Vapaudu pelosta, ilolla!

Vapaudu pelosta, ilolla!

Hei ihana,

Kiitos kaikille viesteistä joita olen saanut. Olen lukenut joukon viestejä ihanilta ihmisiltä, joiden elämässä on pelkoon perustuvaa energiaa. Sydämeni palolla haluan auttaa muuttamaan tuon energian korkeampaan taajuuteen, jolloin ollaan vapaita pelosta.

Nyt on aika tehdä hymyssäsuin loppu pelosta, joka on energiaa

Useat ihmiset keskittyvät pelon vuoksi elämässään asioihin, joita eivät halua ja niin ne sitten tulevat todeksi.

VAPAUDU PELOSTA -verkkovalmennus alkaa syksyllä 2017. Tehdään yhdessä loppu peloistasi, sillä nyt jos koskaan on aika saada elää vapaana, omaa sydäntään kuunnellen ja sydämesi ihanasta lähteestä toimien. Ehdottomasti elämästä nauttien!

Hymy ja ilo neutraloivat pelkoon perustuvan energian

Maailmassa on ollut vallalla ”Hajota & Hallitse toimikunta”, joka on oivaltanut, että pelokkaita ihmisiä on helppo hallita. Meitä on ulkoapäin opetettu pienentämään itseämme ja elämään muuten kuin itseämme kuunnellen. Nyt on huikean upea aika vapautua tuosta hajota ja hallitse energiamuodosta kokonaan ja totaalisesti ulos. Olen itse pystynyt siihen ja silloin sinäkin pystyt siihen. Tämän takia saan elää vapaana pelkoon perustuvasta energiasta ja menen iltaisin nukkumaan hymyssäsuin ja herään aamulla virkeänä ja hymyillen, onnellisena uudesta päivästä.

Haluan sydämeni palolla auttaa sinua olemaan vapaa kaikesta sellaisesta, mikä estää sinua nauttimasta elämästäsi. Me pystymme ihmeisiin, eikä se ole edes ihme, vaan hyvin luonnollinen ja jopa helppo juttu. Olen auttanut valtavan määrän ihmisiä vapautumaan pelosta, joten tiedän tarkkaan, kuinka valmennan myös sinua vapautumaan pelkoon perustuvasta energiasta. Pelkoenergia tuntuu myös fyysisesti jos jonkinmoisena tuntemuksena. Huh sentään, muistan kyllä.

On aika vapauttaa myös kehosi.

Sinä et ole irrallinen muusta maailmasta etkä toisista ihanista ihmisistä. Sinussa yhdistyy mitä kauneimmalla tavalla sekä taivas että maa, muoto ja henki. Erillisyyden tunne on hajottavaa ja aivan ikivanha uskomus. 

 

 

Mitäs jos…

Sinä osaisit muuttaa pelkoenergian vapaudeksi ja osaisit parantaa sisäiset haavasi. Miten elämäsi muuttuisi?

Me molemmat tiedämme, että elämäsi muuttuisi ja pääsisit kuin lintu häkistä vapauteen. Tiedän mistä puhun ja mistä olen vapautunut ja miten ihanaa elämää nyt elän.

Valmennuksen harjoituksilla pystyt pääsemään tuosta häkistä vapaaksi, jos ja kun olet valmis tekemään tarvittavan työn ja avaamaan tuon häkin luukun kanssani ja lentämään vapauteen sekä nauttimaan elämästäsi.

On aika tehdä muutos, ilolla

Kevään kunniaksi halusin jakaa kanssasi vapauteen sopivan reseptin. Juuri niin, reseptin joka lisää heti voimaa sinussa.

Samalla haluaisin kertoa sinulle hieman lisää tietoa Vapaudu pelosta -verkkovalmennuksesta. Valmennus on tehty ilolla ja rakkaudella, joten ilon ja rakkauden voima on mukana koko valmennuksen ajan energiana kanssasi. 

Tätä metodia olen käyttänyt niiden ihmisten kanssa, jotka ovat olleet valmiit muutokseen ja vapauteen. Valmennuksen teho on huikea ja se on helppo ja yksinkertainen toteuttaa. Olemme tottuneet monimutkaiseen ohjaukseen, joten joskus yksinkertaisuus ja helppous tuntuu liian yksinkertaiselta. : )  

Kuka sinä olisit ilman ilman pelkoa, epävarmuutta ja itsesi pienentämistä?

Olet huikea ja ihana! Ja sitä sinä olet jo nyt. Valmennuksen aikana kuoritaan sinusta esiin se olennainen. Ihana Sinä!

 

Olen saanut vastaanottaa valtavasti kertomuksia siitä, miten pelko on vaikuttanut ihmisten elämässä ja siksi olen vakaasti päättänyt selättää pelkoenergian ilolla ja sydämen hymyllä. Sydämeni intohimo on luoda uudenlaisia ajatus- ja toimintamalleja maailmaan, jotka kaikki perustuvat sydämen tietoisuuteen. Haluan valmennuksessa opettaa sinua myös tiedostamaan, mikä on pelkoenergiaa, ja mikä ei, jolloin sinun on helppo tehdä oikeita valintoja elämässäsi.

Mikä se pelkoenergia oikein on ja mistä se on lähtöisin?

Pelkoon perustuva energia haluaa usein hallita ja viedä yksinkertaisesti huomion pois sydämen valosta, ilosta, rakkaudesta ja tietoisuudesta. Pelon kanssa eläessä jokainen askel on kuin kävelisi munankuorien päällä. Itse tykkään käyttää pelosta sanaa pelkömöykky, sillä se tuntuu usein tiiviiltä, kuin palata kurkussa tai kipuna vatsassa. Eli pelko tukkii energiavirtaavuuden. Silloin ei ole ollenkaan kartalla ja itsensä kuuntelu on silloin toissijaista. Tiedän totisesti mikä pelko on ja mitä on elää pelossa, enkä toivo sinun elävän siinä enää päivääkään.

Maailma tarvitsee ihmisiä, joita ei pelolla hallita.

On ihanien sydämien kukkaanpuhkeamisen aika.

 

  • Oletko jo väsynyt pienentämään itseäsi?
  • Haluatko löytää yhteyden sydämesi pulppuavaan iloon?
  • Oletko valmis uusiin ihaniin mahdollisuuksiin?
  • Oletko jo viimein valmis panostamaan itseesi, omiin unelmiisi ja omaan elämääsi?
  • Haluatko löytää uusia ihania ihmissuhteita?

Tiedän, että olet valmis, kun luet tätä artikkelia ja sinä tiedät, että haluan auttaa sinua pulppuavalla ilolla eteenpäin. En suorittaen, vaan oikeasti ilolla ja hymyssäsuin. 

Tahdon, että tunnet iloa!

Ilo on avain muutokseen. Kuka haluaa tehdä muutoksen hampaat irvessä? En ainakaan minä. : ) Rakastan iloa ja haluan tuoda ilon sinun elämääsi.

Mitä saat kun tulet mukaan valmennukseen?

Vapauden!

Opit pitämään rajasi.

Tiedät, miten löydät sinun oman tiesi.

Itsetuntemuksesi lisääntyy ja opit tuntemaan aitoa itseäsi.

Opit keskittymään iloon ja rakkauteen, jolloin ne lisääntyvät elämässäsi.

Opit rakastumaan itseesi ja elämään, jolloin nautin uudesta päivästä hymyssäsuin.

 

Valmennus sisältää

Pulppuavaa iloa ja rakkautta, jolloin jokainen kurssiposti saa sinut hymyilemään positiivisesta energiasta.

Valmennukseen sisältyy mm.

  • 60 minuutin livewebinaari (videovalmennus livenä).
  • Yksi äänitetty visualisaatio/meditaatio. Saat sähköpostiisi linkin, jonka sisältö voimistaa ja uudistaa sinua kauniilla tavalla.
  • Harjoituksia, joita saat tehdä hymyillen, jolloin ne myös tehoavat.
  • Kanavoitu, sinua vahvistava kirje enkeliltä.

Valmennus kestää 22 päivää! 

 

2017-10-27T23:21:06+00:00 |Kommentit pois päältä artikkelissa Vapaudu pelosta, ilolla!