KULTAINEN VALO, kanavoitu energiahoito

40,00  sis. alv 24%

Luvassa on aivan huikea sekä koskettava intensiivihoito, korkeiden, parantavien ja tietoisuutta syventävien sekä laajentavien energioiden äärellä.

Osasto:

Kuvaus

Kultainen valo ja siitä lähtevät rakkauden valokoodit aktivoivat sisäisen inspiraatiosi ja vahvistavat sisäistä valon lastasi.

Tulet kokemaan, miten sydämesi, sielusi ja henkesi liikkuvat kultaisen valon loisteessa, täydellisessä tasapainossa ja harmoniassa. 

KULTAINEN VALO, kanavoitu energiahoito on erityisen hyödyllinen sinulle, joka tahdot oppia työskentelemään luovemmin ja kokea pyhän valon liiton.

Olet täällä ollaksesi, kokeaksesi, rakastaaksesi ja luodaksesi, sydämesi valintojen kautta. Kuvittele, miten kultainen valo ympäröi sinut ja avaa sinun elämääsi valotien, jota sinun on helppo kulkea.

KULTAINEN VALO, kanavoidun energiahoidon aikana tunnet, miten jokainen kehosi solu vastaanottaa kultaisen valon valokoodeja ja alkaa resonoida korkeamman tietoisuuden ja korkeamman todellisuuden kanssa.

Tapahtuma pidetään maanantaina 15.2.2021 klo 19.00 – 20.00 netin välityksellä. Jos et pääse tapahtumaan livenä paikalle, saat tallenteen ja se jää sinulle ikuisiksi ajoiksi. 

Tilattuasi tuotteen saat tarkat ohjeet, kuinka pääset mukaan. 

Energianvaihto on vain 22€! 💞

”Tiinan välittämä rakkaus on ainutlaatuista sekä elämän muuttavaa energiaa!” – Eija

”Energiahoidossa ja kanavoinnissa tunsin syvällisen rakkauden kosketuksen jota olin etsinyt ulkoapäin, turhaan. Tiinan lempeässä hoidossa tunsin löytäväni kotiin, jota olin etsinyt koko ikäni.” – Heidi 

”Tiinan rakkaudellisessa hoidossa ymmärsin, että minulle on paikka maailmassa. Olin etsinyt vuosia omaa tarkoitustani ja tunsin, että minulta puuttui jotain, vaikka kaikki oli päällisin puolin hyvin. Hoidon aikana tunsin, miten sydämeni sai rohkeutta avautua, turvallisessa ilmapiirissä. En ollut edes ymmärtänyt, että olin pelännyt avautua rakkauteen. Olin vetänyt puoleeni toisenlaista ”rakkautta” jota luulin rakkaudeksi. Sanomattoman kiitollinen sinulle Tiina enkeli.” -Anne

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications