Tee unelmistasi totta!™

Kurssin muoto:

Verkkokurssi, itseohjaus, kurssimateriaalit avautuvat viikon välein, 6 jaksoa.

Kurssiohjelman esikatselu ↓

kurssin kesto:

6 viikkoa
Alkaen aloituspäivästä, aloitus mahdollista haluttuna päivänä.

Kurssi on viimeistelyssä ja ilmoittautuminen avautuu kevään aikana.

kurssin hinta:

249,00 €  Ilonsäde verkkokaupasta ostettuna. Sisältää arvonlisäveron 24%.

valmentaja:

Tiina Nurmi Tiina Nurmi

ihanat unelmasi toteen!

Opi ainutlaatuinen ja helppo menetelmä, jonka avulla vahvistat itseluottamustasi ja löydät ainutlaatuisen, säteilevän olemuksesi. 
Tämä mukaansatempaava ja rohkeutta elämääsi tuova kuuden viikon verkkovalmennus kannustaa ryhtymään tuumasta toimeen!

Valmennuksen tärkein tavoite on löytää oma sisäinen voima ja se lisää rohkeutta elämään. Tiedäthän, että unelmien toteuttaminen kuuluu aivan kaikille, ei vain harvoille ja valituille!

Valmennuksen aikana:

Tavoitteesi kirkastuvat ja saat rohkeutta sekä intoa toteuttaa parhainta itseäsi

Löydät tien unelmiesi luokse, yksinkertaisella tavalla

Opit keskittymään omassa elämässäsi itsellesi tärkeimpiin asioihin

♥ Opit muokkaamaan ja muuttamaan elämääsi niin, että toteutat unelmasi

♥ Löydät polun elämäsi tärkeimmän ihmisen – oman itsesi – luokse

♥ Opit pysymään omassa hyvässä voimakentässäsi

♥ Nautit elämästäsi ja toteutat rohkeasti omia unelmiasi.

Ihana matka muutokseen

miten muutos tapahtuu?

Muistathan että muutoksen tekeminen ei ole aina helppoa, sillä se vaatii omien rutiinien ja tottumusten muuttamista.

Tämä hauska, inspiroiva ja innostava valmennus saa aikaa toivotun muutoksen helpolla tavalla. Monilla meistä on itseluottamuksemme usein saanut osakseen pahoja kolhuja ulkoisten paineiden tai pelottelun vuoksi,
Luottamuksen oppiminen ja usko omaan itseen on avain kohti vapaata ja pelotonta elämää! Kun sisäinen valosi voimistuu, ympäristön paineet eivät enää syö energiaasi!

Valmennuksen aikana saat arkeesi uusia voimistavia malleja, joiden avulla voit paremmin. Lisäksi omaksut tärkeän itseesi uskomisen ja luottamisen taidon niin, että muutos on näkyvä ja pysyvä. Voiko mikään muu olla tärkeämpää kuin se, että sinä uskot itseesi, omiin aisteihisi ja tuntemuksiisi?

Muun muassa työyhteisön haastavat tilanteet tai ihmissuhteet saavat aivan uudenlaisen käänteen, kun opit tunnistamaan oman potentiaalisi.

Tämä valmennus on sinulle, jos tarvitset muutokseen johtavaa energiaa, inspiraatiota ja innostusta.

Mitä kurssi tarjoaa sinulle?

Verkkovalmennuksessa saat yksityiskohtaiset ohjeet siihen, kuinka voit kasvaa vahvaksi, säteileväksi ja onnelliseksi oman elämäsi Valtiaaksi ja Valtiattareksi. Opit antamaan sinuun vaikuttaville energioille uuden muodon, jolloin negatiiviset tunteet, kokemukset ja muut huonosti toimivat asiat eivät enää vaikuta sinuun.

On hyvä muistaa, että itseluottamuksen puute ja pelot ovat inhimillisiä. Tiedän itsekin tarkalleen, miltä tuntuu, kun oma itseluottamus sekä kyky uskoa omiin tunteisiin ovat hukassa. Omat kokemukseni ovat inspiroineet minua luomaan tämän verkkovalmennuksen, joka auttaa muitakin pyristelemään irti turhista emotianaalisista kahleista!

Haluan, että sinäkin saat elää onnellista elämää ja uskoa itseesi, aisteihisi, tuntemuksiisi, sydämeesi ja sisäiseen valoosi. Valmennukseen voit osallistua vaikka kotisohvaltasi.

Muutoksia

♥ Luotat itseesi, heräät aamuisin hymyssä suin ja tiedät tekeväsi elämäsi valinnat itse

♥ Positiivinen tunne ja tietoisuus muutoksestasi vahvistaa itseluottamustasi

♥ Onnistumisen ihanat kokemukset voimistavat muutoshalukkuuttasi

♥ Saat varmuutta luottaa sisäiseen tuntemukseesi ja uskallusta toimia sen johdatuksessa

Kokemuksia

♥ Voimistat tahtoasi toteuttaa omaa elämääsi ilolla ja inspiroituneena

♥ Luomiskykysi vahvistuu ja alat elää taianomaista elämää

♥ Työyhteisön ilmapiiri ei enää väsytä tai vie voimiasi Kun sisäinen valosi voimistuu, ympäristön paineet eivät enää syö energiaasi!

Unelmista totta
Sopii kaikille

Tule mukaan seikkailuun kohti syvempää itsetuntemusta, säihkyvää rohkeutta, ilon energiaa sekä vahvempaa itseluottamusta!

Valmennus sopii paitsi yksilöille, myös esimerkiksi työyhteisöille. Keskeisiä sisältöjä ovat:

  • Usko omiin tuntemuksiisi
  • Luota kehosi viesteihin
  • Usko itseesi, jolloin teet parhaita valintoja
  • Uskalla tuntea omat rajasi ja myös ilmaista ne
Unelmista totta

miksi sinun pitää osallistua?

Osallistu tähän verkkovalmennukseen jos sinun tilanteesi on jokin seuraavista:

  • Mietit omaa suuntaasi
  • Et osaa tehdä päätöstä siitä, mitä tekisit seuraavaksi elämässäsi
  • Haluat kasvaa henkisesti ja seurata sisäistä johtotähteäsi aina toiminnan tasolle asti
  • Haluat positiivisen muutoksen elämääsi
  • Haluat luottaa omiin tuntemuksiisi
  • Haluat luottaa siihen, että elämä kantaa

Valmennuksessa kartoitetaan ensin valmennettavan lähtötilanne ja aletaan sitten luoda ratkaisuja, jotka johtavat kohti päämäärää. Yksinkertaisilla mutta tehokkailla harjoituksilla muutoksesta tulee mukava toteuttaa.

Tämä neljän viikon valmennus on tarkkaan harkittu kokonaisuus. Jokainen valmennuksen osanen on tehty sydämen ilolla, joten valmennuksen energia on vahvaa ja lempeää vaikuttaen muutokseesi hyvin positiivisesti.

Tarvitset valmennuksen osallistumiseen korkeintaan 20 minuuttia päivässä, Voit välittömästi valmennuksen jälkeen viedä opit käytäntöön ja arkeesi.

Valmennuksen lähtökohtana on kannustava, lämmin sekä rakkaudellinen ilmapiiri, jossa on turvallista olla ja helppo löytää onnistumisia. Tee siis vain kaikki harjoitukset ja tehtävät, suorittamatta – ja siinä kaikki! Voisiko elämänmuutos olla enää tämän helpompaa, nopeampaa ja yksinkertaisempaa?

kurssin ilmoittautuminen avautuu kevään 2018 aikana

 

Vahvistusta

Vahvistavia ja uudistavia harjoituksia, meditaatio, tehtäviä ja videoita

harjoituksia

Visualisointiharjoituksia, jotka vahvistavat itseluottamusta ja rakkautta itseä kohtaan

tietoisuutta

Energiatietoisuutta positiivisesti vaikuttavista energioista

palautteita asiakkailtani

Ihanat asiakkaani!

Haluan kiittää sydämeni pohjasta koulutuksesta samaani inspiraatiota, rohkeutta ja voimaa sekä haluan kiittää kaikesta mitä olet hyväkseni tehnyt. Koulutus nosti minut pintaan. Arvostan itseäni sellaisena kuin olen ja tiedän, että minulla on suuri vastuu maailmankaikkeudessa – olen kiitollinen saadessani olla osa valoa. Mielenkiinnolla tarkkailen mahdollisuuksiani uuteen ja luotan siihen, että minua kannatellaan. Ihanaa olla minä! Kiitos kaikesta Tiina. Marja Haaranen

Harjoitukset ovat voimakkaita ja osasta muodostui minulle intuitiivinen harjoitus, joka spontaanisti ja intuitiivisesti nousee johonkin hetkeen päivässä. Olen yhä tietoisempi, miten reagoin tilanteissa esim. miten saan transformoitua valoon pelkotilat, joita vanhoista ajatusmalleista ja ympäröivistä energioista saattaa tulla. Harjoitusten avulla saan yhä vahvemmin linjattua energiani ja olemaan omassa voimassani.
Aloitin koulutuksen itseni takia, koska herkkänä intuitiivisena naisena ympärillä olevat energiat vaikuttavat minuun. Toisaalta valo minussa on todella voimakas, mutta toisaalta monenlaiset negatiiviset energiat myös vaikuttavat.  Haluan loistaa omassa valon energiassani ja sitä välittää ympäristööni. Tämä koulutus tuli kuin taivaan lahjana juuri oikeaan hetkeen. Sen lisäksi, että harjoitukset ovat itselleni arvokkaita, on minulle muodostunut selkeä ajatus, kuinka tulen yhdistämään koulutuksessa opittuja taitoja ja tietoja omaan unelmatyöhöni. Näen selkeästi kuinka yhdistän niitä kehitteillä oleviin valon Jumalatar valmennukseeni ja naisille suunnattuun Jumalatar joogaani. Olen saanut jo nyt koulutuksen aikana, koulutuksen minulle ollessa puolessa välissä, mittaamattoman arvokasta rohkeutta, itsevarmuutta ja selkeyttä sekä varma tunne, että todellakin tulen toteuttamaan unelmaani.
Tiinan pyyteetön ja iloinen henkilökohtainen tuki ja valmennus kruunaa koulutuksen. Tämä vielä vahvistaa onnistumista omissa tavoitteissani ja haasteissani ja nimenomaan ilon ja valon kautta.
Terhi Saarinen

Pin It on Pinterest