KANAVOITU ENERGIAHOITO

44,00  sis. alv 24%

Kanavoidun energiahoidon ydin on välittää sinulle aitoa rakkauden voimaa, jotta valosiipesi saavat kasvaa sekä voimistua. Myös perheesi ja kotisi puhdistetaan sekä uudistetaan energeettisesti, jokaisen vapaata tahtoa kunnioittaen.

Osasto:

Kuvaus

Hei sinä ihana! 💕

Haluatko levittää kauniit siipesi ja tuntea, miten sulaudut omaan henkiseen olemuspuoleesi vieläkin voimallisemmin?

Tulevaisuudessa on tärkeää uskaltaa levittää omat siipensä ja tuntea oma tahdonvoimansa. Tahdonvoima on hyvä asia, sillä silloin sinä ilmaiset selkeästi ja vahvasti sydämessäsi mikä on sinun tahtosi, jolloin se ulottuu maailmankaikkeuden ääriin asti. Enkelit kuulevat äänesi hyvin kirkkana ja selkeänä, joten he rientävät välittömästi paikalle toteuttaakseen sinun tahtoasi. 

Sydämessä oleva tahdonvoima on aivan eri asia kuin alemmissa chakroissa oleva tahdonvoima.

Eikö olisi ihana vahvistaa valoasi ja tietoisuuttasi sydämesi rakkaudesta, jolloin pelkoon perustuvat energiat putoisivat luonnollisella tavalla pois? 

Puuttuuko sinulta kosketus omaan voimaasi?

Sinun tulisi uskoa omaan sielun voimaasi, sillä se on tärkein käyttöönotettava kykysi, juuri tässä hetkessä. Sielun voimasi lisäksi on tärkeää muistaa myös läsnäolemisen taito. Se opettaa elämään rakkaudessa avaten sydämen siten, että se tule enää sulkeutumaan – sillä läsnäolo on aitoa ja pyhää rakkautta.

Kanavoitu energiahoito vapauttaa pelkoon perustuvista energioista, kuten uskomusjärjestelmistä sekä negatiivisista ajatuksista, joita me kaikki olemme vastaanottaneet. Hoidon ydin on välittää sinulle rakkauden voimaa, jotta valosiipesi saavat kasvaa. Tämän tapahduttua muiden ihmisten pelot eivät enää estä sinua etenemästä tai ilmaisemasta itseäsi. Ongelmat kehossasi tai henkisessä tilassasi johtuvat usein siitä, että muiden ihmisten alitajunta on vaikuttanut sinuun. Kaikki tällaiset haasteet putoavat luonnollisella tavalla pois, kun sielusi valo saa ilmetä jokaisena päivänä.

Sinun on tärkeä vahvistaa itseluottamustasi, sisäistä voimaa, rakkautta itseäsi kohtaan sekä löytää sydämesi ilo. Tulet huomaamaan, miten valtava määrä enkeleitä sekä Taivaassa että maassa ovat tukenasi, jokaisena hetkenä sinua vahvistaen. He sanovat sinulle: ”Katso itseäsi, katso millainen upea valo-olento sinä olet.”

Sinun ei tule enää asettaa itseäsi alttiiksi negatiivisesti sävyttyneiden persoonien voimalle. Sinun sisälläsi on pyhää, ikuista valoa ja nyt on oikea aika saada sinut muistamaan se.

Tapahtuma pidetään maanantaina 1.3.2021 klo 19.00 – 20.00 netin välityksellä. Jos et pääse tapahtumaan livenä paikalle, saat tallenteen ja se jää sinulle ikuisiksi ajoiksi. Enkelit rakastavat sinua ehdoitta!

Tilattuasi tuotteen saat tarkat ohjeet, kuinka pääset mukaan. 

Energianvaihto on 44€ 💞

SAAT MYÖS NÄMÄ:

  • Sinun perheesi sekä kotisi energioiden puhdistamisen, jokaisen vapaata tahtoa kunnioittaen 
  • Lähetän sinulle 2.3, 3.3 ja 4.3 kanavoituun energiahoitoomme liittyvän valmentavan enkeliviestin sähköpostiisi.

”Olen ollut jokaisessa tämän vuoden webinaarissasi ja saanut positiivista muutosta elämääni enemmän kuin yhdestäkään muusta vastaavasta valmennuksesta. Olet lämminhenkinen ja erittäin tietoinen valmentaja.” -Tuija

”Sain vasta tänään mahdollisuuden kuunnella/katsella webinaarin🧡
Minussa tapahtui niin valtavaa energian muutosta joka tuntuu sydänchakrassa ja kruunuchakrassa erityisesti 🧡
Alussa vasen puoli rinnassa kirveli kunnes näin kun se haavoittunut osa minusta nostettiin kauniisti ja se oli saanut valkoisen kaavun ympärilleen 🧡 Kiitos rakas ihana Tiina.” 🧡🧡🧡 – Tuire Heinola  

”Energiahoidot, joita Tiina välittää on hyvin korkeaa värähtelevää taajuutta, jota en ole kokenut aikaisemmin. Tunsin löytäväni kotiin, jota olin etsinyt koko ikäni.” – Heidi

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications