Kanavoitu Energiahoito Auttajille

44,44  sis. alv 24%

Vastaanota uutta tietoisuutta, rakkauden voimaa, energiahoitoa sekä antaudu sydämesi palolle!

Osasto:

Kuvaus

 

Nyt sinulla on huikea tilaisuus sekä ajanjakso henkilökohtaisen elämäsi voimaannuttamiseen. Tiedosta aistisi yhteys korkeimman tietoisuuden vastaanottamiseen.

Vahvistu, voimaannu ja löydä sydämesi palo! Anna vanhan poistua, irrottaudu kaikesta sinua pienentävästä sekä tukahduttavasta energiasta, jotta uudelle tulee tilaa. Katso luontoa, miten se uudistuu ja muuttaa muotoaan, luonnollisella tavalla. 

  • Tämä tapahtuma on hyvin voimallinen! Opit laajentamaan ajatteluasi Auttajan työstäsi sekä olemassaolosi tärkeydestä. Valmistaudu vastaanottamaan korkeavärähteistä energiaa sekä tietoisuutta siitä, KUINKA pääset jatkamaan omalla valontielläsi eteenpäin.

  • Teemme harjoituksen, joka nostaa luonnollisella tavalla energiasi, jolloin saat rohkeutta sekä voimaa ilmentää itseäsi.

  • Opit kutsumaan elämääsi niitä ihmisiä, jotka ovat vapaaehtoisesti valinneet saada olla sinulle avuksi.

    Olet suurella rakkaudella tervetullut mukaan tähän valloittavaan ja vapauttavaa tapahtumaan!

 

Tapahtuma pidetään maanantaina 19.4.2021 klo 19.00 – 20.00 netin välityksellä. Jos et pääse tapahtumaan livenä paikalle, saat tallenteen ja se jää sinulle ikuisiksi ajoiksi. 

Tilattuasi tuotteen saat tarkat ohjeet. Tilauksen jälkeen usein hoito jo alkaa ja sinua valmistellaan tähän voimalliseen tapahtumaan. Kiitos, että sallit sen tapahtua sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Muistathan, että rakkaus kunnioittaa aina vapaata tahtoasi.

💞 Energianvaihto on 44,44€ (sis.24%alv). Tallenne jää sinulle! Voit katsoa uudestaan ja uudestaan, aina ja missä tahansa.💞 

”Olen ollut jokaisessa tämän vuoden webinaarissasi ja saanut positiivista muutosta elämääni enemmän kuin yhdestäkään muusta vastaavasta valmennuksesta. Olet lämminhenkinen ja erittäin tietoinen valmentaja.” -Tuija

”On harvinaista, että löysin mentorin, valmentajan ja sain henkilökohtaisen strategian, jossa on vahva jumalallisuus, aito välittäminen ja rakkaus läsnä. Kiitos Tiinalle, henkinen työ on rakkauden liiketoimintaa ja valon loistamista maailmaan.” -Anne

”Elämäni on muuttunut sinun kohtaamisesi jälkeen. Olen edelleen hämmentynyt (hyvällä tavalla) siitä, kuinka joku voi olla noin läsnä, kuunnella ja kuulla sekä löytää kaikessa se ydin! Suosittelen vahvasti Ilonsäteen palveluja eteenpäin.” – Jaana  

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications