Kristallin Kirkkaana

Näin nouset omaan voimaasi

Seuraava Kristallin Kirkkaana – Näin nouset omaan voimaasi valmennussarja ilmoitetaan Ilonsäteen uutiskirjeessä.

Upeaa, että olet kiinnostunut tästä vaikuttavasta valmennussarjasta.

Tuntuuko sinusta, että tietynlainen elämän oppijakso on päättymässä ja aivan uudenlainen ajanjakso on alkamassa?

Tunnet aivan oikein!

Valo lisääntyy huimaa vauhtia maailmassa juuri nyt. Haluatko tietää mitä se tarkoittaa sinun kohdallasi?

Valmennukseni on suurella rakkaudella suunniteltu juuri sinulle, joka haluat ymmärtää mitä maailmassa tapahtuu, miten se vaikuttaa sinuun, miten sinä voit suojautua negatiivisilta energioilta ja miten voit luoda uskoa tulevaan, katsoa eteenpäin ja toteuttaa sydämesi unelmat.

Elämme hyvin poikkeuksellista aikaa täällä maan päällä. Samalla kun ihmiskunta kokee ennennäkemättömiä ikäviä asioita, annetaan meille jokaiselle enemmän iloa, valoa ja rakkautta kuin koskaan aiemmin.

Haluatko sinä lähteä tutkimaan mitä se tarkoittaa sinulle ja mitä kaikkea hyvää se voi tuoda sinun elämääsi?

Matka vaatii ripauksen rohkeutta, varsinkin päästää irti menneestä ja uskaltautua ottaa ensimmäinen askel kohti uudenlaista, sinua voimistavaa toimintamallia, kohti uutta ihanaa maailmaa.

Maailmaa joka on täynnä valoa, iloa, toivoa, uskoa ja rakkautta. Tahdotko oppia näkemään, kokemaan sekä tuntemaan tämän puolen maailmasta?

On aika jättää ne toimimattomat mallit, jotka ehkä pitävät sinua edelleen eri tavoin paikallaan.

Tämä on Sinulle!

Kolmen Live-valmennuksen huikea sarja!

Tämä valmennussarja antaa sinulle inspiraation ja innostuksen kipinän! 

Nämä kolme Live-valmennusta antavat sinulle syvällisempää ymmärrystä ja näkemystä itsestäsi ja mikä on oikein juuri sinulle.

Käymme yhdessä läpi mitä Kristallivärähde ja -valo on ja miten ne ilmenevät maailmassa.

Opetan sinua myös tunnistamaan Kristallivärähteen ja -valon itsessäsi ja miten ne vaikuttavat sinuun.

Live-valmennusten tarkoituksena on ennen kaikkea auttaa sinua tunnistamaan oma Kristallinen Kuningatarenergiasi ja kääntää se voimavaraksi, jotta arkesi on sujuvaa ja elämäsi onnellista.

Opetan sinulle miten erotat oman energiasi muiden energioista, sillä taito on aivan välttämätön muuttuvassa maailmassa. Kun pysyt aidosti omassa energiassasi ei kukaan eikä mikään voi horjuttaa sinua. Takaan, että silloin löydät tasapainon itsesi kanssa eikä sinun olotilasi aaltoile vaan se on vakaa.

Haluan opettaa sinulle kaiken tämän loppuelämääsi ajatellen. Kun sydämestäsi teet valinnan tulla mukaan ja sitoudut valmennuksiin ja harjoittuksiin, saat juuri sinulle sopivat työkalut miten pysyt omassa kristallinkirkkaassa energiassasi myös jatkossa.

Valmennussarjan anti:

 • Kolme huikeaa, interaktiivista Live-valmennusta
 • Henkilökohtaisen valmennusviestin joka auttaa sinua luomaan pysyvä muutos elämässäsi
 • Ymmärrystä siitä mikä Kristallivärähde ja -valo on
 • Vapaudut sinusta kahlitsevista ajatus- ja toimintamalleista
 • Löydät Kristallisen Kuningatarvoimasi ja tiedät miten myös pysyt siinä
 • Käsitys siitä mikä on seuraava oikea askel sinulle kristallisoituu ja konkretisoituu
 • Jatkat matkaasi hymyillen ja vapaana

Tämä on Sinulle!

Kristallin Kirkkaana – Näin nouset omaan voimaasi Live-valmennussarja on suunniteltu antamaan sinulle juuri oikeat eväät, jotta voit tunnistaa vaivattomasti oman suuntasi, merkityksesi ja tarkoituksesi ilman syyllisyyttä tai muiden arvostelevaa katsetta.

Teemme vaikuttavia harjoituksia, joiden avulla nouset omaan voimaasi, jotta muutos on pysyvä.

Mitään ei tehdä pakottamalla. Väkisin tai suorittamalla tekeminen vie vääjäämättä vanhoihin toimimattomiin tapoihin.

Kun sitoudut harjoituksiin, sinua parhaiten palveleva muutos vain tapahtuu elämässäsi. Tunnistat sen siitä, että muutos tapahtuu hyvin luonnollisella tavalla, sinun on helppo hymyillä ja tunnet uudenlaista keveyden ja ilon tunnetta. 

Näet asiat selkeämmin sekä miten asiat ovat yhteydessä toisiinsa. Näkökulmasi laajenee antaen sinulle uuden perspektiivin ja näin ollen myös ajatus- ja toimintamallisi uudistuvat. 

Tämä valmennussarja on suunniteltu ja luotu maailmaan nyt tulvivasta Kristusvärähteestä käsin. Kun katson osallistujia sieluni silmin, näen miten sanoin kuvaamattoman kauniisti nämä valmennukset avaavat ja uudistavat sinua sieluasi myöden. 

Olen käynyt näitä aiheita läpi Universaali Mestaritason -valmennuksessa. Nina, joka käy valmennusta kuvailee kokemaansa näin:

Kristallien värähde on pehmeää ja lempeää, ja samalla hyvin voimakasta. Tuntuu siltä, että energia läpäisee kaiken tuoden Kristallista valoa jokaiseen osa-alueeseen elämässäni. Olen useamman vuoden ajan surrut läheisen ihmisen äkillistä poismenoa. Vuosien varrelle on mahtunut erilaisia surun jaksoja, surutyö on edennyt, mutta suru on painanut ja vienyt minulta voimia. Kun osallistuin Tiinan pitämään Live-valmennukseen, tapahtui jotain mitä en olisi villeimmissäkään unelmissa voinut kuvitella: suru muuttui vapauden tunteeksi. Tuntui siltä kuin suru nostettiin pois sydämestäni ja ajatuksistani ja jäljelle jäi hyvin vapautunut rauhan olotila.

Sinä hetkenä tein päätöksen luopua vanhasta tavastani käsitellä asioita. Ymmärsin, miten uudenlainen kristallinen värähde vaikuttaa ajatuksiini ja valintoihini. En tiedä mitään suurempaa lahjaa kun vapautuminen surun ja tuskan taakasta. Kiitos Tiina niin äärettömän paljon. Kiitos.  – Nina

Sisäinen tietoisuuteesi kutsuu sinua 

Kristallin Kirkkaana – Näin nouset omaan voimaasi 

Kokonaishinta 97 € sis.24% alv

1. LIVE-VALMENNUS

Päivämäärä ilmoitetaan, kun valmennussarjan ajankohta on oikea.

Kristallivärähde ja -valo sinussa sekä maailman muutoksessa

 • Tässä Livessä kerron miten näen, Kristallivärähteen ja -valon ilmenevän sekä kasvavan maailmassa ja miten ihanasti näen sen vaikuttavan sinuun, meihin jokaiseen.

2. LIVE-VALMENNUS

Päivämäärä ilmoitetaan, kun valmennussarjan ajankohta on oikea.

Kristallinen kuningatarvoimani

Miten tunnistan sen itsessäni ja vien sen arkeeni. Kristallinen Kuningatarvoimasi on aina saatavillasi.

 • Tässä Livessä opetan, miten erotat Kuningatarvoimasi muista ja varsinkin muiden energioista, jotta osaat aina vaivattomasti valita sinua eniten kohottavan energian. Tämä on aivan välttämätön taito tässä muuttuvassa maailmassa.

3. LIVE-VALMENNUS

Päivämäärä ilmoitetaan, kun valmennussarjan ajankohta on oikea.

Kohti kristallinkirkasta huomista

 • Tässä Livessä opetan miten pysyt omassa kristallinkirkkaassa energiassasi ja omassa suunnassasi sekä miten pysyt omalla tielläsi vaikka mitä tulisi vastaan. 

LISÄKSI SAAT HENKILÖKOHTAISEN VALMENNUSVIESTIN

Jokainen Live-valmennus on kestoltaan 1h ja ne toteutetaan Zoom-palvelun kautta. Saat selkeät ohjeet ilmoittautumisesi jälkeen. Tallennan Live-valmennukset, joten voit katsoa tallenteen myöhemmin jos kyseinen ajankohta ei sovi sinulle. 

VASTAAN SINULLE HENKILÖKOHTAISESTI

Kolmen Live-valmennuksen jälkeen saat kirjoittaa koosteen ja lähettää sen minulle sähköpostitse. Vastaan jokaiselle, joka lähettää koosteen xx.x.2022 mennessä ja kerron sinulle henkilökohtaisesti mitä näen sinun kohdallasi. Kirjoita viestin aiheeksi Kristallin Kirkkaana.

Valmennuksen anti: 

 • Kolme huikeaa, interaktiivista Live-valmennusta 
 • Henkilökohtaisen valmennusviestin joka auttaa sinua luomaan pysyvä muutos elämässäsi
 • Ymmärrystä siitä mikä Kristallivärähde ja -valo on  
 • Vapaudut sinusta kahlitsevista ajatus- ja toimintamalleista
 • Löydät Kristallisen Kuningatarvoimasi ja tiedät miten myös pysyt siinä
 • Käsitys siitä mikä on seuraava oikea askel sinulle kristallisoituu ja konkretisoituu
 • Jatkat matkaasi hymyillen ja vapaana

Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän Kristalliseen Live-valmennussarjaan! 

Älä milloinkaan anna pois vapauttasi olla Sinä!

Tiinan rakkaus, ilo ja lämpö saa turvallisesti tutkimaan aidosti omaa elämää. Harjoitukset ovat ihania, yksinkertaisuudessaan todella voimakkaita ja energisoivia ja mikä parasta, ilo on aina mukana. Tiina on iloa hersyvä ja rakastettava valmentaja, hänen tapansa valmentaa on tuottaa iloa ja keveyttä arkeen. Tiina on ainutlaatuisen aito, rehellinen, todella läsnäoleva valmentaja, auttaa löytämään elämän taian, kaikessa kauniissa yksikertaisuudessaan.

Olen oppinut olemaan kiitollinen jokaisesta päivästä, lempeä ja armollinen itseäni ja elämääni kohtaan. Olen oppinut kuuntelemaan tarkemmin itseäni, kehoni kieltä, sydämeni ääntä. Ulkoapäin tulevat ärsykkeet eivät enää hallitse elämääni, tunnen rakkauden ja ilon kuplivan sisälläni. Olen oppinut tunnistamaan itseni tämän fyysisen kehon sisällä, kohtaamaan itseni ja toisen ihmisen rakkaudella. Ja HYMY, mitä kaikkea se saakaan aikaan, niin paljon iloa ja rakkautta. On onnea löytää oman elämänsä ydin. – Sirpa Vainio

Ohjaajana Tiina tarjoaa, ilon ja valon lisäksi, työvälineet ja turvallisen ympäristön lähteä tutkimusmatkalle itseen, omaan sisäiseen viisauteen. -Taina

Olen todella löytänyt ensimmäistä kertaa elämässäni yhteyden naiseuteeni, omaan voimaani ja vielä tasapainoa sen feminiinisen- ja maskuliinisen energian välillä. – Jaana

Paras sijoitus, jonka olen investoinut itseeni. – Päivi

Olen tehnyt itsetuntemusta jo vuosia, silti menneiden kokemusten vaikutus nykyhetkessä yllätti täysin. Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen sain enemmän kuin olisin voinut edes kuvitella. Suosittelen jokaiselle, jotka tahtovat parantaa piilossa olevat haavansa, eheytyä ja oppia arvostamaan itseään. – Leila

Tunsin kuinka sydämeni avautui hoidossa, sisälläni oli rasia, joka alkoi raottua ja murenemaan ja sisältä paistoi niin kirkas ja kauniin puhdas valo että ihan häikäisi. Aivan sanomattoman ihana tunne. Illan aikana on ”repustani” kuorittu jotain ”turhaa” tunnetta pois, tilalle tulee rauhan tunnetta. 

Hei Tiina

Oli pakko kirjoittaa, heti kun olin tehnyt tilauksen ja menin avaamaan ulko-ovea, niin ovesta tuli 2 höyhentä päälleni. Tuntui aika upealta. – Pia

Sydämeni palo on opastaa sinua löytämään oma identiteetti ja oman sydämen voima joita tarvitaan, jotta muutos on aito ja pysyvä. En tiedä mitään suurempaa iloa ja riemua kuin nähdä valmennettavani kukoistavan, löytävän sen puuttuvan palasen luoda ja elää täysin omannäköistä elämää.

Pulppuavaa iloa ja rakkauden energiaa! Halauksin, Tiina 

KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA

Miten elämäni tulee konkreettisesti muuttumaan valmennuksen jälkeen?

Toivon sinun löytävän itsesi syvemmällä tasolla. Se on hyvänolontunne, jota ei oikein voi verrata muuhun. Kun antaudut valmennukseen ja luotat, että se tuo sinulle positiivisen muutoksen, näin varmasti tapahtuu.

Mitä jos läheiseni eivät ymmärrä muutoksia joita näkee minussa tai muutoksia joita haluan tehdä elämässäni?

Itse ajattelen niin, että minulle on kaikista tärkeintä oma hyvinvointini. En enää suostu siihen, että muiden odotukset ohjaavat minun valintojani ja minun elämääni. Tein sitä monet vuodet enkä ollut onnellinen. Vapaus päättää omasta itsestäni on minulle sekä läheisilleni ollut avain onnelliseen elämään.

Miten yksi valmennus voi saada aikaan niin suuren muutoksen jota kuvailet?

Tiedän sen olevan mahdollista, sillä olen monta kertaa nähnyt muutoksen tapahtuvat kertaheitolla. Tärkeintä on usko ja luottamus, että niin käy ja antautuminen prosessiin. Silloin sinun korkein ja parhain voi laskeutua ja jäädä pysyvästi elämääsi. Olen nähnyt tämän tapahtuvan lukuisia kertoja, joten tiedän sen olevan mahdollista.

Olen aikasemmin käynyt vastaavanlaisia valmennuksia, mutta muutos ei ole jäänyt elämääni. Mistä se johtuu?

Välillä muutokset ovat niin syvällisiä ja laajoja, että uuteen tottuminen vie aikaa. Se ei ole mitenkään huono asia tai väärin millään lailla. Tärkeintä on tiedostaa asia, olla avoin tekemään muutoksen ja päästämään irti vanhasta ja ottaa toiminnan askelia. Harvoin muutos kuitenkaan tulee meille täysin annettuna. Usein me itse olemme ratkaisevassa asemassa muutoksen pysyvyyden kannalta.

Kaipaan ennenkaikkea energiahoitoa. Ovatko Live-valmennukset hoitavia?

Kaikki tekemäni valmennukset ovat hyvin hoitavia. Rakkaudellisen energian välittäminen on osa minua ja kuuluu minun tapaani valmentaa.

Olisi ihana osallistua Live-valemnnuksiin, mutta olen varattu kun ne pidetään. Voinko osallistua niihin myöhemmin?

Taltioin Live-valmennukset ja voit katsoa ne milloin sinulle parhaiten sopii.

Näkyykö tämä valmennussarja minun omalla kurssi sivuilla Ilonsäde.com -sivustolla?

Tämä valmennus ei näy sivustolla sillä tämä valmennus koostuu kolmesta Live-valmennuksesta ja henkilökohtaisesta viestistä. Harjoitukset, joita opetan, kerron Live-valmennuksissa.

Onko mahdollista saada henkilökohtaista tukea sinulta puhelimitse tämän valmennuksen aikana?

Tähän kokonaisuuteen ei kuulu henkilökohtaiset puhelut. Jos tahdot henkilökohtaista valmennusta, olen luonut sinua varten upean ja vaikuttavan valmennuspaketin. Valmennuspaketti on henkilökohtainen valmennussarja. Listätietoa löydät tästä linkistä.

Mitä tarkoitat koosteella jonka toivot osallistujien kirjoittavan ja lähettävän sinulle 10.7.2022 mennessä?

Toivon, että kirjoitat koosteen katsottuasi kaikki kolme Live-valmennusta. Kirjoita sinun kokemuksesi Live-valmennuksista, mistä pidit, mikä kosketti, mikä askarrutti, mistä aiheesta toivot saavasi lisätieto yms. Sana on vapaa. Koosteen kirjoittaminen on tärkeä osa tätä valmennuskokonaisuutta. Kun istut alas ja kirjoitat koosteen, valmennuksen anti menee syvälle tasolle sinussa ja oivallat asioita. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti sähköpostitse ja saat kuulla mitä näen sinun kohdallasi.

Miten Live-valmennukset toteutetaan?

Valmennukset toteutetaan Zoom-palvelun kautta, joten voit osallistua sinulle parhaasta mahdollisesta paikasta. Kiitos kun varaat itsellesi tämän ajan. Jos et voi osallistua Live-valmennukseen livenä, tallennan Liven ja voit katsoa sen sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. 

Miten saan linkit ja kirjautumisohjeet?

Heti kun olet ilmoittautunut ja maksanut valmennussarjan, saat selkeät ohjeet kuitin mukana. 

Tiina Nurmi – Ilonsäde © Copyright 2022. Kaikki oikeudet pidätetään. Ilonsade@ilonsade.com   Rekisteriseloste