Muutos on HELPPO ja ILOINEN asia…

Muutos on HELPPO ja ILOINEN asia…

 

Oletko etsinyt elämäntarkoitustasi? Miettinyt mikä on kohtalosi? Kuka sinä olet? Mitä sinä haluaisit oikeasti tehdä ja missä olla?

Näitä kysymyksiä miettii päivittäin valtavan iso joukko ihmisiä. Maailman erikoinen tilanne vaikuttaa myös epämääräisenä olotilana ja luottamuspulana omiin tuntemuksiin.

TOIMIVAT TYÖKALUT

Omassa elämässäni olen kokenut erittäin toimivaksi muutaman hyvin yksinkertaisen menetelmän. Ethän kuitenkaan anna yksinkertaisuuden hämätä, sillä nämä menetelmät ovat todella hyvin voimakkaita ja tasapainottavia.

Usein etsimme lohtua itsemme ulkopuolelta, vaan juttu onkin siinä, että kaikki onkin sisäpuolellamme. Ihan totta, työkalupakkimme on sisällämme. Sieltä löytyy jos johonkin remonttiin työkalut. 

REMONTTIVÄLINEET

  • Sisäiset siveltimet ja maalit löytyvät sisältämme. Mikäli ajatuksemme kaipaavat iloa, voimme löytää positiivisen taajuuden katselemalla lintua taivaalla, olemalla luonnossa, kuuntelemalla kaunista musiikkia, katselemalla eri värejä, ajattelemalla iloa. Ajatuksemme todella muokkavat elämäämme, siksi on hyvä löytää ihanat sävyt ajatuksiimme.

 

  • Tietoinen hengittäminen luo tasapainoa. Maailmankaikkeudessa on ääretön määrä energiaa, josta on mahdollisuus valita se itselle parhain energia. Rakkauden, ilon ja valon hengittäminen tuo samankaltaista energiaa monin verroin takaisin. Rakkauden hengittäminen tapahtuu samoin tavoin kuin hengittäminen normaalisti, ainoa ja tärkein muutos on se, että valitsee hengitysenergiakseen rakkauden.

 

  • Meillä on ihanat jalat, jotka vievät meitä sinne minne haluamme. On hyvä olla tietoisesti maan päällä, kosketuksissa maan, mullan, ruohon, lumen ja hiekan kanssa.

 

  • Joskus me kaikki haluamme extrarakkautta ja silloin voimme kietoa hymyssäsuin omat kätemme ympärillemme ja nauttia rakkaudesta itseämme kohtaan.

 

SYY MONIIN KYSYMYKSIIN

Tässä hieman lisää ymmärrystä siihen, miksi olemme tällä hetkellä kysymysmerkkinä itse kukin.

Ympäri maailmaa rakkaudenvaloauttajia kutsutaan, ilolla, huomioimaan valo ja valon ääretön merkitys omassa elämässä sekä maailmassa. Olemme nousemassa värähtelytaajuudessa ns. kristalliseen aikaan, missä kaikki on läpinäkyvää.

Kuljemme tällä hetkellä ikään kuin sateenkaarisiltaa pitkin, jotta sateenkaaresta tulevat puhtaat sävyt voivat kulkeutuvat kokonaisvaltaisesti kehoomme.

Puhtaiden sävyjen on tarkoitus muuttaa ajatuksemme, tunteemme ja fyysinen kehomme korkeampaan värähtelevään taajuuteen. Olemme luomassa inhimillisempää maailmaa ja lisäämässä rakkautta itseämme kohtaan.

PULPPUAVA ILO

Pulppuava ilo on avain muutosprosessissa. Ilo on kultainen avain. Sen sointu kulkeutuu kaikkialle, se herättää sielun laajenemaan, se herättää hymyn kulkemaan hymystä hymyyn.
Kaikki on yksinkertaista ja luonnollista. <3 <3 <3
Avain muutokseen on annettuja jo aikojen alussa meille jokaiselle. Se on syntymälahjamme.

Paras mahdollinen työkalupakki on meissä itsessämme

1. Hengitys, sen taajuuden ja energian voimme itse valita Universumin äärettömästä rakkaudesta.

2. Hymy on aina matkassa mukana, otamme sen vain päivittäiseen käyttöömme.

3. Ilo löytyy sydämestä. Sydän haluaa pulputa iloa, jolloin se tuntee elävänsä.

4. Äiti maa on aina jalkojemme alla, jokaisella askeleella. Se millaisin ajatuksin ja tuntein olemme, vaikuttaa maan hyvinvointiin aivan samoin tavoin kuin meihin vaikuttaa tai on vaikuttanut muiden tunteet ja ajatukset.

5. Luonto, sanaton sen viisaudesta ja lempeästä rakkaudesta. Taajuutemme noustessa ymmärrämme sekä sisäistämme miten valtava rakkauspakkaus luonto oikeasti on. Antamalla rakkautta luontoon, se lähettää juuri meille sopivaa energiaa moninverroin takaisin. 

6. Jokaisessa solussamme on tietoisuus, jota jalostamme tällä matkalla. Tietoisuuteen jossa ei ole minää, jossa kaikki on yhtä omana yksilönä. Yksilöllisyyden löytäminen on nro 1.

7. Ihanaa Olla Minä lause on täynnä kiitollisuutta maailmankaikkeutta kohtaan. Se pursuaa ääretöntä rakkautta. Se uudistaa kaiken kirkkaudellaan ja onnellisuudellaan.

8. Ilo saada tehdä. Ilo saada olla. Ilo toteuttaa omat unelmat. Ilo nauttia elämästä. Ilo oppia uutta ja uudistua muutoksen mukana. Ilo luoda uutta…. Ilo olla olemassa.

 

MIKÄ NYT ON TÄRKEÄÄ

Tiedostaa kuka on?
Oppia ymmärtämään minkä laatuinen on oma energia ja sen värähtelevä taajuus?

Löytää sydämen intohimo  ja palo, jotta omat unelmat voivat toteutua.
Tiedostaa kuinka omaa ainutlaatuisuutta voi ilmentää maan päällä, sillä aivan jokainen on arvokas. Miksi muuten meillä olisi omanlainen taajuutemme, sävymme ja laatumme?

 

ELEMENTEISTÄ UUSIN TUTTAVUUS ON ENERGIA

Elementit, jotka tunnemme ovat ilma, vesi, tuli ja maa. Nämä ovat meille jo tuttuja elementtejä. Eetteri/energia on jäänyt tuntemattomaksi.

Meidän jokaiseen elämään vaikuttaa energia kaiken takana. Jotta oma ydinolemus löytyy, on tunnistettava oma energia ja sen taajuus. Silloin on vapaa valitsemaan omasta tietoisuudesta käsin ja tekemään päätökset ja valinnat suoraan sydämestä.

Energiatuntemus on tärkeä avain löytää kokonaisuus ja se on oleellinen avain kaikkiin kysymyksiin.
Meitä on pystytty ohjaamaan energioiden kautta: Ajatuksiamme ja  tunteitamme sekä valintoja, joita olemme tehneet.

Siksi energioiden tunnistaminen on äärettömän tärkeää. On tärkeää oppia tunnistamaan mikä on kaiken takana oleva lähde.

Jos valitset esim. kirjan, laita kirjan päälle kätesi ja kuuntele itsessäsi onko kirjan energia sinulle sopivaa taajuutta. Tai jos valitset kurssia, kuuntele onko kurssin lähde rakkaudesta. Vain aidosta rakkaudesta lähtevä taajuus on kaikkien hyvinvointia lisäävää.

SYDÄMEN AVOIMUUS

Sydämen avoimuudella on valtava merkitys. Mitä avoimempi sydän sen helpompi on tunnistaa energiat kaiken takaa.

Tietoisuus eri energioista ja niiden vaikutuksista on äärettömän tärkeää, jotta voimme auttaa ensin itseämme löytämään oman ytimen ja sen jälkeen voimme auttaa muita tunnistamaan jälleen itsensä, sydämen olemassaolon ja sielun valon tästä maailman energiaviidakosta.

Kuuntele sydäntäsi, sillä sieltä lähtee syvimmät toiveesi.

KAIKKI ON YKSINKERTAISTA JA HELPPOA

Omaa sydäntään ei ole lainkaan vaikea kuunnella. Siitä on tehty ainostaan monimutkaista, jotta se tuntuisi vaikealta, (pelokasta ihmistä on helppo hallita). Sydämessä ei asu pelkoa, siellä asuu luottamus ja ilo.

 

USKO ITSEESI

Usko itseesi. Meille on uskoteltu, että itseensä uskominen olisi vaikeaa. Miksi? Juuri samasta syystä kuin sydämen kuunteleminen, eli meitä on helpompi hallita, kun emme usko itseemme.

Jokaisessa solussamme on tietoisuus. Tästä olen 100% varma. Itseluottamuksemme kasvaa kohisten, kun siihen antaa luvan, ilolla.

JOKAINEN MUUTOS ON MUKAVAA JA PYSYVÄÄ, KUN SEN TEKEE ILOLLA!

Sydämen pulppuava ilo on voimakasta energiaa. Se pitää molemmat jalat maassa, riippumatta muiden energioista.

Haluatko oppia enemmän? Haluatko oppia tiedostamaan omat kykysi ja lahjasi sekä löytää valon ammatti, joka tulee olemaan avainasemassa maailman muutoksia tehtäessä?

Kuuntele sydäntäsi, tule mukaan uudistamaan ajatus- ja toimintatapoja maailmaan. Tietoisuusvalmentajakoulutus® on rakkaudenvaloauttajien kanssa jatkuvaa yhteistyötä. Se sisältää valtavan määrän energia- ja sydäntietoisuutta, iloa ja positiivista muutosenergiaa.

 
Maailma tarvitsee ihmisiä, jotka löytävät sydämen tien ja osaavat ohjata kauniilla tavalla myös muita eteenpäin. 
On Ihanaa Olla Minä – kiitos kaikille kaikkialla! 

Tässä linkki koulutukseen Tietoisuusvalmentajakoulutus  

Olisi ihana nähdä sinut koulutuksessa!

Koulutus on myös verkkokoulutuksena

Haluatko tulla korkeavärähteiseen tiimiin mukaan? Perustin Pulppuavan ilon ja sielun valon siksi, että siellä saat latautua ilossa ja valossa. Siellä keskitymme positiiviseen energiaan, hymyssäsuin.

Pulppuava ilo ja sielun valo      Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

 

 

2017-10-27T23:27:27+00:00 |Kommentit pois päältä artikkelissa Muutos on HELPPO ja ILOINEN asia…