MASTER HEALING -KANAVOITU ENERGIAHOITO

77,00  sis. alv 24%

Sinun sisimmässäsi on hyvin syvällistä ja ikivanhaa tietoa. Salli sen avautua itsellesi sekä maailmaan.

Osasto:

Kuvaus

Master Healing –live tapahtuma 22.3.2021

”Tahdomme auttaa sinua sulautumaan henkiseen olemuspuoleesi, sillä aika ajoin saatat kokea tietynlaista ristiriitaa itsessäsi. Haluamme hoidon myötä vahvistaa sinua muistamaan, että omalla olemisellasi kannat ja tuot Taivasta maan päälle. Joten pyytäisimme sinua ajattelemaan asiaa siten, että Taivas ja Maa ovat sinussa yhtyneet ja missä sinun sydämesi on, siellä on myös sinun kotisi. Me ymmärrämme, että kaikki ne harhat, jotka maailmassa ovat hyvin selkeinä ja vahvoina saavat sinut tuntemaan turhautumista ja väsymystä. Autamme sinua löytämään rakkauden pyhän olemuksesi, jotta voit levittää siipesi ja löytää oman paikkasi maailmassa.” 

Kaipaatko sinä pyyteetöntä rakkautta ja yhteyttä korkeampaan tietoisuuteen?

Sinun elämässäsi tapahtuu paljon muutoksia. Eri osa-alueisiin suorastaan tulvii uudenlaista valoa, mikä merkitsee uudenlaisen energian käyttöönottoa. Maanantaina 22.3.2021 klo 19.00 – 20.00 pääset mukaan suoraan tapahtumaan, jossa välitän sinulle pyyteetöntä rakkautta, iloa ja voimaa.

MASTER HEALING -kanavoidun energiahoidon aikana välitän sinulle rakkauden hoitavaa sekä uudistavaa energiaa, jotta voit levittää turvallisesti omat siipesi ja siten löytää maailmassa oman paikkasi.

  • Teemme  hyvin voimallisen harjoituksen, jotta sinä pääset vahvaan yhteyteen sekä enkelten että oman sydämesi tietoisuuden kanssa. Jos joskus tunnet epävarmuutta ja pelkoa, harjoituksen avulla pääset helposti omaan hyvään olotilaasi.

  • Välitän vahvaa, voimallista sekä vaikuttavaa rakkauden energiaa jokaisen omaa vapaata tahtoa kunnioittaen

  • Kanavoidun energiahoidon aikana luomme ympärillesi suojakehän, jossa liikut aivan vapaasti sekä hengität aivan vapaasti. Matalat energiat kimpoavat suojakehästäsi pois. Et tule menettämään enää ripaustakaan voimistasi!

Tapahtuma pidetään maanantaina 22.3.2021 klo 19.00 – 20.00 netin välityksellä. Olet mukana Master Healing kanavoidussa energiahoidossa! Jos et pääse tapahtumaan paikalle, saat tallenteen ja voit ottaa hoidon vastaa silloin kun sinä tahdot. Tallenne jää sinulle ikuisiksi ajoiksi. Anna Rakkauden Mestareiden hoitaa sekä uudistaa sinua.

Tilattuasi tuotteen saat tarkat ohjeet, kuinka pääset mukaan. 

💞 Äärettömän vahva energiahoito hyvin pieneen hintaan. Energianvaihto on nyt vain 44€ sis. 24%alv. (norm.77€) 💞

MASTER HEALING ON LEMPEÄN VAHVA, VOIMALLINEN JA VAIKUTTAVA!

Hoito sisältää myös:

  • Sinun perheesi sekä kotisi energioiden puhdistamisen, jokaisen vapaata tahtoa kunnioittaen

Palautteita:

”Kanavointi oli huikea, ihan SUPER upea kokemus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” – Merja

Ihmeellinen kokemus! Miten vahvaa ja voimakasta on olla mukana lähetyksen aikana. Nähdä sekä kokea fyysisesti on aivan käsittämättömän huikea kokemus! Se, mitä jaat on jotain ainutlaatuista.” – Sirpa

”Olen ollut jokaisessa tämän vuoden webinaarissasi ja saanut positiivista muutosta elämääni enemmän kuin yhdestäkään muusta vastaavasta valmennuksesta. Olet lämminhenkinen ja erittäin tietoinen valmentaja.” -Tuija

”Sain vasta tänään mahdollisuuden kuunnella/katsella webinaarin🧡
Minussa tapahtui niin valtavaa energian muutosta joka tuntuu sydänchakrassa ja kruunuchakrassa erityisesti 🧡
Alussa vasen puoli rinnassa kirveli kunnes näin kun se haavoittunut osa minusta nostettiin kauniisti ja se oli saanut valkoisen kaavun ympärilleen 🧡 Kiitos rakas ihana Tiina.” 🧡🧡🧡 – Tuire Heinola  

”Energiahoidot, joita Tiina välittää on hyvin korkeaa värähtelevää taajuutta, jota en ole kokenut aikaisemmin. Tunsin löytäväni kotiin, jota olin etsinyt koko ikäni.” – Heidi