Avaa sydämesi rakkauden valolle ja anna sydämesi ja Universumin ohjata sinua kohti elämäntehtävääsi ja korkeampaa tarkoitustasi

Katso, miten Sirjan elämä muuttui Avatar Akatemia -valmennuksessa.

Rakas tuleva Avatar,

 

ottamalla vastaan oman elämäntehtäväsi ja korkeamman tarkoituksesi, tulet elämään yltäkylläistä, vaurasta, onnellista ja rakkauden täyteistä elämää.

 

Nyt sinun on mahdollisuus saada käyttöösi Uuden Ajan valovoimaiset työkalut, löytää oma elämäntehtäväsi ja kulkea kohti korkeampaa tarkoitustasi.

 

Haluan näyttää sinulle, miten näiden työkalujen käyttöönotto on auttanut sekä minua että muita Avattaria saamaan oivalluksia jopa muutamassa tunnissa. Oivalluksia, joista on kasvanut niin kirkas ja vahva visio, ettei sitä voi jättää toteuttamatta.

 

Kun avaat sydämesi valolle, energioilla ja korkeammalle tietoisuudelle, sinun on mahdollista toteuttaa kaikki unelmasi.

Seuraavan 8 kuukauden ajan, toimin sinulle henkilökohtaisena mentorina. Ohjaan, opetan ja neuvon sinua matkallasi kohti unelmiesi elämää. Voi olla, että tiedät jo energioiden tärkeydestä sekä oman elämäntehtävän löytämisestä. 

Kenties tiedät, mitä sinun tulisi tehdä, mutta et ole vielä uskaltanut ottaa valoasi käyttöön. Tämä on täysin normaalia ja monet asiakkaistani jäävät jumiin juuri tähän.

“Syvin pelkomme ei ole se, että olemme heikkoja ja riittämättömiä. Syvin pelkomme on se, että olemme mittaamattoman voimakkaita. Meitä pelottaa oma valomme, ei oma pimeytemme. Väheksymällä itseäsi et palvele maailmaa. Me synnyimme ilmentämään Jumalan loistoa, joka on sisällämme.

Se ei ole vain muutamassa meissä, vaan meissä jokaisessa. Ja kun annamme valomme loistaa, annamme tiedostamattamme muille luvan tehdä samoin. Ja kun olemme vapautuneet pelostamme, läsnäolomme vapauttaa automaattisesti muutkin peloistaan.” -Nelson Mandela

Minun elämäntehtäväni on toimia linkkinä sinun sekä enkeleiden rakkauden valon lähettiläänä. Sinun elämäntehtäväsi voi olla erilainen. Kenties se onkin tuoda rauhaa ja hyvää oloa työpaikalle. Tai ehkä sytyttää uudelleen liekki parisuhteessasi, joka on jo jonkin aikaa ollut hiipuneena.

 

Ehkä sinun tehtäväsi on onkin opettaa muille oman työsi kautta, miten paljon parempaa elämä on, kun otamme vastaan positiiviset energiat. Tai ehkä se onkin olla paras mahdollinen äiti upeille lapsillesi.

 

Yksikään elämäntehtävä ja korkeampi tarkoitus ei ole liian pieni toteutettavaksi. Jokainen Avatar on minulle henkilökohtaisesti tärkeä ja jokaisen elämäntehtävä arvokas.

 

Minulla on eräs asiakas, joka osallistui Avatar Akatemiaan. Hän tiesi jo jotain energioista, Universumista ja elämäntehtävän tärkeydestä. Hän ei kuitenkaan uskaltanut ottaa valoaan käyttöön, sillä hän tiesi syvällä sisällään, että hän on Mestari. Hän pystyin tuntemaan valonsa ja energiansa voiman, mutta ei uskaltanut ottaa niitä käyttöön.

Pienin askelin ja pienin oivalluksin hän alkoi kuunnella Universumin viestejä. 

 

Ensin hän sai pienen oivalluksen. Se tuntui hyvältä, joten hän alkoi kävellä rauhallisesti olohuoneessaan, sulki silmänsä ja antoi tuon oivalluksen kasvaa. Muutaman minuutin kuluttua hän sai suuremman oivalluksen. 

 

Tuosta oivalluksesta kasvoi hänelle niin kirkas ja vahva visio, ettei hän voinut jättää sitä käyttämättä. Hän tietää, ettei visiota voida toteuttaa välittömästi, vaan tarvitaan siirtymäaika. Hänen kohdallaan se on hieman alle puoli vuotta. Seuraava siirtymäaika kestää tasan kolme vuotta. Hän tietää, mitä hän tekee tämän vajaan puolen vuoden aikana. Mutta mitä tärkeämpää, hän tietää mitä hän tekee seuraavan kolmen vuoden aikana.

 

Hän ymmärtää, että vision toteuttamisella ei ole kiire. Hän on rauhallinen, rento ja hyväksyy aikataulun. Ja juuri siksi me molemmat tiedämme, että hän tulee saamaan elämässään kaiken sen, mitä hän haluaa. 

 

Tämän saman oivalluksen haluan antaa sinulle Avatar Akatemiassa.

Varaa oma paikkasi tästä!

8 kuukauden valmennuksen hinta on NYT vain

1227 €

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT JA SÄÄSTÄT JOPA 339€!

8 kuukauden valmennuksen hinta on 1227€. Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Checkout Finland. Kun hyödynnät valmennuksen sisältöä 12 kuukautta, valmennuksen hinta on vain 3,36 € / pv.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Kuvittele, kahdeksan kuukauden päästä elämäsi voi olla aivan toisenlainen. Olet omassa upeassa voimassasi ja osaat tehdä elämässäsi sinulle parhaimmat valinnat. 

AVATAR AKATEMIAAN OSALLISTUJAN PALAUTE:

”Suurin muutos tai ahaa-oivallus, jonka olen kokenut valmennuksen aikana.

Ankkurointi käytäntöön, arkeen uusi toimintamalli.

Tavoitteet, joita asetin itselleni ovat jalkautunut arkeeni ja ne ovat nähtävissä.

 • Kaikki on mahdollista!
 • Harjoitusten voima
 • Enkeliyhteys
 • Avatar Mestareiden voima, aivan huikea – en enää osaa ajatella elämääni ilman HEITÄ
 • Jos haluaa muutosta elämäänsä, sille tulee raivata tilaa, siihen on sitouduttava ja tehtävä töitä sen eteen ilolla ja sydämestä – toinen ei voi minua muuttaa eikä tehdä muutosta minun puolestani (pelkkä mukana olo ei johda muutokseen)
 • Havahduin siihen, että aikaisemmissa ns. vastaavissa valmennuksissa ei ole ollut yhtä selkeää runkoa ja konkreettisia harjoituksia. Ehkäpä tästä johtuen en ole niistä oikein saanut irti sitä mitä olin kaivannut.
 • Minulle ei syntynyt valmennuksen alussa, moduuleja selatessani, selkeää kuvaa, mihin olin sitoutunut. Nyt omien kokemusteni kautta hahmotan, mitä ja miten tämä koulutus on rakennettu. Tämähän on loistava konsepti !!! MUUTOKSEN LÄPIVIENTI!!!
 • Kiitollisuus, olen ottanut uudelleen käyttöön kiitollisuus päiväkirjani (kymmenen vuotta olin kirjoittanut joka ikinen aamu ylös asioita, joista tunsin kiitollisuutta ja sitten se oli jäänyt – liekki sisälläni oli himmentynyt, nyt se taas loistaa).”
Merja

Kuvittele tämä tilanne työpaikallesi:

 

Tulet aamulla töihin mutta sen sijaan, että tuntisit väsymystä, pelkoa ja jopa vastenmielisyyttä työpaikkaasi kohtaan, tulet sisään säteillen, iloisena ja onnellisena. Kun työkaverit kysyvät, “mistäs nyt tuulee”, sanot vain, että sinulla oli hyvä viikonloppu.

 

Jätät työkavereiden kommentit huomiotta, sillä haluat pitää kiinni positiivisesta energiasta, joka sisälläsi pulppuaa. Huomaat työpäivän aikana, ettei mikään saa sinua huonolle tuulelle. Positiivinen energiasi on niin voimakas, että jokainen negatiivinen ajatus, kommentti ja yritys saada sinun mielialasi alaspäin, kimpoaa sinusta poispäin.

 

Kuvittele, että työsi on helppoa, vaivatonta ja tulokset ovat ennennäkemättömiä. Olipa työsi vain arkistoimista tai tilastointia, teet sitä suurella intohimolla ja tarkkuudella.

 

Eräänä päivänä esimiehesi tulee juttusille. Sen sijaan, että hän antaisi sinulle negatiivista palautetta, huomauttaisi tekemättömistä töistä tai virheistä, hän tarjoaakin sinulle palkankorotusta. Hän ei itsekään tiedä miksi mutta hän on niin tyytyväinen sinuun ja työhösi, että haluaa palkita sinut.

Tämä tilanne on mahdollinen mutta se ei tule eteesi kultalautasella. Tällaisten tulosten saaminen on mahdollista mutta vaatii sen, että otat oman elämäntehtäväsi vastaan. Kuka tietää, vaikka nykyisessä työssäsi sinun tehtäväsi on vain tulla parhaaksi arkistoijaksi, jonka jälkeen sinulle tarjotaan parempaa työpaikkaa ja palkkaa tarkkuutesi ansiosta. 

 

Ennen kuin tämä on mahdollista saavuttaa, sinun on ensin tehtävä oma osasi. Sinun on ensin otettava vastaan se viesti ja elämäntehtävä, joka sinulle annetaan. Voi olla, että kun avaat sydämesi Universumille ja otat vastaan oman elämäntehtäväsi, saat yhtäkkiä oivalluksen sekä selkeän aikamääreen, miten kaikki toteutuu.

 

On tärkeää kuitenkin ymmärtää, että sinun on opittava avaamaan sydämesi. Sinun on opittava kuuntelemaan Universumin herkkiä viestejä. Sinun on opittava tulkitsemaan energioita, jotta pystyt rakentamaan unelmaelämällesi sen vahvan pohjan, jonka se ansaitsee.

 

Ja juuri tässä Avatar Akatemia auttaa sinua. Se toimii linkkinä sinun ja Universumin välillä.

Arvostus ja rakkaus itseäsi kohtaan avaa sinulle ovet uudenlaiseen elämään 

Antamalla sydämesi ohjata sinua valinnoissasi, luot itsellesi ainutlaatuisen ja arvokkaan elämän. Et ole enää muiden ohjattavissa. Et myöskään eläydy muiden energiaan.

Kaikki AVATAR AKATEMIAN – valmennuksen harjoitukset ovat huolella valmisteltu SINUN korkeammaksi parhaaksi.

TULE LÖYTÄMÄÄN KANAVA SYDÄMESI VALOLLE JA LAHJOILLE

Mikä Avatar Akatemia™ on? 

Avatar Akatemian aikana sinä luot itsellesi oman vision, tulevaisuuden kuvan, mitä lähdet tavoittelemaan. Minä tarjoan sinulle helpot ja yksinkertaiset työkalut sekä valmiin menetelmän, joilla yhdessä varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Kuljemme YHDESSÄ tietoisuuden portaita askel askeleelta ylöspäin.

Kuukausittainen materiaali tukee muutosmatkaasi kohti tavoitettasi.

Valmennus rakentuu 8 osiosta siten, että kultainen lanka säilyy ensimmäisestä osiosta viimeiseen saakka. Yksi osio kestää yhden kuukauden.

Yksi osio sisältää
 • Voimaviesti suoraan sähköpostiin kerran viikossa.
 • Harjoituksia ja tehtäviä, jotka avaavat sydämesi tietoisuutta.
 • 1,5h live-koulutuksen kerran kuussa.
 • Energiahoidon kerran kuussa.
 • Viikottain vastaan esille nouseviin kysymyksiisi yksityisessä Facebook-yhteisössä.

1

KUUKAUSI

Tässä moduulissa luot itsellesi konkreettisen tavoitteen tai tavoitteita, joita lähdemme yhdessä viemään eteenpäin.

Aloitamme tekemällä tilaa sekä aikaa uudelle toiminnalle ja energialle sekä selkeytämme asettamasi tavoitteen tai tavoitteet.

Annan sinulle käytännönharjoituksia.

 

2

KUUKAUSI

Mielen tyhjentäminen, opettelemme siirtymään sydämen tietoisuuteen ja pysymään siellä

Tämä osio on pyhitetty sydämellesi. On sinun aikasi oppia tuntemaan kuka sinä olet ja kuka sinä tahdot olla?

Annan sinulle käytännönharjoituksia.

3

KUUKAUSI

Saat tarkoituksenmukaista ja uutta tietoa siitä, miten käytät aisteja sinun korkeammaksi parhaaksesi.

 • Avautuminen selvänäköisyyteen ja enkeli yhteyteen
 • Auran kentän tulkitseminen
 • Eetterikehon puhdistaminen

Annan sinulle käytännönharjoituksia.

4

KUUKAUSI

Oman luovan voiman aktivointi.

 • Kultaisen ajan numeroiden pyhät merkitykset.
 • Saat ymmärrystä energioiden värähtelevästä maailmasta

Annan sinulle käytännönharjoituksia.

5

KUUKAUSI

Opit tuntemaan sekä tiedostamaan sinun ainutlaatuisuutesi, kykysi sekä taitosi. Saat aivan uudenlaisen näkökannan itseesi ja tarkoitukseesi.

Annan sinulle käytännönharjoituksia.

 

6

KUUKAUSI

Kultaisen ajan pyhät sielunchakrat.

Olemme matkalla uusiin korkeampiin ulottuvuuksiin ja värähtelyn taajuuksiin. Energiakeskuksemme eli chakrat ovat myös muuttumassa. Opit vastaanottamaan korkeampien värähtelyjen taajuuksia.

Annan sinulle käytännönharjoituksia.

7

KUUKAUSI

Opettelemme tuntemaan yhä voimallisemmin ikuisen pyhän lähteen energiaa ja sen värähtelevää taajuutta. 

Elämämme tärkeimmät asiat liittyvät rakkauteen; rakkauden saamiseen, toisten rakastamiseen ja kaikkein tärkeimpänä, itsensä rakastamiseen aidosti.

Voimistamme sielusi kaunista valoa ja liekkiä.

Annan sinulle käytännönharjoituksia.

8

KUUKAUSI

Vapautamme sisäisen valon lapsesi.

Opettelemme tutkimaan ja tarkastelemaan todellisia sydämesi toiveitasi ja unelmiasi.

Mitä tietoisemmaksi sinä tulet näkymättömästä sekä näkyvästä energiasta ympärilläsi, sen selkeämmin olet oman elämäsi Valtiatar.

Annan sinulle käytännönharjoituksia.

Valmennusmateriaalin lisäksi saat nämä ilmaiseksi:

ILMAINEN SINULLE:

Yhteinen koulutuspäivä Tiinan ja muiden AVATTARIEN kanssa (arvo 388€) 

Koko päivän kestävä koulutus järjestetään elokuussa 2020 Helsingissä. Tarkka ajankohta, paikka ja aika ilmoitetaan toukokuussa.

ILMAINEN SINULLE:

 Vaurauden manifestointi – videovalmennus  (arvo 187 €)

Tulet saamaan arvokasta tietoa siitä, miten pääset irti rahaa koskevista rajoituksista sekä saat ymmärrystä miksi se on nyt tärkeää. 

ILMAINEN SINULLE:

 Yllätys, joka postitetaan sinulle  kotiin (arvo 50 €)

Yllätys postitetaan Suomeen.

ILMAINEN SINULLE:

  Saat myös pääsyn AVATAR AKATEMIA -valon voimallisille naisille yksityiseen Facebook -yhteisöön (arvo 477€ / vuosi)

Yhteisö on ryhmä samanhenkisiä upeita, korkeavärähteisiä naisia, jotka ovat sitoutuneet sydämen tietoisuuteen.

Upea mahdollisuus verkostoitua valon voimallisten naisten kanssa

8 kuukauden valmennuksen hinta on 

1227 €

ILMOITTAUDU MUKAAN

8 kuukauden valmennuksen hinta on 1227 €. Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Checkout Finland. Kun hyödynnät valmennuksen sisältöä 12 kuukautta, valmennuksen hinta on vain 3,36 € / pv.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

AVATAR AKATEMIAAN OSALLISTUNEIDEN PALAUTTEITA:

”Olen astunut omaan voimaani.
Tiedän kuka olen ja tiedän kuka en ole.
Olen päässyt menneistä irti ja jättänyt muiden pelot taakseni. Elän hyvin onnellista ja sielukasta elämää jossa hallitseva voima on Rakkaus.
Rakkaus itseäni kohtaan avasi ovet uuteen elämääni. Ymmärsin, että Rakkaus itseäni kohtaan on kaiken ydin. Niin paljon kun rakastan itseäni voin rakastaa muita. Antamalla sydämen ohjata elämän valinnoissa on minulle ainoa oikea tie, sen olen saanut huomata jo useamman kerran.
Mitä suurempi valinta, sen tärkeämpää on kuunnella vain ja ainoastaan omaa sydäntään. Tämän taidon Tiinan valmennukset ovat minulle antaneet. Lahjoista suurin. Ottamalla käyttöön tämän oman aidon voiman joka kumpuaa syvältä sielustani on elämä hyvin rikasta ja rakkaudellista. Se antaa luottamusta elämään ja, että kaikki järjestyy. Emme ole täällä yksin ja meistä huolehditaan. Voin päästää irti kaikista asioista jotka eivät palvele korkeinta parastani, ja teen sen rakkaudella. Elämä on ihanaa ja pian minulta ilmestyy äitiyteen liittyvä blogi.”
Nina Holmström
”Hei Rakas Tiina! ❤️
Matka Avattareksi on ollut kerrassaan huikea kokemus. ❤️ On ollut ihanaa oppia tunnistamaan energioita ympärillä, sekä kuunnella luonnon viestejä.
Itseluottamus, joka on ollut lähes täysin mitätön on saanut valtavaa tukea ja lisää oppia näiden harjoitusten myötä. Hienoa on huomata, että osaan nyt sanoa EI Hyvinkin helposti, tämä ei silti ole ollut aina helppoa kiltille miellyttäjä tytölle.
Olen saanut koulutuksen myötä myös ihanaa
vertaistukea.❤️ Mieleen painuvin asia on kuitenkin ollut se, kun 2 vuotta olen yrittänyt löytää keinoja kuinka elää kotitalossa, joka ei ole enää se koti isolla K:lla. kuten oli ennen puolison eläessä,❤️vaan todella raskas, vaikea energinen paikka, jossa olen kokenut olevani jopa hieman menneisyyden, sekä olosuhteiden vankina.
Ammatti ihmiset eivät ole osanneet minua juurikaan auttaa asiassa. Sitten sinun  webinaarissa otimme ryhmässä mielikuvituksena kultaiset suuret enkelisakset esiin ja halkosimme raskasta energiaa. ❤️ Se ilta muutti kaiken yhtäkkiä pystyin taas hengittämään vapaamminja sain pidettyä taas omat energiani yllä. Sain voimaa jatkaa talon siivoamista ja lisäksi sisustin sen uudestaan. ❤️Joka kerta kun kannoin vanhaa käyttämätöntä tai rikkinäistä tavaraa ulos niin sain vaihdossa lisää puhdasta tilaa, ilmaa tähän taloon. Olenkin mielessäni nyt kuljeskellut saksien kanssa pitkin taloa leikkaamassa,sekä puhaltamassa energioita ja siunannut sen puhtaaseen valoon.
❤️Sanat eivät riitä kertomaan miten onnellinen olen, että perustit Avatar Akatemia valmennuksen.❤️ Matka on vielä hieman kesken ja odotan innolla mitä kaikkea ihanaa vielä on tulossa. ❤️Menneisyyden ovi oli ihanaa paukauttaa lopullisesti kiinni ja hoidattaa kivuliaat haavat, jotka myös ovat avautuneet tässä matkan varrella puhdistuakseen ja sulkeutuakseen nyt lopullisesti.❤️ 
Olen myös valinnut valoisammat ihmiset ympärilleni ja karsinut ne pois, jotka eivät olleet oikeita ystäviäni. Ihanat meditaatiot ovat olleet raskaan päivän jälkeen, se mikä on auttanut pitämään energioita yllä. Olen löytämässä elämääni taas iloa, valoa, rakkautta, empatiaa sekä äärimmäistä rohkeutta olla viimeinkin nyt henkisesti vapaa tekemään ja elämään oman näköistäni elämää! Pitkän synkän jakson ja surutyön jälkeen. ❤️ Rakastan itseäni ja hyväksyn itseni juuri sellaisena kuin olen. ❤️ En myöskään enää kärsi paniikkihäiriön oireista kuten ennen. Olen siis vapaa menemään nyt minne itse haluan. Vain minä ohjaan nyt tätä menopeliä tästä edes ei kukaan toinen. Suosittelen kurssia lämpimästi, jos se hiukankin resonoi sydämessäsi. KIITOS!!” ❤️ Rakkaudella Kati Roto

”Kiitos Tiina upeasta, energisoivasta ja tietoisuutta avaavasta Avatar -koulutuksestasi ❤❤❤ Olen tällä hetkellä puolessa välissä koulutusta, mutta jo nyt huomaan isoja harppauksia ajattelussani, uskomuksissani ja kaikessa toiminnassani. Suorittamisen tilalle on tullut ilolla ja sydämestä asioiden tekemistä, syvempi ymmärrys energioista ja siitä, millä tavoin voin itse vaikuttaa omaan olotilaani.  Koulutuksen harjoitukset on ollut helppo tuoda omaan elämään ja niillä on uskomattoman iso vaikutus, kunhan vain tekee niitä ?! Livelähetyksesi ovat rakkaudellisia, voimaannuttavia ja parantavia,  kuuntelen niitä useasti ja ne lisäävät valon voimaa päiviini, kiitos Tiina ?❤??. ”

Nina Vepsäläinen

 MITEN VALMENNUS ETENEE? 

Maksun jälkeen saat tervetuloa viestin suoraan omaan sähköpostiisi. 

 

JOKA MAANANTAI SAAT VOIMAVIESTIN

Joka viikko saat sähköpostiisi sinua voimistavan viestin, joka aktivoi sinua voimallisella ja hyvin positiivisella tavalla

KUUN 10. PÄIVÄ  SAAT UUSIA HARJOITUKSIA

Joka kuukausi saat uusia, sinun korkeinta tietoisuuttasi, avaavia harjoituksia. Mitään emme tee suorittamisen energialla, vaan sydämen ilolla.

 

KUUN 15. PÄIVÄ  SAAT UUDEN ÄÄNIMEDITAATION

Joka kuukausi saat uuden äänimeditaation, jota voit kuunnella niin usein kuin haluat ja näin avautua vastaanottamaan parasta mahdollista energiaa. Sinun oma ainutlaatuisuutesi voimistuu ja opit tuntemaan itseäsi yhä selkeämmin.

 

JOKA KUUN ENSIMMÄISELLÄ VIIKOLLA  PIDETÄÄN HOITAVA ENERGIALÄHETYS SEKÄ LIVE -KOULUTUS NETISSÄ

Jokaisena kuukautena on myös voimallinen LIVE -koulutus sekä rakkauden valon AVATAR – energiahoito

Kuvittele, että sinulla on Pyhä AVATAR enkeli suojanasi ja voit suoraan muodostaa yhteyden korkeampiin taajuuksiin. Voit kokea upean ja voimallisen valosi heräämisen ja aloittaa elämäsi jokaisesta askeleestasi nauttien. Tiedostat, että sinua ohjaa ja tukee korkein sekä puhtain voima tämän kurssin filosofian ja käytännön esimerkkien kautta.

 

SAAT HARJOITUKSIA JA TEHTÄVIÄ

Kaikki harjoitukset sekä tehtävät ovat huolella valmistettu sinun korkeammaksi parhaaksi. Ne ovat yhdessä hyvin korkeiden AVATAR MESTAREIDEN, ENKELTEN JA OPPAIDEN KANSSA valmistettu.

Voitko kuvitella, miten ihmeellisen ihanaa on elää onnellisena, tietäen oman tarkoituksensa ja saada ilmentää sitä maailmaan, molemmat jalat tukevasti maassa?

Voit AINA luottaa siihen, että johdatuksesi toimii, aistisi ovat yhteistyössä kanssasi ja luomiskykysi on oikeassa kohdassa oikeaan aikaan. Sinun elämäsi palapelin osaset ovat loksahtaneet paikalleen!

Kanavoin koulutuksen ajan AVATAR AKATEMIAN ihanille jäsenille, yhteisesti,  kaikkien korkeammaksi parhaaksi. Olemme koko ajan tietoisia myös Universumimme energioista ja näin teemme matkanteostamme ihanan seikkailun, jossa yhdistymme rakkauden valoon.

ANNA ITSELLESI PARAS LAHJA

Viisain investointi, jonka voit NYT tehdä, on ottaa itse askel eteenpäin. Nyt juuri on ehdottomasti paras mahdollinen aika aloittaa matka kohti korkeinta potentiaaliasi (sisäisiä ja fyysisiä rikkauksia).

Valmennus on opastettu ja valoisa matka, jonka avulla elämäsi palaset loksahtavat kauniisti paikalleen. Sinusta tulee oman elämäsi AVATAR – löydät kirkkaimman valosi ja viisaimmat valintasi.

Elämäsi upea muutos on NYT yhden valinnan päässä.

TEE VALINTASI NYT!

Hei ihana nainen! Olen Tiina

Sydämeni palo on auttaa sinua muistamaan kuka sinä todellisuudessa olet.  Ja, vieläkin enemmän, kuka sinä haluat olla. Välitän sinulle rohkeuden voimaa, jotta voit vapaasti käyttää saamiasi lahjoja tässä elämässä.

Meille jokaiselle on anettu ainutlaatuiset kyvyt, jotka oikein toteutettuna muuttavat fyysisen maailmamme inhimilliseksi ja runsaaksi.

Haluan opettaa sinua kuuntelemaan sydäntäsi, sillä se tietää aidoimman totuuden. Löydät itsestäsi hyvin korkeavärähteistä energiaa ja osaat luoda elämääsi siitä lähteestä taianomaisuutta, iloa, onnellisuutta ja runsautta.

Paras ja ihanin elämä sinussa haluaa antaa sinulle vain parastaan. Se ei halua sinun enää kärsivän.

Kuljen rinnallasi rakkaudella ja käytän vankkaa ammattitaitoani valmentajana sekä lahjojani (energiaparantaja, näkijä, selväkuuloinen ja- tuntoinen) sinun hyväksesi.

Olen hyvin tietoinen energioista ja opetan sinua tunnistamaan erilaisia energioita,  jotta opit itse valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan energian. Opetan sinua myös kanavoimaan ja tekemään itsellesi energiahoitoja sekä löytämään yhteyden suojelusenkeliisi, enkeleihin ja korkeimpiin valon auttajiin.

Olen pienestä tytöstä asti tehnyt ilon, valon ja rakkauden enkelten kanssa töitä. Enkelit ovat opettaneet minulle erilaisia asioita itsestäni, kanssakulkijoista, luonnosta, maailmasta sekä Universumin laeista. Nyt minä tahdon opettaa nämä taidot myös sinulle. Kun päätät tehdä kanssani yhteistyötä, elämäsi alkaa samantien muuttumaan kauniilla ja lempeällä tavalla.

On tullut aika elää Kultaisen Ajan tietoisuudessa

Sinun sisälläsi on rakkauden lämpöelementti – opi ottamaan se käyttöösi

Maailma tarvitsee sinua ja sinun ainutlaatuisuuttasi. Tule löytämään kanava omalle kauniille valollesi. Minä näytän sinulle tien kuinka se toteutetaan

Usein kysytyt kysymykset:

Miksi koulutusmateriaali julkaistaan kerran kuukaudessa?

Koulutusmateriaali julkaistaan kerran kuukaudessa, jotta saat rauhassa aikaa ja tilaa tehdä tehtäviä. On myös tärkeää, että opiskelemme asioita oikeassa järjestyksessä, jotta saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Entä jos jään jälkeen opiskelussa? Haittaako se?

Ei haittaa =) Voit opiskella valmennusta omaan aikatauluusi sovittaen. Valmennusmateriaali on sinulla käytössä vähintään vuoden 2020 loppuun saakka.

MISSÄ MUODOSSA VALMENNUSMATERIAALI ON?

Koulutusmateriaali on kirjallisessa, video- ja äänite muodossa. Lähetän sinulle kerran kuussa äänitteen sekä viikoittaisen Voimaviestin. Tehtävät ovat kirjallisessa muodossa.

KUINKA PITKÄ VALMENNUS ON?

Valmennuksen pituus on 8 kuukautta, mutta sinulla on käyttöoikeus valmennusmateriaaliin vaikka seuraavat kaksi vuotta.

Mitä tapahtuu, kun ostat valmennuksen?

 • Saat sähköpostiisi kaksi sähköpostia; kuitin sekä käyttäjätunnuksen ja salasana
 • Sen lisäksi lähetän sinulle tervetuloa-kirjeen ja ohjeet, kurssille kirjautumista varten
 • Tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jotta voit osallistua valmennukseen
 • Materiaali julkaistaan kerran kuukaudessa, sen lisäksi saat viikoittaisen Voimaviestin ja kuukausittaisen äänitteen suoraan omaan sähköpostiisi
 • Pilko opiskelua esimerkiksi 10 min per päivä, voit viedä kaikki oppimasi arkeesi

Haluatko kysyä vielä jotain? Olethan yhteydessä tiina (at) ilonsade.com. Vastaan sinulle erittäin mielelläni.

 

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications