Astu pyhän naiseuden ja tietoisuuden upealle polulle – menestykseen ja runsauteen! 

AVATAR AKATEMIA™, 12 kuukauden ainutlaatuinen koulutus, jossa astut pyhän naiseuden ja tietoisuuden upealle polulle.

Meillä naisilla on tässä ajassa oma tehtävämme, olemme tulleet tuomaan tasapainotilan ja runsauden maan päälle. Tämä ei kuitenkaan onnistu, ellemme ole vielä löytäneet ainutlaatuisuuttamme; sisäistä voimaa, lujuutta, rakastavaa asennetta, tietoisuutta energioista ja yhteyttä korkeimpaan lähteeseen itsessämme ja maailmankaikkeudessa.

Meidän on tärkeä oppia palvelemaan valostamme käsin. Oppia uudenlainen ajatus- sekä toimintamalli.  Toimimaan, toteuttamaan sekä luomaan asioita uudesta värähtelevästä taajuudesta käsin. Meidän on myös ymmärrettävä miksi olemme tässä pisteessä kuin olemme ja kuinka voimme nykyisestä tilastamme jatkaa kehitystämme eteenpäin, ilolla!

Tämän ajan tärkeimpiä taitoja on osata yhdistää ilo henkeen.

Astu pyhän naiseuden ja tietoisuuden upealle polulle – menestykseen ja runsauteen! 

Koulutus auttaa sinua tulemaan tietoiseksi erilaisista sinuun vaikuttavista energioista, tapahtumista, joita maailmassa on ollut tai jotka ovat juuri nyt tapahtumassa.

AVATAR AKATEMIA™ –energia on pyhän ikuisen valon tietäjien ja rakkauden valoauttajien energiaa. Energia on hyvin puhdasta ja siksi se vapauttaa menneiden haasteiden painolastista. Se eheyttää tunneperäisiä lukkoja, fyysisiä ongelmia ja uudistaa ihmissuhteita. Energia vaikuttaa elämän eri osa-alueisiin pyyteettömällä rakkaudella, ilolla ja valolla.

Miksi kantaisimme edelleen solumuistissamme energiaa, joka vahingoittaa meitä?

Olemme pienentäneet itseämme ja olemme pelänneet kaunista valoamme. Meidän on tärkeä ymmärtää myös sydämen tason haasteet, sillä ne heijastuvat valintoihin ja päätöksiin sekä säätelevät hyvinvointiamme.

Meidän on aika uudistaa näkökulmamme ja oppia näkemään itsemme hyvin kehittyneinä sieluina, joiden käsissä rakkaus leviää ja koskettaa sieluja.

AVATAR AKATEMIASSA™

 • Olet rakastettu juuri sellaisena kuin olet.
 • Luomme sydämellesi tilan avautua turvallisesti.
 • Tulet kuulluksi ja nähdyksi.
 • Saat tukea, ohjausta ja valmennusta askel askeleelta, jotta tietoisuutesi voi aueta yhä selkeämmin.
 • Saat työkalut, joiden avulla voit rakentaa elämäsi hyvin vankalle perustalle – voit oppia valitsemaan aina oikein, mitä sitten haluatkin elämääsi valita.
 • Sinulla on sisimmässäsi koko universumimme tieto ja valmennuksessa voit avautua tuolle arvokkaalle tiedolle.
 • Anna sisäisen visionäärisi palvella sinua ja maailmaa!

AVATAR AKATEMIA™ on luotu herättämään sinun pyhät valon voimasi, jotta voit ankkuroida ne maapallolle ja sinun arkeesi. Hyvästelet rakkaudella kärsimystien ja kuljet rakkauden, runsauden ja menestyksen tietä.

Anna minun auttaa ja tukea sinua, niin opit luomisen helppouden ja nautinnon samalla, kun yhdistyt maailmankaikkeuden runsauden flowhun ja luovutat pelkosi rakkauden parantavaan energiaan.

Avatar Akatemia valmennuksen vaikutukset elämääni /Elsa Kestin tarina 9.10.2019

Avatar Akatemia resonoi minulle Pyhän Taivaallisen Rakkauden valovärähtelyjä.

Tärkein asia tulla valmennukseen oli avautua ja antautua Pyhälle Taivaalliselle Rakkaudelle ehdoitta ja löytää paras ja ihanin versio itsestäni. Minulla oli myös tarve saada valmennusta kuinka toteuttaa omia unelmiani fyysisessä arjen elämässäni.

Ihanan Tiinan rakkaudellisessa lämminhenkisessä valmennuksessa minun elämäni on muuttunut juuri siihen suuntaan mitä olen unelmoinut.

Olen oppinut hengittämään alkulähteen puhdasta rakkautta solutasolle asti, hymy luomisen voimana kulkee nyt mukanani joka päivä, hymy auttaa minua rentoutumaan, keskittymään ja rauhoittumaan läsnäolevaan hetkeen. Tiinan hoidoissa on sielutietoisuus laajentunut ja ymmärrys uudesta sielutehtävästä avautunut.

Menneisyyden kahleet ovat tippuneet pois, olen oppinut ymmärtämään energioita, erottamaan omat energiani toisten energioista, tekemään rakkaudella omat rajani itselleni, ja kohottamaan värähtelytasoani, olen vapaa elämään oman näköistä elämää onnellisena, kiitollisena puhtaan rakkauden, ilon ja valon värähtelyissä.

Teen valintoja ja päätöksiä elämässäni sen mukaan mikä resonoi sielussani pyhässä rakkauden ja totuuden värähtelyissä, olen huomannut että ne päätökset kantavat minua parhaiten eteenpäin omalla valopolullani.

Olen löytänyt uudet juureni ja avannut siipeni. Luonto antaa minulle kaikkea hyvää siunauksellisesti, ravitsee, uudistaa kehoani. Sieluni kauniit Siivet kantavat vahvana ja luottavaisesti taivasenergioissa. Luotan ihaniin siipiini ja luon tulevaisuuttani läsnäolevassa hetkessä. Uskon, että mahdollisuuteni ovat äärettömät. Uskallan innostua ja inspiroitua luomaan uutta.

Juurien ja Siipien tasapaino tuo rauhan sydämeeni ja mieleeni. On ihanaa olla Minä. Elämän taianomaisuus ja ihmeet virtaavat vapaana, runsaudellisesti, iloisesti elämässäni. Unelmani on jakaa tätä Elämän lahjaa kiitollisena myös toisille. Tieni eteenpäin on valoisa, avoin ja siunauksellinen

1

LIVE – KOULUTUS +  AVATAR ENERGIAHOITO

Aloitamme tekemällä tilaa sekä aikaa uudelle toiminnalle ja energialle

 • Uskomuksista vapautuminen
 • Menneisyyden haavojen puhdistaminen sekä menneisyyden ohjauksesta vapautuminen
 • Maadoittuminen
 • Uusien juurien luominen
 • Pyhän kodin luominen – energiatason kohottaminen

2

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Mielen tyhjentäminen, opettelemme siirtymään sydämen tietoisuuteen ja pysymään siellä

 • Aktivoimme sydämesi valon ja tahdonvoiman
 • Elämän puun aktivointi
 • Pyhän kultaisen ajan DNA -aktivointi – löydä kaunein tarkoituksesi ja merkityksesi

Tämä osio on pyhitetty sydämellesi. Sen on aika saada tulla näkyviin ja kuulluksi.  On sinun aikasi oppia tuntemaan kuka sinä olet ja kuka sinä tahdot olla.

Sinä et ole sotilas, sinä olet  VALON SOTURITAR – opit näkemään itsesi Valottarena, naisena, joka arvostaa ja rakastaa itseään sekä maailmaa.

3

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Herätämme lempeästi aistisi uuteen taajuuteen. Saat tarkoituksenmukaista ja uutta tietoa siitä, miten käytät aisteja sinun korkeammaksi parhaaksesi

Aistit ovat oppaasi

 • Aistien merkitys ja niiden tietoinen käyttöön aktivointi. Aistisi ovat tärkeimpiä työkaluja, jotka ovat aina matkassasi mukana. Aistiesi avulla saat tietoa ympäristöstäsi sekä sisälläsi tapahtuvista muutoksista
 • Avautuminen selvänäköisyyteen ja enkeli yhteyteen
 • Auran kentän tulkitseminen
 • Eetterikehon puhdistaminen

4

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Oman luovan voiman aktivointi.

Sielusi osaa luoda rakkautta – tämän taidon aktivoiminen. Tulet saamaan ihania ihmissuhteita ja ymmärrät alempien sekä ylempien energioiden vaikutuksen elämässäsi. Opit yhdistymään omaan pyhään ja voimalliseen voimaasi.

Kultaisen ajan tietoisuuden ymmärtäminen 

 • Kultaisen ajan numeroiden pyhät merkitykset. Saat uudenlaista, laajempaa sekä syvempää tietoa numeroiden energiataajuudesta sekä niiden vaikutuksesta elämäämme.
 • Voit oppia käyttämään kultaisen ajan numeroiden värähtelevää energiaa ja niiden koodeja tietoisesti
 • Saat ymmärrystä energioiden värähtelevästä maailmasta

5

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Kykyjesi aktivoiminen – ne ovat sielusi ilmaisukeinoja ja siksi ne ovat tärkeitä tiedostaa

Saat opetusta siitä, miten avaudut tuntemaan sekä tiedostamaan sinun ainutlaatuisuutesi sekä kykysi sekä taitosi. Saat aivan uudenlaisen näkökannan itseesi ja tarkoitukseesi.

Kultaisen ajan tietoisuuden sisäistäminen

 • Voit oppia tiedostamaan kultaisen ajan pyhien värien merkityksen sekä niiden parantavan energiataajuuden
 • Saat ymmärrystä energioiden värähtelevästä maailmasta ja opit käyttämään tuota tietoa itsesi ja muiden hyväksi

6

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Opettelemme tekemään käytännössä sisäisen voiman harjoituksia. Kaikki opetus viedään käytäntöön, sillä on hyvin tärkeää oppia pitämään molemmat jalat tukevasti maassa ja olemaan kokonaisena täällä maan päällä.

Näin korkeampi tietoisuuden virta voi myös laskeutua ja toimia kauttasi.

Kultaisen ajan tietoisuuden taajuudet 

 • Pyhän valon korkeavärähteisiä affirmaatioita, jotka vaikuttavat lempeästi solutasolle asti
 • Pyhä geometria

7

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Upeat energiakeskuksesi! Sinulla on paljon enemmän chakroja kuin ehkä olet tiedostanut. Saat uutta tietoa myös niistä. Joka kuukausi puhdistamme, uudistamme sekä aktivoimme energiakeskuksesi. Voit vain kuvitella, miten matkanteosta tulee paljon helpompaa ja mikä tärkeintä, otamme askelia ilolla ja rohkeasti eteenpäin, YHDESSÄ.

 • Kultaisen ajan pyhät sielun chakrat ja niiden merkitys

Olemme matkalla uusiin korkeampiin ulottuvuuksiin ja värähtelyn taajuuksiin. Energiakeskuksemme eli chakrat ovat muuttumassa myös uudenlaiseen taajuuteen ja sävyyn. Näin pystymme vastaanottamaan korkeampien värähtelyjen taajuuksia.

Tulet saamaan kuukausittain hyvin korkeavärähteistä hoitoa chakroihin, sinun vapaata tahtoasi kunnioittaen.

8

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Opettelemme tuntemaan yhä voimallisemmin ikuisen pyhän lähteen energiaa ja sen värähtelevää taajuutta. Teemme energiahoitoja netin välityksellä ja opettelemme myös kanavointitaitoja.

Tämä tuo sisäistä rauhaa ja iloa – sinun tietoisuuteesi voimistuu ja saat rohkeutta toteuttaa itseäsi ilolla ja itseäsi arvostaen

 • Sinun sielusi osaa luoda rakkautta

Sielun kaunis energia on äärettömän hienojakoista, lempeää ja pehmeää. Se pystyy helposti vaikuttamaan sekä läpäisemään kaikki muut, meidän ihmisten tuntemat, energiat ja aineen muodot.

Voimistamme sielusi kaunista valoa ja liekkiä, jotta se saa ilmentää itseään maan päällä. Sielu haluaa aina laajeta ja löytää uusia ilmenemistapoja.

9

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Teemme AVATAR MANDALAN ja avaamme selvänäköisyyttäsi, intuitioisi ja vapautamme sisäisen valon lapsesi leikkimään ja luomaan todeksi unelmiasi ja toiveitasi.

On aika uudistaa luomisvoimasi uusin tavoin. Maailmankaikkeuden energiat kohoavat ja niin myös menetelmien taajuudet.

 • Unelmien ja toiveiden toteuttaminen

On tärkeä ymmärtää, että, vaikka tuntisit toiveesi ulkoisen muodon, sinun on tunnettava sen ydinolemus. jotta se toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Opettelemme tutkimaan ja tarkastelemaan yhdessä  toiveitasi ja unelmiasi yksityiskohtaisemmin ja silloin löydät niiden ydinolemuksen. Näin tulet saamaan myös valtavan määrän energiatietoisuutta ja aistisi heräävät tuntemaan voimallisemmin ja tietoisemmin.

10

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Opiskelemme pyhiä numeroita ja värejä, joita voit käyttää arjessa ja työssäsi luomassa uudenlaista ja korkeampaa taajuutta.

Tulet saamaan koulutuksen ajan uudenlaista tietoa energioiden värähtelevästä taajuudesta. Niiden ilmenemismuodoista ja toimintavavoista.

Maailmankaikkeuden energioiden tunnistaminen

Sinulla on mahdollisuus oppia tunnistamaan meitä jokaista ympäröivää, näkymätöntä energiaa, joka vaikuttaa ajatteluumme, tunteisiimme ja valintoihimme sekä päätöksiimme.

Mitä tietoisemmaksi sinä tulet näkymättömästä sekä näkyvästä energiasta ympärilläsi, sen selkeämmin olet oman elämäsi Valtiatar.

11

LIVE -KOULUTUS  + AVATAR ENERGIAHOITO

Harjoittelemme pyhää telepatiaa. Avaudumme rakastaviin ihmissuhteisiin. Opettelemme kuuntelemaan kehomme viestejä myös ravinnon osalta.

Koulutuksen ajan avaudumme korkeimpiin valo-auttajiin ja luomme kauniin yhteyden puhtaimpaan rakkauteen, unohtamatta luontoa.

Rakkaudellisten ihmissuhteiden luominen

Elämämme tärkeimmät asiat liittyvät rakkauteen; rakkauden saamiseen, toisten rakastamiseen ja kaikkein tärkeimpänä, itsensä rakastamiseen aidosti.

Rakkauden ydin luonne haluaa kasvaa ja laajeta. Olemme pitkään pitäneet rakkauden ”uinuvassa tilassa”, emme ole uskaltaneet vapauttaa sitä siihen pyhään tilaan, jossa se saa itseään vapaasti ilmaista.

Mitä rakkaus tekisi? Tämä on unohdettu kysymys, jonka äärelle palaamme inspiraation ja ilon vallassa. Rakkauden teema koskettaa meitä jokaista syvälle ja syvästi – on uusien ihmissuhteiden aika

12

Elämän energia – Avatar valossa eläminen ja valotyön tekeminen, ilolla

Tutustut neljään tehokkaaseen tapaan tuoda pyhä valon energia tukemaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi.

Voit oppia tunnistamaan energioiden: maan, ilman, tulen, veden ja eetterin itsessäsi ja yhdistymään niihin.

OLET VALJASTANUT PYHÄT AVATAR VOIMASI

Tulet pysäyttämättömäksi! Olet ylpeä ja arvostat itseäsi tämän ainutlaatuisen koulutuksen päätyttyä. Olet onnellinen ja työskentelet ainakin 80% ajasta, tekemällä sitä mitä rakastat. Elämäsi palapelin osaset ovat yhdistyneet ja nautit elämästäsi ja elämän runsaudesta. Osaat jakaa tietoisuuttasi kauniilla tavalla eteenpäin, sydämestäsi ja ilolla.

Varaa oma paikkasi tästä

 12 kk koulutus

1227€

Checkout Finlandin maksutavat;

verkkopankkimaksu, korttimaksu ja

osamaksu (Collector Bank, Mash, Jousto)

Esimerkiksi osamaksulla, maksu kerran kuussa:
425.50€ * 3kk
219.41€ * 6kk
116.49€ * 12kk

Checkout - Oma maksutapa kaikille

KUVITTELE JOS PIAN OSAISIT:

 • Luoda sieluntasoltasi käsin rikkauksia, niin henkisiä kuin fyysisiäkin
 • Irrottautua tietoisesti menneisyyden ohjauksesta ja lopettaa itsesi ja mahdollisuuksiesi pienentäminen
 • Elää elämää ilman pelkoa. Oppisit tarttumaan eteesi tuleviin mahdollisuuksiin
 • Kutsua upeita ihmissuhteita elämääsi, asiakkaita, ystäviä jne. suoraan sydämesi viisaudesta. Tiedostaa, että Universumi tukee sinua joka hetki 
 • Yhdistyä omaan sisäiseen voimaasi, niin että voit toteuttaa parasta ja ihaninta itseäsi, ilolla! Toimia valotyöntekijänä ja nauttia elämästäsi. 

Yhteinen koulutuspäivä Tiinan ja muiden AVATTARIEN kanssa (arvo 388€) 

 Rahamanifestointi – videovalmennus  

Tulet saamaan arvokasta tietoa siitä, miten pääset irti rahaa koskevista rajoituksista sekä saat ymmärrystä miksi se on nyt tärkeää. 

 Intutiivinen energiahoidon tekeminen (arvo 187€)

  Saat myös pääsyn AVATAR AKATEMIA -valon voimallisille naisille yksityiseen Facebook -yhteisöön (arvo 997€ / vuosi)

Yhteisö on ryhmä samanhenkisiä upeita, korkeavärähteisiä naisia, jotka ovat sitoutuneet sydämen tietoisuuteen.

Upea mahdollisuus verkostoitua valon voimallisten naisten kanssa

Varaa oma paikkasi tästä

 12 kk koulutus

1227€!

Checkout Finlandin maksutavat;

verkkopankkimaksu, korttimaksu ja

osamaksu (Collector Bank, Mash, Jousto)

Esimerkiksi osamaksulla, maksu kerran kuussa:
425.50€ * 3kk
219.41€ * 6kk
116.49€ * 12kk

Checkout - Oma maksutapa kaikille

RAKKAIDEN ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA:

Olen astunut omaan voimaani.
Tiedän kuka olen ja tiedän kuka en ole.
Olen päässyt menneistä irti ja jättänyt muiden pelot taakseni. Elän hyvin onnellista ja sielukasta elämää jossa hallitseva voima on Rakkaus.
Rakkaus itseäni kohtaan avasi ovet uuteen elämääni. Ymmärsin, että Rakkaus itseäni kohtaan on kaiken ydin. Niin paljon kun rakastan itseäni voin rakastaa muita. Antamalla sydämen ohjata elämän valinnoissa on minulle ainoa oikea tie, sen olen saanut huomata jo useamman kerran. Mitä suurempi valinta, sen tärkeämpää on kuunnella vain ja ainoastaan omaa sydäntään. Tämän taidon Tiinan valmennukset ovat minulle antaneet. Lahjoista suurin. Ottamalla käyttöön tämän oman aidon voiman joka kumpuaa syvältä sielustani on elämä hyvin rikasta ja rakkaudellista. Se antaa luottamusta elämään ja, että kaikki järjestyy. Emme ole täällä yksin ja meistä huolehditaan. Voin päästää irti kaikista asioista jotka eivät palvele korkeinta parastani, ja teen sen rakkaudella. Elämä on ihanaa ja pian minulta ilmestyy äitiyteen liittyvä blogi.
Nina Holmström
Hei Rakas Tiina! ❤️
Matka Avattareksi on ollut kerrassaan huikea kokemus. ❤️ On ollut ihanaa oppia tunnistamaan energioita ympärillä, sekä kuunnella luonnon viestejä.
Itseluottamus, joka on ollut lähes täysin mitätön on saanut valtavaa tukea ja lisää oppia näiden harjoitusten myötä. Hienoa on huomata, että osaan nyt sanoa EI Hyvinkin helposti, tämä ei silti ole ollut aina helppoa kiltille miellyttäjä tytölle.
Olen saanut koulutuksen myötä myös ihanaa
vertaistukea.❤️ Mieleen painuvin asia on kuitenkin ollut se, kun 2 vuotta olen yrittänyt löytää keinoja kuinka elää kotitalossa, joka ei ole enää se koti isolla K:lla. kuten oli ennen puolison eläessä,❤️vaan todella raskas, vaikea energinen paikka, jossa olen kokenut olevani jopa hieman menneisyyden, sekä olosuhteiden vankina.
Ammatti ihmiset eivät ole osanneet minua juurikaan auttaa asiassa. Sitten sinun  webinaarissa otimme ryhmässä mielikuvituksena kultaiset suuret enkelisakset esiin ja halkosimme raskasta energiaa. ❤️ Se ilta muutti kaiken yhtäkkiä pystyin taas hengittämään vapaamminja sain pidettyä taas omat energiani yllä. Sain voimaa jatkaa talon siivoamista ja lisäksi sisustin sen uudestaan. ❤️Joka kerta kun kannoin vanhaa käyttämätöntä tai rikkinäistä tavaraa ulos niin sain vaihdossa lisää puhdasta tilaa, ilmaa tähän taloon. Olenkin mielessäni nyt kuljeskellut saksien kanssa pitkin taloa leikkaamassa,sekä puhaltamassa energioita ja siunannut sen puhtaaseen valoon.
❤️Sanat eivät riitä kertomaan miten onnellinen olen, että perustit Avatar Akatemia valmennuksen.❤️ Matka on vielä hieman kesken ja odotan innolla mitä kaikkea ihanaa vielä on tulossa. ❤️Menneisyyden ovi oli ihanaa paukauttaa lopullisesti kiinni ja hoidattaa kivuliaat haavat, jotka myös ovat avautuneet tässä matkan varrella puhdistuakseen ja sulkeutuakseen nyt lopullisesti.❤️ 
Olen myös valinnut valoisammat ihmiset ympärilleni ja karsinut ne pois, jotka eivät olleet oikeita ystäviäni. Ihanat meditaatiot ovat olleet raskaan päivän jälkeen, se mikä on auttanut pitämään energioita yllä. Olen löytämässä elämääni taas iloa, valoa, rakkautta, empatiaa sekä äärimmäistä rohkeutta olla viimeinkin nyt henkisesti vapaa tekemään ja elämään oman näköistäni elämää! Pitkän synkän jakson ja surutyön jälkeen. ❤️ Rakastan itseäni ja hyväksyn itseni juuri sellaisena kuin olen. ❤️ En myöskään enää kärsi paniikkihäiriön oireista kuten ennen. Olen siis vapaa menemään nyt minne itse haluan. Vain minä ohjaan nyt tätä menopeliä tästä edes ei kukaan toinen. Suosittelen kurssia lämpimästi, jos se hiukankin resonoi sydämessäsi. KIITOS!!❤️? Rakkaudella Kati Roto

Suurkiitokset antoisasta valmennuksesta. Valmennus on antanut minulle paljon eväitä itseni työstämiseen. Valmennusmateriaalia on ollut runsaasti ja se on pilkottu sopivan kokoisiksi jaksoiksi.  Aikataulutus on ollut hyvä. Teen vuorotyötä ja ainoa asia, joka minua on vähän jäänyt harmittamaan on se, että en ole päässyt osallistumaan live -koulutuksiin työvuoroistani johtuen. Olen kuitenkin katsonut jälkeen päin live -koulutukset. Ne ovat antaneet myös minulle paljon työkaluja ja meditaatiot ovat olleet ihanan rauhoittavia.

Olenkin alkanut meditoimaan päivittäin ja myös muistanut sytyttää kynttilöitäkin ahkerasti. Olen huomannut, että olen alkanut arvostaa itseäni enemmän kuin aiemmin. Olen huomioinut itsenäni enemmän ja kiinnittänyt ulkonäkööni huomioita. Ryhtiäni olen huomioinut paremmin kuin aiemmin. Olen löytänyt enemmän naisellisempaa puoltani ja uskaltanut tuoda sitä esille. Pukeutumistyylinikin on muuttunut jonkin verran.

Olen ollut kaiken kaikkiaan todella tyytyväinen valmennukseen. Se on antanut minulle voimavaroja ja uskoa tulevaisuuteen, vaikkakin elämäntilanteeni ei ole ollut kovin kevyt pitkään aikaan. Minulla on edelleen kipukohtia elämässäni, mutta uskon, että asiat selviävät vielä parhain päin. Aloitin uudessa työssä syksyllä ja se on antanut minulle myös keveyttä lisää elämään.  En kaipaa valmennukseen mitään lisää. Se on ollut juuri sopivan pituinen ja asiakokonaisuudet ovat olleet sopivia. Olen nauttinut myös visuaalisesti valmennuksestasi. Sinulla on aivan hurmaavia kuvia osioissa. Ja lämmin kiitos myös kalenterista! Se on myös aivan hurmaava. Olen piirustanut päivittäin sydämiä siihen. Myönteisyytesi ja kannustavuutesi on aivan huippuluokkaa. Osaat luoda arkeen tähtihetkiä! 

Kiitollisin terveisin, Anne Lehikoinen

 SAAT KAIKEN TÄMÄN :

JOKA VIIKKO SAAT VOIMAVIESTIN

Joka viikko saat sähköpostiisi sinua voimistavan viestin, joka aktivoi sinua voimallisella ja hyvin positiivisella tavalla

 

JOKA KUUKAUSI SAAT UUDEN ÄÄNIMEDITAATION

Joka kuukausi saat uuden äänimeditaation, jota voit kuunnella niin usein kuin haluat ja näin avautua vastaanottamaan parasta mahdollista energiaa. Sinun oma ainutlaatuisuutesi voimistuu ja opit tuntemaan itseäsi yhä selkeämmin.

 

JOKA KUUKAUSI HOITAVA ENERGIALÄHETYS SEKÄ LIVE -KOULUTUS NETISSÄ

Jokaisena kuukautena on myös voimallinen LIVE -koulutus sekä rakkauden valon AVATAR – energiahoito

Kuvittele, että sinulla on Pyhä AVATAR enkeli suojanasi ja voit suoraan muodostaa yhteyden korkeampiin taajuuksiin. Voit kokea upean ja voimallisen valosi heräämisen ja aloittaa elämäsi jokaisesta askeleestasi nauttien. Tiedostat, että sinua ohjaa ja tukee korkein sekä puhtain voima tämän kurssin filosofian ja käytännön esimerkkien kautta.

 

SAAT HARJOITUKSIA JA TEHTÄVIÄ

Kaikki harjoitukset sekä tehtävät ovat huolella valmistettu sinun korkeammaksi parhaaksi. Ne ovat yhdessä hyvin korkeiden AVATAR MESTAREIDEN, ENKELTEN JA OPPAIDEN KANSSA valmistettu.

Voitko kuvitella, miten ihmeellisen ihanaa on elää onnellisena, tietäen oman tarkoituksensa ja saada ilmentää sitä maailmaan, molemmat jalat tukevasti maassa?

Voit AINA luottaa siihen, että johdatuksesi toimii, aistisi ovat yhteistyössä kanssasi ja luomiskykysi on oikeassa kohdassa oikeaan aikaan. Sinun elämäsi palapelin osaset ovat loksahtaneet paikalleen!

Kanavoin koulutuksen ajan AVATAR AKATEMIAN ihanille jäsenille, yhteisesti,  kaikkien korkeammaksi parhaaksi. Olemme koko ajan tietoisia myös Universumimme energioista ja näin teemme matkan teostamme ihanan seikkailun, jossa yhdistymme rakkauden valoon.

ANNA ITSELLESI PARAS LAHJA

Viisain investointi, jonka voit NYT tehdä, on ottaa itse askel eteenpäin. Nyt juuri on ehdottomasti paras mahdollinen aika aloittaa matka kohti korkeinta potentiaaliasi (sisäisiä ja fyysisiä rikkauksia).

Kurssi on opastettu ja valoisa matka, jonka avulla elämäsi palaset loksahtavat kauniisti paikalleen. Sinusta tulee oman elämäsi AVATAR – löydät kirkkaimman valosi ja viisaimmat valintasi.

Päästä irti kärsimystiestä ja aloita onnellisuuden ja ilon tie.

Varaa oma paikkasi tästä

12 kk koulutus

1227€!

Checkout Finlandin maksutavat;

verkkopankkimaksu, korttimaksu ja

osamaksu (Collector Bank, Mash, Jousto)

Esimerkiksi osamaksulla, maksu kerran kuussa:
425.50€ * 3kk
219.41€ * 6kk
116.49€ * 12kk

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Tarvitsetko apua tilauksessa vai onko sinulla kysyttävää?

Hei ihana nainen! Olen Tiina

Sydämeni palo on auttaa sinua muistamaan kuka sinä todellisuudessa olet.  Ja, vieläkin enemmän, kuka sinä haluat olla. Välitän sinulle rohkeuden voimaa, jotta voit vapaasti käyttää saamiasi lahjoja tässä elämässä.

Meille jokaiselle on anettu ainutlaatuiset kyvyt, jotka oikein toteutettuna muuttavat fyysisen maailmamme inhimilliseksi ja runsaaksi.

Haluan opettaa sinua kuuntelemaan sydäntäsi, sillä se tietää aidoimman totuuden. Löydät itsestäsi hyvin korkeavärähteistä energiaa ja osaat luoda elämääsi siitä lähteestä taianomaisuutta, iloa, onnellisuutta ja runsautta.

Paras ja ihanin elämä sinussa haluaa antaa sinulle vain parastaan. Se ei halua sinun enää kärsivän.

Kuljen rinnallasi rakkaudella ja käytän vankkaa ammattitaitoani valmentajana sekä lahjojani (energiaparantaja, näkijä, selväkuuloinen ja- tuntoinen) sinun hyväksesi.

Olen hyvin tietoinen energioista ja opetan sinua tunnistamaan erilaisia energioita,  jotta opit itse valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan energian. Opetan sinua myös kanavoimaan ja tekemään itsellesi energiahoitoja sekä löytämään yhteyden suojelusenkeliisi, enkeleihin ja korkeimpiin valon auttajiin.

Olen pienestä tytöstä asti tehnyt ilon, valon ja rakkauden enkelten kanssa töitä. Enkelit ovat opettaneet minulle erilaisia asioita itsestäni, kanssakulkijoista, luonnosta, maailmasta sekä tietoisuuden luonteesta. Kun päätät tehdä kanssani yhteistyötä, elämäsi alkaa samantien muuttumaan kauniilla ja lempeällä tavalla.

Otathan yhteyttä, mikäli maksutapahtumassa ilmenee ongelmia, tiina(at)ilonsade.com

On tullut aika elää Kultaisen Ajan tietoisuudessa

Sinun sisälläsi on rakkauden lämpöelementti – opi ottamaan se käyttöösi

Maailma tarvitsee sinua ja sinun ainutlaatuisuuttasi. Minä näytän sinulle tien kuinka se toteutetaan.

powered by proof factor - increase conversions with exit intent notifications