INTUITIIVINEN

TIETOISUUSVALMENTAJA® VERKKOKOULUTUS

Elä aidommin ja vapaammin omaa itseäsi kunnioittaen.

TIETOISUUSVALMENTAJA®
-KOULUTUS ALKAA SYKSYLLÄ 2017

INTUITIIVINEN

TIETOISUUSVALMENTAJA® VERKKOKOULUTUS

Elä aidommin ja vapaammin omaa itseäsi kunnioittaen.

TIETOISUUSVALMENTAJA®
-KOULUTUS ALKAA SYKSYLLÄ 2017

Tule opiskelemaan inhimillistä herkkyyttä.

Uudenlaisille energiatietoisuuden suunnannäyttäjille!  Tietoisuus energioista mahdollistaa olemaan sekä ajatuksissaan vapaa että henkisesti vapaa toteuttamaan omaa itseään.

Nykyaikana on erityisen tärkeää tunnistaa oman sisimmän ääni, jotta on mahdollista toteuttaa omia unelmiaan. Keskittymällä energiatietoisuuteen on mahdollista päästää irti sinua rajoittavista ajatus-ja toimintamalleista. Löydät keinoja vahvistavien valintojen tekemiseen ja löydät sisäisen vapauden. Arki muuttuu sujuvammaksi ja selkeämmäksi sekä opit tunnistamaan valintojesi takana olevan energian.

Onko sinulla ajatusmaailmassasi jokin sitova ja rajoittava ajatus tai tunnetila?

Haluaisitko korkeamman tietoisuuden antaa virrata itsessäsi?

Koulutuksessa saat arvokkaita työkaluja miten yhdistyt helpolla tavalla sisinpääsi.

Saat arvokkaita avaimia ja tietoa energioista, jotka vaikuttavat sinua koskeviin päätöksiin ja valintoihin.

Opit löytämään elämäsi tarkoituksen yksinkertaisella tavalla!

Tulet löytämään ydinluonteesi, jolloin koko elämäsi suunta muuttuu korkeamman tietoisuuden virtaan.

Opit löytämään iloa tuottavat asiat elämääsi ja elämästäsi, jolloin henkinen kehityksesi kasvaa, laajenee ja syvenee.

Saat arvokasta tietoa, miten menestyt elämässä ja löydät runsauden taajuuden.

Älä anna minkään ulkopuolisten rajoittavien uskomusten olla esteenä onnelliselle elämälle.Elämälle, jossa on iloa, onnellisuutta, rakkautta ja menestystä sekä runsautta.

Tietoisuusvalmentajakoulutuksessa saat runsaasti energiatietoisuutta, helppoja sekä yksinkertaisia harjoituksia miten muutat ajatusenergiasi, käsitteet ja uskomukset sinua vahvistavaan suuntaan. Tarkoitus on antaa sinulle avaimet ihanaan elämään jossa olet matkalla kohti unelmiasi ja nautit matkan teosta sekä saat unelmiesi ammatin jossa voit auttaa myös muita löytämään aidon itsensä. Energiatietoisuus on tärkein tämän ja tulevaisuuden kyky ja taito muuttaa maailmaa inhimilliseen suuntaan, sydämellä.

Sinussa on suunnaton määrä positiivista voimaa ja iloa, jotka odottavat löytämistään. Valmennuksen aikana saamme nämä ominaisuudet paremmin esille ja käyttöösi. Sinun tehtäväsi on tulla mukaan palava into sisälläsi, jotta saat koulutuksesta kaiken hyödyn irti.

Koulutuksessa saat avaimet miten:

Syyllisyyden ja arvottomuuden tunne putoaa luonnollisesti pois.

• • •

Löydät oman sydämesi intohimon ja palon, jolloin unelmasi toteutuvat Universumin antaessa sinulle tukensa.

• • •

Olet kiitotiellä kohti haluamaasi elämää!

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tulla tietoiseksi elämäänsä vaikuttavista energioista.

Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2017. Koulutukseen sisältyy myös joka kuukausi henkilökohtainen valmennus/kanavointi. Kerran kuussa on kysymyksiä ja vastauksia webinaari ja facebookryhmä.

Jos haluat ohjata oman elämäsi energioita, löytää tasapainon sekä löytää uusia ideoita ja haluat pysyä omassa voimassasi, tämä koulutus on juuri sinulle.

Ryhmävalmennus verkon välityksellä

Tämän valmennuksen ideana on kuljettaa pieni intensiivinen ryhmä muutoksen läpi 6 kuukauden aikana. Siksi tässä verkkovalmennuksessa on tärkeää vuorovaikutuksen voima, joka mahdollistaa todellisen muutoksen. Saat itsevarmuutta, luottamuksesi omiin aisteihisi lisääntyy ja opit tuntemaan itseäsi sekä sisältä kumpuavia kykyjäsi paremmin. Tulet tietoisemmaksi energioista. Tämä valmennus on sinulle, joka haluat tiedon lähes henkilökohtaisesti verkon välityksellä juuri siellä missä olet.

Ilonsäteen tietoisuusvalmentajakoulutukseen  lähdin mukaan hakemaan uutta sisältöä ja uutta näkökulmaa ihmiselämän haasteisiin. Teen ihmissuhdetyötä ja on ollut tunne, että jotain puuttuu näistä hallussa olevista monenlaisista työmenetelmistä huolimatta. Se puuttuva palanen sitten löytyikin. Eikä se ollut kaukana ! Se on tässä. Tässä kehossa, tässä hetkessä ja tässä energiakokemuksessa. Energiakokemuksessa , jonka voin itse valita. Voin valita, kuuntelenko intuitioni -sydämeni – ääntä vai porskutanko egon vallassa eteenpäin. Sydämessäni on vain oikeita vastauksia , iloa ja valoa tuovia ratkaisuja. Koulutuksen myötä sain ohjeistusta ja rohkaisua pysähtyä kuuntelemaan ja kuulemaan, mitä sisimpäni haluaa elämääni. Menetelmät on tosi helppoja ja yksinkertaisia, mutta haastavinta on pysähtyä, antaa itselle lupa kuulla ja luottaa intuition sanomaan. Maailma on täynnä  monenlaisia opaskirjoja, mutta tietoisuusvalmentajakoulutuksessa oppikirjana on oma itse. Se on kaikkein kallisarvoisin ja ainutkertainen henkilökohtainen oppikirja, jonka menestystarinaan  voi luottaa! 

Sydämen ilolla Kirsti

Kaikki arvokas tieto on sisälläsi

Tietoisuusvalmennus on lämminhenkinen prosessi, joka kutsuu sinut tutkimusmatkalle laajempaan ja syvempään tietoisuuteen, intuitioon sekä rakkauteen itsessäsi. Tämän kautta sinun on helpompi löytää ratkaisuja elämässäsi. Voit halutessasi auttaa myös muita löytämään heidän elämäänsä uudenlaisia ratkaisuja, jotka perustuvat syvempään ja laajempaan tietoisuuteen näkymättömistä energioista.

Koulutuksessa käsiteltäviä teemoja ovat mm.:

 • Näkymättömien energioiden tiedostaminen, tuominen näkyväksi sekä ohjaaminen haluttuun suuntaan
 • Oman voiman löytäminen ja siinä pysyminen
 • Energioiden värähtelytaajuuden nostaminen
 • Unelmien manifestoiminen ilon kautta
 • Oman ajatusmaailman muuttaminen hyvinvointia tukevaan suuntaan
 • Energiakenttien ymmärtäminen, jolloin pystytään korjaamaan erilaisia häiriötekijöitä
 • Sydän- ja kehotietoisuus sekä omien aistien voimistaminen
 • Oman intuition vahvistaminen
 • Energiatukosten avaaminen
 • Ytimen löytäminen ja näkyväksi tuominen eri tilanteissa
 • Feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapaino itsessä ja muualla
 • Maadoittuminen, omien juurien löytyminen, jolloin oma paikka elämässä löytyy vaivattomasti

Koulutus sopii sinulle, jos haluat olla vapaa
tekemään mitä haluat ja jos haluat oppia:

Tunnistamaan ja ohjaamaan näkymättömiä energioita.

Tiedätkö, mitä viestejä otat telepaattisesti ja näkymättömästi vastaan? Tiesitkö, että ajatustesi laatu määrää, mitä vedät puoleesi? Värähtelyllä ja tietoisuudella on merkitystä. Tietoisena valitset parhaimman vaihtoehdon elämääsi. Tiedät myös, mikä on sinun tuntemuksesi kaikkien muiden tuntemuksien ja ajatusten joukosta. Koulutuksessa opit tunnistamaan omat ajatuksesi, pysymään omassa tilassasi sekä vahvistamaan niitä asioita elämässäsi, jotka tuottavat sinulle iloa ja onnellisuutta. Opit tekemään elämääsi helpottavia valintoja, kun tiedostat esim. energian sanojen ja kirjainten takaa. Jos haluat ohjata oman elämäsi energioita, löytää tasapainon sekä pysyä omassa voimassasi, tämä koulutus on juuri sinulle.

Vahvistamaan intuitiotasi.

Päätöksen teko on vaivatonta, kun tietoinen intuitio ohjaa sinua ja pystyt luottamaan itseesi. Tietoinen intuitio ei ole sekoittunut vallitsevaan energiaan, vaan se on sisältä tulevaa ohjausta, sydämen ääntä. Valmennuksessa opit oivaltamaan, miten sisäisiä kykyjä ja taitoja voi opetella hyödyntämään elämän eri tilanteissa. Tunnistat paremmin, mitä energiaa haluat hengittää ja missä olotilassa haluat elää.

Löytämään asioiden ytimen helposti ja vaivattomasti ilman monimutkaisia ajatusmalleja.

On tärkeä ymmärtää, minkälaisesta energiasta on kyse, ja juuri siihen koulutus tähtää. Tietoisena osaat käyttää viisauttasi itsesi sekä muiden hyväksi ilman opittuja kaavoja. Kun sydämesi on avoin, toimit korkeammasta energiasta, jolloin voit luottaa siihen, mitä tunnet ja aistit.

Tuomaan esiin oman ainutlaatuisuutesi sekä sisältä kumpuavan tietoisuutesi.

Kenelläkään toisella ei ole sinun värähtelytaajuuttasi eikä sinun ainutlaatuisuuttasi. Eikä sinun elämäsi voi olla kenenkään toisen. Koulutuksen avulla voit oppia ymmärtämään entistä syvemmin, kuka sinä todella olet ja mikä on kaiken tarkoitus. Opit oivaltamaan asioita ja elämän kokonaisuuksia energian kautta ja siten pääsemään itsekin eteenpäin oman näköiseen elämään.

Tuomaan uudenlaisia toimintamalleja maailmaan ymmärtämällä näkymätöntä energiaa.

Elämä muuttuu koko ajan nopeatempoisemmaksi ja tasapainon säilyttäminen on haastavaa. Ihmiset tarvitsevat tietoisuutta pysyäkseen omassa voimassaan, omassa hyvässä energiassaan. Koulutuksessa saat laajempaa ymmärrystä näkymättömästä energiasta, joka ympäröi jokaista. Maailmankaikkeudessa kaikki on värähtelevää, elävää ja säteilevää energiaa, jota voit oppia aistimaan ja ohjaamaan haluttuun suuntaan.

Kohottamaan värähtelytaajuutta.

Koulutuksen aikana sinulla voimistuu tieto, taito sekä kyky kohottaa värähtelytaajuutta. Opit tietämään, miten valmennat muita energiatietoisuudessa ja löydät asioiden ytimen. Kaikkea oppimaasi voit hyödyntää kaikissa ammateissa sekä elämässä yleensä, arjen ja hengen tasolla. Valmennus lisää sinun kykyjäsi nähdä, kokea, tuntea ja aistia laajemmin sekä syvemmin, jolloin ytimen löytäminen on helppoa. Osaat ratkaista ongelmia entistä kehittävämmin ja paremmin, ja sinulla on taito uudistaa toimimattomia olosuhteita.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan muutosprosessiin, jossa vain positiivinen lopputulos on mahdollinen!

Tietoisuusvalmentaja® -koulutus on ollut matka kohti omaa ydinolemusta, kohti syvempää ymmärrystä ja rakkautta kaikkea elämää kohtaan. Intuitiivisen, inspiroivan sekä sydämen ilolla vuorovaikuttavan kouluttajamme Tiinan johdatuksella olemme päässeet tutkimaan omassa elämässämme vaikuttavia energioita ja uudistamaan ajatusmaailmaamme. Syventyneen tietoisuuden ja herkistyneen intuition myötä olemme päässeet myös auttamaan muita ratkaisemaan elämänsä haasteita energiatietoisuuden kautta. Koulutukseen kuuluvien harjoitusten ja tehtävien myötä olen saanut työkaluja oman elämäni uudistamiseen kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia. Voin suositella koulutusta jokaiselle, joka haluaa oppia tarkastelemaan elämän tapahtumia syvemmin, ymmärtäen niiden taustalla vaikuttavia näkymättömiä energioita.

EMMALIINA VIIKKI

VALMENNUSOHJELMA

sinun on tärkeä olla tietoinen minkälaiseen maaperään olet rakentamassa ja millaiseen multaan olet istuttamassa uudet juuresi.

Maailmassa on kaikki tarvitsemasi energiat. Opi käyttämään kykyäsi aistia ja tunnistaa energioita.

Energiatietoisuus mahdollistaa sinulle uudenlaisen tietoisuuden- ja luovuudentason. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus luoda ja tuoda uudenlaisia näkökantoja maailmaan. Tartu tilaisuuteen saavuttaa aivan uudenlainen tietoisuudentaso, jolloin toimit laajemmasta ymmärryksestä käsin.

Valmennuksen päämoduulit

Energiatietoisuus mahdollistaa sinulle uudenlaisen tietoisuuden- ja luovuudentason. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus luoda ja tuoda uudenlaisia näkökantoja maailmaan. Tartu tilaisuuteen saavuttaa aivan uudenlainen tietoisuudentaso, jolloin toimit laajemmasta ymmärryksestä käsin.

Aloitamme matkan siitä, kuka sinä olet ja miten sinä voit.

Tietoisuus omasta kehostasi, tunteistasi, ajatuksistasi ja olotiloistasi auttaa sinua ymmärtämään muiden vaikutuksen sinuun.
Oletko huomannut, että mikäli värähtelytaajuutesi on ristiriidassa ulkoisen ja sisäisen tuntemuksesi kanssa, voit tavalla tai toisella huonosti. Entä, oletko huomioinut, että toisten ihmisten seurassa sinulla on kevyt ja iloinen olo ja toisten ihmisten lähellä energiatasosi laskee.

Tasapaino tuo elämääsi hyvinvointia, iloa ja onnellisuutta sekä valtavan mahdollisuuden luoda uutta! Aloitamme matkan siitä kuka sinä olet. Tämä mahdollistaa energioiden aistimisen ja niiden ohjaamisen viisaudella. On helpompi päästää irti vanhasta ja luoda uutta.

Etätehtävänä: sukellus sisimpään ja sieltä ulos. Etätehtävä on henkilökohtainen johon saat aina vuorovaikutuksellisen vastauksen.

Tietoinen intuitio ja tiedostaminen.

Energioiden aistiminen, vuorovaikutus ja vastaanottamisen taito
Tietoisuus energioista on välttämätön uudistuvassa maailmassa. Onko mahdollista tehdä todellisia muutoksia ilman energioiden tiedostamista? Mielestäni ei ole. Tässä jaksossa saat työkaluja, joilla opit päivittämään energiakenttäsi ja synkronoimaan sen itsellesi sopivaksi. Uudistuminen tuo vapautta ja sisältä kuplivaa iloa näkyväksi, jolloin kykysi olla tietoisuudentilassa aukeaa. Tietoisuus näkymättömästä ja näkyvästä energiasta mahdollistaa elämänmuutoksen. Sopusointu itsessäsi laajentaa käsitystäsi työympäristöstä, ihmissuhteista, elinympäristöstä ja maailmankaikkeudesta.

Etätehtävä: hyvinvoinnin ydin. Muutokseen suostuminen. Etätehtävä on henkilökohtainen, johon saat aina vuorovaikutuksellisen vastauksen.

Sydän- ja kehotietoisuus, sisäisen voiman yhteys, värähtelytaajuuden kohottaminen.

Tietoisuuden tuominen arjen tasolle

Tietoisuuden ja tiedostamisen voi tuoda arjen tasolle. Kehon viestit, intuitio, sydämestä lähtevän viisauden kuunteleminen ja siitä käsin toimiminen lisäävät iloa ja onnellisuutta. Käsittelemme feminiinisen ja maskuliinisen energian eroja ja niiden tasapainottamista. Oletko ajatellut, että koko maailma muuttuu, kun feminiininen ja maskuliininen energia on tasapainossa? Päteekö sama teoria myös työyhteisössä, ihmissuhteissa ja elämässä yleensä?

Etätehtävä: sisäisen voiman yhteys värähtelytaajuuden kohottamisessa. Sinulla on sisäinen kyky kääntyä sisimpäsi puoleen etsiessäsi vastauksia ja viisauksia. Tiedostamattoman tiedostaminen. Etätehtävä on henkilökohtainen, johon saat aina vuorovaikutuksellisen vastauksen.

Tietoisuuden virtaaminen, henkiset ja fyysiset työkalut, energiatietoisuus ja erottelykyky

Haluatko ymmärtää enemmän luonnon merkityksestä, sen vaikutuksesta itseesi ja elämään yleensä? Uusien ja uudenlaisten ajatusten, asioiden ja toimintojen luominen, on tämän jakson ydin. Värähtelytaajuuden nostaminen ja kehon kunnioitus. Käsittelemme eri energiamuotoja, kuten matala- ja korkeataajuinen energia.

Etätehtävä: tasapainoenergian luominen, oma voima, rohkeus, luottamus ja ilo. Energian aistiminen ja ohjaaminen korkeampaan taajuuteen. Etätehtävä on henkilökohtainen, johon saat aina vuorovaikutuksellisen vastauksen.

Ytimen löytäminen helposti ja luonnollisesti

Ytimen ja oleellisten asioiden löytäminen on ilo, jonka jälkeen on helpompi olla mukana muutosprosessissa, joka vie eteenpäin. Ydinolemuksesi on rakkaus. Tässä jaksossa saat työkaluja tarkastella asioita laajemmin ja syvemmin, pintaa syvemmältä.

Etätehtävä: on henkilökohtainen, jonka valmentaja antaa sinulle. Etätehtävä on henkilökohtainen, johon saat vuorovaikutuksellisen vastauksen.

Työskentelyjakso

Kokemuksellinen jakso on tärkeä, sillä silloin saat harjoittaa sisäistettyä tietoasi käytännössä, turvallisessa valmennuksessa.

Tietoisuusvalmentajana toimiminen / koulutuksen vieminen nykyiseen ammattiisi / uuden luominen

Virittäytyäksesi korkeammille opastuksen tasoille, sinun on tärkeä aloittaa tekemään sekä toteuttamaan sitä elämässäsi. Työ tekijäänsä opettaa, silloin kun siihen on tahtoa ja innostusta.

Sinussa on suunnaton määrä positiivista voimaa ja iloa, jotka odottavat löytämistään. Valmennuksen aikana saamme nämä ominaisuudet paremmin esille ja käyttöösi. Sinun tehtäväsi on tulla mukaan palava into sisälläsi, jotta saat koulutuksesta kaiken hyödyn irti.

Ilmoittautuminen verkkokoulutukseen

Tietoisuusvalmentaja® koulutus sopii loistavasti työn oheen.

Seuraava verkkokoulutus alkaa syksyllä 2017. Ilmoittautuminen on nyt avoinna.

Autan sinua sydämeni palolla löytämään oman sydämesi intohimon, jolloin henkinen kasvusi nopeutuu ja itsetuntemuksesi lisääntyy.

Faktaa

 • Verkkokoulutuksen kesto on 6 kuukautta.
 • 7 päämoduulia (kuvattu yllä):sisältävät mm. opetusvideoita,visualisointiharjoituksia, tehtäviä, harjoitteita jotka vahvistavat intuitiotasi, luovaa voimaasi, sisäisiä aistejasi ja taitojasi sekä arvokkaita henkisiä työkaluja ja runsaan määrän energiatietoisuutta.
 • Kurssipostit saapuvat sinulle 2 x kuukaudessa, yhteensä saat 12 kurssipostia.
 • Saat viikottain postia, josta säteilee iloa, valoa ja muutosenergiaa, sillä silloin kun ei ole kurssipostin aika, on tsemppiviestin aika minulta sinulle. Joten 22 kpl innostavaa sähköpostia on tulossa kohti sinua.
 • Vuorovaikutus on onnistumisen edellytys. Haluan tukea sinua ja olla vuorovaikutuksessa kanssasi, jotta voin auttaa sinua kohti parhainta lopputulosta. Sinulla on myös ryhmän tuki, jolloin saat vertaistukea samassa koulutuksessa olevilta.
 • Valmennukseen sisältyy lisäksi joka kuukausi livewebinaari (livelähetys) jossa voit kysyä mitä vain ja vastaan suorassa lähetyksessä.
 • Valmistuttuasi saat käyttää rekisteröityä Tietoisuusvalmentaja® – nimikettä. Tämä tarkoittaa, että olet tehnyt koulutuksen tehtävät ja harjoitukset sekä suorittanut opinnäytetyön.
 • Materiaali on sinulla aina käytössäsi ja voit vapaasti palata niihin milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii.
 • Hinta vain 1199€ . Koulutuksen voi maksaa kuukausittain.

Seuraava verkkovalmennus alkaa syksyllä 2017. Ilmoittautuminen on NYT avoinna!

Tietoisuusvalmentaja® tuo näkymättömän energiamaailman tietoisuuteen ja näkyväksi, jolloin suunnanmuutos sekä rakenteiden uusiminen on mahdollista. Sinussa on suunnaton määrä positiivista voimaa ja iloa, jotka odottavat löytämistään. Valmennuksen aikana saamme nämä ominaisuudet paremmin esille ja käyttöösi. Kaikkein tärkeintä on sinun oma sitoutumisesi koulutukseen. Oma vastuunottaminen ja palava halu oppia sekä tunnistaa energioita, pilke silmäkulmassa. 🙂

IMOITTAUTUMINEN ON NYT AVOINNA. OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT MUKAAN KOULUTUKSEEN!

Saat tukea.

Tuen kasvumatkaasi erilaisilla harjoitteilla, kuten tietoisen intuitiosi vahvistamis- ja hengitysharjoituksilla sekä henkilökohtaisesti tapahtuvalla ohjauksella.

Koulutuksen sisällöstä vastaa henkinen opettaja ja koulutuksen kehittäjä, tietoisuusvalmentaja® sekä kouluttaja Tiina Nurmi.

Olen positiivinen ilonlähettiläs, selvätietoinen ja –tuntoinen sekä -näköinen ja vuosia olen auttanut muita ihmisiä kohottamaan värähde- ja tietoisuustasoja erilaisin lempein menetelmin yksilö ja ryhmätasolla. Ilo, valo ja rakkaus sekä luovuuden voima viitoittavat tietäni ja näitä energioita haluan ohjata jokaisen löytämään itsessään.

Suosittelen koulutusta jokaiselle, joka haluaa ja on valmis muutokseen.Tietoisuusvalmentaja® koulutus sopii myös erinomaisesti työhyvinvoinnin kehittämiseksi. Koulutus avasi ymmärrystäni maskuliinisesta ja feminiinisestä energiasta ja toi uusia oivalluksia miten löydän itsestäni rohkeutta ja tulen näkyvämmäksi omassa elämässäni.

TONY BROBERG

Verkkokurssi on toiminut loistavasti. Tämä koulutus ylitti odotukseni. Olet ihana ohjaaja, olet vuorovaikutuksessa ja annat runsaasti rahan edestä, moninverroin enemmän kuin edes osasin odottaa. Koulutuspostit ja tsemppiviestit olivat niitä, joita odotin innolla. Suosittelen ehdottomasti koulutusta kaikille. Koulutus on täynnä tietoa, josta voi ammentaa kaikkiin elämänalueisiin energiaa.

Anneli

BONUS

Saat rakkauden hoitavaa muutosenergiaa jokaisessa livewebinaarissa.

EXTRABONUS

Saat kerran kuussa henkilökohtaisen kanavoinnin!

Tämä koulutus on uudenajan koulutus, jossa muutos tapahtuu luonnollisesti ja hymyssäsuin rakkauden energialla.

Koulutus auttaa sinua näkemään, tuntemaan ja aistimaan ympärilläsi olevan energiamaailman selkeämmin. Ymmärrät miten uskomusjärjestelmä, vallitsevat ajatusmallit sekä tavat toimia ovat vaikuttaneet elämääsi. Sydämeni asia on saada sinut tuntemaan itsesi, ajatuksesi ja omat sisäiset voimasi tietoisuuteesi asti. Vahvistamalla sisäistä valoasi kykysi vaikuttaa ympäristöön vahvistuu.

Saat kaiken tämän ja paljon muuta:

 • Viikottain positiivista energiaa joko koulutuspostina tai tsemppiviestinä.
 • Joka kuukausi pidetään webinaari, jossa voit tehdä vapaasti kysymyksiä ja vastaan sinulle suorassa livelähetyksessä.
 • Kuukausittain henkilökohtaisen kanavoinnin/tietoisuusvalmennuksen.
 • Rakkauden hoitavaa muutosenergiaa, jolloin sinun on helppo oppia ja sisäistää uutta tietoa.
 • Sinun sisäiset kykysi ja taitosi tulevat näkyväksi ja osaat hyödyntää niitä.
 • Energiatietoisuus on tie positiiviseen muutokseen niin yksilö kuin yhteisötasolla.
 • Osaat löytää myös työyhteisössä ristiriitojen ytimen.
 • Ryhmän ainutlaatuisen tuen sekä jo tietoisuusvalmentajaksi valmistuneiden tukiverkon.
 • Positiivista energiaa, opiskelu on iloista.

Tämä koulutus on tehty sydämen tietoisuudella ja rakkaudella, jolloin jokainen koulutusmoduuli värähtelee korkeaa energiaa. Sanojen,harjoitusten ja tehtävien takana on puhdas ilo ja rakkauden energia.

ILMOITTAUTUMINEN ON NYT AVOINNA. OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT MUKAAN!

Huom. jos tilaaminen verkkokaupan kautta ei onnistu, ilmoittaudu Tietoisuusvalmentaja® -lähikoulutukseen soittamalla Tiinalle 050 5697060 tai laittamalla viestiä tiina@ilonsade.com.

Koulutus on mittaamattoman arvokas, joten toivon koulutukseen henkilöitä, jotka sydämestään haluavat tehdä muutoksen. Ja jotka haluavat oppia arvokkaita asioita maailman energioista sekä siitä, miten maailmaa muutetaan inhimilliseen suuntaan. Ymmärrys siitä, miten todelliset unelmat ja runsaus toteutetaan, tapahtuu energiatietoisuuden kautta.

Iloisiin tapaamisiin!

”Tietoisuus on läsnäoloa. Läsnäolo on rakkautta. Rakkaus on tietoista.”

Tietoisuusvalmentaja® verkkokoulutuksen ja lähikoulutuksen erot:

Lähikoulutuksessa saat ”kädestä pitäen” hyvin yksilöllistä opetusta. Koulutukseen sisältyy 8 lähiopetuspäivää. Intensiivisen ja mukaansatempaavan päivän pituus on noin 7 tuntia. Lähiopetus alkaa kahden päivän koulutuksella ja jatkuu sen jälkeen kerran kuussa, pääosin viikonloppuisin.

Lähikoulutuksessa saat myös henkilökohtaista perusopetusta korkeammasta tietoisuudesta. Tiedemiehet ovat kautta aikojen ammentaneet tietoa korkeammasta lähteestä. Miksi siis et sinäkin tekisi niin?

Lähikoulutuksessa saat harjoitusta energioiden tuntemisesta käytännössä sekä opastusta intuitiiviseen luomiseen. Tiedä vaikka innostuisit uudistamaan jonkin sinulle tärkeän osa-alueen työelämässä tai innostut tekemään luovuuden inspiraatiossa jotain aivan uutta. Lähikoulutus sisältää 8 intensiivistä koulutuspäivää, jolloin myös ryhmän tuki on läsnä.

Lähikoulutuksessa saat kurssin jälkeen käyttää rekisteröityä Tietoisuusvalmentaja nimikettä. Verkkokoulutuksen jälkeen tämä on myös mahdollista erillisen opinnäytetyön jälkeen.

AINOASTAAN ILMOITTAUTUMALLA VARMISTAT PÄÄSYN KOULUTUKSEEN!