VOIMAANNU -kanavoitu energiahoito

48,00  sis. alv 24%

Enkelten ohjaama kaunis ja koskettava ilta. Saat kokea ainutlaatuista energiahoitoa, joka vapauttaa sinut omaan voimaasi.

Osasto:

Kuvaus

VOIMAANNU -kanavoidun energiahoidon aikana saat hyvin rakkaudellisen hoidon, jossa hoidetaan sinun syvimpiä haavojasi lempeän voimallisesti sinun korkeinta parastasi kunnioittaen. Muistat, millaista on olla omassa säteilevässä voimassasi ja muistat, millaista on toteuttaa oman sydämesi toiveita.

Kanavoidun energiahoidon aikana sinä vapaudut kokemaan aitoa rakkautta. Olet rohkeampi, kuulet sisäiset viestisi ja löydät uuden suunnan elämääsi sekä osaat nauttia elämästäsi.

Yhteytesi enkeleihin voimistuu luonnollisella tavalla, jos vain niin tahdot.

Riittää, että antaudut kanavoituun energiahoitoon. Ohjaan ja välitän aitoa rakkauden voimaa sinulle, jotta saat kokea aivan uudenlaista rauhaa ja tuntea sisäistä voimaa, jota nyt jokainen tarvitsemme.

Kun antaudut tähän voimaantumisen virtaan, löydät sisäisen viisautesi voimallisemmin ja tiedät miten toimia tästä eteenpäin.

Webinaarimme jälkeen sinä säteilet luottamusta, viisautta, rohkeutta ja rakkautta. Valoa, jota olet. Sinä ansaitset kokea tämän vaikuttavan voimaantumisen, joka muuttaa elämäsi positiivisella ja merkittävällä tavalla.

TÄMÄ ON ENKELTEN OHJAAMA KAUNIS SEKÄ KOSKETTAVA WEBINAARI! SAAT KOKEA AINUTLAATUISTA ENERGIAHOITOA!

Tapahtuma pidetään 1.2.2021 klo 19.00 – 20.00 netin välityksellä. Jos et pääse tapahtumaan livenä paikalle, saat tallenteen ja se jää sinulle ikuisiksi ajoiksi. Enkelit rakastavat sinua!

Tilattuasi tuotteen saat tarkat ohjeet kuinka pääset mukaan tähän rakkaudelliseen ja voimaa antavaan kanavoituun energiahoitoon!

Energianvaihto on vain 22€! Sinua hoidetaan syvällisesti ja laajasti koko webinaarimme ajan. Tunnet, miten vapaudut huolista ja murheista sekä tiedät, miltä tuntuu olla vapaa ja omassa voimassa. Hoidon vaikutukset jatkuvat rakkaudellisena pitkään.

”Tiinan välittämä rakkaus on ainutlaatuista sekä elämän muuttavaa energiaa!” – Eija

”Energiahoidossa ja kanavoinnissa tunsin syvällisen rakkauden kosketuksen jota olin etsinyt ulkoapäin, turhaan. Tiinan lempeässä hoidossa tunsin löytäväni kotiin, jota olin etsinyt koko ikäni.” – Heidi 

”Tiinan rakkaudellisessa hoidossa ymmärsin, että minulle on paikka maailmassa. Olin etsinyt vuosia omaa tarkoitustani ja tunsin, että minulta puuttui jotain, vaikka kaikki oli päällisin puolin hyvin. Hoidon aikana tunsin, miten sydämeni sai rohkeutta avautua, turvallisessa ilmapiirissä. En ollut edes ymmärtänyt, että olin pelännyt avautua rakkauteen. Olin vetänyt puoleeni toisenlaista ”rakkautta” jota luulin rakkaudeksi. Sanomattoman kiitollinen sinulle Tiina enkeli.” -Anne

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications