Elämän muuttava VOIMALLINEN NAINEN koulu™

Haluatko oppia yhdistymään sisäiseen supernaisen voimaasi? Opit auttamaan myös muita säteilemään ja elämään unelmaelämää!

Esittelen tämän ainutlaatuisen koulutuksen aivan pian, sitä ennen haluan sinun hetken ajattelevan, miksi on äärettömän tärkeää tehdä sitä, mistä unelmoi ja mitä rakastaa.

Voit liittyä mukaan odotuslistalle, niin saat tietää ensimmäisten joukossa, kun VOIMALLINEN NAINEN koulu avautuu (ei sido sinua osallistumaan). Tulemalla mukaan odotuslistalle saat sinua energisoivan lahjan.

”Tietoisuus on läsnäoloa. Läsnäolo on rakkautta. Rakkaus on tietoista.”

On aika heittää riittämättömyyden, syyllisyyden ja arvottomuuden tunteet menneisyyteen ja oppia uudistamaan helpolla tavalla uudenlaiset, voimalliset ajatus -ja toimintamallit omaan elämään.

Maailma on täynnä monenlaisia opaskirjoja. VOIMALLINEN NAINEN KOULUSSA oppikirjana olet sinä itse. Sinä olet kaikkein kallisarvoisin ja ainutlaatuisin oppikirja, jonka menestystarinaan voit aina luottaa! 

VOIMALLINEN NAINEN koulutuksessa opiskelet inhimillistä herkkyyttä ja avaudut intuitiiviseksi, onnelliseksi ja rohkeaksi naiseksi, joka tietää menestyksen salaisuudet! Matka perille kulkee oman itsesi kautta: rohkeana ja voimallisena naisena osaat löytää asioiden ytimen ja muuttaa niiden energioita haluttuun suuntaan. 

Kun opit tunnistamaan sinua vahvistavat energiat, alat tehdä valintoja, päätöksiä ja ratkaisuja elämässäsi itse, ilman muiden negatiivisia vaikutuksia. Pääset eroon itseäsi sitovista ja rajoittavista ajatuksista ja tunnetiloista samalla kun vapaudut rakastamaan ja arvostamaan itseäsi ja sisäisiä kykyjäsi.

Onko sinulla jokin sitova ja rajoittava ajatus- tai tunnetila? Niin ei enää tarvitse olla. Haluan vapauttaa sinut rakastamaan itseäsi ja arvostamaan sisäisiä kykyjäsi, ilman pelkoa. Haluan auttaa sinua löytämään sisäisen liekkisi, joka kuljettaa sinua kohti unelmiesi elämää ja menestystä. 

Haluaisitko antaa korkeamman tietoisuuden virrata itsessäsi ja yhdistyä sisäiseen supernaisen voimaasi?

Koulutuksessa saat arvokkaita työkaluja miten yhdistyt helpolla tavalla sisimpääsi ja löydät ydinluonteesi, jolloin koko elämäsi suunta muuttuu korkeamman tietoisuuden virtaan.

 • Saat runsaasti arvokasta tietoisuutta energioista, jotka vaikuttavat ajatuksiin, tunteisiin, valintoihin, päätöksiin, ihmissuhteisiin, työilmapiiriin ja elämään yleensä.
 • Opit löytämään asioiden ytimen yksinkertaisella tavalla! Saat arvokasta tietoa, miten vahvistat intuitiotasi sekä opit luottamaan omiin aisteihisi sekä kehosi tuntemuksiin.
 • Saat kattavasti tietoa siitä, miten yhteys enkeleihin on hyvin luonnollista ja helppoa. Myös kanavointikykysi on mahdollista aueta luonnollisella tavalla. Samoin kuin mikä tahansa sisäinen kykysi ja taitosi.
 • Opit löytämään iloa tuottavat asiat elämääsi ja elämästäsi, jolloin henkinen kehitys kasvaa, laajenee ja syvenee.
 • Saat arvokasta tietoa, miten menestyt ja löydät runsauden taajuuden. Opit sydämen tietoisuuteen perustuvia lainalaisuuksia.

Koulutuksessa opit:

Miten vapautat itsesi menneisyydestä ja opit luomaan elämääsi asioita joita rakastat. On aika valjastaa sinut täyteen potentiaaliin.

Kaikki arvokas tieto on sisälläsi. Sinun sisälläsi asuu säteilevä sateenkaari josta löydät voimalliset värisi kaikkiin elämän tilanteisiisi. Sydämeni rakkaudella haluan auttaa sinua löytämään todellisen itsesi. Voimallinen nainen sisälläsi haluaa tulla esiin ja näkyväksi. Sinussa on supernainen sisälläsi. On aika saada upeat voimavarasi käyttöösi, jotta voit elää elämää jossa olet onnellinen.

Koulutuksessa opit käyttämään sisäistä tietoisuuttasi itsesi ja muiden hyväksi. Pääset tutkimusmatkalle laajempaan ja syvempään tietoisuuteesi, intuitioosi ja rakkauteesi sekä jumalaiseen naiselliseen säteilyysi. Näiden voimavarojen turvin pystyt tunnistamaan sinuun vaikuttavia energioita. Kun ymmärrät energioita paremmin, sinun on helpompi tehdä ratkaisuja elämässäsi: ihmissuhteissasi, työssäsi, arkirutiineissasi. Sielusi ääni tulee kuultavaksi ja oivallat elämän runsauden avaimet: haluat vapautua sydäntietoisuudellesi ja alkaa elää ainutlaatuista, mielekästä elämää!

Vetovoiman toiminta perustuu energiavärähtelyyn. Opetan sinulle miten todellinen vetovoimanlaki toimii. Tiesitkö, että ajatustesi laatu määrää sen, mitä vedät puoleesi. Kun opit tiedostamaan energian sanojen, kirjainten, ajatusten ja tekojen takaa, voit löytää tasapainon ja pysyä omassa voimassasi. Opit luottamaan sisäiseen intuitioosi ja tiedät olevasi arvokas.

Energiatietoisuudella tulee olemaan merkitys myös tulevaisuuden hoitotieteessä. Koulutuksen aikana sinulla voimistuu tieto, taito sekä kyky kohottaa värähtelytaajuutta. Kaikkea oppimaasi voit hyödyntää kaikissa ammateissa sekä elämässä yleensä, arjen, hengen ja fyysisyyden tasolla.

Koulutuksessa opit mm. seuraavat asiat energioista:

 • Sinussa itsessäsi piilevät voimalliset voimat, taidot, kyvyt ja rakkauden.
 • Näkymättömien energioiden tiedostaminen, niiden tuominen näkyväksi ja ohjaaminen haluttuun suuntaan
 • Oman voiman löytäminen ja siinä pysyminen
 • Sydämesi intohimon ja palon löytäminen
 • Energioiden värähtelytaajuuden nostaminen
 • Unelmien manifestoiminen ja sen toimintaperiaatteet
 • Oman ajatusmaailman muuttaminen sinua vahvistamaan suuntaan
 • Energiakenttien ymmärtäminen sekä häiriötekijöiden korjaaminen
 • Sydän- ja kehotietoisuus sekä omien aistien voimistaminen
 • Oman intuition vahvistaminen
 • Energiatukosten avaaminen
 • Ytimen löytäminen ja sen näkyväksi tuominen eri tilanteissa
 • Feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapaino
 • Maadoittuminen, omien juurien löytyminen
 • Rakkaus itseen ja sisäiseen luovaan voimaan, jolloin kyky sekä taito muuttaa olosuhteita tapahtuu helposti ja ilolla.
 • Omien taitojen sekä kykyjen vahvistaminen ja esiintuominen, esim kanavointikyky ja luomisentaito.
 • Värien energiataajuuden sekä miten voit hyödyntää omassa elämässäsi värien parantavaa voimaa.

Kun sydämesi on avoin, toimit korkeammasta energiasta, jolloin voit luottaa siihen, mitä tunnet ja aistit! Uskallat olla rohkea ja tuoda esiin ainutlaatuisuutesi sekä sisältä kumpuavan tietoisuutesi, joka on huikea voimavara koko elämäsi ajan!

Koulutuksessa saat arvokkaita työkaluja miten yhdistyt helpolla tavalla sisinpääsi ja löydät ydinluonteesi, jolloin koko elämäsi suunta muuttuu korkeamman tietoisuuden virtaan. Teet päätöksesi ja valintasi aivan uudella taajuudella jolloin ne tukevat voimallista sinua.

Saat runsaasti tietoisuutta erilaisista energioista, jotka vaikuttavat ajatuksiin, tunteisiin, valintoihin, päätöksiin, ihmissuhteisiin, työilmapiiriin ja elämään yleensä. Tämä tarkoittaa sitä, että pysyt omassa hyvässä olotilassasi riippumatta ulkoisista tekijöistä.

Opit löytämään asioiden ytimen yksinkertaisella tavalla! Opit manifestoimaan täysin uudella tavalla. Sinusta tulee vauras ja menestyvä nainen, joka osaa ohjata myös muita eteenpäin elämässään.

Saat arvokasta tietoa, miten vahvistat intuitiotasi sekä miten opit luottamaan omiin aisteihisi sekä kehosi tuntemuksiin. Teet elämäsi päätökset korkeammasta taajuudesta käsin, jolloin Universumi auttaa sinut menestyksen kiitotielle.

Saat kattavasti tietoa siitä, miten yhteys enkeleihin on hyvin luonnollista ja helppoa. Myös kanavointikykysi on mahdollista aueta luonnollisella tavalla. Opit löytämään iloa tuottavat asiat elämääsi ja elämästäsi, jolloin henkinen kehityksesi kasvaa, laajenee ja syvenee. Jokaisen sielu haluaa laajeta ja kehittyä. On aika antaa ravintoa upealle sielunvalollesi.

Opetan sinulle sydämen tietoisuuteen perustuvia lainalaisuuksia, jolloin saat Universumimme upean tuen.

Tulet saamaan arvokasta tietoa miten värit vaikuttavat ihmisiin. Opetan sinua tunnistamaan värien energiataajuuden ja miten ne auttavat voimaan paremmin.

Koulutuksessa saat arvokkaita työkaluja miten yhdistyt helpolla tavalla sisinpääsi ja löydät ydinluonteesi, jolloin koko elämäsi suunta muuttuu korkeamman tietoisuuden virtaan.

Saat runsaasti tietoisuutta erilaisista energioista, jotka vaikuttavat ajatuksiin, tunteisiin, valintoihin, päätöksiin, ihmissuhteisiin, työilmapiiriin ja elämään yleensä.

Opit löytämään asioiden ytimen yksinkertaisella tavalla!

Saat arvokasta tietoa, miten vahvistat intuitiotasi sekä miten opit luottamaan omiin aisteihisi sekä kehosi tuntemuksiin.

Saat kattavasti tietoa siitä, miten yhteys enkeleihin on hyvin luonnollista ja helppoa. Myös kanavointikykysi on mahdollsita aueta luonnollisella tavalla. Opit löytämään iloa tuottavat asiat elämääsi ja elämästäsi, jolloin henkinen kehityksesi kasvaa, laajenee ja syvenee.

Saat arvokasta tietoa, miten menestyt elämässä ja löydät runsauden taajuuden. Opetan sinulle sydämen tietoisuuteen perustuvia lainalaisuuksia.

KOULUTUS ON MITTAAMATTOMAN ARVOKAS. TULET OIVALTAMAAN NÄKYMÄTTÖMÄN JA NÄKYVÄN ENERGIAN VAIKUTUKSET AJATUKSIIN, TUNTEISIIN JA VALINTOIHIN, JOLLOIN OLET VAPAA TOTEUTTAMAAN ITSEÄSI PARHAIMMALLA MAHDOLLISELLA TAVALLA. SÄTEILET OMAA TAIANOMAISTA VOIMAASI, JOTA EI OLE KENELLÄKÄÄN TOISELLA.

Koulutuksessa opetan sinulle, miten löydät runsauden tekemällä sitä, mitä rakastat. Autan sinua löytämään rakkauden itseesi, jolloin elämäsi tulee muuttumaan. Opetan sinulle sydämen tietoisuuteen perustuvia lainalaisuuksia, joiden avulla tulet ymmärtämään maailmankaikkeuden energioita ja niiden vaikutuksia ajatuksiin, tunteisiin ja toimintamalleihin. Tulet löytämään vapauden, jossa sinä voimistut ja tunnistat omat lahjasi ja kykysi. Tulemalla tietoiseksi niistä, sinulla on pääsy Universumin uskomattomiin aarrearkkuihin. Kaiken tämän arvo: Mittaamattoman arvokas.

VOIMALLINEN NAINEN KOULU on sinulle, joka haluat todellisen muutoksen elämääsi.

Opit tunnistamaan ja ohjaamaan näkymättömiä energioita.

Tiedätkö, mitä viestejä otat telepaattisesti ja näkymättömästi vastaan? Tiesitkö, että ajatustesi laatu määrää, mitä vedät puoleesi? Värähtelyllä ja tietoisuudella on merkitystä. Tietoisena valitset parhaimman vaihtoehdon elämääsi. Tiedät myös, mikä on sinun tuntemuksesi kaikkien muiden tuntemuksien ja ajatusten joukosta. Koulutuksessa opit tunnistamaan omat ajatuksesi, pysymään omassa tilassasi sekä vahvistamaan niitä asioita elämässäsi, jotka tuottavat sinulle iloa ja onnellisuutta. Opit tekemään elämääsi helpottavia valintoja, kun tiedostat esim. energian sanojen ja kirjainten takaa. Jos haluat ohjata oman elämäsi energioita, löytää tasapainon sekä pysyä omassa voimassasi, tämä koulutus on juuri sinulle.

Autan sinua tulemaan intuitiiviseksi, rohkeaksi ja voimalliseksi naiseksi, jotta luotat itseesi.

Päätöksen teko on vaivatonta, kun tietoinen intuitio ohjaa sinua ja pystyt luottamaan itseesi. Tietoinen intuitio ei ole sekoittunut vallitsevaan energiaan, vaan se on sisältä tulevaa ohjausta, sydämen ääntä. Valmennuksessa opit oivaltamaan, miten sisäisiä kykyjä ja taitoja voi opetella hyödyntämään elämän eri tilanteissa. Tunnistat paremmin, mitä energiaa haluat hengittää ja missä olotilassa haluat elää.

Kukaan ulkopuolinen ei hallitse sinua ja tunnet miten turvallisuuden tunteesi lähtee sinun sisältäsi. Sinun ei enää tarvitse lähteä etsimään turvallisuutta ulkopuoleltasi.

Opit löytämään asioiden ytimen helposti ja vaivattomasti ilman monimutkaisia ajatusmalleja.

On tärkeä ymmärtää, minkälaisesta energiasta on kyse, ja juuri siihen koulutus tähtää. Tietoisena osaat käyttää viisauttasi itsesi sekä muiden hyväksi ilman opittuja kaavoja. Kun sydämesi on avoin, toimit korkeammasta energiasta, jolloin voit luottaa siihen, mitä tunnet ja aistit.

Osaat käyttää luomisvoimaasi ja manifestoida elämääsi asioita joita rakastat.

Kukaan toinen ei voi olla sinä! Etkä sinä voi olla joku muu kuin olet.

Kenelläkään toisella ei ole sinun värähtelytaajuuttasi eikä sinun ainutlaatuisuuttasi. Sinun elämäsi ei voi olla kenenkään toisen. Koulutuksen avulla voit oppia ymmärtämään entistä syvemmin, kuka sinä todella olet ja mikä on kaiken tarkoitus. Opit oivaltamaan asioita ja elämän kokonaisuuksia energian kautta ja siten pääsemään itsekin eteenpäin oman näköiseen elämään.

Haluatko tuoda uudenlaisia toimintamalleja maailmaan ymmärtämällä näkymätöntä ja näkyvää energiaa?

Elämä muuttuu koko ajan nopeatempoisemmaksi ja tasapainon säilyttäminen on haastavaa. Ihmiset tarvitsevat tietoisuutta pysyäkseen omassa voimassaan, omassa hyvässä energiassaan. Koulutuksessa saat laajempaa ymmärrystä näkymättömästä ja näkyvästä energiasta, joka ympäröi jokaista. Maailmankaikkeudessa kaikki on värähtelevää, elävää ja säteilevää energiaa, jota voit oppia aistimaan ja ohjaamaan haluttuun suuntaan.

Energiatietoisuudella tulee olemaan merkitys myös tulevaisuuden hoitotieteessä.

Koulutuksen aikana sinulla voimistuu tieto, taito sekä kyky kohottaa värähtelytaajuutta. Kaikkea oppimaasi voit hyödyntää kaikissa ammateissa sekä elämässä yleensä, arjen, hengen ja fyysisyyden tasolla. Koulutus lisää sinun kykyjäsi nähdä, kokea, tuntea ja aistia laajemmin sekä syvemmin, jolloin ytimen löytäminen on helppoa. Osaat ratkaista ongelmia entistä kehittävämmin ja paremmin, ja sinulla on taito uudistaa toimimattomia olosuhteita!

Opit tunnistamaan energian olevan liikettä ja muutoksen upea lähde, joka vaikuttaa kaikessa ja kaikissa.

Tulemalla tietoiseksi energioiden vaikutuksista, on mahdollista vaikuttaa erilaisten energiakenttien vaikutukset ihmiseen sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Saadaksesi tasapainon elämääsi sinun on tärkeä oppia keskittymään niihin asioihin, jotka tuovat sinulle tasapainoisen elämän. Tasapainon tilasta löydät supernaisen voimasi ja tietoisuutesi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan muutosprosessiin, jossa vain positiivinen lopputulos on mahdollinen!

Koulutus on ollut matka kohti omaa ydinolemusta, kohti syvempää ymmärrystä ja rakkautta kaikkea elämää kohtaan. Intuitiivisen, inspiroivan sekä sydämen ilolla vuorovaikuttavan kouluttajamme Tiinan johdatuksella olemme päässeet tutkimaan omassa elämässämme vaikuttavia energioita ja uudistamaan ajatusmaailmaamme. Syventyneen tietoisuuden ja herkistyneen intuition myötä olemme päässeet myös auttamaan muita ratkaisemaan elämänsä haasteita energiatietoisuuden kautta. Koulutukseen kuuluvien harjoitusten ja tehtävien myötä olen saanut työkaluja oman elämäni uudistamiseen kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia. Voin suositella koulutusta jokaiselle, joka haluaa oppia tarkastelemaan elämän tapahtumia syvemmin, ymmärtäen niiden taustalla vaikuttavia näkymättömiä energioita.

EMMALIINA VIIKKI

VALMENNUSOHJELMA

Maaimassa on kaikki tarvitsemasi energiat. Opi käyttämään kykyäsi aistia ja tunnistaa energioita, jolloin pystyt tekemään todellisia muutoksia elämässäsi. Avaudu korkeampaan tietoisuuteen olla voimallinen nainen ja todellisten muutosten tekijä.

Vuoden kestävä VOIMALLINEN NAINEN koulu

12 kuukautta sinua tukevaa voimallista koulutusta, ilolla

12 kuukautta ammattitaitoista ja kannustavaa tukea

Valmennuksen päämoduulit

Tämä koulutus on tehty sinulle sydämen tietoisuudella ja rakkaudella, jolloin koulutusmoduulit värähtelevät hyvin korkeaa energiaa. Sanojen, harjoitusten ja tehtävien takana on puhdas ilo ja rakkauden energia. Koulutus auttaa sinua näkemään, tuntemaan ja aistimaan ympärilläsi olevan näkyvän ja näkymättömän energiamaailman selkeämmin. Ymmärrät miten uskomusjärjestelmä, vallitsevat ajatusmallit sekä tavat toimia ovat vaikuttaneet elämääsi.

 

12 PÄÄMODUULIA

MODUULI #1. Keskitymme luomaan sinun hyvinvointiasi tukevia toimintoja. Tarkoitus on löytää ydinvastaus siihen kuka sinä olet ja miten sinä voit sekä voimaannuttaa feminiinistä säteilyäsi. On aika heittää turhautuneisuuden tunne romukoppaan ja oppia uudistamaan itsensä täyteen voimaan. Tähän pääsemme mm. kartoittamalla sinun tämän hetkisen tilasi. Minulla on kokemusta satojen naisten kanssa ja tulen hyödyntämään myös sinun kanssasi kaiken osaamiseni.

MODUULI #2. Sinun sisälläsi on kaipaus johonkin merkityksellisempään ja voimallisempaan. Haluat löytää rakkauden sisältäsi. Osion harjoitukset ja tehtävät auttavat sinua ulkoisten ja sisäisten häiriötekijöiden muuttamisessa voimavaraksi häiriötekijöiden poistamisessa. Tässä osiossa keskitymme muuttamaan kokemuksesi sinun voimaksesi sekä tunnistamaan miten sinusta tuli sinä. On aika luoda sinulle uudenlainen perusta, josta sinun on hyvä ja turvallinen ponnistaa eteenpäin. Teemme harjoituksia joiden avulla itsetuntosi ja rohkeutesi voimistuu. Tulet saamaan myös voimallisen hoidon häiriötekijöiden poistamiseksi.

MODUULI #3. Kuinka opit tietämään mitä todella haluat, ilman pelkoa. Uudistamme ajatusenergiasi ja toimintamallisi luonnollisella ja helpolla tavalla sinua voimistavaan suuntaan. Opit luottamaan omaan intuitioosi. Sinun ei enää tarvitse epäillä omia kykyjäsi! Teemme harjoituksia joissa opit tunnistamaan omat aistisi.

MODUULI #4. Sydän- ja kehotietoisuus. On tärkeä oivaltaa sisäiset voimavarasi ja oppia kuuntelemaan viestejä joita saat intuitiolla. Sinussa on yllinkyllin voimaa ja nyt on aika saada upea potentiaalisi esiin. Sinun on aika astua omiin saappaisiisi ja olla ylpeä itsestäsi. Tulemme tekemään harjoituksia ja tehtäviä jotka tukevat sinun omaa voimaasi. Myös turvallisuuden tunteesi tulee vahvistumaan ja opit luottamaan sekä itseesi että Universumimme tukeen.

MODUULI #5. Tässä moduulissa keskitymme voimallisiin henkisiin ja fyysisiin työkaluihin, joita voit käyttää samantien arjessa. Tulet huomaamaan miten hehkut sisäistä säteilyäsi ja opit vetämään puoleesi ihania asioita. Tulet huomaamaan miten manifestointikykysi toimii. Olen huomannut työskennellessäni tuhansien asiakkaideni kanssa miten heidän elämänsä on lähtenyt nousukiidolla eteenpäin.

MODUULI #6. Ydinolemuksen löytäminen. Moduulin harjoitukset auttavat sinua oivaltamaan, miten löydät helpolla tavalla asioiden ja tapahtumien ytimen. Monimutkaisuuksien aika on ohitse. Tämä tulee merkittävästi muuttamaan suhtautumistasi elämään ja saat voimaa toteuttaa itseäsi täyteen potentiaaliisi.

MODUULI #7. Oman elämäntarkoituksesi löytäminen ja sen merkitys elämässäsi. Tämä antaa sinulle merkittävän suunnan elämäsi valintoja tehdessäsi. Harjoitusten avulla tulet luonnollisella tavalla tietämään mitä valintoja teet ja miksi, sinun parhaaksesi. Tämän on ydin täyteen voimaasi tulemiseen.

MODUULI #8. Feminiini- ja maskuliinienergian tasapainotilan oivaltaminen. Tasapainotilan merkitys koko maailmassa, omassa elämässäsi sekä yksilötasolla. Tulet saamaan ainutlaatuisen tekniikan, jonka avulla löydät tasapainotilan ja rauhantilan helpolla tavalla. Täten olet riippumaton ulkoisista tekijöistä ja olet voimassasi aina.

MODUULI #9. Tämä moduuli on pyhitetty sinun luomisvoimasi lisäämiseen sekä sinun omien kyyjesi ja taitojesi esiintuomiseen. Voimistamme mm. luontaista kanavointikykyäsi  sekä energiaparantamista. Tässä osiossa sinä suorastaan loistat. Tulet voimaan paremmin ja vaikutat ympäristöösi, perheeseesi ja muihin positiivisella tavalla.

MODUULI #10. Voimallinen nainen on syntymässä ja voimistumassa 360 astetta sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tässä moduulissa keskitymme tuomaan sinun sisäisen timanttisi käyttöösi. On aika avata runsauden hanat ja upeat aarrearkut. Sinun in aika tulla esiin koko potentiaalissa!

MODUULI #11. Keskitymme erilaisin harjoituksin tuomaan luomiskykysi ja intuitiosi täyteen potentiaaliin. Saat vaikuttavimmat manifestointiin liittyvät opit, joiden avulla voit toteuttaa unelmasi. Tämä moduuli muuttaa elämäsi! Tämän olen nähnyt lukemattomien asiakkaideni kanssa ja tulokset ovat olleet hämmästyttäviä!

MODUULI #12. Yksilö ja yritysmaailman energioiden tiedostaminen. Tulet tietämään miten kaikki vaikuttavat toisiinsa. Oivallat, miten esim työyhteisön ilmapiiriä parannetaan. Saat runsaasti tietoa miten oman perheen energiat esim lapset, teinit, parisuhde voidaan muuttaa positiivisempaan suuntaan. Saat arvokasta tietoa, miten voit auttaa myös muita ihania naisia voimaantumaan.

ULKOISEN HÄIRIÖTEKIJÖIDEN MUUTTAMINEN VOIMAVARAKSI ON ÄÄRETTÖMÄN ARVOKAS TAITO.

HARJOITTELUJAKSO – OMAAN INTUITIOOSI JA VOIMAASI LUOTTAMINEN. TÄMÄ TUO SINULLE VARMUUTTA JA ILOA TOTEUTTAA IHANAA ITSEÄSI.

Aloitamme matkan siitä, kuka sinä olet ja miten sinä voit. Tietoisuus omasta kehostasi, tunteistasi, ajatuksistasi ja olotiloistasi auttaa sinua ymmärtämään muiden vaikutuksen sinuun.

Oletko huomannut, että mikäli värähtelytaajuutesi on ristiriidassa ulkoisen ja sisäisen tuntemuksesi kanssa, voit tavalla tai toisella huonosti. Entä, oletko huomioinut, että toisten ihmisten seurassa sinulla on kevyt ja iloinen olo ja toisten ihmisten lähellä energiatasosi laskee. Tasapaino tuo elämääsi hyvinvointia, iloa ja onnellisuutta sekä valtavan mahdollisuuden luoda uutta!

Aloitamme matkan siitä kuka sinä olet. Tämä mahdollistaa energioiden aistimisen ja niiden ohjaamisen viisaudella. On helpompi päästää irti vanhasta ja luoda uutta, kun tunnistaa oman aidon itsensä.

Tietoinen intuitio ja tiedostaminen. Energioiden aistiminen, vuorovaikutus ja vastaanottamisen taito

Tietoisuus energioista on välttämätön uudistuvassa maailmassa. Onko mahdollista tehdä todellisia muutoksia ilman energioiden tiedostamista? Mielestäni ei ole. Tässä jaksossa saat työkaluja, joilla opit päivittämään energiakenttäsi ja synkronoimaan sen itsellesi sopivaksi. Uudistuminen tuo vapautta ja sisältä kuplivaa iloa näkyväksi, jolloin kykysi olla tietoisuudentilassa aukeaa.

Tietoisuus näkymättömästä ja näkyvästä energiasta mahdollistaa elämänmuutoksen. Sopusointu itsessäsi laajentaa käsitystäsi työympäristöstä, ihmissuhteista, elinympäristöstä ja maailmankaikkeudesta.

Sydän- ja kehotietoisuus, sisäisen voiman yhteys, värähtelytaajuuden kohottaminen. Tietoisuuden tuominen arjen tasolle. On aika löytää sinun supernaisen voimasi, ilolla.

Tietoisuuden ja tiedostamisen voi tuoda arjen tasolle. Kehon viestit, intuitio, sydämestä lähtevän viisauden kuunteleminen ja siitä käsin toimiminen lisäävät iloa ja onnellisuutta. Käsittelemme feminiinisen ja maskuliinisen energian eroja ja niiden tasapainottamista. Oletko ajatellut, että koko maailma muuttuu, kun feminiininen ja maskuliininen energia on tasapainossa? Päteekö sama teoria myös työyhteisössä, ihmissuhteissa ja elämässä yleensä? Opetan sinua sydämeni rakkaudella tunnistamaan tasapainotilan elämässä yleensä.

Tietoisuuden virtaaminen, henkiset ja fyysiset työkalut, energiatietoisuus ja erottelykyky

Tässä osiossa tulet saamaan runsaasti oivalluksia siitä, miten haasteelliset ja ongelmalliset kohdat elämässä yleensä saadaan virtaamaan.

Haluatko ymmärtää enemmän luonnon merkityksestä, sen vaikutuksesta itseesi ja elämään yleensä? Uusien ja uudenlaisten ajatusten, asioiden ja toimintojen luominen, on tämän jakson ydin. Värähtelytaajuuden nostaminen ja kehon kunnioitus. Käsittelemme eri energiamuotoja, kuten matala- ja korkeataajuinen energia.

Ytimen löytäminen helposti ja luonnollisesti

Ytimen ja oleellisten asioiden löytäminen on ilo, jonka jälkeen on helpompi olla mukana muutosprosessissa, joka vie eteenpäin.Ydinolemuksesi on rakkaus. Tässä jaksossa saat työkaluja tarkastella asioita laajemmin ja syvemmin, pintaa syvemmältä. Tulet saamaan arvokasta tietoa myös siitä miten värit värähtelevät tuoden oikein valittuna voimaa ja parantavaa energiaa.

Työskentelyjakso, jonka aikana pääset harjoittamaan sisäistettyä tietoa käytännössä, turvallisessa valmennuksessa.

Kokemuksellinen jakso on tärkeä, sillä silloin alat toteuttaa koulutuksessa oppimiasi asioita omassa elämässäsi ja huomaat, kuinka suhtaudut kaikkeen uudella, palavalla innolla!

VOIMALLINEN NAINEN valmentajana toimiminen / koulutuksen vieminen nykyiseen ammattiisi / uuden luominen

Virittäytyäksesi korkeammille opastuksen tasoille, sinun on tärkeä aloittaa tekemään sekä toteuttamaan sitä elämässäsi. Työ tekijäänsä opettaa, silloin kun siihen on tahtoa ja innostusta. Sinussa on suunnaton määrä positiivista voimaa ja iloa, jotka odottavat löytämistään. Valmennuksen aikana saamme nämä ominaisuudet paremmin esille ja käyttöösi. Sinun tehtäväsi on tulla mukaan palava into sisälläsi, jotta saat koulutuksesta kaiken hyödyn irti.

Lähdin mukaan hakemaan uutta sisältöä ja uutta näkökulmaa ihmiselämän haasteisiin. Teen ihmissuhdetyötä ja on ollut tunne, että jotain puuttuu näistä hallussa olevista monenlaisista työmenetelmistä huolimatta. Se puuttuva palanen sitten löytyikin. Eikä se ollut kaukan! Se on tässä. Tässä kehossa, tässä hetkessä ja tässä energiakokemuksessa. Energiakokemuksessa , jonka voin itse valita. Voin valita, kuuntelenko intuitioni -sydämeni – ääntä vai porskutanko egon vallassa eteenpäin. Sydämessäni on vain oikeita vastauksia , iloa ja valoa tuovia ratkaisuja. Koulutuksen myötä sain ohjeistusta ja rohkaisua pysähtyä kuuntelemaan ja kuulemaan, mitä sisimpäni haluaa elämääni. Menetelmät on tosi helppoja ja yksinkertaisia, mutta haastavinta on pysähtyä, antaa itselle lupa kuulla ja luottaa intuition sanomaan. Maailma on täynnä monenlaisia opaskirjoja, mutta tietoisuusvalmentajakoulutuksessa oppikirjana on oma itse. Se on kaikkein kallisarvoisin ja ainutkertainen henkilökohtainen oppikirja, jonka menestystarinaan voi luottaa! Sydämen ilolla Kirsti Pyhäluoto-Keränen

Ennen koulutusta olin kuin taidemaalari, joka osasi kyllä piirtää tarkasti ja hahmotella asioita kankaalle, mutta kaikista teoksista puuttui yksi tärkein ja oleellisin asia. VÄRIT. 
Koulutuksen myötä olen saanut käyttööni niin valtavan kauniin väripaletin etten edes tiennyt sellaista olevan olemassakaan. Samalla ”tauluihini”, ajatuksiini ja tunteisiini sekä sielunmaisemiini tuli valtavasti syvyyttä, kauneutta ja iloa! Kiitos ihana Tiina! Näytit minulle aivan uuden maailman ja autoit eteenpäin, kun oma usko meinasi loppua. Olet aito timantti.
Kiittäen Tytti

Sinun sisälläsi on rakkauden ydin. Autan sinua löytämään intuitiosi ja ainutlaatuisuutesi, jotta voit tehdä sitä, mitä rakastat ja löydät runsauden aarrearkut.

Ilmoittautuminen avautuu lähiaikoina!

VOIMALLINEN NAINEN KOULU sopii loistavasti työn oheen tai voit rakentaa siitä itsellesi kokonaan uuden ammatin, jossa autat muita voimaantumaan. Saat arvokkaita avaimia, joita voit viedä heti käytäntöön.

Saat täyden tukeni, vankan ammattitaitoni ja avaimet, miten todellinen muutos tehdään.

Tahdon, että sinä rakas ihana nainen elät aidommin ja vapaammin omaa itseäsi kunnioittaen.

Koulutus on mittaamattoman arvokas:  Löydät rakkauden itseesi, rohkeuden toteuttaa sydämesi unelmat, löydät uskomattoman voiman lähteen, joka virtaa sisälläsi, olet motivoitunut ja innostunut sekä onnellinen. Saat arvokkaita avaimia esim. miten työilmapiirin muutos sujuu vaivattomasti. Näin todelliset unelmat toteutuvat niin yksilö kuin yhteisötasolla. Myös perhe-elämän ristiriidat on paljon helpompi saada sopusointuu, kun tunnistaa haasteiden ytimen.

 • Koulutuksen kesto on 8 kuukautta. 12 päämoduulia (kuvattu yllä) sisältävät mm.: opetusvideoita, visualisointiharjoituksia, tehtäviä ja harjoitteita, jotka vahvistavat intuitiotasi, luovaa voimaasi, sisäisiä aistejasi ja taitojasi sekä henkisiä työkaluja ja runsaan määrän energiatietoisuutta.
 • Koulutukseen kuuluu kysymyksiä/vastauksia livewebinaari (videovalmennus livenä) kerran kuussa! Voit kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä ja vastaan sinulle suorassa videovalmennuksessa.
 • Kurssipostit saapuvat sinulle 2 x kuukaudessa, yhteensä saat 14 kurssipostia.
 • Saat viikottain postia, josta säteilee iloa, valoa ja muutosenergiaa, sillä silloin kun ei ole kurssipostin aika, on tsemppiviestin aika minulta sinulle. Joten 24kpl innostavaa ja positiivista energiaa säteilevää sähköpostia on tulossa kohti sinua.
 • Vuorovaikutus on onnistumisen edellytys. Haluan tukea sinua ja olla vuorovaikutuksessa kanssasi, jotta voin auttaa sinua kohti parhainta lopputulosta.  Sinulla on myös ryhmän tuki, jolloin saat vertaistukea samassa koulutuksessa olevilta.
 • Valmistuttuasi saat käyttää VOIMALLINEN NAINEN VALMENTAJA nimikettä.
 • Materiaali on sinulla aina käytössäsi ja voit vapaasti palata niihin milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Ilmoittautuminen koulutukseen avautuu lähiaikoina!

VOIMALLINEN NAINEN koulutus sopii loistavasti työn oheen. Saat arvokkaita avaimia, joita voit viedä heti käytäntöön.

Seuraava verkkokoulutus alkaa tammikuussa 2018. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Saat täyden tukeni, ilolla ja rakkaudella.

Kaikkein tärkeintä on sinun oma sitoutumisesi. Oma vastuunottaminen ja palava halu oppia, pilke silmäkulmassa.

Aivan ihana ryhmä on muodostumassa! Ihmisiä, jotka haluavat tehdä muutoksen itsessään ja maailmassa. Se tapahtuu ilolla ja hyvässä energiassa.

IMOITTAUTUMINEN AVAUTUU LÄHIAIKOINA!
Ilmoittaudu tästä odotuslistalle, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon siitä, kun kurssi avautuu (et sitoudu vielä ilmoittautumaan mukaan)

Saat kaiken tämän:

 • Videoita, joissa opetan sinua rakastamaan itseäsi ja löytämään arvokkaat lahjasi, taitosi ja kykysi.
 • Tarkkaan räätälöityjä harjoituksia ja tehtäviä, jotka kaikki avaavat sydämesi tietoisuutta ja valmistavat sinua luonnollisesti sekä helpolla tavalla löytämään korkemman yhteyden rakkaudelliseen energiaan.
 • Viikottain positiivista energiaa joko koulutuspostina tai tsemppiviestinä.
 • Joka kuukausi livewebinaari, jossa voit tehdä vapaasti kysymyksiä ja vastaan sinulle suorassa livelähetyksessä.
 • Kuukausittain henkilökohtainen valmennus.
 • Rakkauden hoitavaa ja turvallista muutosenergiaa, jolloin sinun on helppo oppia ja sisäistää uutta tietoa sekä päästää irti toimimattomista malleista.
 • Olen tukenasi ja saat myös upean ryhmän ainutlaatuisen tuen.
 • Opiskelu on iloista, jolloin energioiden ymmärtäminen sekä sisäistäminen tapahtuu luonnollisesti ja vaivattomasti.
 • Kaikki oppimasi on tarkoitus viedä käytäntöön ja arkeen.
 • Sinun juuresi kasvavat jokaisen moduulin edetessä ja tiedät kuka olet ja miksi.
 • Koulutus muuttaa elämäsi suunnan ja  tukee kokonaisvaltaista kehitystäsi. Löydät elämääsi syvemmän tarkoituksen ja ymmärrät Universumin lainalaisuuksia.
 • Sinun sisäiset kykysi ja taitosi tulevat näkyviin ja upea potentiaalisi on käytössäsi.

IMOITTAUTUMINEN AVAUTUU LÄHIAIKOINA!

Ilmoittaudu tästä odotuslistalle, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon siitä, kun kurssi avautuu (et sitoudu vielä ilmoittautumaan mukaan) Haluan antaa sinulle arvokkaan lahjan, kun ilmoittaudut mukaan.

BONUS

On tulossa pian näkyviin…

EXTRABONUS

On tulossa pian näkyviin…

IMOITTAUTUMINEN AVAUTUU LÄHIAIKOINA!
Ilmoittaudu mukaan odotuslistalle, niin saat tiedon siitä, kun kurssi avautuu
(odotuslistalle liittyminen ei velvoita sinua osallistumaan koulutukseen)

Koulutus on mittaamattoman arvokas. Intuitiivisena, säteilevänä naisena osaat löytää asioiden ytimen ja muuttaa olosuhteet helposti korkeampaan taajuuteen.  Koulutuksessa on samanhenkisiä ihania naisia, jotka sydämestään haluavat tehdä muutoksen ja jotka haluavat oppia arvokkaita asioita maailman energioista.   Sinun sielusi osaa luoda ja tätä kykyä koulutuksessa vahvistetaan.

Iloisiin tapaamisiin! On paras aika tulla voimalliseksi, säteileväksi ja rohkeaksi naiseksi, joka tietää mitä tahtoo ja saa sen myös. Haluan sydämeni pohjasta auttaa sinua olemaan se Jumalatar, Kuningatar ja Valotar, joka todellisuudessa olet.

AINOASTAAN ILMOITTAUTUMALLA VARMISTAT PÄÄSYN KOULUTUKSEEN!