Tiina Nurmi

Tiina Nurmi 2017-10-03T15:25:28+00:00

Tervetuloa sivuilleni!

Ilonsäde nimi tuli kauniina, kirkkaana valona ja tietona sydämeeni englanninkielisenä JOY & RAY nimenä. Ymmärsin, että nimellä tahdottiin kertoa feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapainosta.  Yhteydestä ja vuorovaikutuksesta itsensä sekä koko maailmankaikkeuden kanssa. Haastavat tilanteet johtuvat useimmiten näiden kahden polariteetin tasapainottomuudesta, siksi oli kunnia saada Ilonsäde nimi, jolloin ilon energia saa vapaana ja vapaasti kulkeutua sinne missä sitä vastaanotetaan.

Minulle ilo on rakkautta, siunausta ja oman elämänpolkuni seuraamista. Tiedän kuuntelevani sydäntäni silloin, kun ilo kuplii sisälläni. Haluan tehdä sitä, missä tunnen olevani sisäisesti sekä ulkoisesti iloinen. Pyrin tekemään valintani sekä päätökseni sen perusteella saako valintani minut hymyilemään. Ehkä juuri siksi, minulla on pilkettä silmäkulmassa : ) . Rakastan luontoa ja se on oppi- ja sanakirjani. Ihailen  puita, jotka syksyn tullen  muuttavat lehtiensä sävyn ja heijastavat niissä kauniita värejään. Puut ovat ”rohkelikkoja”. He pudottavat vanhat lehtensä, luottaen ja tietäen uusien silmukoiden syntyvän ja avautuvan kevätauringon paisteessa. Puut tietävät maan ravitsevan, auringonvalon lämmittävän, sateen antavan vettä ja tuulen kuljettavan heidän siemeniään laajemmalle ja laajemmalle. He tietävät antavansa meille kaikille pyyteetöntä energiaa ja voimaa. Viisaus on suunnattoman suuri! Luonto muuttaa muotoaan jatkuvasti.

Meillä jokaisella on syy olla täällä. Toivon, että saan auttaa sinua toteuttamaan sinun todelliset toiveesi ja unelmasi. Elämäntehtäväni on energioiden kohottaminen sekä tietoisuuden ja tiedostamisen edistäminen. Kaikkien ihmisten, asioiden, ilmiöiden ja tapahtumien taustalla vaikuttaa erityisesti sen hetkinen vallitseva energia. Jos energia ei ole omasi kaltaista, se saattaa väsyttää sinua.  Juuri siksi rakastan rakkautta ja kaikkea rakkauden energiaan liittyvää, joka minulle tarkoittaa pieniä rakastavia tekoja. Minulla on voimakas intuitio minkä vuoksi minun on helpompaa auttaa muita ihmisiä eteenpäin elämässä. Kaikki arvokas tieto on sisällämme. Tiedon tuominen näkyväksi, arjen voimavaraksi, on jokaiselle mahdollista. Vuorovaikutukselliset ihmissuhteet ja työ, jossa tuntee elävänsä, ovat hyvin tärkeitä ihmisen onnellisuudelle.

Sydäntäni erityisen lähellä on löytää kaikessa ydin, se olennainen.  Se, mikä istuu juuri sinulle ja tulee sinun tuntemuksistasi on se kaikkein tärkein. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja omaa omanlaisensa energian. Kun tunnistat oman ainutlaatuisuutesi, se avaa ikkunat ja ovet maailmaan sekä uudenlaisiin mahdollisuuksiin.

Maailma muodostuu värähtelyistä. Sinä ja minä sekä kaikki ympärillämme oleva on värähtelevää energiaa. Oma elämäntarkoitukseni on rakkaudellisen ilmapiirin luominen ja sen levittäminen eteenpäin, jokaisen omaa tahtoa kunnioittaen. Aistin ympäröiviä maailmankaikkeuden energioita ja teen yhteistyötä enkeleiden ja muiden rakkaudenvalonauttajien kanssa. Kehoni on hyvin herkkä aistimaan energioita ja erilaisia olotiloja. Lisäksi olen selvänäköinen ja -kuuloinen. Rakastan luontoa, lapsia, eläimiä ja elämän yksinkertaisuutta. Haluan jakaa oivalluksia ja ymmärrystä mm. maskuliinisen ja feminiinisen energian välisestä tasapainosta. Ihmissuhteiden ”törmäykset” johtuvat useimmiten näiden kahden energian epätasapainosta, niin työpaikoissa kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. Jo pienillä muutoksilla voidaan saada isoja muutoksia aikaan.

Rakkaus, ilo ja valo on parantavaa energiaa, voimaa, joka värähtelee tietoisuutta. Tietoisuus on läsnä kaikkialla ja sen oivaltaminen suuntaa kohti pysyvää tasapainoa. Haluan auttaa myös sinua näkemään olennaisen.  Olennaisen tunnistaminen elämässä lisää onnellisuutta, iloa ja vakautta. Onnellisena ja iloisena eläessäsi värähtelet ja ilmennät positiivista energiaa ja vedät puoleesi samankaltaista ja lisää hyvää. Kohtele itseäsi arvostaen, kunnioittaen ja rakkaudella. Tämän oivaltaminen tuo eteesi mahdollisuuksia, joissa tunnet eläväsi joka solullasi. Autan ja tuen sinua löytämään onnellisuuden, sinun lahjasi ja elämäntarkoituksesi. Kaikki kaunis on löydettävissä sinun sisältäsi. Sinun hymysi muuttaa maailmaa.

 

 

Rakkaudella
Tiina