Onnellinen Valon lapsi

129,00  sis. alv 24%

Kuvittele miltä sinusta tuntuisi rakastaa itseäsi ja elämääsi täydesti?

Sinun elämäsi muuttuisi kauniilla tavalla ja vapautuisit kuin taikaiskusta kaikista niistä esteistä ja uskomuksista mitä sinulle on opetettu.

Sinusta tulisi ainutlaatuinen yksilö, jolla on ROHKEUTTA toteuttaa elämäänsä onnellisena!

Rakkaus itseäsi ja elämääsi kohtaan on  VAHVIN VOIMA kaikkeen siihen, mitä sinä haluat saavuttaa tai toteuttaa elämässäsi.

Jos aikomuksesi on löytää kokonainen itsesi, yhteys ihanaan, valloittavaan ja rakastavaan sisäiseen Valon lapseesi on välttämätön!

Kuvaus

Onnellinen Valon lapsi -kurssi keskittyy sinuun ja sinun elämääsi uusin tavoin ja uuden ajan energialla. Luottamukseen, turvallisuuden tunteeseen sekä oman itsesi ja elämäsi rakastamiseen.

Kun yhdistyt ihanan ja taianomaisen sisäisen Valon lapsesi kanssa, sinusta tulee kokonainen. Vapaudut hylätyksi tulemisen ja haavoittumisen pelosta, häpeästä ja itsesi aliarvioimisesta. Tuloksena on, että tunnet itsesi inspiroituneeksi, iloiseksi ja onnelliseksi.

Pelko sisälläsi on ollut rakkauden puutetta, joka on vetänyt puoleensa ikäviä asioita elämääsi.

Kurssin aikana sinä uudistut, kun vain antaudut (et suorita) kurssilta saamiisi ohjeisiin. Voit olla varma, että Rakkauden ja Ilon Enkelit ovat vahvasti läsnä ja tukenasi, sinun tahtoasi kunnioittaen.

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications