Löydä elämäsi rakkaudellisin suunta henkilökohtaisen valmennuksen avulla

Valo lisääntyy maailmassa huimaa vauhtia ja me kaikki tunnemme sen omalla tavallamme. Vanhat toimintamallit eivät enää toimi ja se aiheuttaa hämmennystä ja ristiriitaisia tunteita.

Hyvin moni tarvitsee apua ja tukea tällä hetkellä, sillä valon lisääntyessä erilaiset pölykerrostumat tulevat näkyviin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että valo nostaa pintaan menneet ikävät tapahtumat, haavat, traumat yms. joita ihminen on kokenut elämänsä aikana. Jos emme ole täysin vapautuneet menneisyytemme haavoitetuksi tulemisen kokemuksistamme – mitä harva meistä on – kannamme niitä vielä mukanamme, usein vielä tiedostamattamme. Ne vaikuttavat valintoihimme ja elämäämme paljon enemmän kuin uskommekaan.

Elämme jatkuvassa energianvaihdossa muiden ihmisten kanssa. Annamme ja vastaanotamme tiedostamattamme. 

Valmennuksesta löydät sisäistä rauhaa, voimaannut ja saat uudenlaisia näkökulmia elämääsi. Opit katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin valoisin silmin, tasapainon tilasta käsin. 

Saatat tarvita:

ELÄMÄNILOA JA ELÄMÄNVOIMAA

Ilman elämäniloa ja elämänvoimaa kukaan ei jaksa tehdä pysyviä muutoksia. Valmennuksessa voimaannut syvältä sisältäsi ja muistat jälleen millaista on olla keveyden tilassa.

ROHKEUTTA JA ITSELUOTTAMUSTA

Kun saat apua ja sinulle tarkoitettuja työvälineitä, itsetuntemuksesi kasvaa. Löydät sisältäsi rohkeutta luottaa omiin tuntemuksiisi ja tehdä valintoja, jotka tuovat sinulle henkistä voimaa.

TASAPAINOA JA SISÄISTÄ RAUHAA

Opit keskittymään siihen mistä pidät etkä niihin asioihin tai tapahtumiin, jotka vievät jatkuvasti voimiasi.

RAKKAUDELLISET ja selkeämmät RAJAT

Valmennuksessa luomme sinulle oman elämäsi rajat. Omien rajojesi tunnistaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta pysyt omassa voimassasi haastavissakin hetkissä.

Valmennuksessa löydämme juuri sinulle tarkoitetun rakkaudellisen suunnan. Voimaannut ja itsetuntemuksesi voimistuu.

Ihana tutustua, olen valmentajasi Tiina

Sydämeni palo on valmentaa sinua löytämään oma identiteetti ja oman sydämen voima joita tarvitaan, jotta muutos on aito ja pysyvä. En tiedä mitään suurempaa iloa ja riemua kuin nähdä valmennettavani kukoistavan, löytävän sen puuttuvan palasen luoda ja elää täysin omannäköistä elämää.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat juuri sinulle soveltuvia, uudenlaisia  työkaluja

Onko sinun elämässäsi tapahtunut jotain sellaista, joka vielä vaikuttaa elämässäsi vieden voimavarojasi? Jos on, käymme sen läpi tavalla, joka vapauttaa sinut siitä ja kokemus kääntyy sinulle voimavaraksi josta voit ammentaa uutta voimaa.

Käymme läpi nykytilasi ja ne asiat jotka vaikuttavat sinuun ja sinussa juuri nyt. Tavoitteena on luonnollisesti parantaa sinun haavojasi, kohentaa hyvinvointisi ja luoda uudenlaisia ajatus- ja toimintamalleja, jotka vievät sinua eteenpäin.

 

Henkilökohtaisen valmennuksen hinta 159 € sis.24% alv 

  • 1h henkilökohtainen valmennus (kasvotusten tai videon välityksellä)
  • Tapani valmentaa perustuu iloon, joten valmennus on taatusti positiivinen ja hyvin parantava kokemus. Sen takaan.

Kiitos maailman ihanin valmentaja! Sinun kanssasi on turvallista avautua, tuntea aito välittämisesi. -Menneisyyden haavoista vapautunut 

Olen niin kiitollinen että olen löytänyt sinun kaltaisen ihmisen elämääni eteenpäin vievänä voimana, rakkautesi ja tukesi on pyyteetöntä. -Taru

Olen oppinut kuuntelemaan tarkemmin itseäni, kehoni kieltä, sydämeni ääntä. Ulkoapäin tulevat ärsykkeet eivät enää hallitse elämääni, tunnen rakkauden ja ilon kuplivan sisälläni. – Sirpa Vainio

Paras sijoitus, jonka olen investoinut itseeni. – Päivi

Olen tehnyt itsetuntemusta jo vuosia, silti menneiden kokemusten vaikutus nykyhetkessä yllätti täysin. Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen sain enemmän kuin olisin voinut edes kuvitella. Suosittelen jokaiselle, jotka tahtovat parantaa piilossa olevat haavansa, eheytyä ja oppia arvostamaan itseään. – Leila

KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA

Kuka toimii valmentajani?

Ilonsäteen perustaja, valmentaja Tiina Nurmi. Hän on toiminut valmentajana yli kahden kymmenen vuoden aikana ja valmentanut sekä auttanut satoja, ellei jopa tuhansia ihmisiä astumaan omaan voimaansa.

Miksi tämä valmennus voisi olla oikea minulle?

Tiinalla on loistava taito nähdä ihmisen ytimeen ja sitä kautta hän pystyy hyvin helposti kertomaan mikä auttaa juuri sinulle. Hän räätälöi jokaisen valmennusistunnon palvellakseen asiakastaan pääsemään parhaalla mahdollisella tavalla eteenpäin. Tiinan tapa valmentaa perustuu iloon ja hän on valmentajana hyvin rakastettu lämpimästä ja lempeästä tavasta valmentaa. 

Mitä tarkemmin tarkoitat sillä, että menneet haavat yms. poistuvat?

Meillä ihmisillä on taipumus jäädä kiinni meitä huonosti palveleviin kokemuksiin. Muistamme tapahtumat hyvin ja otamme ne ns. osaksi itseämme ja omaa identiteettiämme. Tämä on yksi syy miksi vapautuminen haavoista saattaa olla vaikea kokemus ja samalla hyvin vapauttava. Siinä oma identiteetti tulee uudestaan  määritellyksi. 

Miten valmennukset toteutetaan?

Voimme tavata kasvotusten Espoossa tai otamme etäyhteyden Zoom-palvelun kautta. Tärkeintä on, että sinulla on rauhallinen tila, jotta voit olla läsnä koko valmennuksen aikana. 

Saanko valmennuksen jälkeen kirjallisen koosteen sisällöstä?

Voit äänittää valmennusistunnon esim. sinun puhelimellasi, jotta voit kuunnella koko istunnon uudestaan. Tämä on ollut käytäntöni valmennuksissa ja asiakkaani ovat kokeneet sen erittäin toimivana. 

Kuinka tiheästi valmennukset ovat?

Valmennukset ovat 2-3 viikon välein. Näin ollen sinulle jää aikaa valmennusten väliin tehdä harjoituksia ja viedä muutosta arkeesi. Olen joustava aikataulun suhteen, katsomme valmennusistuntojen päivät sinulle parhaiten sopiviksi ja sen hetkisen tarpeesi huomioiden.

Mihin kellonaikaan valmennukset ovat?

Valmennuspuhelut voivat olla päivällä tai illalla, miten yhteisesti sovimme. Kasvotusten valmennukset ovat päivällä.

Tiina Nurmi – Ilonsäde © Copyright 2022. Kaikki oikeudet pidätetään. Ilonsade@ilonsade.com   Rekisteriseloste