Kuinka löydät sisältäsi onnellisuuden flown –

workshop 12.1.2019

OLETKO VALMIS TEKEMÄÄN VUODESTASI 2019 ONNELLISEN?

Jos mitään ei muuta – mikään ei muutu.

Kuinka löydät sisältäsi onnellisuuden flown antaa sinulle mahdollisuuden ainutlaatuiseen muutokseen, jossa vapaudut kohtaamaan aidon itsesi lempeällä ja rakkaudellisella tavalla. Onnellisuus on vahvaa elinvoimaa, jolla on kyky muuttaa alemmat tunnetason haasteet voimavaraksi. Ajatukset ja tunteet ovat tehokkaita parannuskeinoja, mutta tehokkainta on yhdistää ne oikeanlaiseen toimintaan.

Mitä, jos sinä voisit oppia, kuinka voit löytää sisäisen onnellisuuden ja hyödyntää tätä ihmeellistä energiaa omassa elämässäsi tai työyhteisössäsi?

Onnellisuuden energian avulla voimme jokainen kohentaa elämäämme sekä myös toisten elämää. Miltä sinusta tuntuisi auttaa itseäsi ja rakkaita läheisiäsi olemaan onnellinen ja tyytyväinen omaan elämäänsä?

Sisäinen tietoisuus

Olemme intuitiivisesti tienneet ilon, onnellisuuden ja rakkauden olevan niitä olotiloja, jotka parantavat merkittävästi elämänlaatuamme. Kuitenkin teemme itsestämme rutiinin orjia ja unohdamme sisäisen voimamme – onnellisuuden ja ilon.

Kaikki positiiviset tunteet, kuten ilo, toivo, anteeksianto, myötätunto ja kiitollisuus neutraloivat negatiivisia tunteita. Ne parantavat myös sosiaalisia taitoja, fyysisiä ja psyykkisiä kykyjä. 

 

 Kuinka löydät sisältäsi onnellisuuden flown

workshop sisältää:

Onnellisuus minussa

Opi tekemään vuodestasi 2019 ONNELLISUUDEN VUOSI!  

 

Workshopissa aktivoimme sinun sisäiset kykysi ja taitosi sekä sisäisen voimasi

Tulet saamaan tietoa sinuun vaikuttavista energioista

Teemme harjoituksia, jotka aktivoivat sinut korkeampaan taajuuteen

Saat vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla pääset eteenpäin elämässäsi

Aktivoimme sisäisen onnellisuuden lähteesi

 

Workshopissa saat UUTTA tietoa myös siitä:

miten löydät sisäisen onnellisuuden energian sisältäsi?

kuinka löydät sisältäsi motivaation lähteen muutokseen?

miksi sinulla on valta aiheuttaa oma onnesi tai kärsimyksesi?

kuinka pysyt onnellisuuden flow:ssa?

Valitsen onnellisuuden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minä olen valmentajasi Tiina Nurmi. Olen pienestä tytöstä asti ollut myös näkijä, selväkuuloinen ja -tuntoinen. Oman elämäni olen perustanut rakkauteen. Se on ollut peruspilarini, joka on kantanut minut kaikista elämäni haasteista tähän elämään, jota nyt saan elää. Matkan aikana olen oppinut tuntemaan aidon itseni ja oppinut myös näkemään ne energiakerrostumat ihmisten ympärillä, jotka pitävät meitä paikallaan. Tämän tähden, minun on helppo auttaa myös sinua löytämään itsesi ja se luonnollinen onnellisuuden tila, joka asuu sisälläsi. Olen auttanut satoja ihmisiä löytämään heidän elämäänsä iloa, onnellisuutta ja muutosvoimaa, unohtamatta heidän sisäisiä taitojaan.

AIKA: 12.1.2019 klo 10.30 – 16.30

Hinta vain 98€ sis. 24%alv

PAIKKA: TANSSIKOULU HAUTUMO

OSOITE: MERIMIEHENKATU 29 (sisäpiha)

00150 HELSINKI

Tarjolla luomukahvia / – teetä sekä hedelmiä.

Jokainen osallistuja saa myös yllätyslahjan, joka kannustaa tekemään vuodesta 2019 ONNELLISUUDEN VUODEN.

Voit maksaa kurssipäivän

Checkout Finlandin turvallisen maksujärjestelmän kautta,

maksutapoina ovat:

– Osamaksuvaihtoehtoja

– Verkkopankkimaksu

– Maksukorttivaihtoehdot

Tervetuloa mukaan! Luodaan sinun uusi vuosi 2019  ONNELLISUUDEN VUODEKSI.

Ihanat asiakkaani

Se rakkauden määrä mikä Tiinasta välittyy luo turvallisen tilan avautua ja päästää irti kontrollista. Hänen helpot ja luonnolliset menetelmät kulkeutuvat kyllä ytimeen asti ja saivat suorittajan vapautumaan.

Leena

Olin tottunut tiettyyn malliin tehdä muutoksia elämässäni ja, kun tulin Tiinan valmennukseen, jouduin (tai oikeastaan sain) uudistaa ajatus- ja toimintamallini. Nyt minulla on uudet työkalut siihen,  miten pysyn omassa voimassani ja osaan myös kuunnella itseäni. Kiitos. Suosittelen. 

Taina

Elämäniloni oli kadonnut elämästäni vaikean parisuhde kokemuksen aikana. Tunsin turhautuneisuutta ja surua. Minulle tuli tietynlainen viha miehiä ja itseäni kohtaan. En enää löytänyt sitä iloista itsevarmaa naista itsestäni, vaan tunsin negatiivisia tunteita ja väsymystä. Tiinan valmennuksessa (ja kanavoinnissa) löysin sen puuttuvan palasen takaisin elämääni, joka katosi ongelmaisen suhteen aikana. Nyt elämässäni on ihania ihmisiä, iloa ja uusi suunta. Osaan jo erottaa ne ihmiset, jotka vievät minulta energiaa ja suuntaan huomioni niihin ihmisiin, jotka kannustavat kehitystäni. Ja kiikarissa on jo ihana kumppani! 

Kaisa

© Ilonsäde 2018   |    Ota yhteyttä   |    Rekisteriseloste

Pin It on Pinterest