Elämä avautuu sisältäpäin

Hei sinä ihana nainen,

Tunnetko olevasi tietoinen elämästäsi, ratkaisuistasi ja naiseudestasi? Tuhlaatko arvokasta aikaasi unohtamalla oman onnellisuutesi? Haluaisitko sinä löytää naiseuden upean alkulähteesi sekä omat vahvuutesi?

12 viikkoa kestävä Voimallinen nainen –verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat pysyvän, todellisen muutoksen elämääsi. Saat ammattitaitoista ja lämminhenkistä valmennusta ja tätä kautta löydät rohkeutta saavuttaa potentiaalisi, tulla esiin ja näkyväksi.

Valmennus ei ole laastari, vaan upea matka ydinolemukseesi, josta sitten pystyt ammentamaan voimaa ja energiaa toiveittesi elämään.

Onnellisen elämän salaisuuden löydät tutustumalla omiin sisäisiin voimavaroihisi, jotka tuodaan valmennuksen aikana näkyviin ja näkyviksi. On aika heittää riittämättömyyden, syyllisyyden ja arvottomuuden tunteet menneisyyteen. Nyt on aika uudistaa oman elämäsi ajatus- ja toimintamallit sekä löytää feminiinisyytesi voima!

Selkeys on menestyksen ja onnellisuuden tärkein ainesosa, sillä se johtaa toiminnan voimaan. Ilman selkeää suuntaa ihminen kulkee samaa ympyrää, jolloin on vaikea löytää itsestään se oma, sisäinen potentiaali sekä uskallus ryhtyä toimeen. 

Sinä ihana nainen voit saada todellisen ja aidon merkityksen elämään, elämään, joka on tulvillaan todellista iloa, rakkautta, sydämen paloa, intohimoa ja aitoa merkitystä!

On aika saada sinut matkalle kohti täyttä potentiaaliasi.

Kaikki unelmasi ovat kätesi ulottuvilla, kun vain uskallat luottaa itseesi ja omaan sisäiseen naiseuden voimaasi.

Mutta miten?

Kaikki on kiinni energiasta. Olen valmistanut sinulle Voimallinen Nainen™ 12 viikon valmennuksen, jonka aikana valmennan sinua olemaan yhteydessä korkeimpaan voimaasi, jotta opit tiedostamaan ja luomaan upeasta sisäisestä voimastasi käsin. Valmennan ja tuen sinua toteuttamaan itseäsi – se antaa sinulle voiman:

 • Tehdä muutos selviytymismoodista kukoistavaan ja rakkaudelliseen runsauteen sekä onnellisuuteen
 • Löytää omat upeat ideasi, jotta voit luoda oman liiketoimintasi ja löytää oman vahvuutesi täyttääksesi tarkoituksesi ja kokeaksesi merkityksen elämässäsi
 • Tuntea olosi varmaksi, jotta uskallat tulla näkyväksi
 • Saada tukea ja tuntea itsesi arvokkaaksi kaikkien lähelläsi olevien toimesta
 • Saada rajatonta rakkauden energiaa, kun olet vapautunut sisäisistä rajoitteista ja kaipuusta johonkin suurempaan
 • Tuntea, että elät tarkoitustasi ja voit ilmaista itseäsi, sitä upeaa naista, joka olet syntynyt täällä olemaan
 • Kohdata kaksoisliekkeys/sielunkumppani tai muuntaa ihmissuhteesi tai avioliittosi korkeampaan ja rakastavampaan taajuuteen, jota janoat ja kaipaat

Sinun on aika heittää riittämättömyyden tunne menneisyyteen!

Tämä valmennus on sinulle, jos:

♥ Olet valmis astumaan omaan naiseuden voimaasi, ja tunnet, että nyt on alkamassa sinun aikasi loistaa

♥ Etsit oikeaa suuntaa elämässäsi, mutta et vielä tiedä mikä se on ja miten se löytyy

♥ Tarvitset rohkeutta ja tukea olemaan jumalatar ja kuningatar omassa elämässäsi ja tarvitset oikeat työkalut unelmiesi toteuttamiseen

♥ Haluat konkreettisia, tosielämässä todistetusti toimivia malleja, joilla lumoava voimasi vahvistuu

♥ Haluat olla yhteydessä korkeampaan voimaan, jolloin yhdistyt syvempään luomisenprosessiin – sekä yhdistyt voimalliseen intuitioosi

♥ Kaipaat ympärillesi loistavan tiimin, jonka avulla pääset elämässä eteenpäin

♥ Haluat murtautua ulos nykyisten haasteidesi kierteestä ja saada tuloksia stressaamatta ja ilman suorittamista

♥ Haluat saada VIP-kohtelua elämääsi ja oppia tuntemaan oman naisellisen potentiaalisi

♥ Haluat omalla esimerkilläsi kannustaa ja olla valona muille naisille, joilla on elämässä haasteita

♥ Olet valmis astumaan esiin ja tekemään töitä menestyksesi eteen, vaikka vähän pelottaisikin. 

♥ Et halua antaa enää omaa voimaasi toisten haltuun.

Yhdisty syvempään  totuuteen siitä kuka olet

Tässä kohtaa saatat miettiä, kenelle Voimallinen Nainen™  valmennus sopii? 

Totta puhuakseni Voimallinen Nainen™ valmennuksen läpikäyneet, ovat naisia, jotka haluavat ymmärtää itseään ja tarkoitustaan syvemmin ja laajemmin. He haluavat oppia uusia näkökulmia omasta elämästään ja löytää oman tarkoituksensa. He haluavat voimistua ja päästää irti turhautuneisuuden ja väsymyksen tunteesta. He haluavat heittää riittämättömyyden, syyllisyyden, arvottomuuden ja erillisyyden tunteet menneisyyteen. He ovat periksiantamattomia ja iloitsevat niin omista kuin muidenkin onnistumisista. Jos sinusta tuntuu, että olet valmis heräämään upeaan naiseuden voimaasi, kuulut ehdottomasti joukkoomme. On täydellinen aika herättää sisäinen rohkeutesi, lumoava Jumalatar, oman elämänsä Kuningatar ja Valtiatar olemuksesi. Kuvittele, kolmen kuukauden päästä sinä voit olla tuo nainen, joka uskaltaa tuoda esiin omat ajatuksensa sekä ideat  ja toteuttaa ne.

Mitä konkreettista valmennus tarjoaa sinulle?

Tietoa ja oppia

♥ Saat runsaasti arvokasta tietoisuutta energioista, jotka vaikuttavat ajatuksiin, tunteisiin, valintoihin, päätöksiin, perhe-elämään, lapsiin, parisuhteeseen, ihmissuhteisiin, työilmapiiriin, johtamiseen ja elämään yleensä.

♥ Saat konkreettisia työkaluja siihen, miten muutat oman energiasi ja alat vetää puoleesi sinulle oikeanlaisia, ihmisiä, asioita ja tapahtumia. Naiseuden voimasta käsin toimiessasi ohjaudut sisältä etkä ulkoa, ja silloin mikään ulkoinen ei voi enää sinua heilauttaa pois omalta linjaltasi.

♥ Opit, miten nousta voimaasi naisena ja muuttaa sitä kautta koko elämäsi parempaan.

♥ Opit löytämään asioiden ytimen yksinkertaisella tavalla! Saat arvokasta tietoa, miten vahvistaa intuitiotasi sekä oppia luottamaan omiin aisteihisi sekä kehosi tuntemuksiin.

♥ Saat kattavasti tietoa siitä, miten yhteys jumalatar olemukseesi ja enkeleihin on hyvin luonnollista ja helppoa. Tarkoitus on, että sinun ainutlaatuisuutesi tulee näkyviin ja käyttöösi.

Valmennusta

♥ Opit löytämään iloa tuottavat asiat elämääsi ja elämästäsi, jolloin henkinen kehitys kasvaa, laajenee ja syvenee.

♥ Opit tunnistamaan sinun oman naiseuden voiman säteesi, jolloin elämääsi virtaa runsaus.

Saat arvokasta tietoa siitä, miten menestyt ja löydät runsauden taajuuden.

♥ Opit sydämen tietoisuuteen perustuvia lainalaisuuksia. Loistavia tuloksia syntyy silloin, kun uskaltaa sukeltaa syvälle sisimpäänsä, omaan upeaan luovuuden ja tiedon lähteeseen.

♥ Tiedät, mitä on pyhä naiseus ja seksuaalisuus, kauniilla ja lempeällä tavalla.

♥ Saat vaikuttavia fyysisiä harjoituksia, joiden avulla tulet tietoiseksi kehostasi.

Opit ottamaan oman voimasi haltuusi. Miksi oman voiman löytäminen on tärkeää? Oma voimasi on sisimmässäsi oleva ääretön energialähde, joka on yhteydessä rakkauteen. Oma voimasi on myös sielusi voima ja silloin sinulla on tietoisuus myös siitä kuka sinä todella olet.

Olet lumoava nainen!

Mikä on naisen voima ja miten se syntyy?

Aito rakkaus on naisen alkuvoima ja se syntyy hyvästä yhteydestä omaan sisimpään. Rakkaus syntyy maskuliini- ja feminiinienergian tasapainosta, kunnioituksesta itseä ja omia rajoja kohtaan sekä siitä, että tekee niitä asioita, joista nauttii. Valmennuksen aikana tulet löytämään itsestäsi kaiken tämän, lisäksi saat runsaasti tietoa siitä, miten yhdistyt luonnon voimaan ja sen valtavaan tietoisuuteen. Haluan sinun löytävän tuon jumalaisen pyhän alkulähteen jossa olet inspiroitunut ja hehkut lumoavaa naiseuttasi maailmaan. Sinut kykysi ja taitosi on tärkeä saada esille, jotta voit toteuttaa tarkoitustasi, onnellisena.

On ilo valmentaa sinua löytämään sisältäsi voima tulla naiseksi, joka uskaltaa hehkua rohkeana ja luoda elämäänsä niitä asioita, joita rakastaa.

Uskalla herättää rakkaus itseäsi kohtaan

Vapaudu sinua sitovista energioista

Haluan antaa sinulle rohkeutta ja tukea uskaltaa rakastaa itsesi vapaaksi sinua sitovista energioista

Useimmat ihmiset eivät tiedä, mitä todella haluavat ja vaikka tietäisivätkin, eivät osaa saavuttaa haluamaansa. Haasteita ovat muun muassa mielen tasolla olevat uskomusjärjestelmät, ulkoapäin opitut pelot, eletyn elämän kokemukset ja erityisesti rakkaudettomuus. Kuvittele, miltä tuntuu saada ja antaa rakkautta, vapaana ja vapaasti.

Autan sinua vapauttamaan naiseuden voimasi ja olemaan Jumalatar, Kuningatar sekä Valtiatar. Nainen, jolla on oman elämänsä kultaiset langat käsissään. Vain näin pääset kosketuksiin oman elävään energialähteeseesi, näkemykseesi, intuitioosi ja sisäiseen viisauteesi sekä kaikkein tärkeimpään – rakkauteen, arvostukseen ja kunnioitukseen itseäsi kohtaan. Tästä naiseuden voiman lähteestä sinä voit kirjoittaa elämäsi tarinan uudestaan.

Tulet tietämään mikä on sinun transformoiva voimasi

Mikä on se voima, joka saa sinut toteuttamaan itseäsi ja vaikuttamaan omaan elämäsi? Keskustelemme ja jaamme voimallista tietoa kaikesta siitä, kuinka kuoriudut kotelostasi upeaksi itseensä uskovaksi naiseksi.

Katsotaan tarkemmin, mitä opit valmennuksen seitsemässä päämoduulissa

Voimallinen Nainen™ -valmennus takaa sinulle vankalla ammattitaidolla ja rakkaudella valmistetun kokonaisuuden. Koulutusmoduulit värähtelevät hyvin korkeaa energiaa. Sanojen, harjoitusten ja tehtävien takana on puhdas ilo ja rakkaus.

Valmennus auttaa sinua näkemään, tuntemaan ja aistimaan ympärilläsi olevan näkyvän ja näkymättömän energiamaailman selkeämmin. Ymmärrät, miten kontrolloiva maskuliinienergia, ja sen aiheuttamat uskomusjärjestelmät, vallitsevat ajatusmallit ja tavat toimia ovat vaikuttaneet elämääsi.

12 viikon mittaisen koulutuksen aikana käyt läpi seuraavat 7 askelta:

ASKEL 1

AKTIVOIMME SISÄISEN JA UPEAN NAISEUDEN VOIMASI

Keskitymme luomaan sinun hyvinvointiasi tukevia toimintoja ja siksi aloitamme maskuliini- ja feminiinienergian tasapainotilasta. Sinun on tärkeä ymmärtää, miten nämä kaksi polariteettia toimivat yksin ja yhdessä, jotta voit murtaa kaikki esteet ihanalla matkallasi kohti upeaa naiseuden voimaasi. Tulet:

 • Ymmärtämään, miksi sinun on erittäin tärkeä herätä tiedostamaan syvempi tarkoitus elämässäsi
 • Luomaan tulevaisuuttasi uudenlaisesta lähteestä
 • Heräämään syvemmälle tarkoitukselle ja merkitykselle elämässäsi
 • Löytämään uskomattomat voimavarasi, kun opit arvostamaan itse itseäsi
 • Kokemaan aitoa rakkautta, ihmissuhteita, läheisyyttä
 • Opit aktivoimaan naiseuden voiman energiakeskukset – opit tunnistamaan selkeämmin kuka todellisuudessa olet 

Tarkoitus on luoda sinulle uudenlainen perusta, josta sinun on hyvä ja turvallista ponnistaa eteenpäin. 

ASKEL 2

MURTAUDUMME VANHOISTA KAAVOISTA ETEENPÄIN

Uudenlainen ajatusenergia – kuinka opit tietämään mitä todella haluat, ilman pelkoa ja kontrolointia. Kuvittele, mikä kaikkia on mahdollista, kun toimit ilman pelkoa.

Tämän moduulin aikana saat selville, miten avataan naiseuden voiman ensimmäinen ja tärkein keskus: suhde omaan itseesi (mieleesi ja kehoosi) siten, että voit murtautua elämässäsi toistuvan kaavan läpi, joka on estänyt sinua manifestoimasta unelmasi.

Tässä osiossa tulet oppimaan, miten:

 • Pääset menneiden kaavojen ja ydinuskomusten yli
 • Tunnistat kuka sinä olet ja mikä on todellinen ja aito tarkoituksesi maailmassa
 • Mielesi ja kehosi yhteistyö alkaa uusin tavoin, jotta sisäinen ja ulkoinen maailmasi yhdistyy samaan suuntaan

ASKEL 3

AKTIVOIMME SISÄISEN KOMPASSISI

On tärkeä oivaltaa mitkä ovat sisäiset voimavarasi.  Oppia kuuntelemaan viestejä, joita saat kuuntelemalla intuitiotasi. Sinussa on yllin kyllin voimaa ja nyt on aika saada upea potentiaalisi esiin. Sinun on aika astua omiin saappaisiisi ja olla ylpeä itsestäsi. Tulemme tekemään harjoituksia ja tehtäviä, jotka tukevat sinun omaa voimaasi. Myös turvallisuuden tunteesi tulee vahvistumaan ja opit luottamaan sekä itseesi että universumimme tukeen. Kuvittele, että yhteytesi korkeampaan voimaan on järkkymätön, jolloin intuitiosi ja tietoisuutesi on aina mukanasi.

Tämän moduulin aikana tulen saamaan selville, miten avataan naiseuden voiman lähde numero kaksi: sinun suhteesi Universumiin, jotta voit manifestoida unelmasi todeksi ja toteuttaa tarkoitustasi. Opit, kuinka:

 • Yhteys Universumimme rakkauteen luodaan, jolloin saat ääretöntä tukea matkalla kohti naiseuden voimaasi ja tarkoitustasi.
 • Vedät puoleesi aitoa rakkautta, jolloin opit yhä enemmän arvostamaan itseäsi.
 • Opit aktivoimaan sisäisiä ideoitasi
 • Ymmärrät, että menneet kokemukset voidaan hyödyntää moottorina uuteen elämään

ASKEL 4

TUEN VASTAANOTTAMINEN JA VOIMAAN TULEMINEN

Tämä askel antaa sinulle tärkeän suunnan elämäsi valintoja tehdessäsi. Harjoitusten avulla tulet luonnollisella tavalla tietämään, mitä valintoja teet ja miksi. Tämä kolmannen naiseuden ytimen avautuminen on ydin suhteessasi muihin. Suurin osa meistä naisista on yrittänyt toteuttaa itseään ja unelmiaan yksin ja eristäytyneenä, mutta mihin se on johtanut?

Erillisyyden aika on ohi, vain liittymällä niiden ihmisten kanssa yhteen, joilla on yhteinen päämäärä ja taianomainen kenttä, voimme astua suurimpaan tarkoitukseemme.

Tässä osiossa opit, kuinka:

 • Löydät magneettisen rakkaudenkentän, jolloin manifestoit todelliset ideasi ja unelmasi nopeasti ja vaivattomasti
 • Vedän puoleesi niitä yhteistyökumppaneita joiden takkana ei ole enää egosta lähtevä toimintamalli. Näin kehityt ja löydät korkeamman tietoisuuden taajuuden
 • Saat vuorovaikutuksellista energiaa ja opit vastaanottamaan tukea

ASKEL 5

AKTIVOIMME SISÄISEN VALOSI – NAISELLISUUTESI

Upea, pyhä feminiinisyys on taianomainen ominaisuus, joka tuo elämääsi merkityksellisyyden ja onnellisuuden. Tämä moduuli voi todella muuttaa elämäsi! Kuvittele tuntevasi olosi turvalliseksi, aidosti itsevarmaksi, jolloin säteilet kaunista valoasi maailmaan. Tämä kaikki on mahdollista, kun avaudut naiseuteesi!

Tässä moduulissa tulet saamaan selville, oman arvosi ja kunnioituksen itseäsi kohtaan. Vapaudut tulemaan näkyväksi kaikkein aidoimpana itsenäsi. Erilaiset pelot poistuvat ja siten sinulle avautuu kyky nähdä oma upea voimasi.

Tässä osiossa tulet oppimaan, miten:

 • Avaudut rakastamaan aidosti itseäsi
 • Tunnet arvosi
 • Tiedät olevasi turvassa ja koet vahvaa turvallisuuden tunnetta
 • Tunnistat aidon sisäisen säteilyn ja opit herättämään kehosi säteilemään tuota naiseuden kauneinta säteilyä
 • Osaat tarttua nykyhetkeen nauttien elämästäsi
 • Opit, kuinka juhlistaa kaikkien naisten ainutlaatuista voimaa ja säteilyä, rohkaisten siskojasi kaikkialla nousemaan omaan potentiaaliinsa ja kokemaan samantasoista tukea myös itseäsi kohtaan

ASKEL 6

TULET TOTEUTTAMAAN ITSEÄSI VOIMALLISENA LUOJATTARENA

Tulet tietämään, miten kaikki vaikuttavat toisiinsa – OPIT LUOMAAN! Oivallat, kuinka vaikkapa työyhteisön ilmapiiriä voi parantaa. Saat runsaasti tietoa, miten oman perheesi lasten, teinien tai parisuhteen energiat voidaan muuttaa positiivisempaan suuntaan. Saat arvokasta tietoa, miten voit auttaa myös muita ihania naisia voimaantumaan. Tässä osiossa  sinä alat voimallisesti luomaan elämässäsi tulevaisuutta ja manifestoimaan visiotasi. Tulet saamaan opastusta voimasi lähteelle ja vapautumaan menneisyyden energiasta.

Tässä osiossa tulet oppimaan, miten:

 • Maailmassa vaikuttavat energiat vaikuttavat jokaisen elämään ja miten riippumatta muista, pysyt omassa valossasi
 • Löydät energiataajuuden, jolla luot Luojattaren tavoin elämääsi todellisia unelmia
 • Elät aina ilmestyvässä luovien mahdollisuuksien maailmassa
 • Sinussa syttyy Valotar – Valtiatar – Papitar -olemus, naiseuden syvin ja voimallisin voima ja rakkaus

ASKEL 7

ASTUT OMAAN VOIMAASI

Kuinka voimme olla ja pysyä omassa voimassamme, jos ympärillämme on voimattomuutta? Löydät vastauksen kysymykseen tässä osiossa – meidän on myös herätettävä voima voimaannuttaa muita. Olet upea suunnannäyttäjä.

Tässä osiossa otat viimeisen askeleen herättääksesi naiseuden voimasi – saavuttaaksesi voiman voimauttaa, kohottaa ja käynnistää potentiaalia perheenjäsenissäsi, kollegoissasi, asiakkaissasi ja yhteiskunnassa.

Tässä osiossa tulet oppimaan, kuinka:

 • Taianomaista voimallisen naisen voima on
 • Ihmissuhteesi ovat aina sinua tukevia ja arvostavia
 • Elämäenergia lisääntyy ja osaat keskittyä voimauttaviin asioihin, jolloin elät korkeampaa tietoisuuden tasoa, arjessa
 • Feminiini- ja maskuliinienergia toimivat yhdessä kaikkien parhaaksi, jolloin esteet inhimillisen maailman tieltä poistuu
 • Manifestoit suurempia visioita kuin olisit koskaan uneksinutkaan!
 • Rakastat itseäsi ja maailmaa – yhteistyö Universumimme kanssa on helppoa

 

Rakkaudellisia ja erittäin hoitavia livelähetyksiä

Haluan antaa sinulle täyden tukeni ja varmistaa askel askeleelta, että energiasi eheytyvät ja vapaudut sidotuista energioista sekä menneisyyden taakoista. Livekoulutukset sisältävät mm.:

Rakkauden hoitavaa energiaa

Vastauksia kysymyksiin

Voimallisia harjoituksia ja meditaatioita

 ♥ Aktivoimme energiakeskuksesi eli chakrasi aidon rakkauden taajuuteen, jolloin kehosi voi hyvin ja tunnet  sekä tiedät olevasi tasapainoinen.

Voimallinen Nainen™ Facebook -ryhmä

Pääset yksityiseen Voimallisen Naisen -yhteisöön. Yhdistyminen samanhenkisten naisten kanssa on ensiarvoisen tärkeää, jotta pääsemme nousemaan korkeampaan ja voimallisempaan potentiaaliimme. Erillisyyden aika on ohitse – aito yhteystyö, kommunikointi ja välittäminen on välttämätön.

Yksityisessä ja turvallisessa ryhmässä tuemme toinen toisiamme ja kannustamme eteenpäin.

Minun lupaukseni sinulle:

Kun opiskelet Voimallinen Nainen™ -valmennuksen materiaalit ja teet kaikki tehtävät, 12 viikon kuluttua sinä olet voimaantunut, rohkea, säteilevä naiseuden voimassa oleva nainen, joka uskaltaa kuunnella omia aistejaan, tuntemuksia ja luottaa Universumin tukeen.

Kuvittele, miltä tuntuisi olla rohkeasti sinä!

Mitä valmennusohjelmassa käytännössä tapahtuu?

Vaikuttavaa materiaalia

 Voimallinen Nainen™ -verkkovalmennuksen kesto on 12 viikkoa.

7 päämoduulia sisältävät muun muassa opetusvideoita, voimallisia meditaatioita, visualisointiharjoituksia, henkisiä työkaluja ja harjoituksia, jotka vahvistavat intuitiotasi ja luovaa naiseuden voimaasi sekä runsaan määrän energiatietoisuutta.

 Olen tukenasi koko valmennuksen ajan. Voit kysyä verkkosivujen kautta kysymyksiä ja saada ohjausta. Voit myös esittää sinua askarruttavia kysymyksiä ja vastaan sinulle kuukausittain järjestettävässä suorassa videovalmennuksessa. Olen meidän yksityisessä Voimallinen Nainen -Facebook yhteisössä tukenasi: vastaan kysymyksiisi ja teen livevideoita ja paljon muuta.

 Et tule olemaan yksin, sillä erillisyyden aika on lopullisesti ohitse.

 Lähetän sinulle myös voimallisia tsemppiviestejä, joista säteilee rakkauden muutosenergiaa ja iloa. 

Haluan tukea sinua ja olla vuorovaikutuksessa kanssasi, jotta voin auttaa sinua kohti parhainta lopputulosta. Tulet saamaan VIP -kohtelun, sillä ansaitset vain parasta.

 Materiaali on käytössäsi kurssin ajan ja voit kopioida sitä omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi tarpeen mukaan.

Valmennuksen aikana saat arvokkaita työkaluja,

joiden avulla yhdistyt helpolla tavalla sisimpääsi ja löydät ydinluonteesi, jolloin koko elämäsi suunta muuttuu korkeamman tietoisuuden virtaan.

● Saat runsaasti arvokasta tietoisuutta energioista, jotka vaikuttavat ajatuksiin, tunteisiin, valintoihin, päätöksiin, perhe-elämään, lapsiin, ihmissuhteisiin, työilmapiiriin, johtamiseen ja elämään yleensä.

● Opit löytämään asioiden ytimen yksinkertaisella tavalla! Saat arvokasta tietoa, miten vahvistat intuitiotasi sekä opit luottamaan omiin aisteihisi sekä kehosi tuntemuksiin.

● Saat kattavasti tietoa siitä, miten yhteys myös jumalatar olemukseesi ja enkeleihin on hyvin luonnollista ja helppoa. Myös kanavointikykysi on mahdollista aueta luonnollisella tavalla. Samoin kuin mikä tahansa sisäinen kykysi ja taitosi. Tarkoitus on, että sinun ainutlaatuisuutesi tulee näkyviin ja käyttöösi.

● Opit löytämään iloa tuottavat asiat elämääsi ja elämästäsi, jolloin henkinen kehitys kasvaa, laajenee ja syvenee. Opit tunnistamaan sinun sisäisen säteesi, jolloin elämääsi virtaa runsaus.

● Saat arvokasta tietoa, miten menestyt ja löydät runsauden taajuuden. Opit sydämen tietoisuuteen perustuvia lainalaisuuksia. Loistavia tuloksia syntyy silloin, kun uskaltaa sukeltaa syvälle sisimpäänsä, omaan upeaan luovuuden ja tiedon lähteeseen.

 • Tiedät mitä on pyhä naiseus ja seksuaalisuus, kauniilla ja lempeällä tavalla. 
 • Valmennus oikeuttaa pääsyn Voimallinen Nainen  yhteisölliseen Fb -ryhmään. Se ryhmä on huikea! 

Sanat värähtelevät sekä kehossa että sydämessä, siksi on tärkeä oivaltaa ja sisäistää erilaisten energioiden taajuus. Kun sinuun vaikuttavat näkyvät ja näkymättömät energiat ovat selvillä, opit, miten elämää voi muokata siten, että unelmien, toiveiden ja intohimojen toteuttaminen on helppoa.

Saat itsevarmuutta ja rohkeutta sekä elämääsi taianomaisen muutoksen!

Ihanat asiakkaani!

Kiitos ihana Tiina koko voimallisen naisen kurssista. En tiennyt kurssia aloitellessani millaiseen ”muodonmuutokseen” pääsen itseni kanssa. Kurssin ansioista olen vahvemmin ja vankemmin oma naisellinen oma itseni – tunnen feminiinisyyden voiman itsessäni. Huomaan ajatusten yhteyden kaikkeen mitä ympärilläni ilmenee. Olet luonut upean ja voimallisen kurssin. Jokainen harjoitus ja tehtävä avasivat minua kerros kerrokselta syvemmin ja syvemmin. Ei ole sanoja kuvaamaan kiitollisuuttani kurssin annista. Kiitos.

Elina

Voimallinen Nainen™ -kurssi vei monien tärkeiden teemojen pariin; johdatti uusiin ajatuksiin ja muistutti niiden tuttujenkin asioiden tärkeydestä.

Kurssi opasti kuuntelemaan omia toiveita, haaveita ja unelmia. Teoriassa se kuulostaa aina kovin helpolta, mutta tämän kurssin käytännönharjoitukset todella antoivat välineitä oman sisäisen äänen kuulemiseen. Voimallinen Nainen™ auttoi keskittymään juuri tähän hetkeen, vaikka elämässäni oli monenlaisia päätöksiä tehtävänä ja suuntia mietittävänä. Koin, että oma läsnäoloni arjessa perheeni ja ystävieni seurassa lisääntyi. Minulle kurssi toi arkeen keveyttä, opetti luomaan positiivisia ajatusmalleja ja rohkaisi  uudistamaan myös omaa ajatusmaailmaa erilaisten harjoitusten avulla. Voimallinen Nainen™ -kurssi opetti pysymään tyynenä ja löytämään omaa vahvuutta myös muuttuvan arjen keskellä – sekä samalla näkemään kauneutta ihan siinä jokapäiväisessä elämässä.

Anne

Täydellinen kurssi! Sain itsevarmuutta, rohkeutta ja elämäniloa löytää oman naiseuteni. Olin vuosia pienentänyt itseäni ja piilottanut omat kykyni sekä taitoni, jotta minut ”hyväksyttäisiin”. Voimallinen Nainen valmennuksen aikana sain hyväksyvää rakkauden energiaa ja rohkeutta luottaa omiin aisteihini ja tuntemuksiini. Olen kiitollinen, että uskallan olla se nainen, joka todellisuudessa olen. Tiina, olet uskomaton rakkauden lähettiläs ja läsnäoleva valmentaja, joka aidosti välittää ja rakastaa.

Hanna

Mahtava kurssi! Se tunne, kun löysin itsestäni Valtiattaren – omat rajani, oli räjäyttävä! Tuo tunne aloitti elämässäni oivallusten sarjan, jonka aikana synnyin uudestaan. Uskalsin kuoriutua kotelostani, jonka olin rakentanut itselleni ja uskalsin rohkeasti muuttaa elämäni suunnan, kuunnellen sydäntäni. Kiitos upeasta kurssista, jonka olet valmistanut aidolla rakkaudella.

Leena

Olen tuntenut Tiinan jo monta vuotta ja olemme työskennelleet yhdessä pitkään. Oman kokemukseni mukaan voin sanoa, että Tiina on todella loistava kouluttaja ja valmentaja. Hän on aina positiivinen ja työskentelee sydämestään ja ilolla muita ihmisiä auttaen. Hän on todella aito ja luotettava ihminen.

Valmentajana hänellä on ainutlaatuinen kyky nähdä pintaa syvemmälle ja löytää asioista se ydin. Koskipa se sitten työelämän solmukohtia, itsensä ylittämistä jossakin, pelkojen poistamista tai mitä tahansa asiaa.

Olen todella kiitollinen, kun olen saanut Tiinan kanssa työskennellä ja voin lämpimästi suositella Tiinaa niin yritysmaailmaan kuin yksityisten ihmisten valmentamiseen. Itse olen saanut todella paljon Tiinalta, kaikilla tasoilla, erityisesti olen löytänyt naisena olemisen ilon!

Emili Osara

Luontaistuoteneuvoja, Lootuskauppa

Sain Tiinan valmennuksesta apua ja tukea epävarmaan elämäntilanteeseeni. Kun elämäni oli risteyskohdassa en löytänyt oikeaa ratkaisua siihen ja silloin löysin Ilonsäteen ja Tiinan. Lähdin mukaan ja koin Tiinan koulutuksen ja siinä tehtävien harjoitusten selkeyttävän tilanteeni ja ikäänkuin avaavan tien ja suunnan jota kohti lähdin kulkemaan.

Harjoitukset ovat voimallisia ja ne todella muuttavat elämän. Mutta tietenkin vain mikäli itse sitoudut niihin ja tietenkin vain säännöllisesti tehtynä. Oma voimani kasvoi valtavasti ja tietenkin usko omaan tekemiseeni samalla. Olen todella kiitollinen Tiinan antamasta valmennuksesta ja tuesta matkan varrella. Hän on aivan loistava valmentaja joka omalla rakkaudellisella voimallaan tekee ihmeitä. Kannattaa lähteä mukaan matkalle – et taatusti kadu.

Milja Koivuniemi

Unelmasi ovat jo nyt ulottuvillasi. Anna minun näyttää sinulle tie unelmiesi luokse.

VOIMALLINEN NAINEN™ -valmennus tukee sinua kaikissa elämäsi asioissa, niin ihmissuhteissa, perhe-elämässä, työyhteisön haasteissa kuin taloudellisessa tilanteessa. Saat arvokkaita avaimia, joita voit viedä heti käytäntöön. Jaan tarpeellisia ja merkityksellisiä ydinasioita, jotka mahdollistavat sinulle toiveidesi elämän, sen kaikilla tasoilla.

Saat tukeni, vankan ammattitaitoni ja avaimet, miten todellinen muutos tehdään. Tahdon, että sinä rakas ihana nainen elät aidommin ja vapaammin omaa itseäsi kunnioittaen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Voimallinen Nainen™-valmennukseen! Saat täyden tukeni, ilolla ja rakkaudella. Suorittaminen ja stressaaminen on kielletty. 

On ihana saada kohdata sinut ja viedä sinua kauniilla tavalla eteenpäin elämässäsi kohti upeinta ja lumoavinta potentiaaliasi!

VOIMALLINEN NAINEN™

– verkkovalmennuspaketti

12 viikon valmennus, johon kuuluu kaikki tämä!

 ♥ LIVEKOULUTUKSIA

 ♥ 7 MODUULIA

 ♥ ÄÄNITTEITÄ

 ♥ TSEMPPIVIESTEJÄ

 ♥ VOIMALLINEN NAINEN™ -FACEBOOK YHTEISÖ

 ♥ TIINAN 12 VIIKON TUKI

MAKSUTAVAT

Sinun on mahdollisuus ostaa Voimallinen Nainen™ -valmennus seuraavilla maksutavoilla

Verkkopankkimaksu

Maksukortit

Osamaksu (luotettava suomalainen Checkout Finland)

Hei sinä ihana nainen, olen valmentajasi Tiina

Omassa elämässäni olen kulkenut polun, jossa olen saanut kokea rankkoja haasteita tullakseni siksi, joka nyt olen. Matkallani opin tunnistamaan mm. näkymättömän energiamaailman, josta olen kiitollinen. Ainoastaan tunnistamalla sinuun vaikuttavat energiat, voit tehdä todellisen muutoksen ja oppia tunnistamaan kuka sinä olet.

Valmennuksessani saat ymmärryksen energioista, jotka ovat vaikuttaneet ja vaikuttavat sinuun joka hetki.  Tulet tiedostamaan, teetkö elämäsi valinnat itse vai teetkö ne jonkun muun ohjaamana. Tulet myös tunnistamaan oman ainutlaatuisen olotilasi, jolloin tulet tietoiseksi ajatuksistasi, tunteistasi, aisteistasi ja sydämesi äänestä.

Haluan auttaa sinut helpolla ja kauniilla tavalla uuteen korkeampaan taajuuteen, jossa tunnet olevasi rakastettu Jumalatar, Kuningatar ja Valtiatar. Osaat pitää omat rakkaudelliset rajasi ja kuuntelet aistejasi, kehosi viestejä, intuitiotasi ja sydämesi ääntä.

Oman kasvumatkani aikana olen saanut vahvan ymmärryksen ja koulutuksen siihen, miten sinä löydät kauniilla ja positiivisella tavalla upean säteilysi ja naiseuden voimasi.  Juuri siksi, valmennuksen ensimmäisenä päivä heitämme suorittamisen ja stressienergian menneisyyteen.

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications