Tee itsestäsi rakkausmagneetti!

Pisara rakkautta on enemmän kuin valtameri järkeä.

-Blaise Pascal

Tee itsestäsi rakkausmagneetti -workshop 8.12.2018 klo 10.00 -16.30 Helsingissä. Paikkoja rajoitetusti.

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Pienennätkö itseäsi

ja siten myös unelmiesi toteutumista?

Kaipaatko

ihania ihmissuhteita, jotka tukevat sinua eivätkä vie voimiasi?

Etsitkö

sinua aidosti rakastavaa sielunkumppania?

Haaveiletko

uudesta ihanasta työpaikasta ja rentouttavasta ulkomaan matkasta?

Toivotko

saavasi uuden alun, jossa menneet kokemuksesi eivät hallitse sinua?

Haluatko 

oppia kuuntelemaan sisäistä viisauttasi ja kehosi viestejä?

Tunnetko

kutsun tehdä elämääsi muutoksen?

Uneksitko 

vapaudesta olla säteilevä ainutlaatuinen RAKKAUSMAGNEETTI?

Avaa naiseutesi pyhä feminiinienergia ja yhdisty taianomaisuuteesi, ilolla!

Workshopissa käymme mm. nämä asiat huolellisesti läpi:

1. AKTIVOIMME  RAKKAUDEN energiakeskuksesi (tämä vapauttaa erilaisista uskomusjärjestelmistä ja uudistaa omaan ainutlaatuiseen energiaasi)

2. Teemme lempeän voimallisen SYDÄNMEDITAATION (tämä meditaatio auttaa sinua luopumaan ulkoapäin tulleista matalista energioista, jotka vain pitävät sinua paikallaan. Sinun sydämessäsi sijaitsee todelliset ja aidot unelmat ja siksi sinun on erittäin tärkeä oppia avaamaan sydämesi niille, jotta ne pääsevät toteutumaan).

3. Saat KONKREETTISIA TYÖKALUJA, joiden avulla voimistat mm.: rohkeutta, itseluottamusta, elämäniloa sekä opit vetämään puoleesi aitoa rakkautta ja runsautta.  

4. AKTIVOIMME naiseutesi taianomaisen FEMINIINIENERGIAN ja RAKKAUSMAGNEETIN sisälläsi.

5. Saat tietoa erilaisista energioista ja erityisesti siitä, miksi ja miten löydät elämääsi sinua arvostavan sielunkumppanin tai miten uudistat nykyisen liittosi. Tulet saamaan vankkaa tietoa myös siitä, miksi sinun on tärkeä olla tietoinen sinua ympäröivästä energiasta.

6. KANAVOIN rakkauteen liittyvistä asioista, jotka auttavat sinua ymmärtämään miten aito rakkaus toimii ja ilmenee.

7. Hoidan aidolla rakkaudella sinua ja annan sinulle turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin. Haluan, että tunnet ja tiedät saavasi vain VIP -kohtelua.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa pian omasi!

TARJOLLA

Kahvia ja teetä sekä raikasta energisoitua vettä

Hedelmiä

BONUS

Enkelinviesti juuri sinulle!

PAIKKANA IHANA TANSSIKOULUN TILA HAUTUMO

OSOITE: MERIMIEHENKATU 29 (sisäpiha)

00150 HELSINKI

Sinun on aika saada toteuttaa parhainta itseäsi ja avautua säteilemään rakkautta!

Sinun ei tarvitse pelätä, häpeillä tai piilotella omaa sisäistä voimaasi. Todellinen sisäinen feminiininen voima ei ole pelottavaa, pakottavaa, tuhoavaa tai hallitsematonta.

Aito feminiininen voima on puhdasta rakkautta, lempeyttä, myötätuntoa ja rohkeutta mennä anteeksipyytelemättä siihen suuntaan, mikä tekee itsestä (sekä muista läheisistä) aidosti onnellisen. Se on eteenpäin kulkemista juuri siihen suuntaan, mistä unelmoit.

Minulle voima tarkoittaa sitä, että naisella on yhteys universaaliin rakkauteen, omaan korkeimpaan olemukseensa. Ja tuo energia virtaa hänen energiakanavissaan sekä kehossaan täysin esteettömästi.

Silloin hänellä on kyky toteuttaa omaa elämäänsä tuosta pyhästä viisaudesta, rohkeudesta ja rakkaudesta käsin. Näin se näkyy hänen teoissaan, valinnoissaan, sanoissaan ja siinä, miten vahvasti hän on yhdistynyt omaan korkeimpaan potentiaaliinsa. Ja silloin tulevaisuus tulee täyttymään asioista, jotka tekevät tämän naisen aidosti onnelliseksi.

Tee päätös löytää sisäinen rakkausmagneettisi ja vapauta itsesi vanhasta painolastista. Workshopissa saat työkalut, jotka toimivat ja antavat sinulle rohkeutta.

Asiakkaideni kokemuksia kurssista:

Ennen koulutusta koin että unelmani olivat kovin kaukaisia ja lähinnä pelko epäonnistumisesta esti tarttumasta oikein mihinkään uuteen. Sain Tiinan valmennuksesta apua ja tukea epävarmaan elämäntilanteeseeni. Kun elämäni oli risteyskohdassa en löytänyt oikeaa ratkaisua siihen ja silloin löysin Ilonsäteen ja Tiinan. Lähdin mukaan ja koin Tiinan koulutuksen ja siinä tehtävien harjoitusten selkeyttävän tilanteeni ja ikäänkuin avaavan tien ja suunnan jota kohti lähdin kulkemaan.Valmennus avasi silmäni ja pääsin sen avulla lähemmäksi sydäntäni ❤ Vähän välillä jännittikin, mutta mitä pidemmälle valmennus eteni sen paremmaksi se muuttui 💕Oma voimani kasvoi valtavasti ja tietenkin usko omaan tekemiseeni samalla. Olen huomannut olevani enemmän tasapainossa ja luottavani omiin tuntemuksiini. Muut ihmiset eivät enää pysty negatiivisesti vaikuttamaan minuun sillä oma voimani on kasvanut valtavasti 💖. Olen kiinnittänyt myös huomioni naisellisuuteeni, joka oli vuosia hukassa. Tämä tietenkin vaikuttaa erittäin positiivisesti koko elämääni 💖.Olen todella kiitollinen Tiinan antamasta valmennuksesta ja tuesta matkan varrella. Hän on aivan loistava valmentaja joka omalla rakkaudellisella voimallaan tekee ihmeitä. Kannattaa lähteä mukaan matkalle – et taatusti kadu. - Milja Koivuniemi

💕💖 Tiinalla on ihmeellinen ja taianomainen kyky hoitaa rakkaudella ja ilolla. Hän on 100% luotettava ja turvallinen valmentaja. Haaksirikkoisesta naisesta kehittyi itseensä rakastava nainen Tiinan valmennuksesta: Olen nyt onnellisessa parisuhteessa ja rakennan sydäntäni kuunnellen omaa uraani. Tunnen oman elämäni tarkoituksen voimallisesti. Uskallan toteuttaa itseäni ja kuunnella myös kehoni viestejä. Suosittelen myös sinua lähtemään mukaan Tiinan valmennukseen. - Heidi Räihä

Valmentajasi

Hei olen Tiina Nurmi! Olen auttanut satoja naisia löytämään omat sisäiset lahjansa ja kykynsä, joiden avulla he voivat elää vapaata ja onnellista elämää. He ovat uskaltaneet vapautua haasteistaan kuin perhoset kotelostaan ja saaneet rohkeutta avautua uudenlaiseen rakkauteen, jossa kunnioitetaan, arvostetaan ja saadaan VIP-kohtelua.

Valmennustyöni on ainutlaatuista ja tehokasta, sillä se perustuu vahvasti myös näkijän lahjoihini. Minulla on vahva kyky nähdä fyysiselle silmälle näkymättömiä energioita, jotka vaikuttavat huomaamatta ihmisten elämään. Näen ihmisissä ne henkilökohtaiset tukokset, jotka aiheuttavat heidän elämäänsä ongelmia ja osaan vapauttaa niitä yksinkertaisilla tekniikoilla. Tällä intuitiivisella lähestymistavalla pystyn helposti antamaan ihmisille toimivat työkalut, joiden avulla he voivat muuttaa elämänsä onnellisemmaksi ja yltäkylläisemmäksi kaikilla tasoilla. Sinunkin on aika saada tuntea aitoa rakkautta, arvostusta ja kunnioitusta.

Älä odota enää päivääkään, vaan uskalla avautua aitoon rakkauteen ja taianomaisuuteen!

Jokainen ihana ja kaunis tunne, jonka annat itsellesi, loistaa myös ulospäin ja vetää niitä ihmisiä puoleensa, jotka ovat tuon tunteesi kanssa sopusoinnussa.

Mitä päivän kestävä workshop maksaa?

Tee itsestäsi rakkausmagneetti – workshop

on nyt rajoitetun ajan tarjouksessa:

Voit maksaa kurssipäivän

Checkout Finlandin turvallisen maksujärjestelmän kautta,

maksutapoina ovat:

– Osamaksuvaihtoehtoja

– Verkkopankkimaksu

– Maksukorttivaihtoehdot

© Ilonsäde 2018   |    Ota yhteyttä   |    Rekisteriseloste

Pin It on Pinterest