SYDÄNLIHAKSENI MUUTTUI VASTASYNTYNEEKSI

SYDÄNLIHAKSENI MUUTTUI VASTASYNTYNEEKSI

Tänä kesänä olen saanut kokea valtavan ja ihanan transformaation sydänlihastulehduksen merkeissä. Kuulostaako hassulta? Sitä se oikeasti on ollut. Kerron Sinulle pähkinänkuoressa tähänastiset kokemukseni, tuntemukseni ja aistimukseni. Ennen kaikkea ihmeelliset ja taivaalliset kokemukseni arjen käsittämättömästä sujumisesta, vaikka itse olen ollut täysin fyysisessä lepotilassa.

Tiistaina 18.3.2014 menin nukkumaan elämänvoimaisena ja täysin tietämättömänä mitä seuraava päivä tuo tullessaan. Keskiviikkoaamuna, 19.3.2014 heräsin siihen, että kehoani särki, se painoi tonnikaupalla, niveleni huusivat apua ja erityisesti vasen käteni ja rintani olivat oudon särkevät. Puhelimen sain nostettua kahdella kädellä. Siinä sitten ihmettelin sekä pojalleni, nelijalkaiselle pikkutytölleni että itselleni outoa särkevää ja raskasta oloani.

Kolme päivää olin aikalailla täydessä lepotilassa miettien miten neljäntenä päivänä pääsisin kouluttamaan. Varasuunnitelma oli, vaan se myös meni, joten kolmannen päivän iltana antauduin olemisentilaan, luottaen korkeimpaan voimaan kaiken järjestyvän parhain päin. Olemisen tila kannatti, sillä viikonlopun koulutuspäivät sujuivat loistavasti.

Seuraavien viikkojen aikana olin kyllä tolpillani, vaikka väsymys hiipi kehooni kuin pantteri. Tein asuntokaupat ja aloin onnellisena uudesta kodistamme, pakkaamaan tavaroitamme. Kehoni väsyi yhä nopeammin ja sydämessäni alkoi muljahtelu sekä kipu. Ihanat ja pitkät aamulenkit nelijalkaisen pikkutyttöni kanssa muuttuivat lyhyemmiksi, mäet tulivat liian raskaiksi kävellä, joten ne vaihtuivat helposti käveltäviin reitteihin. Lopulta olimme vain merenrannassa. Minulta jäi kaikki pakkaaminen ja lopulta löysin itseni lääkärin luota, joka passitti minut sairaalaan diagnoosina sydänlihastulehdus. Siitä enemmän myöhemmin.

Ensimmäisen viikon aikana alkoi voimakas transformaatio. Kun ystäväni tarjosivat apuaan, vastasin heti että saa tulla! Olin siis avautunut ottamaan vastaan aivan uudenlaisella tasolla. Ymmärsin että on kysymys paljon isommista asioista kuin fyysisestä vaivasta. Sain myös ystäviltäni vahvaa ja iloista tukea siihen ajatukseen. Päivä päivältä sain kokea kuinka näkyvien ja näkymättömien piiri apua ja tukea antavia ystäviä vain laajeni laajenemistaan.

Nauroin ystävieni kanssa hillittömästi. Pidin kipeää ja muljahtelevaa sydäntäni molemmin käsin kiinni, aivan kuin se olisi pudota ja nauroin. Sisältä pursuava ilo oli niin voimakasta, että se peittosi kaiken muun alleen.

Minulla on hassu ja hauska tapa kysellä kehoni eri osilta mitä heille kuuluu. Ja niin tein tälläkin kertaa. Pidin kämmeneni sydämeni päällä ja kysyin mitä hän halusi kertoa? ”En jaksa enää kuunnella enkä palvella matalaa, tiivistä egoenergiaa, haluan olla ja elää vain ja ainoastaan rakkaudentilassa”. Näin myös kuvana miten tämä fyysinen kehoni nostettiin kauniisti ylös. Kehoni lepäsi kuin valtavalla kämmenellä ja nousi kirkkaaseen, lämpimään valoon. Alas maan päälle jäi fyysisen kehoni kokoinen valokeho.

Seuraavalla viikolla sydämeni herkistyi herkistymistään. Sen rakenne ja muoto muuttui. Symbolisesti voin sanoa, että sydämeni muuttui pieneksi vauvaksi, joka kykeni elämään maan päällä ainoastaan aidossa rakkaudessa. En kyennyt enää ottamaan vastaan kuin iloa, valoa ja rakkautta. Laitoin puhelimeni äänettömälle, sillä en pystynyt edes lukemaan viestejä, joissa oli egoenergia vallitsevana.

Jos pieni ”vauvani” koki jotain muuta kuin rakkautta, se repi fyysisesti sydäntäni. Jouduin tyynnyttämään sitä kuin pientä lasta. Sydämeni oli kuin vastasyntynyt vailla lämmöstä lähtevää suojaa. Se muljahteli kiivaasti ja sitä sattui, jollen pysynyt rakkaudentilassa. Rakkaudentilassa pysyminen on tuonut sydämelleni hiljalleen lämpövaipan. Ihminen joka etsii omaa sisäistä lastaan, hänen olisi hyvä löytää oman fyysisen sydämensä.

Seuraavissa blogeissa tulen kertomaan kuinka uskomattomalla tavalla kaikki käytännön asiat ovat järjestyneet. Muutto, koiran ulkoiluttaminen, fyysinen ravitseminen jne.

Siihen asti haleja kaikille!

2015-02-03T14:18:20+00:00 |Kommentit pois päältä artikkelissa SYDÄNLIHAKSENI MUUTTUI VASTASYNTYNEEKSI