Voimallinen Nainen -valmennus

444,00  sis. alv 24%

Oman voimasi avulla luot elämääsi juuri niitä asioita joita rakastat.

Kuvaus

Etsimme rakkautta syntymästämme asti koska aito rakkaus ravitsee sieluamme.

Kun olemme löytäneet sen, elämämme muuttuu lopullisesti, säteilemme sisäistä universaalia EHYTTÄ naiseuden voimaamme, elämme unelmaamme ja hehkumme sisäistä valoamme. 

Avain onnistumiseen on uskominen omiin kykyihisi, anna minun näyttää sinulle tie omaan naiseuden voimaasi, VOIMALLISEKSI NAISEKSI.

Omasta voimastasi lähtee kaikki aitous, säteilet ja hehkut. Oman sisäisen voimasi avulla teet niitä asioita joita rakastat.

Tiedät, mitä on pyhä naiseus ja sensuellisuus, kauniilla ja lempeällä tavalla. Opit parantamaan haavat voimasi edestä. 

Oma voimasi on sisimmässäsi oleva ääretön energialähde, joka on yhteydessä rakkauteen. Oma voimasi on myös sielusi voima ja silloin sinulla on tietoisuus siitä kuka sinä todella olet.

Voin luvata sinulle, ettet tule katumaan päätöstäsi tulla mukaan Voimallinen Nainen™ valmennukseen.

Tiedän mitä on olla voimaton nainen ja KUINKA siitä tilasta tullaan voimalliseksi naiseksi, siksi minulla on vilpitön halu auttaa naisia omaan voimaansa.

Voimallinen Nainen™ -valmennuksen aikana sinä opit avaamaan ovet feminiiniseen ydin olemukseesi. Löydät sisäisen äänesi ohjaukseen sekä toiveidesi elämän sen kaikilla tasoilla!

Sinä ihana nainen voit saada todellisen ja aidon merkityksen elämään, elämään, joka on tulvillaan todellista iloa, rakkautta, sydämen paloa, intohimoa ja aitoa merkitystä!

Askel askeleelta opit lisää omasta voimastasi, itseesi luottamisesta ja upeasta feminiinisestä olemuksestasi. Vapauduttuasi esteistä avaudut sisimmälle olemuksellesi ja osaat keskittyä sinulle arvokkaisiin asioihin.

Ihanaa, että tulet mukaan!