ilon ajatuksia

Elämän ydinluonne on kehittyä ja löytää onnellisuuden taajuus itsestään, siksi löydät täältä Ilon Ajatuksia -sivun. Ota hetki omaa aikaa ja voit hengähtää rauhassa, katsella vaihtuvia viestejä sekä kuunnella rentouttavaa musiikkia. Klikkaa alla olevaa painiketta ja käy kylässä, voit palata sivulle aina kun sinusta tuntuu, että tarvitset hyvän tahdon viestejä.

Enkeliviestit

Täältä löydät sydäntietoisuutta avaavia rakkaudenvaloauttajien viestejä. Myötätuntoa, elämäniloa ja -voimaa, rakkautta, hoitavaa energiaa, lämpöä, rohkeutta ja juuri sitä, mitä tällä hetkellä tarvitset päästäksesi eteenpäin. Enkeliviestien syvin ja laajin tarkoitus on sydäntietoisuuden aukeaminen, jolloin löydät oman kauniin tietoisuuden ja rakkauden itsestäsi. Siirry sivulle, voit tuntea rauhassa enkelien läsnäolon ja tuntea myös sanojen takaa rakkauden hoitavan energian. Viestit vaihtuvat käyntien välillä.

ilmainen opas – opi energioista

Elämämme tärkeimmät asiat liittyvät rakkauteen – rakkauden saamiseen toisilta, toisten rakastamiseen ja oman itsemme rakastamiseen. Löydä upeat, rakkaudelliset ihmissuhteet ymmärtämällä feminiini- ja maskuliinienergioiden eroavaisuudet ja yhteneväisyydet.

Pin It on Pinterest