Kuinka pysyt omassa hyvässä olotilassasi?

Kuinka pysyt omassa hyvässä olotilassasi?

Hei,

Onko sinulla ollut vaikeuksia pysyä omassa hyvässä olotilassasi? Tuntuuko sinusta, että asioita unohtuu etkä oikein pysty keskittymään samoin tavoin kuin aikaisemmin?

Jos näin on, oletko muistanut levätä ja kuunnella kehosi tuntemuksia ja viestejä?

Kehosi viestii sinulle

Kehosi on upea instrumentti, jota todella kannattaa kuunnella. Kehosi on saattanut reagoida myös maailman energioihin ja fiiliksiin, sillä energiat ovat olleet hiukan ”mullinmallin” (huolta, pelkoa, vihaa yms.). Tasapaino tulee kyllä löytymään, kunhan muistamme kuunnella itseämme ja luottaa omiin tuntemuksiimme.

Tiedätkö, miten sinun on helpompi pysyä omassa hyvässä tilassasi? Miksi on tärkeää oppia tunnistaa oma energia ja miksi on tärkeä olla positiivisessa vireessä?

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää.

Kun sydämesi ja kehosi voivat hyvin, sinä voit 
hyvin!

Tässä sinulle toimivia vinkkejä miten opit pysymään omassa positiivisessa olotilassasi paremmin.
Jos olosi ei tunnu oikein omaltasi, olet saattanut eläytyä ympärilläsi olevan energiaan.
Tee silloin muutama tärkeä kysymys itsellesi:

1. Kysy itseltäsi onko olotila sinun omasi? Luota omaan vastaukseesi.

Joskus käy niin, että eläydymme jonkun toisen olotilaan. Itselläni on käynyt niin, tunsin muiden väsymyksiä, kiputiloja ja päänsärkyjä itsessäni. Onneksi opin kuuntelemaan kehoni viestejä ja kuuntelemaan sydämeni viisautta sekä tiedostamaan omat tuntemukseni kaikkien muiden tuntemuksista. Jokainen oppii ja se on ihana asia!

2. Yksi kysymys on ylitse muiden, TOTTA VAI TARUA?

Totta vai tarua kysymyksellä voit helposti todentaa itsellesi, onko jokin sinulle itsellesi totta vai onko se sinulle tarua. Rakastan tätä totta vai tarua kysymystä ja käytän sitä edelleen omassa elämässäni. Samalla vahvistan luottamusta omaan sisäiseen vastaukseeni.

3. Jos olotilasi ei tunnu omaltasi, voit kiittää ja pyytää saada tuntea oman olotilasi esim. näin: Kiitos, että saan tuntea vain ja ainoastaan oman olotilani.

Kaikkialla maailmankaikkeudessa kunnioitetaan sydämen pyyntöä. Harjoittele tätä päivittäin tai aina kun sinusta tuntuu siltä, että et ole oikein oma itsesi. Näin opit askel askeleelta myös tunnistamaan sinun oman energiasi ja värähtelytaajuutesi.

Visualisoi

Visualisointi on huikea voimavara, jota kannattaa harjoittaa säännöllisesti. Visualisointi on meissä kaikissa sisäänrakennettu luonnollinen voima. Se on sydämen, ajatusten sekä mielikuvien käyttämistä tietoisesti.

Kaikki on energiaa, joten myös ajatukset, tunteet ja mielikuvat luovat energiaa. Voit visualisoinnin avulla luoda uudenlaisen suunnan elämääsi, jolloin sinun on myös helpompi seurata tuota luomaasi myös arjessa toimimalla.

Kun ajatuksesi ja tunteesi sekä mielikuvat muuttuvat, sinun elämäsi saa uuden suunnan. Maailmankaikkeus on rajaton, joten sinä itse voit valita omat ajatuksesi (ne ovat sinun omaisuuttasi). Voit valita juuri ne, jotka voimistavat hyvää oloasi sekä tuovat sinulle iloa sekä hyvinvointia.

Voit visualisoida ympärillesi esim.ovaalin muotoisen valovaipan. Voit ajatella myös, että se laskeutuu Ylhäältä alaspäin, pehmeällä ja kauniilla tavalla ympärillesi suojaten sinua matalasti värähtelevältä energialta.

Voit nähdä sielusi silmin valon laskeutuvan yllesi. Valovaipan energia tuntuu pehmeältä ja lempeältä. Voit aina visualisoida itsesi ympärille vaikka kauniin vaaleanpunaisen ruusutarhan. Muista, että sinulla itselläsi on valta valita se, mikä tuntuu sinusta itseltäsi parhaimmalta.

Tämä suojaus on ainoastaan siksi, että opit tunnistamaan rauhassa oman energiasi.

Hymyile

Hymyile, hymyile ja hymyile, vaikka tuntuisi miltä. Hymyile sen tähden, että sinun oma olotilasi helpottuu.

Usko pois, hymysi muuttaa maailmaa!

Hymysi ja huumori muuttavat energioita korkeampi taajuiseksi. Ne neutraloivat tiiviin energian, kuten ärtymyksen ja vihaisuuden. Lihaksesi rentoutuvat, ajatuksesi kirkastuvat, sinun sisäinen voimasi vahvistuu ja luottamuksesi sydämesi pulppuavaan iloon lisääntyy. Ilo on sydämen ja enkelten kieltä, joten kuulet paremmin myös enkelten kuiskaukset.

Ympäröi itsesi vuorovaikutus energialla

Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka aidosti rakastavat ja kannustavat sinua. Vuorovaikutus on tärkeää, jotta tasapainotila säilyy. Jos sinulla on taipumusta olla vain antajana tai kuuntelijana, niin pysähdy ja kuulostele itsessäsi onko se sinulle parhain ratkaisu.

On tärkeää oppia pitämään omat rakkaudelliset rajasi.

 

2017-10-27T23:25:48+00:00 |Kommentit pois päältä artikkelissa Kuinka pysyt omassa hyvässä olotilassasi?