ETSITKÖ VASTAUKSIA JA KORKEAMPAA TIETOISUUTTA?

KUINKA LÖYDÄT AVATAR VOIMASI? – MAKSUTON WORKSHOP 24.1.2019

 Tule mukaani yhteiseen workshoppiin, jossa saat uuden ajan tietoa energioista, rakkauden valo-olennoista, kuten enkeleistä, Avatar voimasta, maailmankaikkeudesta sekä kaikkein tärkeimmästä, miten sinun ainutlaatuisuutesi saadaan ilmenemään maailmassa.

Löydä elämäntehtäväsi sekä tarkoituksesi ja luo unelmaelämä todeksi

MAKSUTON LIVEWORKSHOP!

Opi helppo taivaallinen prosessi, jonka kautta opit tunnistamaan maailmankaikkeuden sinulle antamat suuntaviitat. Näin sinun on vaivatonta kulkea omaa parhainta tietäsi ja sinulla on työkalut aina mukanasi.

Ihana ystäväni, olemme siirtymässä uudenlaiseen aikakauteen, jossa opimme luomaan uudenlaisin tavoin ja uudenlaisella energialla. Haluan sinun löytävän sisäisen intohimosi, ilon ja innostuksen, jotta sinusta tulee pysäyttämätön. Ja minä aion näyttää sinulle selkeän tien tässä onnistumiseksi!

Haluan jakaa sinulle tietoni siitä, miten jumiutuneesta tilanteesta siirrytään maailmankaikkeuden RAKKAUDEN FLOW -tilaan ja miten opitaan tulkitsemaan maailmankaikkeuden antamia viestejä, sinun parhaaksesi.

Maailmankaikkeus viitoittaa jatkuvasti tietäsi oikeaan suuntaan. Sinun tarvitsee vain oppia tulkitsemaan niitä ja siinä haluan auttaa sinua.

Haluan auttaa sinua tekemään sydämeesi perustuvia valintoja ja päätöksiä, jolloin vapaudut sinua kuormittavista huolista ja niiden ihmisten vaikutuspiiristä, jotka mahdollisesti pyrkivät pitämään sinua paikallaan.

Nyt sinun tarvitsee ottaa vain ensimmäinen askel ja ilmoittautua mukaan maksuttomaan workshoppiin.

Tämä workshop on juuri sinulle!

Jos etsit merkityksellisempää elämää, mietit uutta suuntaa tai haluat kokea, miltä tuntuu elää onnellisempaa elämää? 

VARAA OMA PAIKKASI TÄSTÄ

Ilmainen nettitapahtuma järjestetään 24.1.2019 klo 18.30

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Lupaus sinulle

En tule viemään turhaa aikaasi, sillä uskon tämän tapahtuman resonoivan sisintäsi. Tulen kertomaan sinulle siitä voimasta, jonka vaikutuksesta asiat sinulle tapahtuvat.

Tulet saamaan rakkauden hoitavaa energiaa ja tärkeää uutta tietoa siitä, miten sinä voit löytää todelliset ja aidot voimavarasi. Sinun on tärkeää oppia tiedostamaan sydämesi syvimmät unelmat (mikä on unelmasi takana oleva ydin) ja miten saat ne visioitua esiin ja käyttöösi.

Tulen kertomaan sinulle vain täyttä asiaa, jota voit vapaasti hyödyntää elämässäsi. Tiedän, millaista elämä on, kun itsensä on joutunut pienentämään. Tiedän myös, miten siitä tilasta siirrytään siihen olotilaan ja tietoisuuteen, jossa on vapaa tuntemaan ja aistimaan sydämensä ja kehonsa viestit.

Tule tekemään kanssani tämä voimallinen ja vapauttava muutos.

Näillä keinoilla luot merkitystä elämääsi:

1

OPI TUNNISTAMAAN JA KÄYTTÄMÄÄN AISTEJASI

Opi lukemaan ja tulkitsemaan valintojasi ja päätöksentekoa auttavia viestejä, uudenlaisella ja luonnollisella tavalla. Tämä auttaa sinua vapautumaan opituista kaavoista ja totutusta tavasta toimia. 

Tulen näyttämään sinulle tien, miten löydät sisäisen valosi ja rohkeutesi ja näin vapaudut rakastamaan myös itseäsi.

2

VAPAUDU NEGATIIVISISTA ENERGIOISTA JA MENNEISYYDEN KAHLEISTA

Opi keskittymään nykyhetkeen ja suurenmoiseen, lahjakkaaseen ja ihmeelliseen itseesi. Väheksymällä itseäsi et palvele maailmaa.

Opi olemaan tietoinen myös ympäristösi energiasta, jolloin voit ratkaisevasti vaikuttaa elämäsi laatuun. Opetan sinulle helpon tavan, miten pääset positiiviseen olotilaan riippumatta muista tai siitä, mitä olet kokenut  tai pelännyt elämässäsi.

3

OPI ELÄMÄÄN RIKKAUKSISSA JA SYDÄMESI TIETOISUUDESSA

Sinun tulee ymmärtää mikä on haastavin ongelma #1, jota meistä lähes jokainen on tehnyt tai tekee tukahduttaen sisäisen voimansa.

Jos sinä haluat nähdä ja kokea elämän sydämelläsi, niin älä jätä tätä workshoppia väliin!

♥ ♥ ♥

KUN NÄEMME LIVE-TAPAHTUMASSA, NIIN SAAT MAKSUTTOMAN AVATAR -MEDITAATION!

Kun tulet livenä mukaan, saat  Avatar -meditaation.
Meditaatio sisältää avaavia koodeja, jotka helpottavat sinua löytämään oman sisäisen valosi ja
tietoisuuden omista taidoistasi laajemmin sekä syvemmin.
Voit käyttää meditaatiota vaikka päivittäin ja siten luoda elämäsi merkitys ja tarkoitus selkeästi itsellesi näkyviin.

Jos sinusta tuntuu, että olet tullut tekemään tänne jotain merkityksellisempää, on tämä workshop juuri sinulle!

Tule mukaan livekoulutukseen tästä:

Rekisteriseloste

Pin It on Pinterest