Voi harmi, nettivideosarja on jo päättynyt.

Opi olemaan oman elämäsi paras ja ihanin versio itsestäsi

Saat rohkeutta astua omaan voimaan ja löytää upean feminiinisen olemuksesi! Heitä hyvästit arvottomuudelle, väsymykselle, turhautuneisuudelle ja ilottomuudelle, lopullisesti!

Opi valitsemaan vain parasta!

Ihana nainen, kutsun sinut

mukaan maksuttomaan Paras ja ihanin versio itsestäsi – videosarjaan, jossa NÄYTÄN sinulle, miten löydät oman voimasi.

Tulet ymmärtämään, että sinulla on jo taskussasi matkalippu mihin tahansa!

Maksuton videosarja tarjoaa sinulle uudenlaisia, käytännönläheisiä työkaluja, jotka auttavat sinua inspiroitumaan elämästä. Sisäinen voimasi aktivoituu ja kykysi vastaanottaa vain parasta vahvistuu. Voit nousta täysin uudelle olemisen tasolle, jolla olet linjassa sydämesi kanssa. 

Eikö ole hassua, että me naiset pyrimme usein olemaan kaikkea muuta kuin sitä, mitä oikeasti olemme? Vietämme loputtomasti aikaa energiassa, joka vie voimiamme ja estää meitä kulkemasta eteenpäin. Keskitymme haasteisiin ja ongelmiin sen sijaan, että antautuisimme upeille mahdollisuuksille ja positiivisille asioille. Näin tapahtuu helposti meille kaikille, ellemme ole tietoisia niistä energioista, jotka haluavat vetää meitä alaspäin.

Jos sinä haluat LÖYTÄÄ parhaan ja ihanimman version itsestäsi ilmoittaudu mukaan maksuttomaan videosarjaan, jonka olen tehnyt sinulle onnellisuuden energialla.

Tule oppimaan sama, helppo ja yksinkertainen prosessi, jota käytän itse. Opi ottamaan vastuu omasta elämästäsi, olemaan omien unelmiesi veturi. Se paras ja ihanin versio itsestäsi!

Kun löydät itsestäsi parhaan versiosi, sinulla on käytössäsi matkalippu mihin tahansa tahdotkaan!

PÄIVÄ # 1

Sulje ovi menneisyyteen ja avaa uusi ovi tulevaisuuteen! (+tehtäväkirja).

Tiesitkö, että menneisyydessä eläminen vie voimiasi? Unohdat elää tässä hetkessä ja annat menneiden tapahtumien ottaa ohjat elämästäsi. Kenties murehdit lapsuuttasi, pieleen mennyttä ihmissuhdettasi tai viime viikolla tekemiäisi harmittavia valintoja? Arvaa mitä: voit päästää irti ja alkaa heti elää sitä ainutlaatuista totuutta, joka sinulla on sydämessäsi juuri nyt!

Katso videolta konkreettiset neuvot siihen, miten voit ravistaa menneisyyden tomut harteiltasi ja astua omaan voimaasi tässä hetkessä.

PÄIVÄ # 2

Tunnista rakkauden peruspilarisi. Löydä yhteys takaisin aitoon itseesi (+visualisaatio).

Tässä videossa saat työkaluja siihen, miten opit tunnistamaan erilaisia energioita niin töissä kuin vapaa-ajallasi. Opit myös, miten voit omalla feminiinienergiallasi tuoda erilaisiin ihmissuhteisiin lämpöä, luovuutta ja pyhää elämän virtausta.

Tarkkaile ympäristöäsi: millaiset energiat dominoivat erilaisia tilanteita ja mikä olisi toisin, jos energiat kohtaisivat toisensa lempeämmin, eikä törmäyksiä syntyisi. 

PÄIVÄ # 3

Katso elämää rakkauden ja tietoisuuden silmin.(+ aktivointi parhaimpaan ja ihanimpaan itseesi)

Uskalla tehdä elämässäsi muutoksia, jos niihin on tarvetta. Elämme luopumisen ja uudelleensyntymän aikakautta: hyvästellään rohkeasti kaikki se vanha, joka ei meitä enää palvele ja luodaan uudenlainen elämä, joka perustuu sisäiseen viisauteen!

Tulet saamaan myös uudistavaa rakkauden energiaa sinun vapaata tahtoasi kunnioittaen.

P.S. Kiinnitä huomioisi muutoksiin, joita koet ja pian opit tunnistamaan sen puolen sinusta, joka uskaltaa kulkea rohkeasti omaa ihaninta polkuaan. 

PÄIVÄ # 4

Yhteinen LIVE – WORKSHOP!

OPI kuuntelemaan kuiskauksia sisältäsi ja toteuttamaan niiden viestejä käytännössä. 

Tämä on parasta mitä voit itsellesi tehdä!

Löydät rohkeuden olla aito sinä ja osaat tehdä parhaita valintoja.

Yhteisessä Live – workshopissa saat myös meditaatiolahjan. 

Videosarja sekä LIVE -Workshop ovat maksuttomia

Saat linkin videoihin omaan sähköpostiisi (muista ilmoittautua mukaan) ja voit katsoa ne omassa tahdissasi (kannattaa kuitenkin katsoa ne pian, sillä videot eivät pysy pitkään katsottavissa).

Yhteiseen LIVE -WORKSHOP -iltaamme saat tarkemmat aikataulut antamaasi sähköpostiin. Tulet saamaan tuhdin paketin uutta, konkreettista tietoa siitä, miten sinä voit astua rohkeasti omaan voimaasi ja löytää parhaimman ja ihanimman version itsestäsi.

Nämä kaikki videot ja niihin kuuluvat sisällöt (työkirja, visualisaatio ja liveillassamme jaettava ladattava äänite) ovat täysin maksuttomia.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkit sisältöön ilmoitettuina ajankohtina.

P.S. Jos haluat, niin voit milloin vain poistua halutessasi postituslistalta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan maksuttomaan videosarjaan sekä livekoulutukseen!

Saat arvokkaita ja voimallisia työkaluja sekä rohkeutta astuaksesi omaan voimaasi, ihanimpaan versioon itsestäsi. VAIN ilmoittautumalla pääset mukaan videosarjaan sekä LIVE -workshopiin. 

Tervetuloa löytämään rohkeus, inspiraatio, ilo ja voima, joiden avulla muutat elämäsi juuri sellaiseksi kuin sinä itse haluat!

Näiden neljän päivän aikana tunnistat oman voimasi sekä rohkeutesi olla sinä. Aktivoimme parhaimman ja ihanimman version sinusta.

Opetan sinua luomaan elämääsi asioita, joista ennen vain uneksit!

Elämäsi, PARAS ELÄMÄSI haluaa kertoa sinulle aina, joka hetki jotain ja on sinun ihana tehtäväsi oppia kuuntelemaan sitä, jotta opit ottamaan rohkeasti askeleita siihen suuntaan, jossa olet linjassa oman aidon ja ihanan itsesi kanssa.

Ihanimmalle ihaninta, sinulle!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan maksuttomaan videosarjaan sekä livekoulutukseen!

Saat arvokkaita ja voimallisia työkaluja sekä rohkeutta astuaksesi omaan voimaasi, ihanimpaan versioon itsestäsi.

On sinun aikasi olla elämäsi veturinkuljettaja ja nauttia matkanteostasi inspiroituneena. On aika siirtyä eteenpäin, parhaana ja ihanimpana versiona itsestäsi, eikö vain?

Parasta parhaalle, sinulle ihana nainen!

Rakkaudella, Tiina

© Ilonsäde 2019   |    Ota yhteyttä   |    Rekisteriseloste

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications