Tervetuloa mukaan taianomaiseen valmennusviikonloppuun 24.9-25.9.2022!

Tutustut omaan upeaan elämänvoimaasi. 

Koet ja tunnet inspiraatiota, iloa, rohkeutta, vapautta ja luomisen voimaa!

Saat uudenlaisia näkökulmia nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.

On aika loistaa ja siirtyä alempien energiakeskusten vallasta sydämen valtakuntaan.

IHANAA, ILOISTA, VOIMISTAVAA JA RENTOUTTAVAA YHDESSÄOLOA !

Ainutlaatuinen kokemus yhdessä kanssasisarien kanssa! Emme rakenna pilvilinnoja, vaan upeaa sekä kestävää elämää, jota rakastamme:

  • Tunnet rakkautta, iloa ja ylpeyttä olla SINÄ!
  • Tulet kokemaan, aistimaan sekä tuntemaan rakkauden sekä luovuuden itsessäsi
  • Ankkuroidut omaan jumalaiseen elämänvoimaasi
  • Antaudut elämän ihmeille ja mahdollisuuksille – luonnollisella ja yksinkertaisella tavalla

OHJELMA

Kun tietoisuus muuttuu, kaikki muukin muuttuu luonnollisella tavalla. Siirrymme mielen hallinnasta ja sen koukeroista sydämen ohjaukseen sekä läsnäoloon. 

Kun sydämesi on auki ja yhteys sydämesi kauniiseen tietoisuuteen on avoin, muuttuu elämäsi luonnollisella ja yksinkertaisella tavalla siihen taajuuteen jossa voit hyvin.

 

LAUANTAI

Ohjelmamme alkaa lauantaina klo 11.00 yhteisellä läsnäolon alkupiirillä. 

Astumme konkreettisesti, Ilon ja Onnen -energiaan sekä tutustutaan hieman toisiimme, hymyssä suin. Alkupiirin jälkeen laskeudumme yhä voimallisemmin rentouttavaan ja taianomaiseen oman voiman läsnäolon tilaan.

12.30 – 13.30  Kasvispitoinen lounas + jälkiruoka + kahvi/tee

Jatkamme lounaan jälkeen oman voiman lempeällä ja iloisella harjoituksella. Koet rakkauden, ilon ja valon kaunista sekä uudistavaa energiahoitoa. Kanavoin jokaiselle henkilökohtaisen ydin asian. 

18.00 Hyvän mielen illallinen, jonka valmistamme yhdessä.

 

SUNNUNTAI

Ohjelmamme alkaa klo 10.30, Oman Elämän iloiset askeleet -harjoituksella

Lounas noin klo 12.00-13.00

Lounaan jälkeen teemme voimakkaan sekä vaikuttavan sielunsuunnitelma visiotaulun sinulle. Se antaa loistavan energeettisen sekä konkreettisen kuvan SINUN tärkeimmistä askeleistasi kohti omaa elämänpolkuasi.

Valmennusviikonloppumme päättyy noin klo 16.00. Otamme yhdessä ja erikseen oman elämämme ja tarkoituksemme askelia iloisin mielin ja sydämen viisaudella.

Päivämme toteutuvat vahvassa ohjauksessa, ilolla ja rakkaudella.

Majoitus ei sisälly hintaan. Majoituksen voit tarvittaessa tilata Koivulan Kartanosta. Majoitus maksetaan suoraan Koivulan Kartanon emännälle samoin kuin molempien päivien lounaat, 20€/päivä.

Lauantain Hyvän mielen illallinen kuuluu valmennusviikonlopun hintaan.

Hei ihana nainen! Olen Tiina

Toivotan sinut rakkaudella tervetulleeksi mukaan!

Tämä erityinen viikonloppu on uudistumisen ja vastaanottamisen päivä, vihkimys sekä aktivointi upeaan energiaan jossa totisesti kaikki on mahdollista.

Tiina on valoisa, energinen ja aurinkoa täynnä. Valmentajana ja kouluttajana hänen positiivinen sekä kannustava ja muutosvoimainen energia tuntuu ja vaikuttaa kaiken takana. Tiinan toimintatapa perustuu iloon ja hyvän lisäämiseen. Olen saanut häneltä 100%:sti tukea oman elämäni muutoksessa sekä oman luottamuksen vahvistamisessa. – Heidi Räihä -Jaakola

Tiinan rakkaus, ilo ja lämpö saa turvallisesti tutkimaan aidosti omaa elämää.

Olen kiitollinen jokaisesta päivästä, lempeä ja armollinen itseäni ja elämääni kohtaan. Olen oppinut kuuntelemaan tarkemmin itseäni, kehoni kieltä, sydämeni ääntä. Ulkoapäin tulevat ärsykkeet eivät enää hallitse elämääni, tunnen rakkauden ja ilon kuplivan sisälläni. Olen oppinut tunnistamaan itseni tämän fyysisen kehon sisällä, kohtaamaan itseni ja toisen ihmisen rakkaudella. Ja HYMY, mitä kaikkea se saakaan aikaan, niin paljon iloa ja rakkautta. On onnea löytää oman elämänsä ydin. – Sirpa Vainio

Olen löytänyt ensimmäistä kertaa elämässäni todellisen yhteyden naiseuteni voimaan sekä tasapainon feminiinisen ja maskuliinisen energian välille.

Tämä on ollut merkityksellistä, sillä havaitsin tunnetasolla jääneeni tarvitsevaksi lapseksi, mutta älyn tasolla valtavasti vastuuta ottavaksi aikuiseksi. Maskuliinienergian hallitessa hain hyväksyntää ja samalla jollakin tavoin väheksyin naiseuttani.

Tiina, minulle on ollut valtavan suuri apu kaikilla ohjaamillasi ihanilla harjoituksilla ja sillä kauniilla valon energialla, millä olet johdattanut minut naiseuteeni ja sisimpääni. Niin kiitollisena! – Jaana

Tiinan valmennuksen myötä sisälläni heräsi pakottava tarve riisua kaikki ylimääräinen itsestäni. Sain rohkeutta riisua naamarini, näyttää kuka minä pohjimmiltani olen. Enää ei ole työ minää ja siviili minää, on vain yksi minä. Todella vapauttavaa! – Merja Kuure

Olin Kristallin Kirkkaana -näin nouset omaan voimaasi valmennuspäivässä. Olemuksesi sekä tapasi kohdata ihminen jäi pysyvästi mieleeni sekä sydämeeni. Olet valmentaja suurella sydämellä ja ammattitaidolla. – Heidi

Ohjaajana Tiina tarjoaa, ilon ja valon lisäksi, työvälineet ja turvallisen ympäristön lähteä tutkimusmatkalle itseen, omaan sisäiseen viisauteen. -Taina

Olen tehnyt itsetuntemusta jo vuosia, silti menneiden kokemusten vaikutus nykyhetkessä yllätti täysin. Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen sain enemmän kuin olisin voinut edes kuvitella. Suosittelen jokaiselle, jotka tahtovat parantaa piilossa olevat haavansa, eheytyä ja oppia arvostamaan itseään. – Leila

Tee nyt valinta, joka palvelee itseäsi

Unelmien valmennusviikonloppu

747€

sis.24%alv

Kysymyksiä ja vastauksia

Missä 24.9.- 25.9.2022 valmennuspäivät pidetään? 

Valmennuspäivämme pidetään Koivulan Kartanossa Lohjalla (Karnaistentie 261, 08350 Lohja). Kartano on kuin luotu upeaan ja ihmeitä tekevään päiväämme.

Voinko tulla mukaan vain päiväohjelmiin. En voi yöpyä käytännön syistä.

Voit ilman muuta tulla mukaan vain la ja su päiväksi. Valmennusviikonloppu ei edellytä yöpymistä eikä yöpyminen sisälly hintaan.

Mitä minun tulisi ottaa mukaan valmennuspäiviimme?

Ota mukaasi muistiinpanovälineet, vesipullo, joogamatto, villasukat ja lämmintä päälle. Tule mukaan avoimin mielin ja hymyssä suin.

Tulen yleisillä kulkuneuvoilla, haittaako jos tulen aikaisemmin kuin valmennuspäivämme alkaa?

Ei haittaa. Laita vain viestiä milloin olet tulossa.

Haluatko kysyä vielä jotain?

Olethan yhteydessä tiina@ilonsade.com. Vastaan sinulle erittäin mielelläni.