Tietoisuusvalmentaja® koulutus

koulutuksen muoto:

Verkkokurssi, säännölliset kokoontumiset ja lähiopetuspäivät.

Koulutus soveltuu hyvin henkilöille, jotka haluavat olla tietoisia elämäänsä vaikuttavista energioista

Kurssiohjelman esikatselu ↓

Koulutuksen kesto:

8 kuukautta

Koulutuksen hinta:

499,00 € / osallistuja / kk.
8 kuukauden kurssi yhteensä 3.992,00 € / osallistuja Ilonsäde verkkokaupasta ostettuna.

Yrityksille ryhmäalennus ja laskutus y-tunnuksella.

Kouluttaja:

Tiina Nurmi Tiina Nurmi

Kehitä itseäsi sekä työyhteisöäsi Tietoisuusvalmentaja® -koulutuksella!

Kvanttifysiikan mukaan olemme kaikki yhtä ja samaa värähtelevää energiaa, joten vaikutamme toisiimme, halusimme sitä tai emme. Jokainen meistä lähettää sekä vastaanottaa energiaa joka hetki – vaikuttaako se sinuun positiivisesti ja kohottavasti vai väsyttävästi?

Tietoisuus näkymättömästä ja näkyvästä energiasta on välttämätön taito, jotta osaamme reagoida maailmassa tapahtuvaan muutokseen tietoisella ja läsnä olevalla tavalla.

Koulutuksessa voimistetaan ja kehitetään omaa ainutlaatuista tietoisuuden tasoa ja tullaan tutuksi sen monimuotoisuudesta. Tietoisuus on hyvää voimaa ja valtaa, silloin kun sitä käytetään sisäisestä ymmärryksestä ja viisaudesta käsin. Näin toimimalla vapautuu positiivisia voimavaroja oleellisiin ja tärkeisiin tapahtumiin. Raataminen, suorittaminen, manipulointi ja kontrollointi eivät enää nykypäivänä tuota hyvää tulosta.

Tiina on positiivista luomisen energiaa pursuava valmentaja, jonka seurassa aika ja unelmat saavat siivet! Tiina voimauttaa ihmisiä ympärillään pelkällä läsnäolollaan. Olen saanut Tiinalta paljon välineitä hyvinvointiin ja toimivia työkaluja, joilla autan omia asiakkaitani erilaisissa työyhteisöissä voimaan paremmin sekä menemään kohti heidän unelmatyötään ja elämäntehtäväänsä.

Riikka Pajunen

Toimistusjohtaja, Montevista

Mitä opit Tietoisuusvalmentaja® -koulutuksessa?

Tietoisuusvalmennuksessa opiskelet inhimillistä herkkyyttä, jotta osaat tunnistaa sekä erottaa sinua ympäröivän näkymättömän ja näkyvän energiamaailman. Avautumalla intuitiiviseksi ja omiin aisteihisi luottavaiseksi, sinulla avautuu kyky sekä taito ymmärtää haastavien ja ongelmallisten asioiden ja tapahtumien ydin.

Koulutus on loistava sijoitus uudenlaisille (energia)tietoisuuden suunnannäyttäjille, jotka haluavat löytää itsestään uusia ulottuvuuksia, uudenlaista rohkeutta sekä oppia tuntemaan arvonsa. Kun olet sydämesi tietoisuudessa voit ohjata energioiden kulkua itsesi ja muiden välillä.

Avaa aistisi

Opit

 • Näkymättömien energioiden tiedostaminen, niiden tuominen näkyväksi ja ohjaaminen haluttuun suuntaan
 • Oman voiman löytäminen ja siinä pysyminen
 • Sydämesi intohimon ja palon löytäminen
 • Energioiden värähtelytaajuuden nostaminen
 • Unelmien manifestoiminen ja sen toimintaperiaatteet

Opit

 • Oman ajatusmaailman muuttaminen sinua vahvistavaan suuntaan
 • Energiakenttien ymmärtäminen sekä niissä olevien häiriötekijöiden korjaaminen
 • Sydän- ja kehotietoisuus sekä omien aistien voimistaminen
 • Oman intuition vahvistaminen
 • Energiatukosten avaaminen

Opit

 • Ytimen löytäminen ja sen näkyväksi tuominen eri tilanteissa
 • Feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapaino
 • Maadoittuminen, omien juurien löytyminen
 • Rakkaus itseen ja sisäiseen luovaan voimaan, jolloin taito muuttaa olosuhteita tapahtuu helposti ja ilolla.
 • Omien taitojen sekä kykyjen vahvistaminen ja esiintuominen, esim kanavointikyky ja luomisentaito.

Upeat menetelmät

Menetelmät kehittävät positiivisella tavalla ja helposti ajattelumme laatua. Hyväksyt itsesi ja löydät kokonaisvaltaisen elämänkatsomuksen, idearikkaan, innostavan ja uudistavan tietoisuuden tason. Tulet ymmärtämään mitkä ovat sinun elämäsi elämänlangat ja miksi ne on erittäin tärkeä pitää omissa käsissäsi.

Upeaa asiaa energioista

Valmennusohjelman rakenne

Tietoisuusvalmennusohjelman pääajatus on se, että maailmassa on jo olemassa kaikki tarvitsemasi energiat. Valmennuksen käytyäsi opit käyttämään kykyäsi aistia ja tunnistaa energioita.

Valmennuksen 8 päämoduulia

Tämä koulutus on tehty sydämen tietoisuudella ja rakkaudella, jolloin jokainen koulutusmoduuli värähtelee korkeaa energiaa. Sanojen, harjoitusten ja tehtävien takana on vankka ammattitaito, puhdas ilo ja rakkauden energia. Koulutus auttaa sinua näkemään, tuntemaan ja aistimaan ympärilläsi olevan energiamaailman selkeämmin. Ymmärrät miten uskomusjärjestelmä, vallitsevat ajatusmallit sekä tavat toimia ovat vaikuttaneet elämääsi.

 • Aloitamme matkan siitä, kuka sinä olet ja miten sinä voit. Tietoisuus omasta kehostasi, tunteistasi, ajatuksistasi ja olotiloistasi auttaa sinua ymmärtämään muiden vaikutuksen sinuun.
 • Tietoinen intuitio ja tiedostaminen. Energioiden aistiminen, vuorovaikutus ja vastaanottamisen taito.
 • Sydän- ja kehotietoisuus, sisäisen voiman yhteys, värähtelytaajuuden kohottaminen. Tietoisuuden tuominen arjen tasolle.
 • Tietoisuuden virtaaminen, henkiset ja fyysiset työkalut, energiatietoisuus ja erottelykyky.
 • Asioiden ytimen löytäminen helposti ja luonnollisesti.
 • Telepaattisen sydämen yhteyden ymmärtäminen ja sen luominen.
 • Muutokseen suostuminen. On tärkeä oppia muuttumaan muutoksen mukana.
 • Opi vaikuttamaan ja toteuttamaan uudistuksia

Ennen koulutusta olin kuin taidemaalari, joka osasi kyllä piirtää tarkasti ja hahmotella asioita kankaalle, mutta kaikista teoksista puuttui yksi tärkein ja oleellisin asia. VÄRIT. Koulutuksen myötä olen saanut käyttööni niin valtavan kauniin väripaletin etten edes tiennyt sellaista olevan olemassakaan. Samalla ”tauluihini”, ajatuksiini ja tunteisiini sekä sielunmaisemiini tuli valtavasti syvyyttä, kauneutta ja iloa! Kiitos ihana Tiina! Näytit minulle aivan uuden maailman ja autoit eteenpäin, kun oma usko meinasi loppua. Olet aito timantti.

Kiittäen, Tytti

Ajatusta!

Teoriajakson aikana pääset harjoittamaan sisäistettyä tietoasi käytännössä, turvallisessa valmennuksessa. Alat myös toteuttaa koulutuksessa oppimiasi asioita omassa elämässäsi ja huomaat, kuinka suhtaudut kaikkeen uudella, palavalla innolla!

Miten valmennusohjelma käytännössä tapahtuu?

Runsautta!

Koulutuksen sisällöstä vastaa koulutuksen kehittäjä, hyvinvointivalmentaja Tiina Nurmi.

Verkkokoulutuksen kesto on 8 kuukautta. Nämä kahdeksan päämoduulia (kuvattu yllä) sisältävät mm. opetusvideoita, visualisointiharjoituksia, meditaatioita, tehtäviä ja harjoitteita, jotka vahvistavat intuitiotasi, luovaa voimaasi, sisäisiä aistejasi ja taitojasi sekä henkisiä työkaluja ja runsaan määrän energiatietoisuutta.

Koulutuksessa saat hyvin yksilöllistä opetusta ryhmässä. Koulutukseen sisältyy 8 lähiopetuspäivää. Intensiivisen ja mukaansatempaavan päivän pituus on noin 7 tuntia. Lähiopetus alkaa päivän koulutuksella ja jatkuu sen jälkeen kerran kuussa. Lähikoulutuspäivät pidetään Helsingissä ja Espoossa.

Lisäksi koulutukseen kuuluu kysymyksiä/vastauksia livewebinaari kerran kuussa! Voit kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä ja vastaan sinulle suorassa videovalmennuksessa.

Kurssiosiot avautuvat koulutusalustalla sinulle 2 x kuukaudessa. Koulutusalustalla on myös sinua kannustavia tsemppiviestejä, joten tulet samaan koulutukseen liittyvää innostavaa ja positiivista postia.

Vuorovaikutus on onnistumisen edellytys. Haluan tukea sinua ja olla vuorovaikutuksessa kanssasi, jotta voin auttaa sinua kohti parhainta lopputulosta. Sinulla on koko koulutusryhmän tuki, jolloin saat vertaistukea samassa koulutuksessa olevilta. Valmistuttuasi saat käyttää rekisteröityä Tietoisuusvalmentaja® -nimikettä. Materiaali on sinulla aina käytössäsi ja voit vapaasti palata niihin milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Alustava ilmoittautuminen seuraavaan koulutukseen on avoinna!

Asiakaspalautteita Tietoisuusvalmentaja®-koulutuksestani

Ihanat asiakkaani!

Jokainen joutuu joskus elämässään tilanteeseen, jossa huomaa olevansa eksyksissä omien tunteidensa viidakossa.  Kun tämä hetki koittaa – tai mielellään ennen sitä – on apu tarpeen.  Itse löysin avun yllättävältä taholta, Ilonsäteen Tietoisuusvalmentaja verkossa -nettikoulutuksesta.  Tämä kurssi veti minua puoleensa magneetin tavoin, koska halusin tulla tietoisemmaksi tunteistani saadakseni niihin paremman yhteyden.  Vetovoimaa lisäsi vielä se, että tässä pitkien välimatkojen maassa voisin kerrankin osallistua koulutukseen matkustamatta minnekään.

Enpä silloin arvannut minkälaiselle matkalle olin lähdössä.  Kurssi osoittautui mielenkiintoiseksi ja jännittäväksi löytöretkeksi omaan itseeni.  Kurssitehtävät olivat minulle kuin matkakumppani, joka hellävaraisesti kädestä pitäen johdatteli minua askel askeleelta kohti avartuvaa tietoisuutta.  Mikä parasta, reitin varrelle kätkeytyneet oivallusten aarteet sain löytää ja poimia ihan itse!  Vaikka välillä kurkottelin tähtiin, silti matka eteni tukevasti jalat maassa kulkien, jokaisessa ainutkertaisessa hetkessä läsnä ollen.  Opin että minun on tunnettava syvyyteni voidakseni kohdata korkeuteni.  Niinpä nyt näenkin elämäni ja tunteeni uusin silmin, kuin pienen välimatkan päästä tarkkaillen.  Katson heikkouksiani myötätuntoisesti ja vahvuuksiani arvostavasti.  Tämä sama terve tietoisuus auttaa minua kohtaamaan toiset ihmiset ja heidän tunteensa, jotka ovat niin samankaltaisia omieni kanssa, mutta kuitenkin erillään minusta.  

Kurssi päättyy, mutta matka jatkuu.  On hyvä jatkaa matkaa, kun voi katsoa taaksepäin kiitollisena, eteenpäin luottavaisena, ja ympärilleen tietoisena.

Leena Tanskanen

Lähdin mukaan hakemaan uutta sisältöä ja uutta näkökulmaa ihmiselämän haasteisiin. Teen ihmissuhdetyötä ja on ollut tunne, että jotain puuttuu näistä hallussa olevista monenlaisista työmenetelmistä huolimatta. Se puuttuva palanen sitten löytyikin. Eikä se ollut kaukana! Se on tässä. Tässä kehossa, tässä hetkessä ja tässä energiakokemuksessa. Energiakokemuksessa, jonka voin itse valita. Voin valita, kuuntelenko intuitioni -sydämeni – ääntä vai porskutanko egon vallassa eteenpäin.

Sydämessäni on vain oikeita vastauksia , iloa ja valoa tuovia ratkaisuja. Koulutuksen myötä sain ohjeistusta ja rohkaisua pysähtyä kuuntelemaan ja kuulemaan, mitä sisimpäni haluaa elämääni. Menetelmät on tosi helppoja ja yksinkertaisia, mutta haastavinta on pysähtyä, antaa itselle lupa kuulla ja luottaa intuition sanomaan.

Maailma on täynnä monenlaisia opaskirjoja, mutta tietoisuusvalmentajakoulutuksessa oppikirjana on oma itse. Se on kaikkein kallisarvoisin ja ainutkertainen henkilökohtainen oppikirja, jonka menestystarinaan voi luottaa!

Sydämen ilolla Kirsti Pyhäluoto-Keränen

Valmennukseen osallistuminen oli todella upea kokemus. Kannustavan ja sydämellisen valmentajan tuella sain tutustua uusiin aiheisiin kuten energiatietoisuus. Matkan aikana opin tuntemaan itseäni paremmin ja ymmärtämään minun herkkää puoltani. Tiina näki ja sanoitti asioita joita kukaan ei ennen ollut nähnyt tai ääneen ilmaissut. Tiina valmentaa suurella sydämellä ja puhtaalla rakkaudella. Rakkaus onkin mielestäni kaikista osuvin sana kun mietin valmennusta ja sen vaikutusta elämääni. Itsetuntemuksen lisääntyessä opin rakastamaan itseäni ja ymmärtämään, että se jos mikä on kantava voima elämässä ja avain onnelliseen ja tasapainoiseen elämään. Valmennus oli syväsukellus itseeni jonka sain tehdä ihanan valmentajan ja ryhmän tuella. Ryhmän tuki ja muutoksen kokeminen ja jakaminen oli hyvin voimaanuttavaa. Oli ihana kokoontua kerran kuussa ja avoimesti jakaa tuntemuksia ja ihmettellä ”uutta elämää” yhdessä. Harjoitukset jota teimme yksin ja yhdessä olivat yksinkertaisia mutta erittäin vaikuttavia. Ne ja lähipäivät muodostivat eheän valmemnuskokonaisuuden jotka loivat minun elämään uudenlaisen perustan. Nyt elämässä on tasapaino ja minun on helppo tunnustaa mikä vaikuttaa minuun ja miten, ja myös mitä voin asialle tehdä. Olen oman elämäni luoja ja minulla itselläni on avaimet kädessä ja päätösvalta siitä minkälaisessa energiassa haluan olla ja elää. Minä valitsen rakkauden ❤️

Nina Holmström

Henkilöstöpäällikkö