Oletko sinä jo valmis aloittamaan matkan todelliseen voimaasi sekä astumaan pyhän naiseuden ja tietoisuuden upealle polulle?

Haluatko matkustaa aallon huipulla ja oppia tuntemaan uuden ajan energioita ja niiden vaikutuksia maailmassa? 

AVATAR AKATEMIA™ palvelee tämän ajan tietoisia naisia, sinua, joka olet auttaja ja suunnannäyttäjä tai tunnet halua voimistaa tietoisuuttasi.

Tiedät, että kaikki on energiaa, mutta haluatko tietää, miten sovellat tätä tietoa elämässäsi?

Koska energia on liikkeen ja kaiken muutoksen lähde, se myös ylläpitää kehoamme ja se hallitsee elintoimintojamme, elämän valintojamme ja päätöksiämme. Siksi meidän on tärkeä oppia vapauttamaan pyhät aistimme tuntemaan ja tunnistamaan meihin vaikuttavat energiat. On tärkeä oppia nousemaan niihin korkeimpiin taajuuksiin, jossa voimme hyvin ja meillä on molemmat jalat tukevasti maassa! Elämämme tulee muuttumaan ratkaisevasti ja pystymme luomaan puhtaasta valosta käsin.

Oletko sinä kaivannut jotain merkityksellisempää, laajempaa ja syvempää tarkoitusta? Olet kuitenkin alitajuisesti pelännyt omaa valoasi ja voimaa sisälläsi enemmän kuin pelkoa? Näin on käynyt  minulle ja tuhansille muille naisille. Olemme pienentäneet hyvin kauan itseämme ja miellyttäneet muita, laittaen syrjään ainutlaatuisen ja voimallisen sydämen ja sielun tietoisuutemme.

ONKO ELÄMÄSI KUIN PALAPELI, JONKA OSASET ETSIVÄT OMAA PAIKKAANSA?

Kuinka pitkään sinä olet ollut hukassa itseltäsi? Et ehkä vielä tunne itseäsi tai omia ihania lahjojasi, ehkä etsit sielusi tarkoitusta ja laajempaa merkitystä elämääsi?

Tiedän tuon tunteen ja tiedän, MITEN pääset siihen upeaan elämään, jossa voit nauttia elämästäsi täydesti. Elämäsi on saattanut olla kuin palapeli, jossa sen osat eivät ole vielä löytäneet kohdalleen. Kun ne loksahtavat paikalleen – olet kokonainen ja ehyt nainen! Ymmärrät, että elämäsi on sinun ja sinulla on valta sekä taito luoda elämääsi niitä asioita, joita sinä rakastat.

SYTYTETÄÄNKÖ RAKKAUDEN JA VALON KIPINÄ, fyysisesti, psyykkisesti, emotionaalisesti ja energeettisesti?

Oletko sinä jo valmis sytyttämään sydämesi liekin, intohimon, inspiraation, luomisvoiman, ilon, rohkeuden, harmonian ja oppia tuntemaan arvokkaat taitosi? Onko sinulla halu löytää elämäsi tarkoitus, jossa tunnet iloa ja koet runsautta sekä tiedät palvelevasi maailmaa?

Haluatko löytää rakkauden, joka koskettaa solutasolle asti? Suurin osa tuntemistani naisista kaipaa rakkaudellista ja fyysistä kosketusta. Miksi? Yksi syy on tämä: Se rakkaus, jota he ovat kokeneet ei ole vaikuttanut solutasolle asti, koska feminiini olemus ei ole ollut vielä avoin sielulliseen vastaanottamiseen. Tuolloin myös rakkauden tunne on jäänyt vajaaksi ja samankaltainen energia vetää sitä yhä puoleensa.

Uskotko sinä enkeleihin ja korkeampaan voimaan?

Entä uskotko sielusi voimaan? Minä uskon ja uskon myös ihmeisiin.  Haluan sytyttää myös sinulle tuon taianomaisen ihmeiden kipinän, jonka olen saanut sytyttää jo sadoille naisille.

Kuvittele hetki elämää, jossa olet vapaa toteuttamaan elämääsi sielun tasolta käsin. Et tuntisi pelkoa vaan tietäisit kukevasi rohkeasti omaa tarkoitustasi. Miltä elämäsi tuntuisi?

Sinulla ei ole yhtäkään tekosyytä jäädä enää yksin kokoamaan palapelin osasia, eihän? Sinulla on NYT upea mahdollisuus tulla mukaan ainutlaatuisten naisten joukkoon ja oppimaan olemaan todellinen, ainutkertainen oma itsesi.

Tulet saamaan askel askeleelta tukea, johon nojata myös heikkona hetkenä, sillä juuri nyt, on sinun aikasi nousta omaan loistoosi! Sinun kuuluu saada tuntea parantava rakkauden kosketus ja sinun kuuluu tulla nähdyksi ja kuulluksi. Sydämen ääni on vaiennettu jo liiankin pitkään, jolloin oma tila on pienentynyt ja sydän käpertynyt hiljaiseksi. Sen aika on nyt ohitse, eikö olekin?

NELSON MANDELAN SANOIN: 

”Syvin pelkomme ei ole se, että olemme heikkoja ja riittämättömiä. Syvin pelkomme on se, että olemme mittaamattoman voimakkaita.

Meitä pelottaa oma valomme, ei oma pimeytemme. Kysymme itseltämme: millä oikeudella kieltäydyt olemasta tällainen? Olethan Jumalan lapsi. Väheksymällä itsesi et palvele maailmaa. Ei ole mitään mieltä nöyristellä vain siksi, että muut ihmiset eivät tuntisi oloaan epävarmaksi lähelläsi.

Me synnyimme ilmentämään Jumalan loistoa, joka on sisällämme. Se ei ole vain muutamissa meissä, vaan meissä kaikissa. Ja kun annamme valomme loistaa, annamme tiedostamattamme muille luvan tehdä samoin. Ja kun olemme vapautuneet peloistamme, läsnäolomme vapauttaa automaattisesti muutkin peloistaan.” 

AVATAR AKATEMIA™ on tie kultaiseen aikaan, tietoisuuteen, rakkauteen, runsauteen, iloon ja onnellisuuteen sekä taivaallisiin lahjoihin ja kykyihin. 

Rakkauden valinta

Synnyimme ilmentämään valoa, emme pelkäämään sitä.

MIKÄ ON AVATAR AKATEMIA™?

– Kultainen Portti Uuteen Aikaan –

AVATAR AKATEMIA™ – energia on pyhän ikuisen valon tietäjien ja rakkauden valoauttajien energiaa. Energia on hyvin puhdasta ja siksi se vapauttaa menneiden haasteiden painolastista. Se eheyttää tunneperäisiä lukkoja, fyysisiä ongelmia, parantaa sekä uudistaa ihmissuhteita ja vaikuttaa elämän eri osa-alueisiin pyyteettömällä rakkaudella, ilolla ja valolla.

Meidän on aika uudistaa näkökulmamme ja oppia näkemään itsemme hyvin kehittyneenä sieluna, joiden käsissä rakkaus leviää ja koskettaa sieluja.

Miksi kantaisimme solumuistissa energiaa, joka vahingoittaa meitä? Olemme pienentäneet itseämme ja olemme pelänneet kaunista valoamme. Meidän on tärkeä ymmärtää myös sydämen tason haasteet, sillä ne heijastuvat valintoihin ja päätöksiin sekä ne säätelevät hyvinvointiamme.

AVATAR AKATEMIASSA™ olet rakastettu juuri sellaisena kuin olet. Luomme sinulle turvallisen tunteen sekä tilan, jotta sydämesi saa avautua turvallisesti.

Tulet kuulluksi ja nähdyksi. Saat tukea, ohjausta ja valmennusta askel askeleelta, jotta tietoisuutesi voi aueta yhä selkeämmin. Saat työkalut, joiden avulla voit rakentaa elämäsi hyvin vankalle perustalle – voit oppia valitsemaan aina oikein mitä sitten haluatkin elämääsi valita. Sinulla on sisimmässäsi koko universumimme tieto ja AVATAR AKATEMIASSA™ voit avautua tuolle arvokkaalle tiedolle.

Opetan sinulle myös läsnäolon taidon. Useimmilla se on piilevänä ja siksi vielä vain ajoittain toiminnassa. Läsnäolo opettaa elämään rakkaudessa ja samalla se avaa sydämen siten, että se ei tule enää sulkeutumaan. Sillä läsnäolo on rakkautta.

AVATAR AKATEMIA™ on luotu herättämään sinun pyhät valon voimasi, jotta voit ankkuroida ne maapallolle ja sinun arkeesi. Hyvästelemme rakkaudella kärsimystien ja herätämme itsessämme onnellisuuden tien. 

365 PÄIVÄN AIKANA

Tulet saamaan arvokasta ja vaikuttavaa tietoa näistä:

♥ TEEMME TILAA RAKKAUDELLE, UUSILLE ASIOILLE JA ELÄMÄN RUNSAUDELLE ♥

AISTIESI MERKITYS JA NIIDEN KÄYTTÖÖN OTTAMINEN

Aistisi ovat tärkeimpiä työkalujasi, jotka ovat aina matkassasi mukana. Opettelemme yhdessä herättelemään aistisi lempeästi siten, että ne palvelevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Aistien avulla saat tietoa ympäristöstäsi sekä sisälläsi tapahtuvista muutoksista. Oletko ajatellut, miten arvokkaat aistisi (korvan aistit, näköaisti, makuaisti, hajuaisti ja ihon aistit) ovat?

Kun ymmärrät itseäsi ja omaa kokonaisuutta enemmän, pystyt helposti vaikuttamaan hyvinvointiisi. Esim. ihossasi on monenlaisia aistinsoluja, jotka kaikki reagoivat erilaisiin ärsykkeisiin. Olet saattanut kokea ikäviä kokemuksia ja kehosi muistaa sen, joten saatat reagoida hiukan epäillen myös sinua aidosti rakastaviin kosketuksiin. Voit oppia tunnistamaan sekä eheyttämään ikävät haasteelliset kokemuksesi tulemalla tietoiseksi niiden vaikutuksista.

Kuvittele hetki korvan aistejasi, miltä sinusta tuntuisi esim. oppia kuuntelemisen taito ja oppia tunnistamaan puhuttujen sanojen takana oleva energia? Energia ja sanat voivat olla joko sopusoinnussa keskenään tai ne voivat olla ristiriidassa. Kun opit tunnistamaan nuo eroavaisuudet, sinun on helppo vaikuttaa ihmissuhteisiin ja myös muihin elämäsi valintoihin.

Avautuminen sydämesi kauniille valolle sekä tahdonvoimalle

Tämä osio on pyhitetty sydämellesi. Sen on aika saada tulla näkyviin ja kuulluksi. Ja sinun on aika oppia tuntemaan kuka sinä olet, eikö vain?

Sinä et ole sotilas, sinä olet Valon soturi. Sinun elämässäsi on ollut muuttuvia tekijöitä niin paljon, että et ehkä ole itsekään tiennyt mitä sinä tahdot ja mitä sinä haluat manifestoida elämääsi. Silloin kun sinusta lähtee energiasäteet läpi maailmankaikkeuden, löydät sen todellisen oman itsesi. Löydät pyhän rakkauden ja tahdonvoiman sydämessäsi, samanaikaisesti.

Silloin kun tahdonvoima on asettunut sydämeen, missä pelko ei vallitse, löydät uuden syvyyden ja laajuuden itsestäsi.

Tahdonvoima on hyvä asia, kun opit ilmaisemaan itseäsi selkeästi ja vahvasti sydämessäsi (mikä on sinun tahtosi), ulottuu se maailmankaikkeuden ääriin saakka. Ja enkelit kuulevat äänesi kirkkaana ja selkeänä, jolloin he rientävät paikalle toteuttaakseen sinun tahtosi.

Sinun tulee ymmärtää, että sydämessä oleva tahdonvoima on eri kuin alemmissa chakroissa oleva tahdonvoima.

 

PYHÄN KODIN LUOMINEN

Voit oppia luomaan kodistasi kauniin ja pyhän, riippumatta millainen kotisi on juuri nyt. Kodin on tärkeä olla paikka, jossa sinä ja läheisesi voivat olla vapaasti oma itsensä ja siellä on energisoiva ja eheyttävä tunnelma.  

SAAT OPETUSTA MM. EETTERIKEHON SEKÄ FYYSISEN KEHOSI PUHDISTAMISESTA SEKÄ UUDISTAMISESTA

Keskitymme sinuun kokonaisvaltaisesti, sekä fyysisesti, henkisesti että mentaalisesti. Saat arvokkaita työkaluja siihen, miten sinä itse pystyt vaikuttamaan ratkaisevasti omaan olotilaasi. Samalla opit tuntemaan sekä tiedostamaan ainutlaatuisen energiasi, mukavalla tavalla. Opit myös keskittymään, hiljentymään ja olemaan läsnä kehossasi, jolloin olet huomattavasti tietoisempi sinuun vaikuttavista asioista.

Opettelemme yhdessä, LIVE -koulutuksessamme, näitä tärkeitä ja luonnollisia puhdistusmenetelmiä.

Kultaisen ajan NUMEROIDEN pyhät merkitykset 

Oletko tottunut tiettyyn tapaan tutkia numeroita? AVATAR AKATEMIASSA™  tulet saamaan uudenlaista, laajempaa sekä syvempää tietoa numeroiden energia- taajuudesta sekä niiden vaikutuksista elämäämme.

Voit oppia käyttämään numeroiden värähtelevää energiaa ja niiden ”kieltä” tietoisesti ja sydämeesi luottaen. Tässä harjoitus osiossa saat myös ymmärrystä energioiden värähtelevästä maailmasta.

Kultaisen ajan pyhien värien merkitys

Haluatko oppia tunnistamaan Kultaisen ajan värien merkityksen ja niiden ihmeellisen parantavan energiataajuuden? 

Värien ihmeelliset voimat saivat minut ainakin haltioitumaan. Olen kokenut siunauksena sen, että minulla on mahdollisuus nähdä, tuntea ja kokea sekä ohjata värien antamaa parantavaa voimaa. Tämän taidon voit myös sinä oppia. 

PARANTAVAT JA UUDISTAVAT AFFIRMAATIOT

Tulet saamaan pyhän valon korkeavärähteisiä affirmaatioita, jotka vaikuttavat lempeästi solutasolle ja DNA ketjuihin asti.

 

AVATAR MANDALA -avain luomisvoimaasi

Tämä pyhän taiteen energia auttaa sinua herättämään sisäisiä taitojasi kuten, intuitiivisuutta, selvänäköisyyttä, läsnäoloa, keskittymiskykyä ja sisäisen valon lapsesi leikkimielisyyttä ja luomisvoimaa.

Kultaisen ajan pyhät SIELUN CHAKRAT ja niiden merkitys

Olemme matkalla uusiin korkeampiin ulottuvuuksiin ja värähtelyn taajuuksiin. Energiakeskuksemme eli chakrat ovat muuttumassa myös uudenlaiseen taajuuteen ja sävyyn. Näin pystymme vastaanottamaan korkeampien värähtelyjen taajuuksia.

Tulet saamaan kuukausittain hyvin korkeavärähteistä hoitoa chakroihin, sinun vapaata tahtoasi kunnioittaen.

SINUN SIELUSI OSAA LUODA RAKKAUTTA

Sielun kaunis energia on äärettömän hienojakoista, lempeää ja pehmeää. Se pystyy helposti vaikuttamaan sekä läpäisemään kaikki muut, meidän ihmisten tuntemat, energiat ja aineen muodot.

Voimistamme sielusi kaunista valoa ja liekkiä, jotta se saa ilmentää itseään maan päällä. Sielu haluaa aina laajeta ja löytää uusia ilmenemistapoja.

UNELMIEN JA TOIVEIDEN TOTEUTTAMINEN

On tärkeä ymmärtää, että, vaikka tuntisit toiveesi ulkoisen muodon, sinun on tunnettava sen ydinolemus. jotta se toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Opettelemme tutkimaan ja tarkastelemaan yhdessä  toiveitasi ja unelmiasi yksityiskohtaisemmin ja silloin löydät niiden ydinolemuksen. Näin tulet saamaan myös valtavan määrän energiatietoisuutta ja aistisi heräävät tuntemaan voimallisemmin ja tietoisemmin.

SELVÄNÄKÖISYYS / KUULO- JA TUNTOAISTIEN AVAUTUMINEN

Sinun on mahdollista oppia myös kanavoimaan enkeleitä ja korkeampaa rakkauden tietoisuutta. Rakkauden valon lisääntyessä, myös intuitiosi, kanavointikykysi ja parantajan taitosi voimistuvat. Kaikki tapahtuu jokaisen omaa kehityspolkua kunnioittaen.

MAAILMANKAIKKEUDEN ENERGIOIDEN TUNNISTAMINEN

Sinulla on mahdollisuus oppia tunnistamaan meitä jokaista ympäröivää, näkymätöntä energiaa, joka vaikuttaa ajatteluumme, tunteisiimme ja valintoihimme sekä päätöksiimme. 

Mitä tietoisemmaksi sinä tulet näkymättömästä sekä näkyvästä energiasta ympärilläsi, sen selkeämmin olet oman elämäsi Valtiatar.  Sinulle muodostuu kyky tietää, tuntea ja kokea sinulle paras päätös. 

 

RAKKAUDELLISTEN IHMISSUHTEIDEN LUOMINEN

Elämämme tärkeimmät asiat liittyvät rakkauteen; rakkauden saamiseen, toisten rakastamiseen ja kaikkein tärkeimpänä, itsensä rakastamiseen aidosti.

Rakkauden ydin luonne haluaa kasvaa ja laajeta. Olemme pitkään pitäneet rakkauden ”uinuvassa tilassa”, emme ole uskaltaneet vapauttaa sitä siihen pyhään tilaan, jossa se saa itseään vapaasti ilmaista.

Mitä rakkaus tekisi? Tämä on unohdettu kysymys, jonka äärelle palaamme inspiraation ja ilon vallassa. Sillä rakkauden teema koskettaa meitä jokaista syvälle ja syvästi. Kaikki uskonnot (uskontojen puhtain ydin) pyrkii opettamaan meitä olemaan rakkaudessa, kertomaan mikä rakkaus on ja millaista on aidosti rakastaa ja saada rakkautta.

Ravinto

Kultaisen ajan pyhän ravinnon merkitys aistien ja potentiaalisen tietoisuuden voimistamiseen. Voit oppia kuuntelemaan kehosi tarpeita aivan uudesta näkökulmasta sekä kuulemaan sen viestit sinulle. 

Eikö ole upeaa voida tiedostaa oman kehon viestin ja sen ravinnon tarve? 

Elämän energia

Kohti kultaista aikaa 

Tutustut neljään tehokkaaseen tapaan tuoda pyhä valon energia tukemaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi.

Voit oppia tunnistamaan energioiden: maan, ilman, tulen, veden ja eetterin itsessäsi ja yhdistymään niihin. 


				

Pyhän Kultaisen Ajan AVATAR DNA – aktivointi

Löydät kauneimman tarkoituksesi ja merkityksesi

OLET VALJASTANUT PYHÄT AVATAR VOIMASI

Tulet pysäyttämättömäksi! Olet ylpeä ja arvostat itseäsi tämän koulutuksen päätyttyä, sillä olet onnellinen ja työskentelet ainakin 80% ajasta, tekemällä sitä mitä rakastat. Elämäsi palapelin osaset ovat yhdistyneet ja nautit elämästäsi.

Miksi sinun on tärkeä tulla mukaan

AVATAR AKATEMIAAN™

On täydellinen aika tiedostaa oma korkeavärähteinen olemuksesi! Kaipuu, puute, turhautuminen, väsyminen ja erilaiset odotusenergiat vievät sinun voimiasi jokaisena päivänä ja se on aivan turhaan. Olet äärettömän rakas yksilö. Toivon saavani antaa tämän pyhän jumalaisen ELÄMÄN KIPINÄN juuri sinulle ja paljon paljon muuta tämän koulutuksen kautta. 

Haluatko löytää pyhän jumalallisen koodin itsestäsi?

Sinun on tärkeä ymmärtää, että sinun sisälläsi on jumalallinen pyhä koodi, jonka avulla muutat elämäsi kaikilla elämänalueilla värähtelemään iloa, onnellisuutta ja rakkautta.  Autan sinua löytämään tuon kauniin koodin sisältäsi.

AVATAR AKATEMIA™ on valmistettu sinulle aidolla rakkaudella, jotta energia kaiken takana tukee parhaalla mahdollisella tavalla muutostasi tulla loistoosi, kauniiseen potentiaaliisi.

Kun astut mukaan koulutukseen, elämäsi tulee muuttumaan uuteen ulottuvuuteen ja sinut aistisi aktivoituvat rakkauden korkeammille tasoille. Tulet tuntemaan mitä on elämä omaa sydäntään seuraten ja minkälaista on elää korkeavärähteisessä energiassa, molemmat jalat maassa.

RAKKAIDEN ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA:

Olen astunut omaan voimaani.
Tiedän kuka olen ja tiedän kuka en ole.
Olen päässyt menneistä irti ja jättänyt muiden pelot taakseni. Elän hyvin onnellista ja sielukasta elämää jossa hallitseva voima on Rakkaus.
Rakkaus itseäni kohtaan avasi ovet uuteen elämääni. Ymmärsin, että Rakkaus itseäni kohtaan on kaiken ydin. Niin paljon kun rakastan itseäni voin rakastaa muita. Antamalla sydämen ohjata elämän valinnoissa on minulle ainoa oikea tie, sen olen saanut huomata jo useamman kerran. Mitä suurempi valinta, sen tärkeämpää on kuunnella vain ja ainoastaan omaa sydäntään. Tämän taidon Tiinan valmennukset ovat minulle antaneet. Lahjoista suurin. Ottamalla käyttöön tämän oman aidon voiman joka kumpuaa syvältä sielustani on elämä hyvin rikasta ja rakkaudellista. Se antaa luottamusta elämään ja, että kaikki järjestyy. Emme ole täällä yksin ja meistä huolehditaan. Voin päästää irti kaikista asioista jotka eivät palvele korkeinta parastani, ja teen sen rakkaudella. Elämä on ihanaa ja pian minulta ilmestyy äitiyteen liittyvä blogi.
Nina Holmström
Suurkiitokset antoisasta valmennuksesta. Valmennus on antanut minulle paljon eväitä itseni työstämiseen. Valmennusmateriaalia on ollut runsaasti ja se on pilkottu sopivan kokoisiksi jaksoiksi.  Aikataulutus on ollut hyvä. Teen vuorotyötä ja ainoa asia, joka minua on vähän jäänyt harmittamaan on se, että en ole päässyt osallistumaan live -koulutuksiin työvuoroistani johtuen. Olen kuitenkin katsonut jälkeen päin live -koulutukset. Ne ovat antaneet myös minulle paljon työkaluja ja meditaatiot ovat olleet ihanan rauhoittavia.

Olenkin alkanut meditoimaan päivittäin ja myös muistanut sytyttää kynttilöitäkin ahkerasti. Olen huomannut, että olen alkanut arvostaa itseäni enemmän kuin aiemmin. Olen huomioinut itsenäni enemmän ja kiinnittänyt ulkonäkööni huomioita. Ryhtiäni olen huomioinut paremmin kuin aiemmin. Olen löytänyt enemmän naisellisempaa puoltani ja uskaltanut tuoda sitä esille. Pukeutumistyylinikin on muuttunut jonkin verran.

Olen ollut kaiken kaikkiaan todella tyytyväinen valmennukseen. Se on antanut minulle voimavaroja ja uskoa tulevaisuuteen, vaikkakin elämäntilanteeni ei ole ollut kovin kevyt pitkään aikaan. Minulla on edelleen kipukohtia elämässäni, mutta uskon, että asiat selviävät vielä parhain päin. Aloitin uudessa työssä syksyllä ja se on antanut minulle myös keveyttä lisää elämään.  En kaipaa valmennukseen mitään lisää. Se on ollut juuri sopivan pituinen ja asiakokonaisuudet ovat olleet sopivia. Olen nauttinut myös visuaalisesti valmennuksestasi. Sinulla on aivan hurmaavia kuvia osioissa. Ja lämmin kiitos myös kalenterista! Se on myös aivan hurmaava. Olen piirustanut päivittäin sydämiä siihen. Myönteisyytesi ja kannustavuutesi on aivan huippuluokkaa. Osaat luoda arkeen tähtihetkiä! 

kiitollisin terveisin, Anne Lehikoinen

SAAT UPEAN BONUKSEN: 

 SUOJELUSENKELIT

Suojelusenkelit ovat hyvin voimakkaita auttajia. 

Tulet saamaan arvokasta tietoa siitä, miten sinä pääset kosketuksiin ja yhteyteen suojelusenkelisi kanssa ja miten sinä voit hyödyntää elämässäsi heidän apuaan. 

Synnyit ilmentämään loistoa sisälläsi, et kantamaan pelon taakkaa

ONGELMAT JA HAASTEET

Ongelmat ja haasteet  ovat useimmiten ajattelutapojemme ja tunnetilojemme ongelmia. Suurin este, jota kohtaamme, on tietämättömyys mielen – kehon – ja hengen yhteydestä sekä ympärillämme vaikuttavista energioista. Olemme oppineet imemään itseemme puutteen energiaa sekä rajoittavia uskomuksia, pitäen niitä ”totuuksina”, vaikka ne ovat sabotoineet valomme ja luomisvoimamme ilmentymistä. Voit vain kuvitella, miten tämä kaikki on rajoittanut mahdollisuuksiamme voida kokonaisvaltaisesti hyvin.

Se on tyrehdyttänyt luomisvoimamme ja ilon sisältämme. Meistä on tullut rohkeuden sijaan pelokkaita, arkoja, häpeileviä ja helposti syyllisyyden energiassa olevia.

Kun fyysiset ja emotionaaliset esteet hajoavat, elämään alkaa virrata Universumimme rikkauksia ja runsauksia. Uudenlaisia tulotapoja ja ilmenemistapoja virtaa elämään. Nämä tuntuvat ja ovatkin ihmeitä, vaikka ne todellisuudessa ovat sitä kaunista luonnollista prosessia, jossa olemme yhdistyneet aitoon runsauden ja luomisen virtauksen tilaan.

AVATAR AKATEMIA™

MITÄ SINÄ SAAT :

JOKA VIIKKO SAAT VOIMAVIESTIN

Joka viikko saat sähköpostiisi sinua voimistavan viestin, joka aktivoi sinua voimallisella ja hyvin positiivisella tavalla

 

JOKA KUUKAUSI SAAT UUDEN ÄÄNIMEDITAATIO

Joka kuukausi saat uuden äänimeditaation, jota voit kuunnella niin usein kuin haluat ja näin avautua vastaanottamaan parasta mahdollista energiaa. Sinun oma ainutlaatuisuutesi voimistuu ja opit tuntemaan itseäsi yhä selkeämmin.

 

JOKA KUUKAUSI HOITAVA ENERGIALÄHETYS SEKÄ LIVE -KOULUTUS NETISSÄ

Jokaisena kuukautena on myös voimallinen LIVE -koulutus sekä rakkauden valon AVATAR – energiahoito

Kuvittele, että sinulla on Pyhä AVATAR enkeli suojanasi ja voit suoraan muodostaa yhteyden korkeampiin taajuuksiin. Voit kokea upean ja voimallisen valosi heräämisen ja aloittaa elämäsi jokaisesta askeleestasi nauttien. Tiedostat, että sinua ohjaa ja tukee korkein sekä puhtain voima tämän kurssin filosofian ja käytännön esimerkkien kautta.

 

SAAT HARJOITUKSIA JA TEHTÄVIÄ

Kaikki harjoitukset sekä tehtävät ovat huolella valmistettu sinun korkeammaksi parhaaksi. Ne ovat yhdessä hyvin korkeiden AVATAR MESTAREIDEN, ENKELTEN JA OPPAIDEN KANSSA valmistettu.

Voitko kuvitella, miten ihmeellisen ihanaa on elää onnellisena, tietäen oman tarkoituksensa ja saada ilmentää sitä maailmaan, molemmat jalat tukevasti maassa?

Voit AINA luottaa siihen, että johdatuksesi toimii, aistisi ovat yhteistyössä kanssasi ja luomiskykysi on oikeassa kohdassa oikeaan aikaan. Sinun elämäsi palapelin osaset ovat loksahtaneet paikalleen!

Kanavoin koulutuksen ajan AVATAR AKATEMIAN ihanille jäsenille, yhteisesti,  kaikkien korkeammaksi parhaaksi. Olemme koko ajan tietoisia myös Universumimme energioista ja näin teemme matkan teostamme ihanan seikkailun, jossa yhdistymme rakkauden valoon.

ANNA ITSELLESI PARAS LAHJA

Viisain investointi, jonka voit NYT tehdä, on ottaa itse askel eteenpäin. Nyt juuri on ehdottomasti paras mahdollinen aika aloittaa matka kohti korkeinta potentiaaliasi (sisäisiä ja fyysisiä rikkauksia).

Kurssi on opastettu ja valoisa matka, jonka avulla elämäsi palaset loksahtavat kauniisti paikalleen. Sinusta tulee oman elämäsi AVATAR – löydät kirkkaimman valosi ja viisaimmat valintasi.

Päästä irti kärsimystiestä ja aloita onnellisuuden tie.

1

LIVE – KOULUTUS +  AVATAR ENERGIAHOITO

Aloitamme tekemällä tilaa sekä aikaa uudelle toiminnalle ja energialle

2

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Mielen tyhjentäminen, opettelemme siirtymään sydämen tietoisuuteen ja pysymään siellä

3

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Herätämme lempeästi aistisi uuteen taajuuteen. Saat tarkoituksenmukaista ja uutta tietoa siitä, miten käytät aisteja sinun korkeammaksi parhaaksesi

4

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Oman luovan voiman aktivointi.

Sielusi osaa luoda rakkautta – tämän taidon aktivoiminen. Tulet saamaan ihania ihmissuhteita ja ymmärrät alempien sekä ylempien energioiden vaikutuksen elämässäsi. Opit yhdistymään omaan pyhään ja voimalliseen voimaasi.

5

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Kykyjesi aktivoiminen – ne ovat sielusi ilmaisukeinoja ja siksi ne ovat tärkeitä tiedostaa

Saat opetusta siitä, miten avaudut tuntemaan sekä tiedostamaan sinun ainutlaatuisuutesi sekä kykysi sekä taitosi. Saat aivan uudenlaisen näkökannan itseesi ja tarkoitukseesi.

6

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Opettelemme tekemään käytännössä sisäisen voiman harjoituksia. Kaikki opetus viedään käytäntöön, sillä on hyvin tärkeää oppia pitämään molemmat jalat tukevasti maassa ja olemaan kokonaisena täällä maan päällä.

Näin korkeampi tietoisuuden virta voi myös laskeutua ja toimia kauttasi.

7

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Upeat energiakeskuksesi! Sinulla on paljon enemmän chakroja kuin ehkä olet tiedostanut. Saat uutta tietoa myös niistä. Joka kuukausi puhdistamme, uudistamme sekä aktivoimme energiakeskuksesi. Voit vain kuvitella, miten matkanteosta tulee paljon helpompaa ja mikä tärkeintä, otamme askelia ilolla ja rohkeasti eteenpäin, YHDESSÄ.

8

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Opettelemme tuntemaan yhä voimallisemmin ikuisen pyhän lähteen energiaa ja sen värähtelevää taajuutta. Teemme energiahoitoja netin välityksellä ja opettelemme myös kanavointitaitoja.

Tämä tuo sisäistä rauhaa ja iloa – sinun tietoisuuteesi voimistuu ja saat rohkeutta toteuttaa itseäsi ilolla ja itseäsi arvostaen

9

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Teemme AVATAR MANDALAN ja avaamme selvänäköisyyttäsi, intuitioisi ja vapautamme sisäisen valon lapsesi leikkimään ja luomaan todeksi unelmiasi ja toiveitasi.

On aika uudistaa luomisvoimasi uusin tavoin. Maailmankaikkeuden energiat kohoavat ja niin myös menetelmien taajuudet.

10

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Opiskelemme pyhiä numeroita ja värejä, joita voit käyttää arjessa ja työssäsi luomassa uudenlaista ja korkeampaa taajuutta. 

Tulet saamaan koulutuksen ajan uudenlaista tietoa energioiden värähtelevästä taajuudesta. Niiden ilmenemismuodoista ja toimintavavoista.

11

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Harjoittelemme pyhää telepatiaa. Avaudumme rakastaviin ihmissuhteisiin. Opettelemme kuuntelemaan kehomme viestejä myös ravinnon osalta.

Koulutuksen ajan avaudumme korkeimpiin valo-auttajiin ja luomme kauniin yhteyden puhtaimpaan rakkauteen, unohtamatta luontoa.

12

HEINÄKUU ON LOMAKUUKAUSI.

On tärkeää oppia olemaan rentona ja vapauttamaan itsensä antautumisen tilaan. Näin myös jo opitut asiat saavat sisäistyä kauniisti ja luonnollisesti.

Kaikki on lopultakin hyvin yksinkertaista ja luonnollista.

NÄIN AVATAR AKATEMIA™ TOIMII:

Tulet mukaan

Kultaisen Ajan AVATAR AKATEMIAAN!

Saat sähköpostiisi kaikki koulutusmateriaalit! 

Kaikki on tehty sinulle helpoksi ja koulutusmateria jää sinulle.

Liityt mukaan yksityiseen, upeiden naisten AVATAR Facebook – yhteisöön saadaksesi tukea myös upeilta naisilta. Saat myös kokemusta voimallisesta naisten yhteistyöstä ja tuesta.

Osallistut voimallisiin ja vaikuttaviin AVATAR voiman aktivointeihin sekä LIVE -koulutuksiin. Rakkauden energiaa ja uudistumista on luvassa lempeällä ja turvallisella tavalla.

 

SAAT energiahoitoja ja kanavointeja, jotta sinun on helppo uudistua ja nauttia matkanteostasi. 

BONUKSESI:  

SUOJELUSENKELIT – uudenlaisen yhteyden luominen

 

On paras mahdollinen aika oppia toimimaan inspiraation ja vaistojesi ohjaamana. Kukaan muu EI VOI tehdä sitä puolestasi.

AVATAR AKATEMIA™, teemme kaiken ilolla! Ei suorittamista eikä puurtamista.

Tiedät, että sinun on parhain aika tulla mukaan NYT. Vuoden päästä tähän aikaan olet omassa AVATAR potentiaalissasi! Ja, nautit matkan teosta.

Olisitko sinä valmis investoimaan itseesi päivittäin kahvikupin tai teekupposen hinnan?

Kuvittele hetki, että olet kahvilla tai teellä ja maksat siitä noin 2,70€ päivässä.

Tuolla samalla päivittäisellä summalla sinä saat AVATAR AKATEMIAN™ vuoden koulutuksen! 

HINTA JA MAKSUTAVAT

Ilmoittautuminen AVATAR AKATEMIAN 365 päivän valmennukseen on nyt auki.

 HINTA 977 euroa

(norm. 1277€)

TARJOLLA OLEVAT MAKSUTAVAT:

Verkkopankkimaksu

Maksukortit

Osamaksu (Checkout Finland osamaksut)

 

Checkout - Oma maksutapa kaikille

SAAT KAIKEN TÄMÄN:

  • 11 Hoitavaa & uudistavaa LIVE – koulutusta
  • 11 Äänimeditaatiota
  • 11 Moduulia, joissa on sinua tukevia ja avaavia täsmä harjoituksia sekä tehtäviä
  • Kerran viikossa saat sinua voimistavan viestin ja voit tuntea kauniin AVATAR valon voiman lisääntyvän itsessäsi
  • Pääset AVATAR AKATEMIAN™ FB – RYHMÄÄN, samanhenkisten naisten kanssa
  • Tiinan rakkaudellisen tuen

BONUS: Suojelusenkelit – uudenlaisen yhteyden luominen

AINUTLAATUINEN BONUS ON SINUA VARTEN:

SUOJELUSENKELIT – UUDEN YHTEYDEN LUOMINEN

Opi rakastamaan elämää!

Olen Tiina Nurmi, sinun valmentajasi. Kuljen rinnallasi rakkaudella ja käytän vankkaa ammattitaitoani sekä lahjojani (näkijä, selväkuuloinen ja- tuntoinen) sinun hyväksesi.

Olen hyvin tietoinen energioista ja tulen kertomaan sinulle niistä, jotta opit itse tunnistamaan sinulle parhaiten sopivan energian. Opetan sinua myös kanavoimaan ja tekemään itsellesi energiahoitoja sekä löytämään yhteyden suojelusenkeliisi, enkeleihin ja korkeimpiin valon auttajiin.

Olen pienestä tytöstä asti tehnyt ilon, valon ja rakkauden enkelten kanssa töitä. Joten kaikki on minulle hyvin luonnollista. Saan jatkuvasti tietoa Ylhäältä, jota jaan myös sinulle. Aktivoin sinun AVATAR VALOSI JA VOIMASI, sillä sinun on aika löytää upea sisäinen valosi ja tulla täyteen potentiaaliisi, eikö vain?

Otathan yhteyttä, mikäli maksutapahtumassa ilmenee ongelmia, tiina(at)ilonsade.com