Pyhän kokeminen, mitä se oikeastaan tarkoittaa, on mielenkiintoinen kysymys, johon vastaus löytyy sinun sydämestäsi.

Kun sydämesi on tyyni ja hiljaisen onnellinen, tunnet rauhaa, rakkautta, iloa, rohkeutta ja tasapainoa. Sinulla on kaikki hyvin vaikka ympärilläsi myrskyäsi. Sisälläsi on rakkauden taikaa, joka ympäröi sinua myös ulkoisesti. Aurasi säteilee kuin miljoona tuikkivaa tähteä.

Miten ihanaa tähtiä onkaan katsella ja miten niiden katseleminen tuo iloa, valoa, lohtua ja käsittämätöntä rauhaa. Tähdet sisältävät rakkauden taikaa, joka koskettaa jokaista tavalla tai toisella. Jokainen tähti näyttää ja tuntuu hieman erilaiselta, silti ne tukkivat sekä yhdessä että erikseen rakkauden taikaa kaikille, riippumatta katsojan iästä, koosta, väristä, hiuksista tai luonteenpiirteestä. Ne välittävät tuikkivaa valoa ehdoitta, sillä ne rakastavat kaikkia ja kaikkea. Ja olen varma, että ne rakastavat olla juuri tähtiä taivaalla.

Kun sinun sydämesi on tyyni, sinäkin katsot maailmaa rakkauden silmin ja tunnet kehossasi sekä sisälläsi pyhyyden tunteen. Juuri silloin rakastat myös itseäsi enemmän kuin koskaan.

Miten sitten voit saavuttaa yhä useammin tuon taianomaisen tunteen sisälläsi?

Tähdet tuikkivat, ne ikään kuin hymyilevät, nauravat ja kikattavat. Ne leikkivät pimeällä taivaalla kuin iloiset pienet lapset maan päällä. Iloisten ja onnellisten lasten leikkiä on suuri ilo seurata. Se lumoaa samoin tavoin kuin tähtien tuike tummansinisellä taivaalla. Katsetta on vaikea saada irti, sillä se tuottaa niin paljon hyvää energiaa ja hyvää oloa.

Miten ihanaa onkaan katsella tähdistä muodostuneita kuvioita,  miten ne ovat yhdistyneet yhdeksi kauniiksi muodostelmaksi. Maailma täällä maan päällä on myös kaunis taivaallinen tähtikuvio. Erilaisia tähtikuvioita tulee syntymään tänä vuonna enemmän kuin voimme kuvitellakaan, sillä sydämiä avautuu vauhdilla!  Muodostuu tuikkivia tähtiryhmiä sinne ja tänne. Jokaisella tuikkivalla on sama päämäärä ja sama suunta, jolloin törmäyksiä ei tule syntymään.

Mitä enemmän avaudut katselemaan sydämelläsi asioita, ihmisiä, tapahtumia ja ennenkaikkea itseäsi, sitä enemmän tunnet rakkauden taian sekä itsessäsi että ympärilläsi. Ja sitä enemmän sinä itse vedät puoleesi samankaltaista energiaa, sitä iloista tuikkivaa valoa, jossa on hyvä olla ja josta on ihana luoda uudenlaista ja uutta.

Kaikki on lopulta hyvin yksinkertaista ja hyvin luonnollista. Ympärillämme on jo pyhyys, rakkaus, iloa, rauha, tasapaino, inhimillinen maailma… ja se kaikki saa alkunsa sinun hymystäsi ja tuikkivista silmistäsi.


Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja