ILON VOIMA

44,00  sis. alv 24%

On aika olla huoleton, leikkisä ja spontaani!

Ilo on syvin olemuksemme. ILON VOIMA, webinaarin aikana ohjaan sinut ydinolemukseesi, jolloin sinun oma jumalainen identiteetti vapautuu. 

Osasto:

Kuvaus

Avaudu ILON värähtelyaalloille ja VAPAUDU ilmentämään lahjojasi!

Miten usein sinä tunnet intohimoa ja innostusta, joka kumpuaa ilon korkeavärähteisestä tunteesta? Ilo on voima, jossa koko olemuksesi syttyy elämään. 

ILON VOIMA – webinaari on sinua varten, jos haluat avata sydämesi todelliseen iloon, jolloin tunnistat myös sielusi rakkauden.

Ilon korkeavärähteisestä tunteesta kumpuaa inspiraatio, ideat, muutosvoima, voimaa antavaa energiaa, hyvää oloa ja oikeanlaista toimintaa, joka voimistaa sinua. Ilo kumoaa mennen tullen kaikki matalat energiat, kuten väsymyksen, stressin, pelot, uhri-ajatukset ja syyllisyyden tunteet. Ilon tunne vie sinua eteenpäin siihen suuntaan jossa sinä aidosti voit hyvin.

Ehkä ajattelet, että voit kokea iloa vain silloin, kun tietyt ulkoiset tapahtumat, olosuhteet, ihmissuhteet tai sielunkumppani tulevat elämääsi. Odotat, odotat ja odotat…Tämä uskomus vie voimaasi, sillä odotat aina jotain tapahtuvan, ennen kuin voit tuntea iloa. Jos sinä tiedostat odottavasi tällä tavalla, et ole ehkä vielä oivaltanut, että todellinen ilo ei riipu ulkoisista olosuhteista.

Ulkoiset olosuhteet voivat tuoda hetkellistä ilon tunnetta, mutta todellinen ilo syttyy sisältäsi. 

Olemme siirtymässä ajattomuuden kultaiseen kenttään, jossa rakennetaan uudenlaista elämää, ILOLLA. Yksi parhaista tavoista rakentaa onnistuneesti jotain uutta elämäänsä, on oppia luomaan ILON kvanttikentästä. Ilon kvanttikenttä on sisälläsi sekä ympärilläsi, mutta vain harva on löytänyt sen luokse tai tunnistanut sen todellisen olemassaolon.

Kuvittele miten elämäsi muuttuu, kun opit yhdistymään todelliseen iloon? Vedät puoleesi aitoja, positiivisia ihmisiä, rakastavan kumppanin, tapahtumia, työhön liittyviä asioita ja todennäköisesti löydät ammatin, jota on ilo toteuttaa. Eivätkö ne olekin asioita, joita olet kaivannut?

ILON VOIMA ON TAIANOMAINEN WEBINAARI, JOSSA TUNNET SYDÄMESI ILON! 

  • Luot elämäsi muutokset ILON KVANTTIKENTÄSSÄ. Valitettavan usein ihmiset luovat elämäänsä yhä uudestaan samoilla vanhoilla energioilla, negatiivisilla ajatuksilla, tunteilla ja toiminnoilla, jolloin sama toistuu.
  • Sisäinen ilosi on yhteys enkelten maailmaan ja korkeampaan tietoisuuteen. Sinun värähtelevä taajuutesi nousee ja tunnet rakkautta itseäsi kohtaan. Tiedäthän, että Enkelit rakastavat iloa. Yhteytesi enkelten kanssa voimistuu, jos niin haluat.
  • Kun avaudut ILON KVANTTIKENTTÄÄN, häpeä, syyllisyys, pelot, väsymys, erillisyyden tunne, yksinäisyyden tunne, stressi, voimattomuus ja negatiivinen uhriohjelmointi häviää.
  • ILON KVANTTIKENTÄSSÄ sinun jumalaiset lahjasi pääsevät ilmentymään.
  • Ymmärrät, että ulkoiset olosuhteet eivät luo iloa. Aito ilo ei ole riippuvainen ulkoisista tekijöistä tai olosuhteista.
  • Saat kultaisen ajan energiahoitoa, jotta voit turvallisesti avata sydämesi ja antautua todelliseen iloon. 
  • ILON VOIMA – on kultainen avain VAPAUTEEN!

Tapahtuma pidetään netin välityksellä 25.1.2021 klo 19.00. Jos et pääse tapahtumaan livenä paikalle, saat tallenteen. Tallenne on katsottavissa 14.2.2021 asti.

ILON VOIMA webinaarin aikana ohjaan sinua sytyttämään todellisen ilon liekkisi. Opetan sinua tunnistamaan ilon kvanttikentän ja se tulee mullistamaan elämäsi positiivisella tavalla!

Tulet saamaan todellista tietoa ILON VOIMASTA, jotta ymmärrät ilon luonteen ja sen taianomaisuuden. Ilo alkaa ilmentyä sisälläsi, elät tässä ja nyt hetkessä. Löydät iloa jokapäiväisessä elämässäsi ja rajoittavat uskomukset haihtuvat kuin tuhka tuuleen!

Tilattuasi tuotteen saat tarkat ohjeet kuinka pääset mukaan tähän iloiseen ja vaikuttavaan tapahtumaan.

ILON VOIMA tapahtumassa saat kylpeä ilon ja inspiraation meressä, jotta pääset tuntemaan mitä on todellinen ilo ja ilosta lähtevä voima! On täydellinen aika vapauttaa sisäiset voimasi, lahjasi sekä taitosi.

Energianvaihto on 10€! Se saattaa olla elämäsi paras investointi itseesi.

Olet ilolla, valolla ja rakkaudella tervetullut mukaan!

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications