Miksi olemme hukanneet taianomaisuuden elämästämme?

Miksi olemme hukanneet taianomaisuuden elämästämme?

Miten voit löytää taikavoimasi?

Syksy vilahti viimein ohitse ja uusi ihana kuukausi alkoi, jota kutsun taikakuukaudeksi. Voisi jopa sanoa, että ajan voi jakaa aikaan ennen joulukuuta ja aikaan joulukuun jälkeen, niin leijaileva, juureton ja haastava ajanjakso oli valtaosalla ihmisistä. Ilmassa oli väsymystä, ilottomuutta, turtuneisuutta, haluttomuutta ja kaikkein eniten juurettomuutta. Ikään kuin oma paikka oli ja on hukassa.

Mistä ihmeestä tämä juurettomuus kumpusi?

Tuntuuko sinusta siltä, että tämä ajanjakso laittoi todenteolla miettimään mitä haluat ja mitä et enää halua elämääsi? 

Meillä jokaisella oli ja on aika irrottautua maaperästä jossa ei ole enää hyvä olla. Tämä ei tarkoita sitä, että heti pitää vaihtaa työpaikkaa, ihmissuhdetta, kotia tms. vaikka juuri näitä tapahtumia oli tässä ajanjaksossa roppakaupalla. Omassa elämässäni muutin toiseen paikkaan ja tein paljon muitakin muutoksia kevyempään ja onnellisimpaan maaperään. Haluan, että valinnoistani kasvaa ihania hedelmiä, jotka ravitsevat ja voimistavat minua ja perhettäni entisestään. Haluan tehdä itselleni parhaimpia valintoja, jotta olen täydessä potentiaalissa tukemassa sinua ja auttamassa sinua eteenpäin, ilolla ja elämän suurimmalla voimalla, rakkaudesta lähtevällä taianomaisuudella.

On ihana elää elämää jossa tapahtuu kauniita asioita ja joista osaa ja haluaa olla kiitollinen.

Mitä rutiininomainen elämäntapa tekee elämälle?

Rutiininomaisuus vie meidän pois maailmasta jossa tapahtuu ihmeitä. Elämän suorittaminen on yksi tapa unohtaa taianomaisuus, sillä se muodostaa ympärillemme tietynlaisen tiiliseinän, johon ei mahdu luottamusta tai rentoutta. Entä sitten itsensä arvosteleminen, olisi pitänyt sitä ja tätä – vie mehut keneltä tahansa! Tämä ajatus vie aina pois tästä hetkestä, koska menneisyys -energia valtaa tilaa. Kaikki nämä ovat suurimmalle osalle meistä tuttuja kokemuksia, eikö vain?

Onko sinulla taipumusta toimia totutulla, turvallisen tuntuisella tavalla? Kysymyksessä on useimmiten vain vaistonvarainen tapa reagoida samoin tavoin. Joskus ajatus muutoksesta saattaa tuoda esiin turvattomuutta. Juuri siksi taianomaisuuden löytäminen omasta itsestään on tärkeää, jotta uskaltaa nauttia elämästä luottavaisena ja rentona.

Jos haluat kokea taianomaisuutta elämässäsi, sinun olisi tärkeä oppia näkemään se nyt.

Asiakkaanani oli hyvin hento keijumainen nainen, jonka ex-puoliso oli ns. narsisti. Nainen oli peloteltu pelkäämään ja se näkyi hänen elämässään. Hän koki jatkuvaa riittämättömyyden tunnetta, turvattomuutta ja ilottomuutta. Hän oli oppinut suorittamaan elämäänsä, jotta olisi edes jonkin verran riittävä. Hän oli järjestänyt itselleen lähes minuuttiaikataulun, jotta hänen ei tarvinnut ajatella muuta kuin työtään. Tämä ihana nainen kävi luonani muutaman kerran ja osallistui Ihanaa Olla Minä, 10 päivän valmennukseeni. Mitä hänelle tapahtui? Pelokkaasta perhosen toukasta kuoriutui ihana nainen. Tuo ihana nainen ei ollut enää toisen tekemä tuote, vaan hän löysi itsensä, sen kuka hän on.  Hän oivalsi taianomaisuuden voiman ja miten hän sen avulla voi vaikuttaa ratkaisevasti omaan elämäänsä. Rakkauteen omaa itseään kohtaan. Hän löysi sisältää taikavoimansa. Haluan tällä tarinalla kertoa sinulle sisäisestä voimasta, jonka avulla elämä voi muuttua ja aivan uudenlaiseen ulottuvuuteen.

Taianomaisuus ei tunne rajoja. Sen voima on ääretön ja sen energiataajuus on hyvin korkeaa sekä rakkaudellista, jolloin samankaltainen energia löytää sen.

Tiedätkö, nyt tuo ihana nainen elää upeassa parisuhteessa, onnellisena, ilman pelkoa. Hän laittaa jokaisena päivänä huumorisaappaat jalkaansa ja nauttii elämästään.

HALUATKO OPPIA MITEN SYTYTETÄÄN SISÄINEN TÄHTISÄDE JA ONNELLISUUS?

Linkki Ihanaa Olla Minä -sivustoon http://bit.ly/2kl3HnO

2017-12-04T20:44:31+00:00 |Kommentit pois päältä artikkelissa Miksi olemme hukanneet taianomaisuuden elämästämme?