonnollisesti parantaa sinun haavojasi, kohentaa hyvinvointisi ja luoda uudenlaisia ajatus- ja toimintamalleja jotka vievät sinua eteenpäin.

Energianvaihto nyt vain 300 € sis.24% alv (norm. 477€)

Optio

+ 2 kertaa 1h henkilökohtainen valmennus (kasvotusten tai videon välityksellä). Jos haluat jatkaa kolmen valmennuksen jälkeen, tarjoan sinulle 2 lisävalmennusta yhteensä hintaan 150 €.

Nyt saat valmennuspaketin josta sinulle on hyötyä läpi elämäsi.

  • Aloitamme tekemällä kartoituksen menneestä
  • Katsomme nykyhetkeä
  • Käännämme katseen myös tulevaan

Kiitos maailman ihanin valmentaja! Sinun kanssasi on turvallista avautua, tuntea aito välittämisesi. -Menneisyyden haavoista vapautunut 

Olen niin kiitollinen että olen löytänyt sinun kaltaisen ihmisen elämääni eteenpäin vievänä voimana , rakkautesi ja tukesi on pyyteetöntä. -Taru

Tiinan rakkaus, ilo ja lämpö saa turvallisesti tutkimaan aidosti omaa elämää. Harjoitukset ovat ihania, yksinkertaisuudessaan todella voimakkaita ja energisoivia ja mikä parasta, ilo on aina mukana. Tiina on iloa hersyvä ja rakastettava valmentaja, hänen tapansa valmentaa on tuottaa iloa ja keveyttä arkeen. Tiina on ainutlaatuisen aito, rehellinen, todella läsnäoleva valmentaja, auttaa löytämään elämän taian, kaikessa kauniissa yksikertaisuudessaan.

Olen oppinut olemaan kiitollinen jokaisesta päivästä, lempeä ja armollinen itseäni ja elämääni kohtaan. Olen oppinut kuuntelemaan tarkemmin itseäni, kehoni kieltä, sydämeni ääntä. Ulkoapäin tulevat ärsykkeet eivät enää hallitse elämääni, tunnen rakkauden ja ilon kuplivan sisälläni. Olen oppinut tunnistamaan itseni tämän fyysisen kehon sisällä, kohtaamaan itseni ja toisen ihmisen rakkaudella. Ja HYMY, mitä kaikkea se saakaan aikaan, niin paljon iloa ja rakkautta. On onnea löytää oman elämänsä ydin. – Sirpa Vainio

Jonkin asian OIVALTAMINEN oli niin suuri riemun paikka itselle, että huh, huh. Monen riemun ja ilon paikka on ollut asioiden oivaltaminen, että näinhän se menee, kiitos Tiina sinulle siitä. – Pirjo

Ohjaajana Tiina tarjoaa, ilon ja valon lisäksi, työvälineet ja turvallisen ympäristön lähteä tutkimusmatkalle itseen, omaan sisäiseen viisauteen. -Taina

Jo ensitapaamisesta tunsin Tiinan olevan juuri minulle tarkoitettu valmentaja, intuitio oli todella voimakas. – Taina A.

Olet ihmeellinen rakkaus maan päällä Tiina. Olen rakkauden täyttämä ja ympäröimä. En tiennyt sydämeni lahjoista ennen sinun ohjaustasi Tiina enkeli. Olen sanaton aidosta välittämisestäsi sekä valtavasta tietoisuudestasi ohjata lempeästi oikeaan suuntaan. – Anne

Olen todella löytänyt ensimmäistä kertaa elämässäni yhteyden naiseuteeni, omaan voimaani ja vielä tasapainoa sen feminiinisen- ja maskuliinisen energian välillä. – Jaana

Paras sijoitus, jonka olen investoinut itseeni. – Päivi

Olen tehnyt itsetuntemusta jo vuosia, silti menneiden kokemusten vaikutus nykyhetkessä yllätti täysin. Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen sain enemmän kuin olisin voinut edes kuvitella. Suosittelen jokaiselle, jotka tahtovat parantaa piilossa olevat haavansa, eheytyä ja oppia arvostamaan itseään. – Leila

Sydämeni palo on opastaa sinua löytämään oma identiteetti ja oman sydämen voima joita tarvitaan, jotta muutos on aito ja pysyvä. En tiedä mitään suurempaa iloa ja riemua kuin nähdä valmennettavani kukoistavan, löytävän sen puuttuvan palasen luoda ja elää täysin omannäköistä elämää. 

Pulppuavaa iloa ja rakkauden energiaa! Halauksin, Tiina 

Vapautesi olla sinä on syntymäoikeutesi!

KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA

Kuka toimii valmentajani?

Ilonsäteen perustaja, valmentaja Tiina Nurmi on valmentajasi tässä valmennuksessa. Tiina on toiminut valmentajana yli kahden kymmenen vuoden aikana ja valmentanut sekä auttanut satoja, ellei jopa tuhansia ihmisiä astumaan omaan voimaansa.

Miksi tämä valmennus voisi olla oikea minulle?

Tiinalla on loistava taito nähdä ihmisen ytimeen ja sitä kautta hän pystyy hyvin helposti kertomaan mikä auttaa juuri sinulle. Hän räätälöi jokaisen valmennusistunnon palvellakseen asiakastaan pääsemään parhaalla mahdollisella tavalla eteenpäin. Tiinan tapa valmentaa perustuu iloon ja hän on valmentajana hyvin rakastettu lämpimästä ja lempeästä tavasta valmentaa. 

Mitä tarkemmin tarkoitat sillä, että menneet haavat yms. poistuvat?

Meillä ihmisillä on taipumus jäädä kiinni meitä huonosti palveleviin kokemuksiin. Muistamme tapahtumat hyvin ja otamme ne ns. osaksi itseämme ja omaa identiteettiämme. Tämä on yksi syy miksi vapautuminen haavoista saattaa olla vaikea kokemus ja samalla hyvin vapauttava. Siinä oma identiteetti tulee uudestaan  määritellyksi. 

Miten valmennukset toteutetaan?

Voimme tavata kasvotusten Espoossa tai otamme etäyhteyden Zoom-palvelun kautta. Tärkeintä on, että sinulla on rauhallinen tila, jotta voit olla läsnä koko valmennuksen aikana. 

Saanko valmennuksen jälkeen kirjallisen koosteen sisällöstä?

Voit äänittää valmennusistunnon esim. sinun puhelimellasi jotta voit kuunnella koko istunnon uudestaan. Tämä on ollut käytäntöni valmennuksissa ja asiakkaani ovat kokeneet sen erittäin toimivana. 

Kuinka tiheästi valmennukset ovat?

Valmennukset ovat 2-3 viikon välein. Näin ollen sinulle jää aikaa valmennusten väliin tehdä harjoituksia ja viedä muutosta arkeesi. Olen joustava aikataulun suhteen, katsomme valmennusistuntojen päivät sinulle parhaiten sopiviksi ja sen hetkisen tarpeesi huomioiden.

Mihin kellonaikaan valmennukset ovat?

Valmennuspuhelut voivat olla päivällä tai illalla, miten yhteisesti sovimme. Kasvotusten valmennukset ovat pääsääntöisesti päivällä.

Tiina Nurmi – Ilonsäde © Copyright 2022. Kaikki oikeudet pidätetään. Ilonsade@ilonsade.com   Rekisteriseloste