Kanavoitu Energiahoito

44,00  sis. alv 24%

Vapaudu sinua voimistavaan sekä eheyttävään energiaan!

Osasto:

Kuvaus

 

Kanavoidun energiahoidon aikana eheytämme energiasi, rakkaudella, ilolla ja valolla!

  • Kehosi muodostaa vahvan energiakentän, joka reagoi myönteisellä tavalla rakastavaan energiaan. Uudistut ja saat voimaa, jota tarvitset omassa elämässäsi.

  • Ajatuksesi ovat energiavärähtelyä, jotka luovat tunteesi. Tunteesi luovat toimintasi. Kanavoidun energiahoidon aikana vapaudut niistä ajatuksista, jotka vievät sinulta voimaa.

  • Maailmankaikkeuden varasto on ehtymätön, kanavoidun energiahoidon aikana sinä tulet tuntemaan sen. On täydellinen hetki irrottautua kaikesta siitä mikä vie energiaasi ja arvokasta aikaasi. Tule mukaan eheyttävään ja rakkaudelliseen tapahtumaan netin välityksellä.

”Tiinan rakkaus, ilo ja lämpö saa turvallisesti tutkimaan aidosti omaa elämää. Harjoitukset ovat ihania, yksinkertaisuudessaan todella voimakkaita ja energisoivia ja mikä parasta, ilo on aina mukana. Tiina on iloa hersyvä ja rakastettava valmentaja, hänen tapansa valmentaa on tuottaa iloa ja keveyttä arkeen. Tiina on ainutlaatuisen aito, rehellinen, todella läsnäoleva valmentaja, auttaa löytämään elämän taian, kaikessa kauniissa yksinkertaisuudessaan.

Olen kiitollinen jokaisesta päivästä, lempeä ja armollinen itseäni ja elämääni kohtaan. Olen oppinut kuuntelemaan tarkemmin itseäni, kehoni kieltä, sydämeni ääntä. Ulkoapäin tulevat ärsykkeet eivät enää hallitse elämääni, tunnen rakkauden ja ilon kuplivan sisälläni. Olen oppinut tunnistamaan itseni tämän fyysisen kehon sisällä, kohtaamaan itseni ja toisen ihmisen rakkaudella. Ja HYMY, mitä kaikkea se saakaan aikaan, niin paljon iloa ja rakkautta. On onnea löytää oman elämänsä ydin.” – Sirpa Vainio  

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications