JUMALAINEN NAINEN -visualisaatio

22,00  sis. alv 24%

Antaudu pyhään prosessiin ja vihkimykseen jumalaisena naisena. Visualisaatio on lempeä, vahva, voimallinen, puhdistava sekä uudistava.

Osasto:

Kuvaus

Oletko sinä valmis yhdistymään ja avautumaan jumalaisen naisen olemukseesi? Sallitko näkymättömien eetterimuurien ja ulkoapäin opittujen suodattimien vapautua sekä sisältäsi että ympäriltäsi?

Visualisointi vie sinut rentouden ja antautumisen tilaan, jolloin tunnistat myös jumalaisen sensuelli energiasi. Säteilet sisältä ulospäin ja vedät puoleesi samankaltaista kaunista energiaa ihmissuhteissa ja elämäsi eri osa-alueilla. Antautumalla sydämesi viisaudelle, kasvatat tietoisuuttasi jumalaisen naisen visioistasi tässä ja nyt hetkessä. 

Ole avoin uudenlaisille näkemyksille itsestäsi sekä jumalaisesta pyhästä rakkaudesta. Salli rakkauden enkelten sekä oppaiden tuovan selkeää tietoa sekä ohjausta Jumalaisesta Naisen olemuksestasi. Visualisointi ohjaa sinut luomaan jumalaisen naisen maadoituksen, sensuellit juuret, jotka voimistavat sinua pysymään linjassa omien arvojesi kanssa. 

Ohjaan sinut myös luomaan jumalaisen kumppanin. Yhdistytte lempeästi toisianne kunnioittaen, arvostaen ja rakastaen. 

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications