Unelmataulun voit tehdä vaikka heti. Sen tekeminen on hauskaa puuhaa ja varmasti selkeyttää omia ajatuksia.

Miksi ajatusten kirkastaminen on tärkeää?

Joskus elämä harmaantuu ja teemme asioita rutiininomaisesti. Ajatukset kiertävät samaa rataa ja selkeys oman elämän ilosta puuttuu. Saattaa jopa olla niin, että sitä on kadottanut oman elämän merkityksen. Ja niin ei todellakaan saa olla!

Elämästä on tarkoitus nauttia.

Elämä on ihana lahja, jolloin jokainen hetki on arvokas. Ajattele, mitä on elää onnellisena ja rakastettuna? Kuvittele, että rakastat elämääsi, jokaista sen osa-aluetta. Usko pois, oman elämän suuntaan voi vaikuttaa vain toimimalla.

Elämä on jatkuvaa liikettä ja paikallaan olo sumentaa ajatukset. Sitä ikään kuin jämähtää omiin rutiineihin. Tiedät varmasti, miltä tuntuu kun  itsensä supistaa ja pienentää. Minä ainakin tiedän, silloin ei happi kulje. Hengityksestä tulee pinnallista ja se väsyttää. Tämä saattaa olla myös merkki stressistä.  Mitä silloin tehdään? Me tehdään muutos, hauskalla ja mukavalla tavalla.

Ota nyt hetki aikaa itsellesi, kyllä vain sinulle ihanalle itsellesi.

  1. Laita kaunista ja iloista musiikkia soimaan. Ota muutama tanssiaskel ja nauti olostasi.
  2. Kerää viereesi muutamia kuvalehtiä, sakset, liimaa ja kartonki, johon liimaat kuvat. Voit aivan hyvin tehdä tämän myös kalenteriisi, jolloin se unelmataulusi kulkee mukanasi.
  3. Hengitä muutama kerta syvään sisään ja ulos, jotta keskittymisesi tähän hetkeen lisääntyy.
  4. Hymyile ja anna hymystäsi lähtevän positiivisen aallon kulkeutua aina jalkapohjiisi asti.
  5. Selaile lehtiä ja leikkaa juuri ne kuvat, jotka sinusta itsestäsi tuntuvat unelmiesi kuvilta. Kuvat, joita sinä rakastat! On tärkeää, että leikkaa vain ne kuvat joita rakastat, älä tyydy kompromisseihin itsesi kanssa. Muista, että olet rajaton, jolloin myös unelmasi voivat olla suuria! 
  6. Liimaa RAKASTAMASI kuvat kartongille tai pahville hymyssäsuin. Kaiken takana on energia ja varmasti sinä tahdot, että unelmataulusi on tehty hyvällä positiivisella fiiliksellä, vai mitä?
  7. Ripusta valmis rakkaudella leikattu ja liimattu taulusi seinälle näkyvään paikkaan.
  8. Anna taulun muistuttaa sinua päivittäin niistä asioista joita SINÄ RAKASTAT.
  9. Toteuta askel kerrallaan rakastamiasi asioita omassa elämässäsi.
  10. Universumi tukee erityisesti jokaista, joka kulkee sydämensä tietä. Joten voit antaa myös Universumin hoitaa osansa. : )

Tsemppaan ja kannustan sinua sydämeni ilolla täältä käsin.


Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja